Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- uleFone Power
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
válasz
-szabi-
üzenetére
Igen, mind a kettő megjött, tovább is adtam ismerősöknek

Nagyon szép hangja van, de a mély nagyon függ attól hogy hová helyezem a hangszórót, némelyik számnál puffog is és nem is megy le olyan mélyre mint gondoltam. Persze tudom, a mérete miatt erre képes max, 100 EUR-ért jó vétel, de 140-ért már nem venném meg.
MM-ben próbáltam egy HK Go+Play-t, annak teltebb mélyei voltak még az áruházban is, tudom 3x annyi a bolti ára, szóval nem releváns az összehasonlítás, de a gyárból meglesz olcsón
Mindent összevetve jó kis hangszóró a Dockin D Fine, de nagy bulit nem lehet csapni vele, ha arra kerülne a sor

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő