- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
powers
tag
válasz
tvrend7 #7635 üzenetére
Ne már
vagy tényleg mindenhol be akarnak zavarni az előfizetésesek közé.Minden esetre bármelyik jobb,ahol fizikailag is tudom verni az asztalt probléma esetén,mert bár itt a telefon másik végén tényleg együttérző volt az amúgy telekomos ügyintéző,de ez,hogy egyszerűen esély nincs rá hogy bármit csinálhass a várakozáson kívül,amiről szinte biztosan tudod,hogy csütörtök reggel,mikor letelik a 72 óra,újra telefonálni fogsz,ahol a mit sem sejtő ügyfeles jókedvűen közli,hogy ő ugyan nem lát semmiféle nyomát adategyeztetésnek,de lássunk neki,csináljuk meg...a pokol lehet ilyen ...
-
powers
tag
válasz
tvrend7 #7622 üzenetére
Egyszer voltam ott,amikor átvittem hozzájuk a számom.akkor vmi tv szervíz volt ott,egy asztal volt kirakva az egyetlen bluemobilos munkatársnak,akivel kiabálnom kellett hogy ugyan szakadjon már ki a furgonból,amit éppen egy órán keresztül segített bepakolni a szervizeseknek,és a hibafelvevőst onnan kérdezgette,mit akar az ügyfél (én)
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged