- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
Megtörtént az első vásárlásom náluk. A tranzakció rendben lezajlott tegnap, ma el is mentem átvenni a terméket. Volt egy kis fennakadás, a rendszerükben valami hibát jelzett az utalással kapcsolatban, de végül is nem volt gond, kiadták a memóriakártyát. Azért remélem a jövőben ez a kis hiba is megoldódik, mert ha most egy 200k-s TV-t vettem volna, akkor nem hiszem, hogy odaadják ilyen nyugodtan
Pár hét múlva ismét megpróbálom és meglátjuk hogy megy.
Remélem az edigital és társai is gyorsan lépnek, hogy legyen konkurencia -
Osiris
őstag
&@(#8550) D@reeo:
Köszönöm a válaszokat! A megfigyelő módban importált egyszerű tárcát fogom használni egyelőre.
Természetesen a bitaddress-es tárcám privát és publikus kulcsa is megvan, viszonylag biztonságban.
Bitcoint csak kicsiben bányászok közvetlenül (33GHs), de altcoinokat multipoolban amiért bitcoinban jön a reward viszonylag nagyobb géppel (30MHs). Az elején vagyok és most jöttem rá, hogy a pénztárcatémát eddig túlságosan elhanyagoltam. -
vismaior04
tag
Még novemberben eladtam a Jupiterem, azóta nem követem az eseményeket. (Illetve Neptunet rendeltem, de még előrendelés stádiumban eladtam, szerencsére)
Az eredeti firmwarevel ketyeg még mindig a Saturn, vagy kiadtak hozzá frissítést ami nem csúcsra járatja, de csökken a GHs/áramfogyasztás? Mert annó ez tünt az ideális stratégiának egy bizonyos nehézségi szint felett.
-
Osiris
őstag
Igazából én is szeretnék beleugrani ebbe az "ásásba" és figyelni a számlámat. A sima coin vásárlás nekem túl unalmas lenne.
Az a tervem, hogy veszek egy viszonylag erős scrypt gépet és beállok egy olyan poolba, ahol automatikusan váltogatnak a crypot valuták között, mikor melyik éri meg jobban, de a kifizetés BTC-ben történik. Így talán a legtöbbet hozhatom ki a dologból, mert ott kisebb a bányász kapacitás. és az árfolyamhoz értő pool tulajok meg az árfolyammozgásokból is adnak profitot.
Szóval ez lesz. A jövő hónapban belevágok ha minden jól megy. Remélem nekem is időben megjönnek hozzá a cuccok. -
Osiris
őstag
Nem lehet, hogy egszerűbb ha veszek bitcoint és várom a deflációt? Nem fogyasztok áramot és megy fel az ára.
Van esély, hogy profitáljak egy 1800$-os 42Mh/s-os 980w-ot evő Scrypt algoritmusos bányagéppel? Vagy örülhetek ha az ára visszajön?
Mennyi a szavatossági ideje egy ilyen gépnek a megjelenéstől, amíg egyáltalán megéri üzemeltetni? ~1év? -
forzamo
tag
Az OBA létrehozásával és felügyeletével szavatol az állam.
IGAZGATÓTANÁCS
NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM
Orbán Gábor, államtitkár
MAGYAR NEMZETI BANK
Dr. Balog Ádám, alelnök
MAGYAR NEMZETI BANK
Dr. Windisch László, alelnökAz már egyfajta védelem a semmihez képest, vagy a bitcoinhoz képest, nem de bár?
Ha több bank csődöl be egyszerre azt hívhatjuk 2008-as vagy a harmincas évek válságának.
Láttuk mi történt és évszázadonként egy volt eddig. A 2008-ast egész jól megúszta a világ.
Rosszabb is lehetett volna. -
_SPD_
tag
Azért azt se felejtsétek el, hogy ha valami krach történik és leesik az ár 100-200$ környékére, akkor már abszolúte nem fogja megérni. Illetve lenne ennek ráhatása a nehézségre? Ha igen, akkor gyártanék egy összeesküvés elméletet, hogy nem véletlen vannak ezek a támadások mostanában.... lehet csak az árakat akarják letörni.
Sonja: Ha ezt télleg kiadják, rövidesen, akkor lehet értelme bele ruházni, már csak a gyári gari miatt is. VCégre egy "nagy" gyártó meglépte ezt. Csodálkozom rajta hogy csak most....
-
vismaior04
tag
Mióta eladtam a Neptune előrendelésemet és elkezdtem altcoinokkal kereskedni egyáltalán nem követem a miner dolgokat. Viszont van egy ismerősöm aki rajtam keresztül rendelt Neptunet. Miért éri meg a refund, 10k értékű BTC-t adnak vissza?
Apropó: https://www.kncminer.com/products/titan
Altcoin GPU bányászat ideje is leáldozóban van igen jó tempóban. -
törölt tag
Nem tudom, honnan vettem biztosra, hogy Te megrendelted. Azért köszönöm a választ!
Mindenesetre nem sokat tévedtem.Mondjuk én azt bánom, hogy nem vágtam anno bele, de akkor nyilván nem is volt annyi bitcoinom, amiből ki tudtam volna fizetni, meg nem is kaptam volna meg olcsóbban, nem rendeltem közvetlenül a KnC-től azóta sem.
Akartam kérdezni még, hogy mint regisztrált és volt ügyfél, kaptál-e tőlük az esetleges szállítási idővel kapcsolatban tájékoztató, privát információt (e-mail), de így, hogy nincs előrendelésed rá, tárgytalan. -
csaba951
veterán
Én egy ideje azon gondolkodom, hogy anyagilag lehet, hogy mégis túléli az mtgox. Ha tényleg ott vannak még náluk az ügyfelek BTC-i, akkor nyerő helyzetben vannak. A hírek hatására fillérekért is szabadulni akarnak az emberek, vagyis lassan bármilyen áron hajlandóak eladni a BTC-jüket. Ilyen árfolyam mellett érdemes lenne megnyitni a pénzkifizetést. Persze nem rendesen, hanem napi/heti/havi limittel. És persze jó alacsony összegekkel. Mondjuk $50/nap, $300/hét, $900/hónap. És közben persze fennmaradna a BTC kifizetés felfüggesztése (határidő nélkül). A nép azt látná, hogy már lehet pénzt kivenni, és ugye a nagy veszteség is jobb, mintha teljesen elúszik a pénz! Ez még jobban gerjesztené az eladni bármilyen áron folyamatot. Közben meg a vezetőség felvásárolja szépen a készleteket. Hiszen rájuk nem vonatkozik a kifizetési tilalom, és a szomszédban már most is x2,5-x3 annyi pénzt kapnak a BTC-ért. Azonnal. Ennyi pénzből meg már csak el lehet érni legalább egy nullszaldót!
Persze ez egy nagyon etikátlan lépés lenne. Meg tovább tépázná az amúgy is megkopott hírnevüket. De lehet, hogy ez már mind nem érdekli a vezetőséget, és csak ki akarnak szállni. Lopással nem vádolhatják majd meg őket, hiszen az ügyfeleik önként adták el ezeket a BTC-ket a nevetséges árfolyamokon.
-
ninjacat
tag
Jó lenne tudni, hogy ezek a tételek milyen árfolyamszintet feltételezve jönnek ki legalább nullára.
Mert joggal feltételezhetjük, hogy azok a bányászok aki ilyen költséges beruházásokat tesznek, már nem ötletszerűen vásárolnak és készek akár hosszabb időn át is ülni a coinjaikon, mintsem megtérülési ár alatt bedobni valamelyik tőzsdére. -
Assdak
őstag
Meglátjuk, legyen így =) Én egyelőre csak azt látom, hogy vannak páran akik mozgatják a piacot és kurva jól keresnek ezzel, emellett van pár ember, akik szintén keresni akarnak valamennyit vele és hosszú távú befektetést látnak a bitcoinba, ezért reménykedik, és hisz abban, kissé elvakultan, hogy ebből lesz valami nagy. Végül van egy szűk réteg, akik tényleg egy kirobbanó technológiai és pénzügyi fejlesztést látnak benne.
Csak ez a világban nem úgy működik, hogy xy kitalálja a tökéletes, minden ember számára jó dolgot, és azt a különböző lobbik hagyják. Ha így lenne, már nem lenne rákos,cukorbeteg stb ember, és nem kellene 500 ért benzint tankolni az autónkba. -
Assdak
őstag
De látod, hogy ez még plusz egy nyavalya? Ehhez képest mennyivel egyszerűbb pistabának kiválasztani a csónak, rányomni, hogy buy now, beírni a jelszavát és már készen is van.
Így van, ahogy mondod, hogy ez a hívők játszótere, viszont nagyban egyszerűsödnie kell ahhoz, hogy ez változzon. -
almafa42
aktív tag
De ha tul szepen kamatozik, akkor nem veszed ki. Most epp azert veszed ki, mert a bankbetet kamata az inflacio kornyeken van, effektive annyira megsem eri meg bent tartani. Ha 10% kamata lenne (inflacio folott), kevesbe venned ki. Ha 30%, meg kevesbe. 3 szamjegyu kamatnal meg talan egyaltalan nem.
-
sparks
senior tag
-
butch3r
senior tag
nem próbáltam még transferwiset de ezt jó tudni
(váltóknál nem figyeltem bankszámla policyt, fel sem merült, hogy én saját számlámról utaljak, így ha volt is róla szó átsiklottam felette, hisz úgy is sajátról megy...)
ignorant a tegnapi meghallgatásról tudsz írni egy két soros összefoglalót? nem volt még időm utána olvasni sem tegnap figyelemmel kísérni(egyszer léptem be akkor pont elérhetetlen volt a stream...).
-
Vektast
aktív tag
Szóval a februárban belépőknek esélyük sem lesz arra hogy 5 hónapnál előbb visszahozza a beszerzett gép árát a bitcoin, hacsaknem brutálisan megemelkedik a BTC árfolyama, vagy kihoz valamelyik gyártó olyan technológiát ami 1,5USD/GH alatt tudnak piacra dobni, vagy valaki ennyiért hostingol GH-kat 1 éven át. Szerintem februártól már senki sem fog tudni belépni, és maradnak azok akiknek van gépük, de ők is csak addig amíg visszahozza az üzemelési költséget a bányászat.
-
Vektast
aktív tag
Pedig igazad lesz... Míg most GH-kénti 10-11 dollár sem sok egy ASICért mert 1 hónap alatt behozzák az árukat addig februárra GH-kénti 1,5 dollár kellene ahhoz hogy 1 hónapon belül visszahozza az árát, de annyiért meg úgy sem lehet majd venni, ezért most a köztes időszakban kell nagybevásárlást tartani.
-
Vektast
aktív tag
Köszi szépen, pont ezt akartam tudni, és ahogy elnézem az én 40 GH-m 6 hónap alatt hozná vissza az árát. sajnos a December, Január Februári csoda masinák megjelenése annyira feltornássza a nehézséget hogy kicsiben már nem lehet elkezdeni. Úgy látszik hogy megérje a befektetés akkor most kéne venni 15-én HashFast Sierra Batch 2-t ami 1,2 TH-t tud és kb. 7000 USD-ot kérnek érte, ez a következő diff váltáskor is (ami kb. 6 nap múlva várható) 1 hónap alatt majdnem megduplázza az árát. Basszus veszek fel 1,5m diákhitelt és megveszem azonnal!
-
ignorant
senior tag
akkor 2 subway van ezekszerint, 1 US, 1 RU
http://www.coindesk.com/subway-sandwich-russia-bitcoin-payments/
-
Penge_4
veterán
Ez már túlzás. És ekkor is ott van az a két eshetőség, hogy
1. Mi van, ha valami bug van a randomgenerátorban, ami akkor derül ki, amikor majd importálnám a privát kulcsomat, hogy hozzáférjek a pénzemhez, mert a publikus kulcsra elmegy a pénz.
2. Mi van, ha valaki véletlenül ugyanazt a kulcsot generálja le, amin nagy összeget tárolok. Oké, ennek kisebb az esélye, mint a lottó ötösnek, de azt is megnyeri valaki. Az 1-a sokmillióhoz/milliárdhoz dolog akkor állja meg a helyét, ha abból a szemszögből nézed, hogy neked mennyi az esélyed ugyanazt generálni kétszer vagy olyat, ami már használatban van. De ha vesszük a 7 milliárd embernek csak a felét (tekintve, hogy ha nem is ismeri mindenki, de aki ismeri mindjárt megszorozhatjuk olyan 10-zel, mert annyi címet generál, ki többet, ki kevesebbet), már exponenciálisan nő a lehetősége. És az engem már nem érdekel, hogy melyik kontinens melyik lakója generálja le ugyanazt a kulcsot, aminek az egyenlegén hirtelen megjelenik egy rakás BTC, mert azzal a lendülettel én valószínűleg elbuktam.A második pontot lehet csökkenteni azzal, hogy mondjuk 1000 BTC-t szétosztunk 10x100 vagy 20x50-es "adagokban".
De az elsővel az a baj, hogy az csak akkor derül ki, amikor az ember szeretné elkölteni a pénzét. Mert ott lesz a megérkezett BTC a publikus kulcson, csak éppen a privát kulcsnál kap infarktust, hogy nem tudja importálni, mert nem passzol a publikussal.
Persze ehhez a részéhez teljesen hülye vagyok, mert nem értek a kriptográfiához és a matematikához se nagyon, de elvileg a CPU is hibázik néha. Meg hallottam valami olyat is, hogy tökéletes randomgenerátor sem létezik. Szóval ennek mennyi az esélye?
-
ninjacat
tag
Ez az!
Remélem meg se áll az árfolyam 50 centig
Hogy beszállhassak mint Vágási Feri az internetbe. -
Penge_4
veterán
"a gépek eladása sokkal nagyobb üzlet, mint maga a bányászat?"
Egy határig. Egy határ (vagyon) után már a hatalom sokkal fontosabb, mint maga a vagyon. És itt jön képbe az, hogy nem poolokba fognak szerveződni, hanem egyszerűen megveszi Pistike kft. néven az egyik, Józsika kft. néven a másik és JohnSmith kft néven a harmadik és így tovább.
Egyenként mindegyik kicsi szeletet fog birtokolni, mondjuk 1-2% körül, nem is éri majd meg foglalkozni vele. Viszont összesítve 50 ilyen kis kft már el fogja érni a 70-80%-os bányászlefedettséget is.
A banki infrastruktúra üzemeltetése még a bányászatnál is sokkal költségesebb és sokkal több piaci szereplő között oszlik el. Szerinted ha egyvalaki ekkora kapacitást birtokol (ismétlem: akár kisebb poolokba rendeződve, teljesen decentralizáltnak tűnően csak éppen még az anyja pincéjében terás hardverekkel bányászó kis nímand is NSA érdekeltségű), akkor nem éri meg neki?
A jövő pénzrendszere feletti teljes uralommal fog rendelkezni. A piaci versenyről pedig már tudjuk, hogy egy bizonyos szint felett inkább korrumpálódik még a versenytárs is, meg kartell, meg oligopólium és társai, mintsem felrúgja az egészet és kiteregesse a szennyest, mint Edward Snowden. Ilyen Winklevoss-félékben te bízol? Persze mint minden birodalom, jellegéből adódóan össze fog omlani, csak addig egy darabig tündökölni fog, majd végül sok ember bukik rajta és kevesek meg éppen haszonélvezői lesznek annak az új rendszernek, ami majd a bitcoint váltja fel.
Persze eddig még hosszú idő van hátra, de mindössze két forgatókönyv lehetséges a Bitcoinnal kapcsolatban, amiből ez a valószínűbb a mostani gazdasági dolgok és a Silkroad lelövése fényében. Ezt nem csak én mondom, ezt már sokan rajtam kívül is megmondták. Két dolog:
1. Mainstreammé válás.
2. Süllyesztő/underground használat.Harmadik opció nincs.
Összeomlani pedig nem úgy fog, hogy a blokkláncot cseszik majd el, hanem úgy, hogy rájön valaki vagy kiteregeti valaki, hogy a szálak összefutnak és az emberek elveszítik bizalmukat a Bitcoinban. Ez lesz a Bitcoin válsága, amikor tömeges eladási hullám következik be.
Erre is írhatod, hogy LOL, de gondolj azért bele. A hatalom jelenlegi birtokosai nem fogják csak úgy beengedni a köztudatba anélkül, hogy előtte meg ne tették volna a szükséges vész-uralmi óvintézkedéseket. A paradox az egészben, hogy végül ez lesz az ő vesztük is, de így működik az ember. Annyi változás van az egészben, hogy a közelmúlt hibáiból mindig tanulnak. Ezért dolgoznak gőzerővel olyanokon, hogy ne tudj adót kerülni és még sok más szükséges lépés, mielőtt az EU elkezdi majd bevezetni a Bitcoint.
Ja, halkan megsúgom, nem szükséges az egész rendszert központi irányítás alá vonni (nem is lehet), bőven elég, ha csak a technikai-analfabéta emberek használnak majd felhős tárcákat meg tartják központi Bitcoin tárcákban a pénzüket és hagyják, hogy központilag könyveljék az egységeket cserébe az ingyenes és azonnali "utalásért". Lásd: inputs.io
Szerinted egy Facebookozó átlagjózsi mit fog belőle látni? Azt, hogy neki ez sokkal jobb, mintha asztali klienst használ, ami neki túl bonyolult meg úgyis vírusos lesz állandóan a gépe.
-
moon73
csendes tag
A befektetői körnek van pénze mindig a legújabb gépekre, ami az aktuális difficultyval lépést tud tartani és nem csak az áramot hozza vissza, de termeli is a btc-t.
Majd amikor elavul meghirdetik eladásra, ilyen gépekkel van tele a net.
Pont ezért eladók, mert már nem éri meg velük bányászni.
A befektetők milliárdokat azért fektetnek be, hogy uralják a rendszert, az árfolyamokat és a bitcoin kibocsátást.
Nem céljuk a rendszer megbuktatása, céljuk mindössze az, hogy az userek náluk hagyják a dollárjaikat, átváltásnál, miközben a már korruptá váló értéktelen bitcoint kapnak helyette.
A rendszer magától omlik össze egy ponton, mint minden tőzsdei csalásban, amikor a piac rájön, hogy a bitcoin mögött nincs meg a biztonság, és a befektetők egyszerre próbálnak kimenekülni bitcoinjaik eladásával, ami béka segge alá küldi az árfolyamot.
Ekkor a bitcoin rendszer urai utánnam az özönvíz jelszóval fogják a dolláros zsákjaikat és felszívódnak, károsultak tízezreit maguk mögött hagyva. -
moon73
csendes tag
Sajnos te ülsz fordítva a lovon.
A számítási teljesítmény felett uralom átvétele nem attól függ, hogy mekkora a számítási kapacitás, hanem attól, hogy a számítási kapacitás 51%-a kinek a kezében van.
Mivel a számítási kapacitásigénye a rendszernek folyamatosan növekszik és ezzel csak gyorsan elavuló költséges célgépekkel lehet lépést tartani, így nyilvánvaló, hogy a számítási kapacitás többségét adó gépek a jövőben egyre szűkülő befektetői kör tulajdonát képezik.
Elég csak belegondolni, hogy viszonylag rövid egy év múlva ki fog itt sikerrel bitcoint bányászni, amikor a jelenlegi trendek alapján már most sem éri meg a plebsnek? -
-
ignorant
senior tag
Csak asicminer pl 500TH-t akar ev vegeig uzembe helyezni, persze lehet elso par blokknal megszokott pontatlansag eredmenye is.
honnan van ez a chart amugy?
Ezen is vannak nagy kiugrasok, mondjuk nem volt idom csekkolni, hogy egybe esik-e a difficulty change-ekkel.
-
kisscsabi682
csendes tag
Persze tudom, hogy a diff iszonyatosan fontos dolog, de talán nem elhanyagolható szempont, hogy USA majdnem csődöt jelentett...
Megjegyzem ha valaki nem bányászik, csak felhasználó, akkor kívülállóként egyáltalán nem érdekli a diff, ugyanis teljesen tervezett és kiszámítható ütemben nő a bitcoinok mennyisége.
-
ignorant
senior tag
Szerintem a lofi szo 100%-osan ertelmetlen bitcoinnal kapcsolatban. vagy novekedni fog, vagy valami javithatatlan hiba folytan 0 lesz.
Ezek a chartok a legfontosabbak szerintem:
http://blockchain.info/hu/charts/n-transactions
http://blockchain.info/hu/charts/n-transactions-excluding-popular
-
Én is hasonló módon csinálom, szerintem teljesen jó így. Én annyival fejeltem meg, hogy a walletgenerálást egy offline virtuális gépen intézem, amit csak emiatt telepítek (szóval teljesen szűz OS, illetve figyelek rá hogy opensource legyen, és a legfrissebb). A nyomtatás után a vm-et törlöm, elektronikusan nem tárolom sehol a privkeyt, truecrypt-ben meg aztán pláne nem (google: NSA truecrypt). Ja, és a vm-ben még egy tool-al generálok a kulcsból QR kódot is, és azt is nyomtatom a papírra, hogy könnyebb legyen visszaolvasni a jövőben.
-
sparks
senior tag
Közben meg is csináltam. Remélem a privát kulcs működni fog, ha vissza kell szednem majd azt a pénzt
Izgalmas látni egy papírlapot, ami konkrét értékkel bír, egész 'hájteknek' érzem magam tőle
Bár most az az érzésem, hogy a kinyomtatott példány kevéssé van biztonságban, mint a Truecryptes másolat, csak az emberben ott van a kisördög, hogy mi van, ha a technika becsődöl... -
remington2
senior tag
Dehogy vagdalkoznak . . . mitől ijednének meg? A szánalmas bitcointól? Néhány unatkozó hippi "bányászgatása" lófütty a gazdasághoz és a pénzpiacokhoz képest. A bitcoin csak egy gumicukor, amit jóízűen lehet rágcsálni. Szép, mert olyan modern, de kb. ennyi. Komolyan venni? Legfeljebb itt, propellersapkások között
-
ignorant
senior tag
En is beszivtam ezt egyszer
15 blokk telt el valtas ota, ilyenkor meg nem tudja pontosan megsaccolni hogy mennyi lesz, varj meg par blokkot, lejebb fog menni.
Az en saccom 264 993 748 korul van most kov diffre
2. valtasre elerjuk a 330M+-ot szerintem az en elorejelzesem szerint.
-
Ironskin
csendes tag
Esetleg 576Ghash/sec ???
-
törölt tag
"...kell hozzá pár óra/nap/hét olvasás..."
Pont emiatt.
Pár órát belenyomtam a fórumba, de 100%-os információkat kevés helyen találtam. Aki meg nem mélyed bele, az még több lehetőségről lemaradhat. Annyi türelmem nekem sincs, hogy egész nap azt olvassam.
Viszont a második oldal nagyon jónak tűnik, amit linkeltél. Én eddig nem ismertem.
Ettől függetlenül éjszaka találtam rá a VMC gépeire. A legkisebbet is 6 TH-ig fel lehet turbózni, a legnagyobbat meg sem merem említeni. [link]
Ehhez képest a PH!-n leközölt CoinTerra 2 TH-e porbafing. Jó eljátszani a gondolattal, de szívfájdító.Találtam továbbá egy olyat, amit még itt sem látok: xCrowd. Ingatag ösvénynek tűnik, de tudjunk róla, hogy van...
-
ignorant
senior tag
OC, ugyanmar...
az egyik 5-5.5Ghs-en ment egyik a masik meg 5.5-6 kozott.
Most azt irja cgminer 3.4.2 egy eszkozt csatlakoztatva, hogy "share is above target", reject-el eldob mindent
30-40C kozott uzemeltek amugy, egyszeruen nem ertem mi lehet a rossz az eszkozokon kivul ha semmi sem valtozott.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest