- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elbandi
aktív tag
válasz
Vektast #13496 üzenetére
ittvan hogy az nbit jo legyen:
https://github.com/bitcoin/bitcoin/blob/master/src/validation.cpp#L3084itt meg hogy az nbithez jo hash legyen:
https://github.com/bitcoin/bitcoin/blob/master/src/validation.cpp#L2937 -
Verticoin
junior tag
válasz
Vektast #13096 üzenetére
Én is hallottam már ilyesmiről, csak még nem próbáltam. Sajnos van realitása annak, hogy 25K-ig nem szakad be az én elméleteim szerint is. Csak akkor nem 10K-ra fog beszakadni, hanem 15-17.5K-ra
vagyis kb. annyira mint most vagyis eszerint most nem érdemes venni. A várakozással vagy nyerünk ha mégis ennyire szakad be vagy ugyanott leszünk. Kivéve persze ha most megvesszük 15K-és és eladjuk 25K-ért. na de én még reménykedem benne, hogy most fog beszakadni. 13.5K-s beszakadást jósoltam s 20% tűréssel az 16.2K-ig jó jós vagyok.
Kivéve ha lefelé nézzük, lefele 15%-us tűréssel ugyanis volt egy beszakadás mikor 11.3K-ról 8.9K-ra szakadt be. Ez 22%-os beszakadás volt. Ez alapján 22.5K-nál lesz a következő beszakadás ami 10% tűréssel 25K. -
válasz
Vektast #8277 üzenetére
Hehe, hát a FUD alapvetően nem ezt jelenti, ne terjesszétek már
Az összes fórumon, levlistán, ircen, meg úgy egyáltalán az online életben a FUD elsődlegesen azt jelenti amit Sparks is írt. Szabad fordításban nagyjából: szándékos félelemkeltés, bizonytalanság gerjesztése adott dolog kapcsán, félretájékoztatás.
-
htc07
addikt
válasz
Vektast #8271 üzenetére
ezt azért nehéz megmondani, mert senki nem tudja pl., hogy hol lesz a BTC árfolyama egy hét múlva, 650-en, vagy 450-en. Ettől pedig elég durván függ, hogy mikor térül meg a befektetés.
cex.io-val megpróbálhatsz zsonglőrködni, de én két hónapig futtattam ott egy pár GHS-t, a termésből folyamatosan vette a bot a további GHS-t, de két hónap után így is kb. 4-5% bukóval szálltam ki, amikor jött egy pump és el tudtam adni amim volt. (igaz, kb. 30%-át lenyúlják a termésnek 'maintenance fee' néven).
Nagyban függ az egész a szerencsefaktortól, pár hónapja annyi volt az egész, hogy betoltad a riged egy multipoolba, aztán az meg küldte a jussod BTC-ben, de mostanság az már kb. a villanyszámlát sem fedezi.
Ha pont jókor nyúlsz bele jó coinba, és jókor tudod eladni, akkor van esélyed olyan profitot realizálni, amire azt mondanád, hogy megéri, és visszahozza 3 hónap alatt a befektetést. (a PHool egy kísérlet erre pl.)Persze, ha két hónap múlva 2000 USD-n lesz a BTC ára, akkor most megéri még a multipoolos bányászat is, ha akkor fogod eladni.
Egy szó mint száz, ha biztos befektetést akarsz, vegyél államkötvényt
-
Penge_4
veterán
-
válasz
Vektast #6163 üzenetére
Ez a https://blockchain.info/ip-log oldal kész Mekka a támadóknak, kis szerencsével és tapasztalattal talál olyat akinek helyi tárcája van és nem védett.
Ehhez azért sok dolognak kell teljesülni, pl:
- be kell jutni az OS-be (attól, hogy nem védett a tárca, még egy ugyanolyan közönséges file csak a hdd-n mint egy word doksi, aminek az eléréshez először be kell jutni a rendszerbe)
- manapság egy IP cím nem jelent sokat, lehet mögötte 1000 gép is, hiszen 9x%-ban nat-olt hálózatból interneteznek az emberek. Vagy tegye fel kezét akinek direktbe van bedugva a gépébe a kábel/dsl modem (oké az a 2db ember leteheti, köszi)
- mindezeken kívül az is szükséges, hogy az IP ne változzon
Szóval én nem tekintem akkora honeypotnak ezt a dolgot, de az tény, hogy ha elég nagy a merítés (több százezer IP), akkor lehet benne ráció, de baromi körülményes dolog szerintem. Pl sokkal inkább fektetném ezt az energiát a webes walletszolgáltatók támadásába (egyébként szerintem ezt is csinálják inkább).
-
butch3r
senior tag
válasz
Vektast #5558 üzenetére
én épp most próbálkozok bankszámla kivonattal (nem sima kivonat hanem bux megbízás feldolgozásos) de már egyszer vissza utasítottak pdf telefonszámla miatt...
Következő ötletem ha ezt se fogadják el, hogy kérek telenortól papíros számlát és azt scannelem be... (meg lakcímkártya lett volna de látva hsz-edet, meg se próbálom...)
Ha találsz valami tutit szólj pls (nem mintha sok szolgáltatás lenne a nevemen...)
-
csaba951
veterán
válasz
Vektast #5507 üzenetére
USA-ban hagyományosan a november utolsó péntekje a Black Friday, a karácsonyi vásár kezdete. Ezen a napon mindenhol extra akciókkal kedveznek a kereskedők a vásárlóknak.
Kb. azt képzeld el ami a Budaörsi (?) IKEA megnyitójánál volt. Az emberek 2-3 óra alatt teljesen szétverték a frissen megnyílt áruházat. Már aki egyáltalán bejutott...
-
-
GIJoe
addikt
válasz
Vektast #5342 üzenetére
tehát akkor rosszul gondoltam a kalkulátor alapján 685$ havonta, (áram ingyen céghez beviszem kész) márciusig havonta h jött ki ez az egzakt szám?
-
ZGO
tag
válasz
Vektast #5269 üzenetére
Majdnem leborultam a székről...
Szép összeg. Valahol szépen farmolt.
Egyébként ha elérhető közelségben, vagy azonnal lehetne ilyen célgépet vásárolni, simán befektetnék lehet kettőbe is. Ezalatt azt értem, postázás kizártEmiatt lassan felejtős
Inkább ha beesik az árfolyam, vásárolok belőle...
-
atee_13
őstag
válasz
Vektast #5254 üzenetére
https://en.bitcoin.it/wiki/Comparison_of_mining_pools ezt likelted be ahol egy bányász oldalra be lehet regelni. Ebben van egy táblázat és az érdekelne, hogy a feltüntetett GH/s adatok vagy esetleg az ország adatok számítanak valamit? Mert amennyire észrevettem minél magasabb a GH/s annál gyorsabb a bányászt.
Van előnyös választás vagy mindegy melyikbe regel az ember? -
atee_13
őstag
-
Robcsa
tag
válasz
Vektast #5238 üzenetére
Szia!
A második sor a lényeg: "Mining Begins On May 1st, 2014 at the very latest!". Ez kb azt jelenti, hogy legkésőbb 2014 Május 1.-én indulhat be a bányászat. Mivel beleírta ezért feltételezem, hogy addig biztosan elhúzódik a dolog, vagy csak egy trükk, hogy bezsebelje a zsét és addig hitegeti az embereket, hogy a bányászat majd csak fél év múlva fog beindulni ... A másik része, ha esetleg valóban el is indul akkor a bányászat mit fog érni fél év múlva 100 GH/s. Szerintem nem sokat.
-
ignorant
senior tag
-
sparks
senior tag
válasz
Vektast #4719 üzenetére
Szia!
Szakdogát? Akkor húzz bele, mert lesz még mit tanulnod
Viccet félre téve, ezen az oldalon találsz egy hozzávetőleges számítást (ez alapból 30%-os ciklusonkénti növekedéssel számol, de ez átállítható). Pontosat még Isten sem tud szerintem manapság.
Megadod neki, hogy 40 GH a teljesítményed és kiderül, hogy kb mennyi is lesz. Vagy ezen az oldalon, ha megadod, hogy mennyi lesz a nehézség akkoriban, akkor láthatod, hogy jelen számítás szerint ez kb. napi 0.005 BTC.
De ez lehet ennél sokkal rosszabb adat is a valóságban, mivel december-januárban jönnek még szépen gépek a hálózatba és az nagyon megnöveli majd a nehézséget.Sok sikert a dogához!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged