Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyusz
    őstag

Sajnos a végére értem a játéknak, de összességében nagyon elégedett vagyok. Nálam már valószínűleg ez az év játéka, esetleg az Assassin's Creed vagy a Witcher (utóbbiban annyira nem hiszek, de ki tudja) taszíthatja le a trónról.

Kezdeném az értékelést a negatívumokkal. A legbosszantóbbak szerintem a widescreen (még nem számított, de remélem a tervezett új monitor megvásárlásának pillanatában már javítva lesz) és aktiválós problémák, illetve a feliratok rossz időzítése. Kisebb gond volt a játék sajnálatos rövidsége, valamint egy elég fura hibába is sikerült belefutnom. A demo Vistán tökéletesen indult, a teljes változat elindításakor XP-n visszadobott az asztalra, habár egy kis kereszt megjelent a képernyőn. Ctrl+Alt+Del, Bioshock kiválasztása, Enter, és ekkor elindult végre, de ezt a procedúrát minden egyes alkalomkor el kellet játszani.

A kezdetektől figyelemmel kísértem a játékkal kapcsolatos híreket és nekem végül nem okozott csalódást, sőt. Utoljára talán a Deus Ex volt egy ennyire jó FPS/RPG, ami ugyan jóval hosszabb is volt, viszont a Bioshock hangulatát meg sem közelíti nálam. Sokszor leírtam már, de a hangok egyszerűen fantasztikusak, a zene szintén kiváló, és őszintén remélem, hogy egyre több játékban lesz ennyire profi a szinkron. A grafika szintén lenyűgöző, habár nálam súlyos kompromisszumokat kellet kötni, és még így sem futott zökkenőmentesen, de nem vagyok telhetetlen. A játékmenetben csak a fényképezés bökte igazán a csőrömet, no meg a nem túl változatos ellenfelek (legalább különböző módokon támadtak), egyébként minden rendben volt, soha nem éreztem, hogy unatkozni kezdenék. Ennyi képességgel szerintem mindenki a maga szájízének megfelelő stílusban tud játszani, az utolsó négy-öt pálya pedig különösen tetszett, hát még a történetben bekövetkező fordulatok. Némileg több ijesztgetést el tudtam volna viselni, de sebaj, majd a Clive Barker’s Jericho remélhetőleg rendesen rámijeszt majd.

Kíváncsi vagyok az Irrational Games, illetve most már a 2K Boston/2K Australia következő játékára, remélhetőleg az is legalább ilyen színvonalas darab lesz, mint a Bioshock.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák