- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
Akkor majd nézek valami újabb kodeket a gépre.
A kép 1280x1024 ben nagyon szép. Játékoknál is. Most megnézve más felbontásban is 1024*768 nekem nagyságrendekkel rosszabb a kép az eredeti felbontáshoz képest. Olyan mintha visszatérnék a crt-hez
De ha valahol kisebbek a betűk akkor az operával fel lehet nagyítani őket a megfelelő méretre..
Na úgy látszik küldenem kell egy levelet megint a benq-nak vagy telefonon elsírni a bajom nekik a pixelekkel kapcs.
Ez a két pirosan világító gyébként alpixel vagy teljes? -
molnarcs
tag
Elképzelhető, hogy ezért Bővebben: link
Babelfishel érdemes beleolvasni ha nem megy a német. -
tool
tag
A filmek esetén ott van némi gond, hogy mivel nem 16,7M színt jelenít meg a monitor ezért DVD filmek esetén a finom színátmeneteknél elmosódás tapasztalható, nem elég élesek a kontúrok. Divx esetén már nem nagyon lép fel ez a gond, hiszen ott már nem annyira éles a kép, hiszen tömörített változat. Szóval, ha főleg Divx-ezel nem nagyon fog zavarni, egyébként meg úgyis hozzászokik az ember szeme idővel. Engem jobban zavar, hogy ezeknél a monitoroknál nem nagy a kontrasztarány, a fekete nem az igazi. Sajnos nem lehet még mindenre jó TFT-t venni. El kell dönteni, hogy elsősorban mire használod. Szerintem nagyon jó vétel.
-
-
kovacsro
csendes tag
Szóval ez nem Tesco! (Ott én is csak a lejárt szavatosságú gorgonzolát veszem féláron, mert akkor szeretem, ha már nyúlik -persze ez gusztus dolga..) Tehát ez Sulinet, függetlenül attól, hogy hol veszed a monitort: csak az RCE forgalmazza a tipust jelenleg, csak tőlük, a velük szerződött viszonteladókon keresztül szerezheti be bárki ezekkel a feltételekkel Sulinetre.
-
kovacsro
csendes tag
kisöcsi még mindig nem érted? (azt hittem csak én vagyok ilyen béna)
Bemész (felhívod) a Médiamarkt, Tesco, + a többi forgalmazó és ott rendeled meg ! Persze csak ha komoly a vételi szándék, nehogy később más szívjon miattad! Ezeknél nem lesz, hanem van!
Az ő dolguk, hogy a RCE ből elhozzák. Megnézed, kipróbálod (Nokiatest) ha nemtetszik otthagyod.
Nekem ma -is még a győri forgalmazó ideszólt, hogy most rakják autóba, holnap vihetem. Hát nem rendesek?
[Szerkesztve] -
deicide
veterán
a pixelhiba sajnos lutri lesz ha nagykerből vásárolsz, mert ott kipróbálni nem fogják... de ebben az árkategóriában már nagy blama lenne, ha nem tesztelnék előtte a monitort mielőtt becsomagolnák és pixelhibásan menne ki a gyárból... az eléggé rontaná az összképet, szóval szerintem szinte biztos, hogy nem lesz rajta, de mint szinte semmi, ez sem 100%...
-
kovacsro
csendes tag
No, hát ha én is tudok v. kinek segíteni, a ''vénöreg ötvenes ''
úgy műkszik, hogy rce.hu-n megkeresed sulinet fület, ő kiadja Media Markt+ Tesco+ egyéb forgalmzók nevét és címét.
egyébként az RCE. telfonja:1/ 309 4700 (a honlapjukon is rajta van)
Nem szoktam szembedícsérni, de nagyon Európai a segítőkészségük és a hozzáállásuk. A győri partnerük is Nr.1 (Netkomp Kft) Kisbérről hétfőn hívtam, visszahívtak, telefonon megrendeltem, csütörtökön hozom. Ennyi. Valahogy így kellene mindenütt. Ajánlom! -amíg valami simlis el nem b@...a a bizamat.Persze nekik is üzlet, de ne irígyeljük, mert ez csak úgy műkszik, ha mindenki jól jár
-egy kicsit.
[Szerkesztve] -
kovacsro
csendes tag
Az fp 937s+ valóban megjelent a sulinetben és aránylag jó áron. 151.900,-
Kérdés, te hol laksz, mert az ottani RCE partnerrel kell felvenni a kapcsolatot és nála megrendelni.
Az ár persze relatív, mert a Lajtán túl 440,- €, a legolcsóbb helyen 410,- € az ő pénzükhöz számítva ez szuper.
Ha levonod a sulinet kedvezményt szinte ott vagy (főleg ha kalkukálod, hogy a 60.000,- eze-redhez csak jöjvő májusban jutsz hozzá.) Legfőbb érv leginkább, hogy nem kell kimenni érte, illetve az esetleges garanciát ami 3 év, itthon tudod érvényesíteni. -
deicide
veterán
a windows fekete háttere meg a nokia teszt is homogén képet ad, kicsit világosabb a fekete mint én elvárnám, de csak minimálisan. Filmeknél én semmi rendellenességet nem vettem észre, most néztem rajta a hétvégén pár x-akta epizódot, de komoly a képe, kontrasztos, és szép.
-
Kabal2
tag
a sony nak van egy ilyen tvs üdvöskéje...
de az sony és nem benq!
itt nézd meg, a 443as hsz körül van róla szó...
Bővebben: link -
Grobby
tag
Nos megvan a 937s+.
A képe brutálisan jó, bár nekem még nem volt TFT-m eddig.
Éles, van bőven fényerő (most 60bright/50lum-re van állítva de asszem még kell visszavennem.)
Csak most raktam össze szóval a game tesztek majd holnap jönnek.
Eddig egy LG F700B volt aminek jó volt a képe, de ez vmi brutális ahhoz képest.
Az asztal 1024-ben nem vmi jó, annál inkább 1280ban.
Egyenlőre ennyi.
Ja és még a drivereit sem raktam fel.
Szóval türelmet holnapig. -
Icewind
aktív tag
Tulképp minden monitort, ha pixelhibás, cserélni kell az elsö 3 napban a fogyasztóvédelmi törvény szerint... szal csak jó helyen kell venni.
Ha letelt a 3 nap, hát, utána 3 évig a saját kis ''pixelhiba politikájuk'' alapján cserélnek a cégek... most nemtudom pontosan, melyik hánytól..
De gyakoribb az, hogy alapbol hibás - és visszaviszed 3 napon belül - minthogy késöbb jön elö.. -
Icewind
aktív tag
Én egy BenQ FP 931-et láttam (no dvi, 16ms), miközben az nfs underground 2 ment rajta... gyönyörü kép, semmi utánhúzás... az FP937S+ (mert már csak ezt érdemes venni,nem a sima 937S-et sztem) ugye 8ms-el dolgozik, szal sztem ha nagyon félsz az utánhúzásoktol tft témában, akkor ezt vedd, játékra az egyik legjobb választás lehet...
-
Doviziozo
aktív tag
neduddki belinkelte már
Ez elég sokatmondó nem?
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged