Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
littlemole #309 üzenetére
Az bizony szubpixel, azért nem látod a fehér háttérnél. (Olyankor mindhárom szubpixel világít.)
-
Racecam
nagyúr
válasz
_Snoopy_ #287 üzenetére
Én nem tudom, hogy igaz-e, az is csak egy fórum. Nem mondtam, hogy mind ilyen! Ez csak azt jelenti, hogy van aki találkozott ilyen hibával. És ahogy írják, csak a + verziónál.
Volt már, de itt nagyon dícsérték: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Igen!
Nem a 8ms ott a probléma, hanem a 18 bit-es színmélység.
Itt egy hozzászólás egy ugyan ilyen típusú panellal szerelt monitorról: Bővebben: link
Nem tudom miért kell minden típusnak külön topik, ezek mind beleférnének ide: Bővebben: link, így aztán mindent százszor le kell írni!
Szerintem.....
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Ja, jól gondoltam áttértek a Samsungra. Bővebben: link
-
Racecam
nagyúr
Itten van egy teszt, többek között a FP 937S+-ról is. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Parancsolj:
17'': Bővebben: link
19'': Bővebben: link -
Racecam
nagyúr
Ez a kérdés mostanában kezd érdekessé válni. Eddig biztos, hogy így volt igaz, a TN+Film panel színenként 6 bit = 18 bit = 262144 szín. A többi ditherelés, vagy FRC összesen 16.M szín.
Igen ám, de most már egy panelgyártó a termékei között is úgy hírdeti bizonyos TN+Film paneljait, hogy 16.7M színt jelöl meg. Ez újdonság, mert vagy nem igaz, de ezt eddíg nem merték megtenni és nem hiszem, hogy most ezt tennék, vagy eljutottunk a 8 bit-es TN+Film panelokhoz. Na ennek kéne utána nézni, sürgősen!
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest