- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
Nekem szerencsére nincs pixelhiba.
Néhány filmnél én is tapsztaltam olyan dolgokat, amiről te beszélsz, de aztán felraktam a legújabb divx.et és megszüntek.
Én 1024*768-ba használom dvi-vel és még így is nagyon jó a kép. Nem tudom miről beszéltek itt a fórumban, hogy csak a natív felbontásban szép.
Nekem így is tökéletes. -
Mankó
veterán
Sziasztok, megjött a BenQ 937s+.
De sajnos nem találom a hozzá való drivert, így csak 937s-nek látja.
Ha tudja valaki linkelje már be a''+''-os driverét!!!
Köszi -
Mankó
veterán
Nekem jövőhétre ígérték. Hát remélem, hogy most már tényleg befut, s nem lesz ilyen hibája. Én arra lennék a kíváncsi a német fórumból, hogy mikor produkálja a moncsi ezt a hibát?
Ha itt lesz írok egy kimerítő tesztet. -
Mankó
veterán
Valaki megoszthatná velem a lényeget, mert sajna nem tudok németül.
Engem csak az érdekelne, hogy eredetileg is ilyen a hibásoknak, vagy valamilyen alkalmazás során jön elő. -
Mankó
veterán
Valki azt mondta, hogy kis hazánkban a Benq 937s+ hiánycikk. Hát remélem, hogy a cég akiknél rendeltem mégiscsak tudd valahonnan szerezni. Nagyon bízo benne, már régóta fenem rá a fogam.
-
Mankó
veterán
Tesco elfelejtve, úgy tünik mégis lesz sulinetre. Ha megjön írok, hogy honnan sikerült.
-
Mankó
veterán
Tud valaki olyan nagykert ahol lehet Sulinetre venni benq 937s+-os monitort?
Persze az RCE-n kívül.
Sajnos a Tescoban ahol rendeltem, szarnak rá. Megrendeltem 1 hónapja és az állandó baszogatásra sem hozzák le. Esetleg valaki tudja, hogy lehet megsürgetni őket? -
Mankó
veterán
BenQ tulajok: senki nem nézte meg a filmek terén a moncsit
Furcsa, mihelyst megveszi valaki ezt a monitort mindjárt eltűnik a topicból.
Remélem nem azért, mert valami baja van a monitornak. -
Mankó
veterán
A filmes dologra azt tudom mondani, hogy havernak egy 1912-es Acere van, az is TN panelos és jók rajta a filmek. Persze nem fél méterről kell nézni egy ekkora monitort.
Csak hát valaki pont azt mondta, hogy a BenQ 937s+-on nem jók a filmek.
Elképzelhető, hogy 2 TN panelos monitor esetében akkora eltérés legyen az egyiken, hogy azon már nem jó filmet nézni?
Én ezt kicsit abszurdnak tekintem. Ez is, az is ditheres, akkor nagy különbség nem lehet, esetleg annyi, hogy a BenQ gyorsabb. -
Mankó
veterán
És filmekre (DVD, avi) milyen?
Utánhúzás, kockásodás van, vagy minden olyan amilyennek lennie kellene? -
Mankó
veterán
Valamelyik BenQ 937s+ tulaj nézze már meg, hogy filmekre (avi, DVD) jó-e a monitor!
Valamelyik topicban, azt boncolgatják, hogy a 8ms-es monitorok nem jók filmekre.
Nekem meg még mindig nem jött meg, hogy kitesztelve a filmeket megnyugtassam magam. -
Mankó
veterán
Ez most már így érthető.
Akkor megyek Tescoba érdeklődeni és remélem végre már rendelni is.
Köszi szépen a segítséget. -
Mankó
veterán
Sajnos rossz tapasztalatom van a Tesco-kal, azért értetlenkedek.
Akkor nyugodtan hivatkozhatok az RCE-re és le kell, hogy hozzák?
Hát ez nagyon komoly, ha ez tényleg így működik. Előre is köszönöm a segítséget.
[Szerkesztve] -
Mankó
veterán
Akkor az RCE-től nem is tudok magánszemélyként vásárolni? Még akkor sem ha a termék Sulinetes? Ha ez így van, akkor ez nagy gáz.
Amire meg a Tesco-k kínálatában is lesz, addigra megőrülök. Akkora már teljesen. -
Mankó
veterán
Hát nagyon tudnám értékelni, ha az itteni Tesco-ban is elkezdenék árulni.
Sajnos a közelben nincs az RCE-nek képviselete.
Lehet, hogy akkor fel kell mennem Pestre és ott megvenni. Azért csak jobb lenne, ha nem úgy derülne ki ha pixelhibás, hogy már hazajöttem és vihetem vissza 240km-re.
Tudtok mondani valami kézenfekvőbb megoldást? Nagyon szükségem lenne rá. -
Mankó
veterán
válasz
kovacsro #183 üzenetére
Én salgótarjáni vagyok és tudtommal itt nincs RCE képviselet.
Viszont Pesten van. Esetleg a pesti képviseleten keresztül nem lehet ezt megrendelni? Nagyon kellene, de sajnos más sulinettel foglalkozó cégnél még nem láttam.
Még egy kérdés , mi van akkor ha XY helyi cég nem tart kapcsolatot a pesti RCE képviselettel, akkor is tud nála vásárolni Sulinetre, vagy személyesen esetleg én megtudom ezt oldani? -
Mankó
veterán
Köszi az információkat, akkor ez lesz a választott.
-
Mankó
veterán
Az AG-Neovo-hoz képest is csak pozitívumot tudsz róla mondani? Az ugye MVA-s panellal készült?
Te akkor pont láthatod, hogy mi a különbség az MVA és a TN panel között. Én pont a két panel között vacilálok. (BenQ: TN vs. HP L1955: MVA)
De ha nem olyan vészes a különbség (a szinek terén, 16,7 vs. 16,2), akkor simán bevállalom a BenQ 937s+-ot.
Nyugtass meg, hogy alap alkalmatzásoknál nem látszik a különbség! -
Mankó
veterán
-
Mankó
veterán
Sikerült esetleg a héten valakinek beruháznia egy Benq 937s+-ra?
Nekem sajnos nem jött meg. Tud valaki olyan boltot, ahol lehet kapni? -
Mankó
veterán
UP
-
Mankó
veterán
Döntöttem. Megrendeltem. Csütörtökön jön eredetileg. Ha van valami bővebb, majd írok.
-
Mankó
veterán
Szerintem én ezt veszem, mert már elegem van a sok nézelődésből, variálásból, és erről tényleg jókat olvastam.
Grobby :
Légyszives nézd meg nekem, hogy mennyire torzulnak a színek és a kép,, ha nem teljesen szemből nézed a monitort!
Márcsak ilyen ''apróságok'' tartanak vissza a vásárlástól.
S egy bővebb teszt is elkellene!
Köszi
[Szerkesztve] -
Mankó
veterán
Szerintem nem. Más nagy gyártónak (eizo) is van AUO-s modellje. Pedig az Eizo, ''mondhatni'' hogy jó monitorokat csinál. Most is egy ilyen előtt ülök,
-
Mankó
veterán
Mi van ezzel a topic-cal?
Teljesen meg van halva. Már mindenki megvette a monitorát? -
Mankó
veterán
Grobby
Légyszives nézd meg nekem, hogy mennyire torzulnak a színek és a kép,, ha nem teljesen szemből nézed a monitort!
Márcsak ilyen ''apróságok'' tartanak vissza a vásárlástól. -
Mankó
veterán
Márcsak olyan helyet kell találni, ahol agyon tesztelheted a monitort.
-
Mankó
veterán
köszi
-
Mankó
veterán
No még egy kérdés: Filmeknél milyen? DVD, AVI? Utánhúzás, grafika élessége, és a szélesvaszon átvilágítása?
Nekem ez nagyon fontos lenne, mert TV-t nem nézek, mindent csak monitoron.
Köszi -
Mankó
veterán
Olyan verziót nem tudtok, amelyikhez TV-tunert lehet kapni, venni, rádugni?
Az lenne az igazán fullos. -
Mankó
veterán
Úgy érzem, nekem is be kell egy ilyenbe ruháznom.
Sulinetbe nincs? Biztos? -
Mankó
veterán
Képeket tegyél fel légyszives , ha tudsz! Főleg a fekete érdekelne. Bár biztos nem csak engem.
-
Mankó
veterán
Nem is tudtam , hogy ez a 3 napos cseregari fogyasztóvédelmi előírás. Hát ez nagyon jó, hogy tudom, hála neked.
Köszi -
Mankó
veterán
ÉS esetleg a pixelgaris dolgokról nem tudsz valami bővebbet a 2 monitorral kapcsolatban?
-
Mankó
veterán
szerintem úgyse fog máshogy menni, mint menni és megnézni, tesztelni. Esetleg tudsz ilyen helyet?
-
Mankó
veterán
Ez nagyon megnyugtató. És annyit tudsz még esetleg, hogy játékban voltak-e utánhúzások?
-
Mankó
veterán
Persze, hogy elég sokat mondó. De csak jobb lenne tulajtól hallani ezt a sok jó dolgot.
A Sony-ról is áradoztak, s látod, hogy mégis itt van ez a típus hiba, amiért már sokan le is tettek róla. -
Mankó
veterán
UP!!!
-
Mankó
veterán
Tapasztalatok a Benq fp937s+-al kapcsolatban?
Nagyon kellenének a paraméterek! FPS, fekete képernyő, pixelgari, stb. amik a szokásos kérdések.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest