Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabal2
tag
azért ebben a felsorolásban még szerény véleményem szerint érdemes lenne megemlíteni, a samsung 913N monitorát, attól függetlenül,hogy itthon még nem lehet kapi, egész eudópában mindenhol 500euro alatt van, ami pont ez az árkategória, ésa 800:1 es kontrasztal és 300as fényével mindenkit ver...
hátránya, hogy no dvi
[Szerkesztve] -
Grobby
tag
Sajnos még nem jutottam el odáig de a hétvégén majd rámozdulok erre a részére is.
Az biztos, hogy a DVI bemenettel nincs mit sokat kalibrálni - színhőm., fényerő, contrast. Az utóbbi kettőt meg már említettem, hogy miért.
Majd még tesztelem progikkal meg miegymással, de sajna max hétvégén
Képeket meg majd megoldom vhogy de azokra is várni kell. Egyébként uo mint Sage Benq-ja csak ott van egy kis ''+'' a számozás végén.
[Szerkesztve] -
Grobby
tag
A feketéja alul és felül kicsit foltos, némi derengés van ami észrevehető de film közben nem zavaró.
CS:Source volt az első amit kipróbáltam de semmi féle utánhúzás nem volt tapasztalható. Az egyetlen furcsa a nagy képernyő volt játék közben.
Filmnél ugyancsak nem volt semmi ( The medallion ), próbáltam verekedős részleteket megfigyelni de nem volt probléma.
A fényereje brutkó legalábbis az F700B hez képest.
Most már csak 35/100-on van mert túl erős. Mindez persze felkapcsolt villany mellett. ( Contrast is csak 40/100-on van)
A sharpness-t középen hagytam (1-5ig lehet állítani) mert így is tűéles a kép ( és nincs túl sok különbség a legélesebb és a közép közt). Viszont a legélesebb és a legtompább között van eltérés. Az öt szintből talán 3 az igazi 1- 234 - 5 vhogy így
Mindgyárt tesztelek C&C generalst meg Star Wars Battlefildet.
Ja meg MOHPA-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Medence topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged