- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz
littlemole #199 üzenetére
igen, adnak...
-
deicide
veterán
a pixelhiba sajnos lutri lesz ha nagykerből vásárolsz, mert ott kipróbálni nem fogják... de ebben az árkategóriában már nagy blama lenne, ha nem tesztelnék előtte a monitort mielőtt becsomagolnák és pixelhibásan menne ki a gyárból... az eléggé rontaná az összképet, szóval szerintem szinte biztos, hogy nem lesz rajta, de mint szinte semmi, ez sem 100%...
-
deicide
veterán
ilyen a fekete, vakuval:
-
deicide
veterán
a windows fekete háttere meg a nokia teszt is homogén képet ad, kicsit világosabb a fekete mint én elvárnám, de csak minimálisan. Filmeknél én semmi rendellenességet nem vettem észre, most néztem rajta a hétvégén pár x-akta epizódot, de komoly a képe, kontrasztos, és szép.
-
deicide
veterán
én tegnap hozattam magamnak egy fp937s+-t az rce-ból, egész baráti áron, 140volt mindössze. Egy neovo x-19-et cseréltem le, mert az 25ms-es ez meg papiron 8, de arra nem számítottam, hogy a képe is szebb lesz esetleg, de IGEN! Pedig a neovo nem a csúnya képű tft-k közül való, mégis ég és föld a különbség...
aki teheti vegyen benq-t, mert jó az ára, van rajta dvi, és a válaszideje is jó, a képminőség meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest