- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsro
csendes tag
Hallo!
nekem FP 937S+ van. Januárban vettem, még Sulinetre. A Nokia Test-je is teljesen kifogástalan, hibátlan, nagyon meg vagyok elégedve vele.
Kár, hogy magyar szokás szerint csak a negyatív tapasztalatokkal lehet találkoznia fórumokban...
Tehát: ha nem írnak róla az én olvasatomban azt jelenti, hogy jó.
Ezt én bizonyíthatom. -
kovacsro
csendes tag
Szevasztok,
én már egy hete gyötröm (937 +) de teljesen kifogástalan. Az én szememhez, (vagy a korábbi 17'' hoz) a betük aprók, de ha kisebb felbontást használok, az élesség rovására megy. Fényerő 37 kontraszt 43 nekem ezjött be.
Ha v.ki tud ötletet az Xp betüméret növeléshez az ideális felbontás mellett megköszönöm..
ui: akinek van, mind dícséri. Akinek még nincs még, fikázza. Fordítva jobb lenne? -
kovacsro
csendes tag
Szóval ez nem Tesco! (Ott én is csak a lejárt szavatosságú gorgonzolát veszem féláron, mert akkor szeretem, ha már nyúlik -persze ez gusztus dolga..) Tehát ez Sulinet, függetlenül attól, hogy hol veszed a monitort: csak az RCE forgalmazza a tipust jelenleg, csak tőlük, a velük szerződött viszonteladókon keresztül szerezheti be bárki ezekkel a feltételekkel Sulinetre.
-
kovacsro
csendes tag
kisöcsi még mindig nem érted? (azt hittem csak én vagyok ilyen béna)
Bemész (felhívod) a Médiamarkt, Tesco, + a többi forgalmazó és ott rendeled meg ! Persze csak ha komoly a vételi szándék, nehogy később más szívjon miattad! Ezeknél nem lesz, hanem van!
Az ő dolguk, hogy a RCE ből elhozzák. Megnézed, kipróbálod (Nokiatest) ha nemtetszik otthagyod.
Nekem ma -is még a győri forgalmazó ideszólt, hogy most rakják autóba, holnap vihetem. Hát nem rendesek?
[Szerkesztve] -
kovacsro
csendes tag
No, hát ha én is tudok v. kinek segíteni, a ''vénöreg ötvenes ''
úgy műkszik, hogy rce.hu-n megkeresed sulinet fület, ő kiadja Media Markt+ Tesco+ egyéb forgalmzók nevét és címét.
egyébként az RCE. telfonja:1/ 309 4700 (a honlapjukon is rajta van)
Nem szoktam szembedícsérni, de nagyon Európai a segítőkészségük és a hozzáállásuk. A győri partnerük is Nr.1 (Netkomp Kft) Kisbérről hétfőn hívtam, visszahívtak, telefonon megrendeltem, csütörtökön hozom. Ennyi. Valahogy így kellene mindenütt. Ajánlom! -amíg valami simlis el nem b@...a a bizamat.Persze nekik is üzlet, de ne irígyeljük, mert ez csak úgy műkszik, ha mindenki jól jár
-egy kicsit.
[Szerkesztve] -
kovacsro
csendes tag
Az fp 937s+ valóban megjelent a sulinetben és aránylag jó áron. 151.900,-
Kérdés, te hol laksz, mert az ottani RCE partnerrel kell felvenni a kapcsolatot és nála megrendelni.
Az ár persze relatív, mert a Lajtán túl 440,- €, a legolcsóbb helyen 410,- € az ő pénzükhöz számítva ez szuper.
Ha levonod a sulinet kedvezményt szinte ott vagy (főleg ha kalkukálod, hogy a 60.000,- eze-redhez csak jöjvő májusban jutsz hozzá.) Legfőbb érv leginkább, hogy nem kell kimenni érte, illetve az esetleges garanciát ami 3 év, itthon tudod érvényesíteni. -
kovacsro
csendes tag
Szevasztok!
A közeljövőben remélem én is egy BenQ FP937S+ monitor boldog tulajdonosa lehetek! Az árát (155K) már félretettem, de sehol sem kapni.
Van aki segítene?? Sulinetben mikor várható? (a most kifutott BenQ FP937S utódaként)
Tudjátok- e egyébként mikor és kik ''frissitik'' a Sulinet kínálatát! Azt még csak feltételezi sem akarom, hogy drágábban, (bár még így is megéri!) kizárólag leharcolt vagy kifuto(tt) típusokat lehet kapni!
Jó lenne, ha olyan is írna, aki TUDJA is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged