- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sage
csendes tag
Na marha jó, most látom, hogy a 8ms-est adják 109+fa áron... nincs 2 hónapja, hogy megvettem 125+fa áron a 12 ms-est...
-
Sage
csendes tag
válasz
donjoevanni #95 üzenetére
Jó szórakozást hozzá
Amit észrevettem, hogy ha szélesvásznú filmet nézem MPlayerben, akkor az alsó-felső csík nem egészen fekete, hanem inkább szürkés. Ugyanezt más fekete színnél nem vettem észer, illetve ott nem ilyen feltünő, de az is lehet, hogy csak a mplayer sux -
Sage
csendes tag
donjoevanni: én is 1024-eztem előtte a 17''-esen, de ezen már átálltam 1280-ra, jobb. Viszont az igazi szépségét az LCD-k a natív felbontáson adják, ezért érdemes abban használni, alacsonyabb felbontásban elmosódás, stb tapasztalható.
Avicularia: ha nem tévedek, tőled vettem Canon S1-et még valamikorÜdv
-
Sage
csendes tag
válasz
Fortinbras #78 üzenetére
Végülis elforgatható, de a talpa is forog vele
A kép dönthető a talpon, egy kicsit lehet lefele, valamivel többet felfele
-
Sage
csendes tag
Elvben minden monitor a natív felbontásában adja a legjobb képet. Sőt, nem csak elvben, hanem gyakorlatban is. Szóval egy 17''-es LCD-t mondjuk már igazi gyalázat 800*600-ban hajtani. Egy jó monitorhoz nem árt egy bika videókártya is, hogy teszem azt játékok alatt is tudd tartani a natív felbontást. Na ez a része még nincs meg, bár néhány megy 1280-ban, de azért nem full felbontáson, sőt
-
Sage
csendes tag
Na kérem:
http://sage.atw.hu/benq
Lehet nézelődni, pár kép van, nem néztem melyik jó vagy nemInkább csak pofára nézzétek, fényképeztem ugyan pár szín-t is, de abba belenéze látok torzulást, elszineződést, amit valójában nem mutat a monitor képe, illetve azt mondom, hogy én nem látok semmi ilyet.
Mellette a másik monitorom, 17''-es ProView (asszem 15,6-os látható képpel). Azt viszont jó látni, hogy fényképező LCD-jén keresztül nézve baromira vibrál a CRT, míg az LCD teljesen ''nyugodt'' -
Sage
csendes tag
Ramiris a beszállító nagyker, ha jól tudom, talán ott a legolcsóbb, de jópár kisker árlistájában is láttam, igaz ott van 10e ft különbség a bruttó árban, és nem lefelé... hiába no, árrés
-
Sage
csendes tag
Bocs mindenkitől, nem igazán volt időm hétvégén és otthon se igen voltam, szóval se levél, se kép
De most pótoltam a leveleket, képeket is igyekszem megcsinálni valamikor. Ha van valamilyen szempont, amire kiváncsiak vagytok és tudom valahogy értékelhetően tesztelni, mondjátok. Így alapban azt tudom mondani, hogy szép
-
Sage
csendes tag
Este csinálok fotókat és közzéteszem.
DVI-on használom, ha már tudja... -
Sage
csendes tag
Ja és végül nem szórakoztam sulinettel, lévén - ha kapható egyáltalán valahol sulinetben - a sulinetes ár bruttó 189 körül van, ha ebből lejön a 60K, még akkor is drágább, mint nettóban nagykerben
-
Sage
csendes tag
Egy 17''-es ProView-t nyüstöltem előtte vagy 4 évig, egyenlőre megtartottam, hozzászoktam melóba a két monitorhoz, aztán jó otthon is, egyiken megy a TV, másikon bármi más
A CRT után egyenlőre nekem sok volt a fényerő, lejjebb is vettem. Sajnos az asztalom elég kicsi, illetve nem elég a mélysége, de ezt már úgyis cserélni akartam, jobb lenne kicsit messzebb ülni a 19''-estől. Nagyon szép képe van, színeket még nem állítgattam magamnak, asszem épp reddish-en van, ezen kívül van bluish, user, és még valami. Ezek elvben szerintem a két megszokott, Kelvinben megadott értéknek felelnek meg (6500, 9300 asszem). Kevésbé kedvelem a hideg színeket, ezért választottam egyenlőre a reddish-t, de még tesztelem. Ha lesz ma időm és nem melózom, akkor nyomok rajta valami FPS-t, kiváncsi vagyok a frissítésre is természetesen.
Érdekesség, hogy beállításoknál csak 60Hz-t enged kiválasztani, bármelyik felbontásban. Nem mintha sokat számítana elvben ez LCD-nél, de azért furcsa. Ja és természetesen az 1280-as felbontást is szokni kell még a 17''-esen használt 1024 utánNagyobb a 19''-es, mint a másik monitor kerettel együtt
-
Sage
csendes tag
No én megvettem jól, nagykerben amúgy 125K
Mivel tegnap, így még nem tudok róla sokmindent nyilatkozni, egyenlőre jíííhááá
-
Sage
csendes tag
Tudja valaki, hogy Sulinetben hol kapható? a 15-ös hozzászólásban lévő linken ugyan van, de nem a sulinetes árlistában
Jó lenne megúszni 60K-t az árból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged