- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
tool
tag
A filmek esetén ott van némi gond, hogy mivel nem 16,7M színt jelenít meg a monitor ezért DVD filmek esetén a finom színátmeneteknél elmosódás tapasztalható, nem elég élesek a kontúrok. Divx esetén már nem nagyon lép fel ez a gond, hiszen ott már nem annyira éles a kép, hiszen tömörített változat. Szóval, ha főleg Divx-ezel nem nagyon fog zavarni, egyébként meg úgyis hozzászokik az ember szeme idővel. Engem jobban zavar, hogy ezeknél a monitoroknál nem nagy a kontrasztarány, a fekete nem az igazi. Sajnos nem lehet még mindenre jó TFT-t venni. El kell dönteni, hogy elsősorban mire használod. Szerintem nagyon jó vétel.
-
tool
tag
Én is kivárok még, hiszen az árak szépen esnek és egyre jobb modellek jönnek ki. Azt hiszem a Benq a 16,7M színnel nem mond igazat, bár szerintem önmagában ez nem lenne nagy baj, mert nem nagyon lehet észrevenni a különbséget. A 8ms-os paneleknek igazából az a baja, hogy nem rendelkeznek megfelelő kontrasztaránnyal , vagyis a fekete inkább szürke (továbbá a betekintési szög sem az igazi). 500-as kontrasztarány egyértelműen kevés, de ha igaz a 700:1, akkor lehet, hogy jó vétel ez a monitor, már elfogadható feketékkel rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest