- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjoevanni
csendes tag
Nagyon köszi a képekért! Engem nem kell tovább győzködni, már csak az anyagi helyzetemen kell hozzá javítani. (Ahogy írtam korábban, az RCE-ben is annyiba kerül, mint a Ramirisben, de azért az így sem kevés.) Egy olyan kérdésem volna, hogy 1024x768-ban az 1280x1024-hez (a natív felbontásához?) képest mennyire elmosódottak az ikonok szövegei? (Igazándibul ma jártam egy ügyfélnél, ahol 6 gépes hálózatban több Acer 15''-os moncsi volt, igen jó képpel, de 1024x768-ból 800x600-ba váltva egy kicsit mosódottnak tűnt a képe, ám lehet, hogy ez már inkább szőrszálhasogatás.)
-
donjoevanni
csendes tag
Légyszí' írjál róla valamit, ha esetleg beszerezted, mert én is ilyet szeretnék venni (az RCE-nél is ennyibe kerül - ki hol tud vásárolni, ugye?), és idáig vagy a multimédiás kistestvérének tesztjét olvastam (vagy láttam valamelyik MM-ban), kb. egy szál tesztet találtam erről, de azt egy norvég oldalon, és pl. háttérvilágításról ott nem voltak képek. Szóval, előre is köszi!
Most látom, hogy már írtál rólade ha van még valami, pl. színhűség, fekete képernyőn háttérfények, valamelyik frekin előbújó pepita scrollozás (dithering), esetleg pixelhibák akkor légyszíves azt is írd meg! Köszi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hegesztés topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest