- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowglobe
újonc
válasz
macilacus #149 üzenetére
Hát ez az. Nálam is két "lyuk" van de csak az egyikből jön rendesen a hang. Olyan mintha csak egyik helyen lenne hangszóró a másikon meg nem. Tehát nem sztereó, hanem csak monó. Eddig nem tűnt föl, csak múltkor vettem észre. Azt hiszem azt akartam meghallgatni, hogy mennyire sztereó.
-
missz
tag
válasz
macilacus #125 üzenetére
Biztos ezt latja, segelyhivas opcio nem jelenik meg sim kartya nelkul
Ergo kell benne lennie simnek...Amugy sem ertem, h sim nelkul mire jo a gep, hisz ennek a tipusnak epp az a lenyege,nem?
Ha csak wifirol nyomnam,biztos nem adtam volna ki erte 50et, hisz mar 20-30ert kapni... -
luca2006
újonc
válasz
macilacus #125 üzenetére
Kedves macilacus!
Három nappal ezelőtt szabályosan leállitottam a gépet. előtte tudtam vele internetezni, fényképezni.
Semmiféle sim kártyát nem probáltam belerakni.
Ha most használni akarom, akkor most rakjak bele egy sim kártyát és ugyan úgy tudom majd hasz-
nálni a gépet?
Köszönöm
-
ttzs
újonc
válasz
macilacus #116 üzenetére
Köszönöm a beleszólást, akkor úgy kérdezem, hogy valaki tudna segíteni abban, hogy a Beex Minibee 3G tabletten, hogyan tudnám használni a GPS-t akár nettel, akár a nélkül, mert nekem egyikkel sem megy. Sem saját helyet, sem útvonalat nem tudok vele meghatározni.
Előre is köszi a segítséget. -
missz
tag
válasz
macilacus #103 üzenetére
En nem, de ma pl. lefagyott a kameranal, nemtom miert, eddig soha, ujrainditottam, ozt jovan
)
Neha kell neki egy egy reboot, azt mar megtapasztaltam, de ez legyen a legnagyobb baj...
Sok minden fut, teljesen atepitettem go launcherrel, ez is kozrejatszik gondolom...
Mindegy, en szeretem, 100%osan megeri az arat...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest