Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttzs
csendes tag
-
ttzs
csendes tag
válasz
macilacus
üzenetére
Köszönöm a beleszólást, akkor úgy kérdezem, hogy valaki tudna segíteni abban, hogy a Beex Minibee 3G tabletten, hogyan tudnám használni a GPS-t akár nettel, akár a nélkül, mert nekem egyikkel sem megy. Sem saját helyet, sem útvonalat nem tudok vele meghatározni.
Előre is köszi a segítséget. -
ttzs
csendes tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Segítségét szeretném kérni egy minibee 3G táblagéppel kapcsolatban, amit pár hónapja vette. Sajnos valami oknál fogva nem tudom használni rajta a GPS-t
, pedig azért vettük, hogy nyaralás során segítsen eligazodni. Egyszerüen nem csatlakozik a netre, folyton azt írja ki, hogy csatlakozási probléma merült fel. Pedig Vodás mobilinternet van hozzá, ami minden mással jól működik. Ma bevittem a boltba ahol vettem, de nem tudtak segíteni ott sem. Várom javaslatát, ötletét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, pedig azért vettük, hogy nyaralás során segítsen eligazodni. Egyszerüen nem csatlakozik a netre, folyton azt írja ki, hogy csatlakozási probléma merült fel. Pedig Vodás mobilinternet van hozzá, ami minden mással jól működik. Ma bevittem a boltba ahol vettem, de nem tudtak segíteni ott sem. Várom javaslatát, ötletét.