- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
missz
tag
válasz
majorgent #152 üzenetére
Nem rossz az akksija, de nem is jó
Vagy fene se tudja, èn pl.minimàlis kèpernyővilàgítàssal hasznàlom, de minden nap töltenem kell, igaz nyuzom is rendesen...
De persze ez semmiben sem akadaly, hisz este semeddig sem tart töltőre tenni
De az elozo tabletem sem birta jobban, pedig az ipad3 voltNincs ezzel a geppel semmi baj, tokeletesen ellat minden feladatot...
A bongeszo neha belassul, olyankor ujrainditom azt szevasz. Letoltottem a cm bongeszot vagy mi a neve, az baromi gyors de 2 perc alatt felzabalja a memoriat...
-
missz
tag
válasz
majorgent #139 üzenetére
Sztem mindent kibír
belsőlwg-külsőleg.., nem mondanàm, h annyira vigyàzok rà, èpp ezèrt vettem ezt, arànylag olcsó ugye.., màr ütöttem oda vèletlen az asztalhoz, ...egy karc nincs rajta sehol...
Semmire nem cserèlnèm le...
Ennyit eddig egyiket sem nyúztam, de ez baromi jól bírja...
Mondjuk a gyàri böngèsző nàlam sokszor lassul be, de ez nem a gèp hibàja, pl.az új CM böngèsző sosem...
Az akksi nem egy vilàgbajnok, nekem naponta kell tölteni, igaz megy is rendesen a gèpezet....
Skypolni ezen mèg nem próbàltam...de nem is fogok, arra ott a teló ha kène.. -
missz
tag
válasz
macilacus #125 üzenetére
Biztos ezt latja, segelyhivas opcio nem jelenik meg sim kartya nelkul
Ergo kell benne lennie simnek...Amugy sem ertem, h sim nelkul mire jo a gep, hisz ennek a tipusnak epp az a lenyege,nem?
Ha csak wifirol nyomnam,biztos nem adtam volna ki erte 50et, hisz mar 20-30ert kapni... -
missz
tag
válasz
macilacus #103 üzenetére
En nem, de ma pl. lefagyott a kameranal, nemtom miert, eddig soha, ujrainditottam, ozt jovan
)
Neha kell neki egy egy reboot, azt mar megtapasztaltam, de ez legyen a legnagyobb baj...
Sok minden fut, teljesen atepitettem go launcherrel, ez is kozrejatszik gondolom...
Mindegy, en szeretem, 100%osan megeri az arat...! -
missz
tag
Jo az akksi, de ilyen konkret dologban passz.., en egy ket filmet nezek neha, ritkan jut eszembe
, de minimalusat merul..., amugy egesz nap nyuzom, mindent ezen csinalok.., masfel nap ennyi nyuzassal az uzemideje, allando 3g vel es szinkronnal, mailek, messenger, rengeteg net....es ejjelre sem kapcsolom ki
En nem bantam meg, eddigi legszerethetobb tabom!
Pedig elotte egy ipad3at nyuztam.... -
-
missz
tag
Vki irta, h mm-re megegyezik az ipad mini mereteivel....hat sajnos nem
Ma jott meg a fasza egyedi hatlapi tok amit rendeltem ebayen(ipad minihez valo)...es sajna lotyog benne, par mm-rel keskenyebb a beex...
A szilikon toknal ez lehet nem szamit es az jo, de ez egy fix kemeny merev tok...
-
missz
tag
4200as asszem az akksi, legalabbis egy program szerint...
Ez lehet? -
missz
tag
Es ami meg nagyon megdobbento, h nekem tobb oras net, mozi, stb utan..meg csak langyosnak sem mondhato
...
Nem banja meg aki vesz, hibas meg mindig elofotdul, a NAGY nevuek kozt is....
-
missz
tag
Nekem is tokeletesen muxik, 3g-s. Semmi baja, egy honapja nyuzom, s a nyuzas kifejezes gyenge
Semmivel sem er tobbet egy galaxy vagy egy ipad mini, azt en is mwgerositem, sot nem minim, hanem ipad 3-mom volt.., kinai, nem kinai, ki nem xarja le ha jol mukodik..felolem lehet.....
Sok tabletet teszteltem, sok telefont is....a bnom uj sonyja pl ugy lefagyott a minap a kezemben, h csak a reset hozta helyre...., a fiam alcatel tabje ugy egy rakas kaki ahogy van...kozeleben sincs ennek!
Az ipad fele ilyen gyors volt, akksi szinten sem produkalt jobbat..., volt concordeom is, na hagyjuk inkabb
Ez a gep jo, es pont.nem mellesleg szep is...
A net villamgyors, sosem szallt el, a wifi sem, hotspotkent is sokat hasznljuk, sosem volt gond....Ja tok. Valaki irta h ugyanazok a meretek mint az ipad mininek...ezert mertem rendelni ebayen egy szep mintas tokot, 2700ft volt
))....
Egy negativumot emltenek a sok pozitiv mellett, ossze mertem dugni egy pendrajvval, gondoltam ugy nezem meg a coming out c filmet...faszan fel is ismerte a pendrajvot es tartalmat...de a film( nem csak ez, a tobbi is) megakadt es nem vitte, 3 fele lejatszoval is probaltam, mindegyikkel akadt..
Ez mitol lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- BestBuy ruhás topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest