Új hozzászólás Aktív témák
-
majorgent
tag
Első tabletem egy nextbook volt. Az játékok alatt lefagyott. Az elhúzódó szerviz miatt alcor küldött egy alcor d786m-t. Később kiderűlt nem jó a gps. Javitás után egy ideig jó volt. Aztán most lefagy.. Wifi nem jó. Vett párom egy alcor q787-t. Előlapi kamera hiba miatt vitte is vissza üzletbe. Ugyanolyan készülék nem volt így tett hozzá még pénzt és megvette a beex-t. Talán holnap meg is érkezik hozzám. Én meg küldöm haza az alcort és megy szervizbe. Remélem ennek már nem lesz baja
meló miatt napi 3-5 órát lesz használva netre filmnézésre, skypera.
-
-
missz
tag
Vki irta, h mm-re megegyezik az ipad mini mereteivel....hat sajnos nem
Ma jott meg a fasza egyedi hatlapi tok amit rendeltem ebayen(ipad minihez valo)...es sajna lotyog benne, par mm-rel keskenyebb a beex...
A szilikon toknal ez lehet nem szamit es az jo, de ez egy fix kemeny merev tok...
-
törölt tag
Ezeket újfent megerősítem! És nem utolsó szempont, hogy teljes értékű telefonként is használható!!! ( normál telefonálás, akár a fülhöz tartva, sms küldés )
Kijelző strapabíró és tényleg prémium anyaghasználat! ( a burkolat nem ragasztott, hanem csavarozva van körbe! Szerintem nagyon jól néz ki!)
A filmlejátszással nekem nem volt gondom, mondjuk memóriakártyáról próbáltam és az MxPlayer-rel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged