Hirdetés
- Apple Watch
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Mobil flották
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

majorgent
tag
Első tabletem egy nextbook volt. Az játékok alatt lefagyott. Az elhúzódó szerviz miatt alcor küldött egy alcor d786m-t. Később kiderűlt nem jó a gps. Javitás után egy ideig jó volt. Aztán most lefagy.. Wifi nem jó. Vett párom egy alcor q787-t. Előlapi kamera hiba miatt vitte is vissza üzletbe. Ugyanolyan készülék nem volt így tett hozzá még pénzt és megvette a beex-t. Talán holnap meg is érkezik hozzám. Én meg küldöm haza az alcort és megy szervizbe. Remélem ennek már nem lesz baja
 meló miatt napi 3-5 órát lesz használva netre filmnézésre, skypera. - 

- 

missz
tag
Vki irta, h mm-re megegyezik az ipad mini mereteivel....hat sajnos nem

Ma jott meg a fasza egyedi hatlapi tok amit rendeltem ebayen(ipad minihez valo)...es sajna lotyog benne
, par mm-rel keskenyebb a beex... 
A szilikon toknal ez lehet nem szamit es az jo, de ez egy fix kemeny merev tok...
 - 

törölt tag
Ezeket újfent megerősítem! És nem utolsó szempont, hogy teljes értékű telefonként is használható!!! ( normál telefonálás, akár a fülhöz tartva, sms küldés )
Kijelző strapabíró és tényleg prémium anyaghasználat! ( a burkolat nem ragasztott, hanem csavarozva van körbe! Szerintem nagyon jól néz ki!)
A filmlejátszással nekem nem volt gondom, mondjuk memóriakártyáról próbáltam és az MxPlayer-rel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
 - iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
 - iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
 - Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)

- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
 - BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de szerintem 
 , viszont nem tudom, hogy a mágnes ami van benne nem-e árt a Bee-nek