Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razuel
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Szerintem még te se érted, hogy miről beszélsz. Már régebben is észrevettem, hogy sok hülyeséget össze tudsz hordani, de ez kész.. Legyen igazad, engem amúgy se nagyon érdekelt ez a vita, csak nem volt mit csinálni a hétvégén. Legalább jót nevettem rajtad: "lap típus eloszlásán a színbe", "statisztikai összevetését"

Ja, és nem vagyok a barátod.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Rode videomic GO mikrofon
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest