- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #18797 üzenetére
Ezek voltak mind, support lapokat én nem számolok, csak unitokat.
A madarak vadászata problémás, akkor ha csak templar van bent.
Mivel könnyen kijátszható, pl. én firevel mindig így szoktam szívatni frostot ^^2-3 draket ráküldök, erre ő lehív min. 2 templart. ha drakek behaltak, ezt követően power viszonyoktól függően (wellek száma, void pörgés sebessége), csak ground unittal támadok vagy megyek t3.
utóbbi esetben nekem 250 power megy el a 3. orbra, neki meg 200 áll a templarokban, amiket max épületjavításra tud használni.
az eredmény ugyanaz előbb-utóbb önként fogja leölni ezeket az unitokat, s ekkor mehet ismét a légi támogatás.frostnak hiába van jó védelme, power mínuszból nem tud csodát tenni ^^
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #18784 üzenetére
az attól függ milyen frost.
pürével azóta, hogy freemka felpakolt egy adag repet bfcards.infora.( kb 2-3 hete.)
kezdetben t2ig pure + nature majd t3 fire, végül végig püré Dark javaslatára, így védve vagyunk sandstorm ellen 2v2ben.2v2 rep pack frostal, Darkal, tk-ról begyűjtve. [link]
(Maranv & TippelHHH ; thesikaleon & jukaaa; Matos & Thesikaleon)frost t1el már mentem nyáron is. ezzel a részével nincs is gondom. Lost lost t2je ellen pl kényelmesen elvoltam míg tartott a charge.
t2m is kezd már alakulni, de még ki kell tapasztalnom mely lapokra van mindképp szükségem. be kellett látnom, hogy freemka stílusa nem fekszik nekem, megépítettem lapra pontosan a deckjét, de nem tudom használni, t2n a lyrish+eagle+templar trió nekem kevés.
ez vszeg azért lehet mert pure fire stílusban tolom pure frostal ^^
(#18787) fantom922 void + wog nerf.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #18600 üzenetére
totál hülyeséget összehordhatod itt állandóan de megint nem érted miért is neveztem opnak.
"Hurrikán és mage mit árt a shadownak? Charger, nox és semmit nem számit egyik se."
konkrétan az egész játéknak csupán annyit árt h az s egységek java részét ellehetetlenítik...
(abba meg h a male és ranged viszony mennyire kibalancoaltlan bele se menjünk)"LOL Phaséból elég ha egy a pályán van. Már halálra szivat vele."
csak h téged ismételjelek mennyire is agyonhasznál op kombó ez?
mert akkor ugye ez lenne a sláger......"Ha annyira faja lenne a nature t1 akkor azzal találkozna az ember állandóan."
többi könnyebb ilyen egyszerű, mivel nature t1-et nem tudod úgy spamalni mint a többi kb ennyi az oka ennek.
"De sajna shadow t1 minden második t1"
könny spamelni őket csak de ez nem függ össze az erősségével."Ennek a játéknak nem az a lényege hogy úgymond melyik szín a legerősebb. Hanem hol vannak univerzális counterek, melyik szín az amiből sok unitot le tudsz híni."
Ismételten hamis álítás, nem ez a lényege...csak mivel a játékok többsége arra megy h minél hamarabb elérje az ember a láma t3omját így ha sok egységet vesztel az kiejezetten a javadra van mivel nagy a void.
ez a játék nem erre van kialakítva csak sajnos szar a kialakítás és a balance így kb ennyiből áll."Mivel naturéban dd sincs simán lehet spammelni a dazzed noxokat."
root+ww kb simán megeszi ha jól kimikrózod."Az meg a másik dolog, hogy siratod állandóan a pure shadow t2-t. Ami nem kicsit erős.Tudom szerinted gyenge, a tetejébe meg a do op."
XD ja és mitől olyan erős?magektőktalán a pure shadó faz ami folyamatosan healei a mgeit?
ahol van SOM?EP?
vagy a harvester olyan op?
do igen op, de korábban elmondtam már az összes t2-es l egység ezen állapotukba op talán csak az aggressor nem.
túl olcsóak és túl erősek így t2-re ahogy vannak.
túlságosan rájuk lehet építeni a túl sok spalsheletőség miatt pedig nagyon erősek lesznek.nc,darkelf iylenekkel ne gyere amúgy (már írtam ezt is h szarrá kéne őket nerfelni) ne gyere mert nem purék és bármi más színt t2-be hozzájuk teszel jobban jársz mint ha pure maradnál.
"Én vagyok elfogult?"
Igen te vagy elfogult mert bármikor ugye szóba kerül a nature opsága te jössz h hát ott is van ez meg ott van az és sokszor mint most is ez a do opságát a phase-el akarod hárítani.
hurrikánét meg noxokkal?Én már számtalanszor leírtam a shadowal a problémám.
nem a puréval mert ott nincs semmi
Undead army
Resource Booster
Shrine of Greed
Corpse Exploison
Beffalen Curse
mind egytől-eggyik gyenge javarészét meg még használni se nagyon lehet/érdemes.puréba maage pont azért balancolt jelen állípotába, mert nem tudod healelni(kis mérétkbe regenerálni a netherrel max)
meghatározott számot lő hamar kifogy és sok ellen counterje van.
nincs mellette cc amivel meg lehetne menteni adott esetbe. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #18597 üzenetére
igazad van aki olyan hülye h látja h építkezik az ellenfél 1 rakás phase-t és csak nézi az ne csodálkozzon.
amúgy is ez akkor se változtat a do op tényén akármennyire is erősködsz.
de hurricane,frost mage ezektől opabb lapot t1-en ne is keres mert nem találsz.az a bajod túlságosan elfogult vagy a naturéval szembe ami pl t1-en a legerősebb felálítással büszkélkedhet és t2 pure is.
splahsből meg abszolút a legerősebb. -
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #18576 üzenetére
azóta mégjobban megutáltam a pv p-t jaja lehozom a láma soulhunteremet mert csak azzal szoktam bondogulni XD
erre leöli 135 powerből és ugy mivel elég drága mostmár nem de azvolt ugye nincs belőle 4 és kinlódhatok ashbone meg ez az de akinek olcsó t3 mas cucca van az meg szórja a nyakamba
azátn megint sikerül lehozni akor megint leöli és annyi volt szánalmas
-
Darkzbane
tag
válasz
Gyuri27 #18574 üzenetére
A játékban mindig lesznek igazságtalanul erősebb lapok és mivel ezek nerfelése baromi sok időbe telik a készítőknek én már rég hozzászoktam. Amit tudsz csinálni vagy nem játszol randkedet vagy próbálsz ellenszert találni.
Ja én régen azzal nyugtattam magam ha egy úgymond láma taktika ellen vesztettem hogy biztos eljön az a nap amikor elveszik tőle a "joker" lapját és mivel ilyen taktikát használt monoton játszani sohasem fog megtanulni, ami inkább veszteség hosszútávon mint nyereség )
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #18549 üzenetére
Én mint mondtam eddig is, elismerem, hogy lámaság, mert onnantól, hogy fent van, gyakorlatilag végtelen mennyiségű power áll a rendelkezésemre. Abban viszont igazat kell adnom Gagának, hogy én is ugyanúgy lámaságnak tartom azokat a taktikákat, amiket felsorolt (dancer, vigil, t3-as nasty, instant t2, stb.), ezért nem értem a legtöbb játékosnak a siránkozását. Egyszerűen nem tudnak veszíteni. De pl. beszélgettem ma UndeadWizard-dal (valahol a top 15-ben és a barátlistámon megtalálható), ő például egy az egyben megmondta, hogy pl. freemka taktikáját még ennél is lámább dolognak tartja: ice shield towerekkel védekezni, majd amint lehet t3-ra menni és onnantól robbantgatni. És hozzátette azért, hogy megnyugtasson engem, személy szerint ő semmire nem méltatja thesickaleon oldalát, mert általában ott egy-egy játékos megalázásáról, földbe döngöléséről van szó, mintsem az igazi lényegről, ami replay-közlés lenne. Jah és még azt is hozzátette, hogy általában azok sírnak, akiknek ott a frost orb a paklijukban, illetve azt is megjegyezte, hogy kiábrándító mennyi embernek van frost orb a paklijában a top 10-ből:
6-7-nek van frost orb benne: drakonz, cDKilLRoy pure fire (az utóbbi váltogat lost és eközött), YaBroo shadow-nature és Obesity fire-nature. És sajnos a továbbiakban is hasonló az arány... -
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #18499 üzenetére
Tavaly nyáron ment tönkre a gépem, azóta hol voltam fent hol nem, ha voltam akkor is elment az élet kedvem, a másik gép jobbára kifagyott.. Mindenesetre semmi kedvem újra tanulni a teljes rendszert meg azt a marha sok kártyát
.
Kicsit körbeolvastam látom amii még mindig nem jött ki
Pedig mintha augusztusban mikor utoljára felnéztem, már valami olyasmi lett volna hogy szeptemberben jön ...Lonelly :Hogy mennyiért árulom a bfp-t nem tudom először felmérem a piacot
-
gergomester
tag
válasz
Gyuri27 #18481 üzenetére
Jah! csak h Freemka az Freemka...! ennyi erővel gyertek és verjétek le a grigorimat 1db Lightblade-el+1db liryshel! úgy h buffolok mint atom! Ezt csak azért mondom m freemka lazán megjátszotta velem...! Lehet h én béna vok, de könyörgöm azért freemkát ne említsük a halandók sorai közt
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #18476 üzenetére
de az ritka illetve csak nagyon nagy tudáskülönbségnél van.
mikró hiba is ilyen, h nem figyelzs vagy miscklikkelsz.
tapasztalt szinten nem lehet anynival jobbnak lenni, h ne hiba döntsön vagy deck, mert ugye hiába sokszor a deck nyeri, nem azért mert a nyertes nem hibázott lehet h kb ugyan annyit hibáztak mégis erősebb kombók miatt.
eggyes nature vagy frost spalshek épp ezért vannak annyira előnybe néha és a pure színek vagy épp shadow/fire meg ezért van sokszor hátrányba -
-
Volgafan
senior tag
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27 #18442 üzenetére
igen,de vedesrol van szo....aztan ensarning alol szedd mar ki netherrel....mire shadow osszeszed annyi maget,hogy tamadjon is veluk,nature reg t3on,onnan meg nem akkora gond a som miatt,ha netan lekap 1 wellt....mert ugye a 3 mage,ami megolte a do-t varni kell vele,mire felgyogyul,addig som reg visszahozta a do arat...mind1 lenyeg,lehet mindig oltani ls-t,pure firet,stb,csak epp azt nem amivel mesz...ha annyiea op egyik-masik at kell ra valtani es nem szidni.....az en velemenyem:minden szinben van op..es a vitanak sosem lenne vege...es ne gyere azzal,hogy ezert nem valtasz erre-arra,mert itt mindenki a gyozelemre jatszik...
Igen csirke 200 pontnal jarsz neki meg van 3 mage,ami semmire nemjo,neked van 1 full Hp-s do-d....ezt ne feledd.....ami kozben akar or bot,wellett el is bontja...Te tudod a legjobban,hogy shadow vehet wellt nyugodtan som ellen...
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27 #18429 üzenetére
Nekem mostanában a shadow magel van a gondom, ha valaki tudja őket használni akkor simán betudja védeni magát.. a do val szembe, nekem minden pontom rámegy a do-ra, ő meg még boldogan wellt is vesz. Eddig 3 pure shadows vert meg és igazából nem tudtam velük mit csinálni t2n, a magekkel annyira bevédték magukat, na persze utána grigori nasty+soulshatter (mind grandmaster fölött volt.. szóval nem olyan esélytelen az a deck se)
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27 #18422 üzenetére
de a pure natureba nem fer be.....tisztaban vagyok vele...azert belegondolsz nincs tul sok lap,ami t2-n megfogja a do-t...en spec egyet se tudok ..2 ellenfele van lightblade,nightguard,de nyilvan nightet megprobalom gyorst kinyirni..kek knihgt of chaost kevesen hasznaljak,meg azt egybol cczem
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #18404 üzenetére
ahhoz képest top játékosok se vélekednek róla másként és nem tartják sokra...
az meg, hogy msot melyik nagyobb lámság nem jó megközelítés, mert pl towerezéssel beszivatható a voidos.
silver nasty meg most grigory nastyt se és sorolhatnám, de pl voiddal lehet fogni a silver nastyt
de különben meg burrowert se lehet megfogni, ha a fire/naturés jó napot fog ki.főleg ahol nincs cc. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #18401 üzenetére
mint a som,do pl
de még egy dolog a láma kombók ha legalább lenne erre több ellenszere a színeknek vagy legalább a nem láma lapok amiket senki nem használ használhatóak lennének.
t3-ra emg már szinte rá vagy kényzszerítve, top játékosoknál is ha megnézed ritkán tudják t2-n kivégezni még egymást akkor meg jön automatice a t3 ahol meg kishíján hiába került nagy hátárnyba olyan erős kombók vannak t3-on és ha neked meg nem egy ilyen ultra táp cucc van t3-on nagy esélyed van kikapni.
különben t1 is ezért unalom, persze mikró,mikró de semmi másról nem szól a t1 mint pl scevenger+sunstrider,forsaken+dreadcharger...stb.
én már a t1-et is beuntma a végére mert mit kell csinálni,forsakent+dredet hozni meg tetszés szerint noxot.Forsakent is nerfelni kéne a picsába, így semmi értelme.
-
zoli.22
tag
válasz
Gyuri27 #18387 üzenetére
Igen, a void-visszapörgetés stimmel, de egész másra használjuk mindketten. Peti shadow-nature-be használja és párosítva voidstormmal, én meg pure shadow-ba sog helyett(mert sog 1v1-ben szinte használhatatlan) a harvi lehívására. Nálam nincs t3 egyáltalán, néha húzós is a dolog.
Viszont mivel én még szeptember óta pvp-zek, így rengeteg paklit nem próbáltam ki. kezdtem bandittal(sajna túl gyenge), aztán shadow-nature(igazi szemétláda pakli, imádom),
majd jött a pure shadow a kedvenc lapom miatt; harvester. Először sog-al hívtam a harvit, de 1v1-ben egyszerűen nem éri meg használni, így kénytelen voltam a 3 épületes void-visszapörgetést használni. És mé mennyi pakli van, amit nem is próbáltam -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #18366 üzenetére
Santa képességét aktiválták: [link]
Cr4Zy, zoli.22: voidstorm bugot még nem fixálták, az majd a patchel jön, ezt ma írta TBO: [link]
Csak most tűnt fel hogy a mai leállás nem Server Maintenanceként volt kiírva hanem Server Restartként. szal ezért nem jött igazi up
bár a leállás megnevezése sem egyértelmű, mert az október végi Maintenanceként volt jelezve mégse jött semmi újítás, a mai meg csak Restartként viszont ennek ellenére kaptunk Santa képességet ^^
Mindenesetre jó lenne ha következetesen használnák a kifejezéseket, ha már kétfélét alkalmaznak, írjanak Server Restartot ha csak háttérmunkákat végeznek, Server Maintenancet meg ha jön vmi érdemleges a játékosok számára, mint pl új lap, watchlist csere, bug fix stb.
Viszont Santa módosítása most azt jelenti hogy már működik a bootstapper?
Mert ez esetben illene kiadni azt a patchet amit már október végén befejeztek.
Hisz azt írták hogy csak egy technikai probléma miatt nem tudják fellőni egyébként már kész. [link] [link] -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #18277 üzenetére
amire te gondolsz nem a nasty hibája hanem a kiegyensúlyozatlan és balanszolatlan fejlesztésnek.
-reaver önmagába op, de az összes l unitról el ehet ezt t2-n mondani az a helyzet azok így egytől-egfyig tönkreteszik a játékot.-
pl a silvernél is a nagy hp/olcsó power az ami miatt op nastyzva.
de még lehet sorolni egypár ilyent pl grigory is ezzel küzd+az pofátlanul túl sokat tud
de lámáságra fejlesztik a játékot nem taktikai változatosságra. -
zoli.22
tag
válasz
Gyuri27 #18277 üzenetére
Igazad van, hogy ezek a dolgok erősek, de nem a nastival van a gond, hanem a losttal. Mert tényleg elég kemény dió. A többi kombinációt lehet noob-ozni, meg op-ozni, de szerintem nagyjából megvan a balansz. Igazából Lostot is csak t3-n tartom kicsit erősnek. Voidstorm az biztos, hogy most nagyon erősre sikeredett, egy kicsit vissza kellene gyengíteni, főleg amiatt, hogy élvezetesebb lehessen a t3 harc is.
Majd meglátjuk hogy kijön e egyszer az amii, és ha kijön, akkor mennyire lesz erős a shadow-nature. Ha a lostot akarják überelni, akkor aztán megint lesz témánk rendesen.
Viszont ha már a do-t említed, mit lehet ellene pure shadow-ba tenni? Mert nagyon meg tudnak vele most szívatni, szerintem valami tuti kellene még a paklimba.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #18274 üzenetére
Igazad van, a voidstormhoz nem is kell ész, viszont ahhoz, amit kitaláltam, hogy támadás közben az ashbone-ok védelmére így használom a voidstormot azért már egy csöpp kis gógyi is kellett, hiszen ezt nem mástól láttam és utánzom, hanem a saját fejemből pattant ki ez az ötlet; annak alapján, hogy a voidstorm az emberek saját voidjából robbant. Így ha ez 0, akkor a saját egységeket nem sebzi. Az már csak ráadás, hogy közben a rengeteg voidot sima powerré alakítom folyamatosan, így szarásig vagyok powerrel mindig.
A 2v2-ben való használáshoz viszont mikibm adta az ötletet, mivel én meg nem gondoltam arra, hogy egy furnace of flesh letételével meg lehet ezt oldani. Én ennek a használatával attól féltem, hogy a 2 furnace elveszi a az összes hullát, amit a soul splicer kiad magából, hiszen ha a halott egység a furnace hatótávján belül van, akkor az fogja felszívni, s nem a soul splicer. -
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #18205 üzenetére
A well döglés nálunk tényleg probléma lehet. Főleg, ha jön wind mellé még valami fire egység. A nálunkat úgy értem, hogy pure sadó vagy pure nature. A sadónak nincs röpcsije a naturnek meg van de az s és drága. Ebben igazad lehet... csak kevés a tapasztalat bandit ellen, mert kevesen használják, ráadásul sokan a wind helyett skyfire-t tesznek be bandit deckbe is.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #18205 üzenetére
még folyamatos unholyzás mellett is igen pici a sebzéspotenciálja ami meg 90 power mindig, nem tud annyi sebzést kiosztani mint amennyiért megérné erre a bugja rájön illetve az is h hiába buffolod agyon amikor tényleg leszedhetetlen továbbra is cc-nek nagyon komolyan ki van téve.
disenchant meg megint egy buff költsége szal elkell tradelned 1 buffot a dis-re.
frost had ne mondjam h milyen előnybe kerül egy 50poweres kobold trickel vagy glacierrel akár.
ahhoz, hogy ténylegesen megálíthatalna közeli legyen erős power előnybe kell lenned. -
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #18202 üzenetére
Néhányszor összefutottam vele 1v1-be
Úgyhogy 1-et tudok, ww-vel simán leszeded, mwert én is úgy csináltam. Van ugyanis 1 bugja, az amit Murdeer mond. Szétdobálja az s egységeket és utánna nem sebez rájuk vagy egyáltalán vagy csak nagyon picit. Próbáld ki. ...és ezért nem használja senki, mert az s knock öli meg, ami elvileg az előnye
..ha gondolod megmutathatom
de ezt ki lehet próbálni forgeban is. Te kezeld a windhunterst és bármelyik gép álltal irányított íjász leszedi, hiába buffolod. Persze ne halálra buffold, hanem ésszerűen.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #18202 üzenetére
s knock de első lövés után már nem csak h nem knockolja de sebezni se sebzi.
gravity vagy stormsinger meg nevetve leszedi a te buffistenségedet.
ahol van frost ott meg a bp-k miatt megint könnyű kivédeni és idő kérdése h mikor kerül a frostos olyan előnybe ahol a bandit már nem tud ja fentartani a támadást. -
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #18187 üzenetére
Mi szedi le?
Hát alig használják, mert szinte minden ami képes levegőbe lőni
Bármelyik S egység leszedi neked. Ráadásul a wind árából lehozol naturba 2 ww-t is, de jobban jársz, ha a mérgezős íjászt hozod le... A cc védelem a disechant gondolom. De számolj utánna picit. 125 a wind + 100 unholy + 90 disenchant = 315 power. Ennek a feléből leszedhető. Nem egy nagy tudomány
Pure frostba mi?
A gravity surge pl. vagy defenders, templar + shield... stb.
-
zoli.22
tag
válasz
Gyuri27 #18184 üzenetére
Windhunter erős, de hogy leszedhetetlen az nem igaz, de még csak nem is op. Könnyen le lehet szedni, mivel amennyiért buffolod a bandit egységeket, annyi powerből simán megoldja az ellen, ha van egy kis esze. számtalanszor buktam már bele ezekbe a windhunteres meg commandosos buffokba. Nem elég erős, olcsóbban megoldja az ellen szinte mindig.
-
gergomester
tag
válasz
Gyuri27 #18094 üzenetére
hát már ne haragudj de ez ultári nagy hülyeség ugyanis a commandos leültetve 25%kal kevésbé sebződik és a sebzésének 50%át vissza kapja healtban! mellé més jönnek a veaving, unholy, ravage...! és szerinted ezt annyival kivédem h 10sec-ig 25%kal több kárt szenvednek el?
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #17999 üzenetére
TBO azt írta hogy már készül a kövi patch, s már nem kell rá sokat várni: [link]
Der nächste Patch ist in Arbeit und wird nicht mehr so lange auf sich warten lassen. Ob was aufregendes dabei ist kann ich nicht beurteilen, es wird jedenfalls das eine oder andere für weitere Sachen vorbereiten.
Ennek már 2 hete, szal most már bármikor jöhet.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #17936 üzenetére
pont ezér van ennyi a játékba, EA-t már nem érdekli a Phenomicot se meg ha igen az is mind1 mert láthatod, mennyire foglalkoznak a játékkal, egyszóval ennyi van a játékba 1 év múlva se lesz javulás.
Olyan téren, hogy normális balance meg ilyesmik végképp nem.
Ha az Amii ki is jön ami még így is azt mondomg idén se hiszem, azután mi lesz vele?Aki akar ellámulgathat vele még amíg végképp nem unja meg, de több nincs benne.
Mert borítékolható, hogy nem lesz ebbe semmi fejlesztés.
Más kiadó meg nem fogja pátyolgatni, lehet temetni a játékot. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #17917 üzenetére
Az kéne még hogy kapjon még egy nerfet.
Voidstrom buff a problémás tényező, ezek szerint még nem futottál bele.
Huntit nem érdemes lehívni, én megidézem 260ért az ellen meg elnyom egy voidstromot a map másik felében 135ért és már be is halt az összes többi L, M stb. unittal együtt.
Még az se segít ha van rajt buff, akkor csak többet sebez a storm.Ha lehívom instant ölik féláron, ha nem hívom le akkor meg feleslegesen van deckben.
Voidstrom akkor lenne balanszolt ha max. a hunti hpjának felét vinné le.Míg nem volt XL unitom,sandstorm volt bent, az meg képes pusztítani void alatt is.
Most vissza dobhatnám deckbe, de már ráuntam hogy azzal lámulok.Grigori be fért volna eddig is mint XL, de az gagyi. xD
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #17886 üzenetére
Igazad volt, közel tettem az orbomat... Amúgy nightguard hiányzik a pakliból, dehát azt is elvitték, egy lila maradt, az is charge nélkül...
Meg a glad helyett firesworn lenne, ha nem vitték volna el, mert t2-őn is hatásosabb a gladnál - igaz, nem támad légit, de arra ott a windhunter.Amúgy meg 2v2-zök inkább mostanában, mint 1v1, mert így csak fele akkora hátrányt jelent az, hogy nincsenek meg a legjobb lapjaim.
Jah és a dreadcharger --> witchclaw pedig egy hatalmas visszalépés számomra, pár napja használom csak a witchclawst, de máris utálom...
Onset: Milyen taktikára gondolsz, amivel a pontot úgy lehet pörgetni? Mert érdekelne!
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #17837 üzenetére
hát sztem a pve mapok már jó régóta úgy vannak én kb már 1 éve se találtam nagyobb pve-re játszó tömeget
amúgy az a lehangoló, hogy még midnig tele a játék az ilyen do,ville és reaver lapkkla amik még a legunskillesebb balfasznak is szájába adják h no ezzel beveresz mindenkit, mert nature mellé pl agyatlan sol spam-nél nem kell több.
különben durva de olyankor nem szabad t2-re menni.
már rájöttem t1-en szépen párhizamosan wellt húzol, ha ő kevesebb welle van t2-n ne adj isten eggyel se akkor megfogod.
mert lesz akkora előnyöd, h te úgy mehetsz t2-re h van lennt egy csomó egységed.
Igazából obesity játékából lestem ezt el, mikor stremeit néztem sokszor ő se reagálta le a t2-t csak húztt wellt mert rendszerint több welle rendelekzett az ellenfelétől és lazán még tudott párhuazmosan wellt húzni majd úgy t2-re menni. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #17626 üzenetére
A Watch Listes részben újítani akarnak,ami ígéretesnek látszik.
( ők is érzik hogy messze nem olyan változatosak jelenleg a deckek mint lehetnének.)Cheat és Scam elleni védelmet fejleszteni fogják.
Tome modot ismét módosítják.
Amii Boosterek jönnek, de még nem közölhetik mikor.
Az user mapok nagyobb támogatást kapnak.
Nem sok konkrétum, de ami biztató hogy a címben "over the coming months" szerepel.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #17494 üzenetére
az eddig kiadott lapok + a hiányzó affok s remélhetőleg még 1-2 új lap. brannoc + forge shard pl [link]
shadow/nature és fire/frost lapokat sztem még nem fogják kihozni, én a helyükben kiadnék pár sneak-peack decket azokra építve. tuti nagyobb kereslet lenne rájuk mint a meglévő frakciók kiegészítő lapjaira.
nem lenne logikus hogy másfél év huzavona után most hirtelen kihoznak 2 új frakciót.
de nem sértődnék meg ha megtennék
tbo-ék is csak azt írták hogy az amii boosterek jönnek szeptemberben (?) , nem azt hogy az amii edition.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #17329 üzenetére
Na ja, a pure-ok kezdenek elfogyni nature és sadó szinten. Én még próbálok majd pure sadónál erősíteni. Ugye most jött a voidstorm, de nemsoká nerfelik is... Amúgy tényleg túl erős, de remélem nem nerfelik szét. Ha nem tudok valami erőset összerakni vissza kell térnem lost-ra vagy csinálok egy sadó/nature paklit én is.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #16850 üzenetére
A negationnak nem kedvezett ez a map, vagy inkább az nem ahogy, meg ahol építette.
2 épült fel, és 2t lőttem ki erupttal. Amiket lelőttem azokat, jó helyre akarta építeni, pl a kezdőbázisnál ahol 2 orbot ( a legfontosabb orbokat duál deck esetén) tudott vna védeni, csak mindegyiket akkor kezdte el felhúzni mikor már javában zajlott ott a fight.Amik meg felépültek sok vizet nem zavartak, ezen a mapon eléggé szét vannak szóra a bázisok, szal egy kis kerülővel máshol támadtunk.
3.orbjánál nem tudom miért húzta fel, azt már védte egy fal, meg épített egyet egy solo well mellet, ami szintén power kidobás volt, de ha már így tett érdemes lett volna a másik 2 wellt is felhúzni mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest