Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #19888 üzenetére
Én azért hiszek neki, mert korábban is ismertem és tudom, hogy könnyedén elvert engem, még fire t1-el is, amivel egyébként hátrányban is van a shadow t1 ellen. És azért sem tartom csalónak, mert tudom, hogy a legjobb rangja shadow-nature-rel volt, s emiatt kifejezetten sok replay-t néztem tőle, hogy tanulhassak belőle. Tudom, hülyén hangzik, hogy nem vitték el a kártyáit és mégis meghackelték az accját, de pont emiatt az előzetes ismeretség miatt hiszek neki. És ha gondolod replayeket is szívesen küldök tőle ennek a bizonyítására.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #19886 üzenetére
Nah, most beszélgetek vele. Azt mondta, hogy ő tegnap nem is volt online, hanem valószínűleg meghackelték az acc-ját...
De a rangjával kapcsolatban azt mondta, valszeg azért vették el teljesen, mert meg lett hackelve, hanem mert pve-ben tényleg csalt. Azért ahhoz, hogy ingame egy ilyet bevalljon, még ha a barátlistáján is vagyok, elég nagy bátorság kell szerintem.De ha nem hiszed, írj rá ingame és kérdezd meg miért vesztette el a rangját, szerintem segítőkészen válaszolni fog.
-
Cr4Zy
tag
-
pachito
őstag
válasz
Volgafan #19881 üzenetére
En ott voltam tegnap este mikor irta chaten, hogy cheatelt...azt irta, hogy mielott leverte volna az utolso orbjat, megidezett egy surge of lightot es egy ensnaringet mikor nem is volt mar semmi megjatszott squadja, es ezutan `veletlenul` kidobta szegeny gyereket a jatek desync-kel...remelem mindenet elvettek ennek a szemetladanak, KI NEM ALLHATOM az ilyen aljas, gerinctelen huzasokat.
-
pachito
őstag
válasz
Volgafan #19843 üzenetére
Pedig 99.9%, hogy nerfelni fogjak, forumon is nagyon akarjak, es en se lennek ellene a dolognak, megmondom oszinten.
Ha unalmas is, ne abbol alljon mar az rpve, hogy spirit ship es token bezsebel...ha meg requestelnek mikor belepek, kirugnak mondvan azzal, hogy `noob deck, no spirit ship`...na ilyenkor huznam at az illetot a monitoron kb...
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #19789 üzenetére
Hát megnézném mit teszel a wildfire és a drake ellen a razorshardokkal, mert hogy 80 power-ért lehívott razorshardokkal igazából egy jobb fire játékost nem lehet megfogni szerintem. Arról nem is beszélve, hogy nincs is bent a paklimban... Jah és amint láthatod, a stone shards is elég szépen üti a fire-t a lightblade tauntja mellett!
A paklim egyébként így néz ki most.*
* A változtatás jogát fenntartom, de nem valószínű, hogy meg fogom tenni.
-
phanzetomox
őstag
-
phanzetomox
őstag
válasz
Volgafan #19748 üzenetére
Én a voidstormra hasonló láma módszerrel válaszolok. Lancers,+ nasty + shatter..
Egy lancers miatt még nem nyomnak voidstormot, szóval azzal könnyen be lehet szaladniigaz nem szedi a le a bázist ez a támadás, de 2 már igen, szóval ilyenkor a legjobb ha közbe húzok egy ice barriert, (amit sokan elfelejtenek leszedni mert a javitással foglalkoznak gyorsan, miegymás )
És persze lehete phase towerrel is operálniHa meg jön valami komolyab unit akit phase glacier, aztán jöhet az aura+ shatter
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #19726 üzenetére
Az amazont én 2v2-re jobbnak tartom a swiftclawnál, 1v1-re viszont a swiftclawt tartom jobbnak (amazon 1v1-ben csak a treespirittel használható jól szerintem). A további t1-el egyet értek.
A paralízist és kihagynám, viszont a nature affos spirit hunterst (mérgező íjász) mindenképpen betenném. Igaz, sajnos nem tudom egyelőre használni, de mindenképpen hasznos egy kártya. Ha nem hiszed, kikeresek neked 2-3 replayt, az egyikben DragonDiablo, a másikban MaranV vertek el unrankeden (egyik sem main paklival jött), s nagyrészt ennek a lapnak köszönhetően: 2 burrowerre már megéri lehívni, mert egy rootal leöli őket... Sajnos videóba (pl. youtube-ra) nem tudom elkészíteni jelenleg, mert nincs fent hozzá egy program sem, de ha igény van rá, akkor kérésre valaki biztos megcsinálja.
(#19729) Richie1984: Azért kell a dryadból és az amazonból is a kék, mert az előbbi mellett az egységek 25%-kal kevesebbet sebződnek, az utóbbi pedig 50%-kal kevesebbet sebződik a beastek ellen (ilyen pl. a nightcrawler, witchclaws, scavenger, scythe fiends, deep one, burrower).
(#19696) Volgafan: Sajnos a disenchant minden debufftól véd, nem csak a spellektől.
U.i.: Jah és még mindig nem értek egyet veled azzal a nature taktikával, hogy instant t2, ep-som-do, mert a do általában sokkal kevesebb powerből fogható, mint a burrowerezés (számomra a shadow-nature miatt konkrétan egy nightguard a deep one ellen, mivel nekem is ugyanúgy megvannak a cc-im amiket te fogsz rajta használni - így lehetett az is, hogy a fent említett dragondiablo ellen volt deep one-om is).
U.i.2.: Az energy parasite nem mindig jelenti azt, hogy a somot is le tudod rakni. Egyszerűen amellett, hogy védekezik az ember az ep-ek ellen folyamatosan nyomás alatt kell tartania az ellenfelét, mert amint le tudja rakni a nature a som-ot, már ténylegesen rohadt nehéz megfogni.
U.i.3.: Ha bármiféle segítség kell a beszereléshez szívesen megyek segíteni!
-
Richie1984
tag
válasz
Volgafan #19728 üzenetére
a MO n még gondolkodom bár nekem abyssalwarder (kék) van t3 ra. elolvasni elolvastam a kártyaleírásokat magyarul már többször is de olyan nagy differencia nincs szerintem h több száz bfpt elköltsek egy aff váltás miatt. én t1 re a werebeasteket is beteszem és dryad(zöld) mellett 50% plusszt gyógyulnak. szerintem ez se rossz.
Ui.: akinek ki volt írva az IGN azokat felvettem a játékban friendlist re.
Uiui.: SoM ra és Parasite Swarmra most nincs bfp m sajnos.
-
Richie1984
tag
válasz
Volgafan #19726 üzenetére
köszönöm gyors válaszod. azt még megkérdezném h a dryad és az amazon miért fontos h frostos legyen? sok különbséget én nem érzékeltem a káryaleírásoknál. a többi mind megvan még a creeping paralyse is. t3 ra ahogy nézegettem mindenki MO t használ bár azt én nem tartom túl sokra
-
phanzetomox
őstag
-
Szajo
őstag
válasz
Volgafan #19621 üzenetére
Gravity (egyelőre mindenből egy) megvéve,dreadcharger megvéve (1db egyelőre bár nem olcsó), grigori piros 1db megvéve, valamint betettem még home soil+ice barrier+lost vigil (lyrish knight kell?)
Ja és Asbone Pyro-t is vettem!
Jelenlegi állás szerint(valamiből van több is, sorrendben mondom, majd segítsetek, esetleg ha tudtok adni lapokat hozzá az is jó lenne. De mindenek előtt tanács, vagy hogy mit csináljak még):
DreadCharger,Nox Trooper,Forsaken,Nightcrawler,Darkelf,Lost Reaver,Silverwind Lancers,Ashbone Pyro,Lost Vigil,Ice Barrier,Home Soil,Life Weaving,Nasty,Glacier Shell,Kobold Trick,Coldsnap,Gravity Surge,Aura of Corruption,SoulshatterMég maradt 1 hely, mit vegyek még bele/rakjak ki belőle? Szerintetek?
Szerk: Bocsi nem is maradt hely, Lost Grigori-t kifelejtettem, na de akkor így ez jó? Ha nem mit vegyek ki/tegyek helyette, ha igen miket érdemes először uppolni?
-
Gyuri27
félisten
-
Darkzbane
tag
válasz
Volgafan #19568 üzenetére
Hiro streamje csak neked. 20 perc környékén Prediék ellen is tolják azt hiszem
-
Szajo
őstag
válasz
Volgafan #19561 üzenetére
Normálisan megkérdeztem mindent, csak mert azon az elven voltam, hogy mivel ha valaki újonc és nincs semmi lapja szinte az alapon kívül, akkor ha nyit egy boostert azok a lapok szinte neki tutti újak lesznek, és 1 ritka amivel így is úgy is jól jár, aztán elmagyarázták mi a helyzet de te egyből jöttél a engem nem lehet meggyőzni akkor nyissak ha akarok dologgal, most meg megint le vagyok szólva, hogy hogy merek már "ilyen" hangnemben írni most nem tudom mi volt ebben sértő na de mindegy, én csak szerettem volna meg tudni pár dolgot, gondolhatod ha tudok valamit akkor arról nem kérdezek. De ha furcsa hang nemnek tűnt volna akkor bocs, szerintem hagyjuk is ezt, mert a végén már a tele offolásért fognak leszólni.
-
Szajo
őstag
válasz
Volgafan #19557 üzenetére
Jolvan jolvan bocsi nem kell egyből leugatni, most volt aki válaszolt érthetően normálisan most már értem, de eddig csak azt láttam "Nem nyitok boostert meg nem éri meg, meg ne nyiss boostert mert lemész nullára, de azt nem nagyon láttam benne a logikát de most már értem.)
-
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan #19484 üzenetére
Nem kell aggódni.
Panze is írta a tutit. Előtte is volt, hogy kezdőket segítettünk itt. Nem nagy dolgokra kell gondolni, de egy sámán, egy buri stb-stb meg 50-100 bfp mindig lett adva.
Az árak majd normalizálódni fognak.
Amúgy a danceren és a harvin kivül is van élet. Egy lost deck ma se túl drága pl. -
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan #19481 üzenetére
Majd leül a lelkesedés. Akkor meg nagyot zuhannak az árak. Mivel rengeteg booster lett bontva.
Másrészről jó az, hogy ekkora a forgalom. Talán az ea keres vele valami pénzt és lesz végre amii.
Néha bontok egy boostert. soha nem vágytam semmi nagy dologra. De soha nem is találtam benne semmit.
Az egy bfs-s boosterbe is ált vacak lapokat bontok vagy olyat ami 10x megvolt előtte.
Ez kérem szerencse kérdése. Nekem meg ebben a játékban az nincs.phanze: ha majd bfp milliomos leszel gondolj rám. Egy treespirit erejéig.
-
Zotya21
senior tag
válasz
Volgafan #19472 üzenetére
hát nemtudom nekem pl amikor msot uj memóriát vettem 1600as corsairt
a bios valamiért 1.96 voltot álított be neki az 1.5 helyett pedig ahoz hozzáse nyultam és néha ujraindult csoda hogy nemlett semmi baja mert az rengeteg
de visszaállítottam fixre nem autora igy megvan 1.56 on és tökéleteslehet biosbeállításokat is megkéne nézni hogy jók e mert nekm is alapbeállításra lett téve amikor betettem az uj memóriát
de mondjuk füstölni nem füstölhetne
-
phanzetomox
őstag
válasz
Volgafan #19446 üzenetére
Tudod mit nem mondok semmit,semmiféle tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban, szóval irja csak meg nyugodtan, én is csak azért mondtam mert vicces srác vagyok
Kicsit idegesitő hogy beirok ide valamit rögtön valaki nekem ugrik, valahogy a régi társaságot jobban kedveltem.
-
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan #19334 üzenetére
Picit megjött a kedvem a játékhoz, mert még mindig jó... csak álljon már rá egy brigád pls.
Szóval arra jutottam megnézem milyen szintig jutok pure sadóval 1v1-be
Ja és woidstorm nélkül!!! Evocator lesz ami erősnek mondható T3-on, Shatanael ami szarcsi persze blood healinggel lehet rajta javítani.
Azt nem tudom meele egység legyen T3-on vagy Pyro? Ha Pyro és Satanael azok szivathatók naturral... ugye Mauler. De Pyro erős akkor is, buffolható és röpcsit is leszedi. Ha van sok powered, ha nincs a meele egység jobb, mert tovább bírja. Ezt még tesztelem...
-
-
-
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #19222 üzenetére
Ki mondta neked, hogy húzok wellt is? Nekem bőven elég a splicer, onnantól már azt a helyet nem veszi el tőlem t1-el, de t2-vel is csak nehezen, ha egyáltalán sikerül neki. Pl. streetkingsnek t3 kellett ahhoz, hogy a soul spliceremet leölje egy középcentrikus pályán, ami után meg már akkora hátrányban lett, hogy esélye sem volt. Fél hp-s forsakeneket meg nem lehet még frenzy-zni...
De majd bővebben este, mikor hazaérek leírom. Jah és a galush elleni meccsimből 1-2-őt már linkeltem korábban, őt szimplán csak a soul splicer miatt tudtam megverni. Jah és nem tudom mit gondolsz, de az ensnaringet akár a stop/helyzettartás gombját benyomva se lehet kijátszani a jobb nature játékosok ellen...(#19225) Darkzbane válasza OnSeT (#19221) üzenetére: Én is szívesen jövök majd!
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #19188 üzenetére
Én is inkább abyssal-párti vagyok, de igazából ez már csak ízlés kérdése, a SoM mellett akár a Mo is lehozható, de ahhoz először t3-ra kell jutni. A pvp-meccsek nagy része eldől t1-t2-őn.
(#19173) andris871: A windweavers, a hurricane pedig kötelező elemei a nature paklinak, mert ha akarsz játszani t1-en, ha nem, egy rush esetén ezen két lap nélkül szinte garantáltan bukod a meccset... A burrower meg 70 power, az a nature egységek között kifejezetten olcsónak számít, emellett 2 belőle jóval könnyebben bont, mint egy deep one, és még több powert csalogathatsz ki velük az ellenfélből: egy deep one-ra pl. személy szerint össz-vissz. egy nightguard-ot hozok le, max. 2-őt, hogy garantáltan átvegyem, amiből te aztán végképp rosszul jössz ki.
Egyébként van 2 meccsem, amit szeretnék megosztani:
29-én hajnalban YaBroo-t vertem rankeden visszapörgetés nélkül, tegnap hajnalban pedig mrwN-t. A meccsek itt megtalálhatók (bár egyik sem a normál ranked paklijával jött, a végeredményen ettől nem változtat):
YaBroo elleni
mrwN ellen -
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan #19186 üzenetére
Mire te lehozod a mo-t az aby már lebontotta a campet.
Meg ugye mo-t lehet aoccal is szopatni. Aby-t meg nem igen. Mert mire leszedi 3x annyi powert költött rá (min). A pure t3 hátránya, hogy nincs mivel fogni a juggert pl. Meg szét spammelnek silverrel vagy slyarrel. Ezért használok shadow t3-t. -
-
-
Murder3
addikt
válasz
Volgafan #19024 üzenetére
azért mert ezek a lapok baxták alapból el a pve-t.
rpve amúgyis unalmas...a balancolás nem azt a célt szolgálja. h a játékosoknak könnyebb legyen.
hanem azt, hogy kihívást nyújtson és fair legyen.
ezzel pl minimáklis újdonság megy a pve-be mert stack nélkül már nem lehet erre építeniez így már késő de legalább jót is csinálnak, viszont a pvp-t továbbra is ilyen elcseszetten hagyták.
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #18802 üzenetére
már rágyúrtam légvédelemre, van gravity meg defenders is.
defenders+eagle shieldelve nagyon adja.héten csak elvétve, köv héttől viszont már aktívan leszek.
addig uppold decket(#18799) Gyuri27
fire-naturel illene megfogni. templarok leszedése nem is cél, az a jó ha áll bennük az ellen powere. aki meg 2 gladit egymás mellett hív le eagle előtt az meg is érdemli. ^^
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #18744 üzenetére
Valami drakonz nevű gyerek megcsinálta wreckerekkel és sundererekkel, s meccs után megjegyezte, hogy azért csinálta ezt, mert félt a t2-őmtől!
Hogyha már ilyen állatokat keresel, akkor nézz be a top 20-ba, és fogsz találni párat.
Nah, de komolyra fordítva a szót, a nature és a frost is könnyedén beüti a shadow t1-et, ha valaki ügyesen kezeli a masterarcherst és a windweavert glyph of frosttal és ensnaringgel. Egyetlen dolog van, ami megfoghatja őket, ez pedig a torony shadow részről (soul splicer, vagy phase). A noxok sz@rt se érnek a master archerek ellen, s a motivate-nek a frost megfelelője, azaz a home soil ott is megtalálható. A dreadchargerek meg könnyedén levadászhatóak a fentebb említett 2 megállító varázslattal, ha jól tudja az ember használni őket. Mert igen, a swift egységek is megfoghatók a glyph-el, csak úgy kell elhelyezni, hogy pont az elé a hely elé rakd le, ahova támadnak. Mikor próbálgatom a frostot, akkor a t1-en nincs semmi bajom, csak a nature ellen, mert azért a swiftclaw csak erősebb az ice guardiannál bekapcsolt tüskékkel, s ha még jön az ensnaring is, akkor meg már egyenesen esélytelen megfogni akár 2 swiftclawt is frosttal...
Jah és Gyuri, ne a 2v2-őt nézd, ott tényleg nincs sok frost vagy nature játékos. De 1v1-ben a shadow után szerintem a frost t1-ből van a legtöbb. És még annyit hozzátennék ehhez az egészhez, hogy a fire-rel igenis nagyon kell tudni mikrózni t1-en, különben bármelyik másik szín be tudja rusholni... Ha akarjátok küldök olyan replayt, ahol a fire t1-el úgy mikrózik Obesity, hogy azt öröm nézni. -
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #18676 üzenetére
1.: láma taktika ez, ami csinálok? Igen, és ezt be is vallom, de azt is hozzá kell tenni, hogyha pl. ott freemka nem nagyképűsködi el az egészet és húz ennyi wellt, akkor már rég beverhetett volna, ahogy mások ellen sem mindig jön be ez a taktikám
2.: verhetetlen? tanulj meg játszani, ismerd meg mindennek a gyenge pontját és megtudod, hogy mennyire "verhetetlen", mert ha tudod, hogy mi a gyengéje egy taktikának, akkor könnyedén verni is tudod...
3.: az, hogy Bane rangra is alig tudtam felmenni, már több, mint 3 hónapja volt, mert azelőtt csak PvE-ket és bg-ket nyomtam. Azóta megtaláltam a stílusomat, s void-visszapörgetés nélkül is simán tartanám a Ruler rangot. De ahhoz, hogy a nagyobb játékosokkal játszhassak és tanuljak tőlük ilyen gyakorisággal, kell egy fajta lámulás. Konkrétan YaBroo-val,UndeadWizard-dal, Matos-sal, drakonz-zal és még pár top 20-as játékossal összebarátkoztam mióta ide feljutottam.
4.: konkrétan az, hogy 17 kártyával játszom, elég nagy érvágás, ahogy Gergő is mondja, de ha gondolod, akkor egyszer próbálj meg egy fire-nature vagy pure fire paklit összerakni 17 kártyából, megnézném mire mennél vele, mert szerintem instantba buknál 2 rangot!
Gyuribá: az, hogy nincs t2-harc már a saját stílusom, nem a taktika sarkallott arra, hogy ne legyen, hanem a taktikát találtam ki annak érdekében, hogy a gyengeségemet erősítsem. A voidstorm teszi olyanná ezt a taktikát, amilyen, de ha látnád a paklimat, az egész t3-am annyi, hogy ashbone + voidstorm, ami elég nagy érvágás, főleg ha silverwind-bombákat, vagy maulereket kapok...
U.i.: Nem sértésnek szántam azt, hogy megvertük shooteréket, hanem egy tényt akartam közölni... De ha egy másik dolgot leírnék, amiről tudok vele kapcsolatban, az már tényleg sértő lenne számára, de ebben, hogy megvertük és ezután eléggé mérges volt, szerintem semmi sértő dolog nincs.
-
zoli.22
tag
válasz
Volgafan #18667 üzenetére
Mondanám, hogy jó kis taktika, ismertük már páran Peti előtt, elég erős. Nem az a szomorú, hogy használja/használják, hanem hogy egyáltalán van ilyen játékban. Én már nem idegesítem amúgy magam rajta, jó kis játék ez. Feljövünk, dumálunk egymással, lenyomunk pár baráti meccset, még 1v1-ezni is egész jól lehet, sokan a pve-t is szeretik. Egy a lényeg, nem szabad ennyire ölre menni egymással, tudni kell, hogy ebben a játékban bizony sok minden benne van, túl sok is.
ja és igen, ezt a vitát továbbiakban max. off topikként, vagy játékban.
-
gergomester
tag
válasz
Volgafan #18667 üzenetére
de gondolkozzatok már könyörgök...! az h peti használja az már hátránnyal indúl! ugyanis az ő paklijában 3hellyel kevesebb van csak ez a taktika miatt, ha t1en vagy t2őn támadtok a akk szinte esélyünk sincs a hátrányok miatt! ha sikerül felépülnie, m hagytátok akk meg magatokra vessetek, h nm tudtátok megakadályozni, pedig igenis kivitelezhető!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest