- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorkill
tag
válasz
Zotya21 #18584 üzenetére
Gondolom semmi nagykutya ellen nem dobja be őket. Tegnap shooterrel bedobott radicalx meg greenplum ellen, na radicalx csal. ugyan annyi wellből 2 harvester, 3-4 life, 1-2 unholy, és ahogy megöltük, 5-6 nightcrawler.... néztük replayt, és jóval gyorsabban jött neki a kezdettöl a pont.. na mindegy. Utána matos és streetkinget dobta be, na verj meg a láma fof nélkül egy emperort meg egy sovergint... persze mind a 2 új páros volt szal 1xre 1900 elo minusz. Ezek előtt még darkzbane meg lostknight ellen is toltuk, megnyertük volna, de "I love voidstorm", kifagyott. 500- egy nap alatt kb 2500 elo minusz, mi is 11edikek voltunk, most vagy 20...
-
-
zoli.22
tag
válasz
Zotya21 #18296 üzenetére
Zotya, én is sokat mérgelődtem a lost t3 miatt, de végül megoldottam a dolgot. Én is lost t3-al megyek, így most nincs gondom.
Amúgy nem értem miért stresszeled agon magad ezen a játékon, de ha tényleg így van, akkor add el a az acc-ot, vagy ajándékozd el és meg van oldva a problem. -
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #18296 üzenetére
Te Zotya, ha tovább nyomod ezt a játékot depressziós leszel
Egyébként abszolút egyet értek veled. ...és most murdeerrel is. Kihoztak új lapokat és mindegyikkel űberelni akarták az előtte kihozottakat. Ezért annyira unbalance az egész játék. Azért tették ezt, hogy az új lapokból jó sokat vegyenek és bejött nekik. Persze annyi időt már nem akarnak a játékra fordítani, hogy ezt kijavítsák. Miután a játék annak idején elkészült kevesebb egység volt, 4 szín és kevesebb taktikai lehetőségek, mégis nekem sokkal jobban tetszett... ez a szomorú, és ezzel sokan vannak így ahogy játékban kérdezgettem őket. ...de mégis játsszák, mert jó nagyon a felépítése csak kissé elbaszarintották...
-
-
Volgafan
senior tag
válasz
Zotya21 #18186 üzenetére
Ennyi fail sandstormot!!aurát minek hívtál a bázisához?mikor építette a sok strangefoldot,csak madárral kellett volna jönni!!do,se tud tenni ellene,ha jön a parasite,és nincs semmid ellene,inkább öld meg az egységed!!!soulhuntinak nem használod a képességét!!!!Már az elején eldönthetted volna,mikor középen wellt vett,ott lerusholod,nincs az a nature,aki megvédi....neked 2 welled volt,neki 3,de a 3.-at már nem védi meg soha!!!!
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #18167 üzenetére
Nem csak te vagy úgy, hogy pihi egy darabig... vagy örökre? Ki tudja?
A rendszer ellenfél sorsolása is szar amúgy. Sosem derül ki mi a te szinted, mert mielőtt feljebb léphetnél bead 5 olyan ellent akik 5 szinttel fölötted vannak, még jó hogy nem tudsz feljebb lépni. Én személy szerint inkább várok picit tovább csak olyat sorsoljon mellém aki ellen van esélyem...
de mint tudjuk sok mindenen kellene változtatni.
-
zoli.22
tag
válasz
Zotya21 #18169 üzenetére
Nem vagy béna, csak amikor az ember már játszik egy ideje, és elért egy normál rangot onnan már lassan fejlődik tovább, nem olyan látványos persze. Meg sajnos olyan deck-el kell menni, amivel el tudsz érni magasabb rangot is, ebben tényleg lehet valami, hogy 1-2 összeállítás nem elég erős.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Zotya21 #17882 üzenetére
Zotya:sanstorm alatt semmit nem tudsz csinálni(elvileg)se varázslat,se egységet lehívni.....de a megcsinált videoim miatt kérlek csak akkor irjatok,ha én szereplek a meccsen,vagy a video minőségével van baj..hogy mit,miért csináltak,kérdezzétek a videóban szereplő egyéneket.kk
-
Cr4Zy
tag
válasz
Zotya21 #17884 üzenetére
Az egy voidstorm volt szerintem! Nem azonnal haltak meg a shield újraéledése pillanatában, hanem utána 2 másodperccel. Ez pedig kizárja azt a feltételezést, amit te mondasz, hiszen nem instant a dmg. De ha nem hiszed, akkor kérjük az érintettektől a paklit és/vagy a repet. Biztos vagyok abban, amit mondok.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Zotya21 #17882 üzenetére
Tévedsz, nincs olyan PvP-játékos, aki az aurás sandstormot használná!
Egyszerűen az ice shield tulajdonsága (8 másodpercig elnyel egy bizonyos sebzést és 7 másodpercenként megújítja magát, ami megújítás 3x következik be). Azaz ha leütik az 1. 8 másodpercben lévő pajzsot is újraéled!
Amúgy meg szép meccsek voltak! Mergadoth vagy ki meg tényleg nem rossz ellenfél, találkoztam már vele én is párszor, s asszem döntetlen körül állok ellene.
-
alpihun
senior tag
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #17701 üzenetére
Zotya visszatért! Merre jártál dicső lovag?
Abszolút én is ilyen vagyok, ha nem néznének jól ki az egységek meg az összhatás a játékot sem kezdtem volna el. Valahogy a hangulat nekem mindig nagyon fontos volt.
Persze én is belámultam a lost pvp deckkel
de most letettem róla és csak néha megyek vele, ha valaki azt hiszi mennyire jó!
Egy gyerek lenyomott múltkor T3-on losttal, én pure sadóval voltam persze. Beszólt a végén, erre elhívtam sparringra, ott már én is losttal mentem és szarrá aláztam
Ennyit a lost deck opságáról...
-
-
G4ga
őstag
válasz
Zotya21 #17081 üzenetére
biztos azerz mert eleg cink lenne neki ha kikerulne jutubra h elpicsazta egy alacsonyabn rangu...
ijen magas korokben egy ijen mar bele fer amugy?
mas: tegnap hosszadalma ah figyelgetes utan sikeresen bevasafoltam par lapot...
vettem 8 db lost reaver ossz 24bfpjert. mejik hasznalhatobb?
vettem lost vigilt is 3bfp /db aron igy lila affbol ( azt lattam erosebnek - remelem jol lattam ) megvan a full charge is.fectom: tobben irtak mar h mielott kerdezel tok alapveto dolgokat, olvasd vegig azt a ket oldalt amit par hszel ezelott linkelte.
bfp tobben is arulnak.
tegnap is volt egy hsz akinek van elado.
forumba ne csak irj h sziasztok, hanem olvass vissza is. -
-
alpihun
senior tag
válasz
Zotya21 #16938 üzenetére
Ha gondolod, és szeretnéd, és nincs társad, akkor nyomulhatnánk együtt 2v2-be.Én Shadow-nature-nature vagyok, 84 dekk level, de mondjuk az napról napra javul, nemrég csinálom.
A rangom reaper körül akadozik,hol az, hol nagyobb, hol kisebb, mondjuk nagyon 1v1et nem szeretem, egy héten max 10 meccsem van 1v1 be.2v2-t tudom jól, bladeval már voltunk 220 valahányadikok, csak megkezdődtek a nyaralások és ő új társat keresett magának és most nincs társam.Tehát, ha gondolod nevem tudod, ingame mostanában csak este vagyok, de ha suli megkezdődik több időm lesz...
UI: Volgafan: 1 óra 60 p-be?Én már 25 percnél akadok ki ha nincs kész
.Pedig csak kétmagos a proci és már kétéves is van...
-
G4ga
őstag
válasz
Zotya21 #16856 üzenetére
Köszi a gyors észrevételeket...
ebböl tanulok. ha az okosabbak elmondjak mit hogy kell.
Igy van kevesebb volt a charge. a masik accjan egy erösebb deck volt, ott ki is jött hogy tapasztaltabb mint en.
megin a rush ...
lassan megkell akkor szolknom h ez a jatek a gyors gyilkolásrol szol... nem fekszik nekem az a jatek stilus...
1 db avatarom van... 3as upon. gondolom arra ne nagyon épitkezzek!
lehet azért tünik gyengusznak a sebbzése a draknek mert területre sebbez, nem pedig egy célpontott?az 5. észrevétel ... hmmm... akkor nem felfele hanem lefele fejlödök
ha van idöd és szivesen gyakorolsz velem jatszhatunk majd!
-
alpihun
senior tag
válasz
Zotya21 #16829 üzenetére
Az nem számít ebben a helyzetben.Nincs sok bfp-je be kell osztania.
Ám lfgaga, vagy ki jó decket állított össze,de t3 ra 7 lap teljesen fölösleges.
Így hogy kezdő infect teljesen fölös, azt használni is tudni kell és voidstrom is ugyanaz,neki kb arra jó, hogy saját seregét kinyírja.Oda szentem grigori+silwervind+ashbone/vigil+soulshatter bővön elég t3 ra.
t1 ha shadow nox dread forsaken motivate lifew nasty esetleg + phase okés.
T2 meg nagyon a stílustól függ,de egy alap t2:darkelf nc reaver lyrish, aoc kobold glacier coldsnap gravity unholy power , de ez csak alap.Lehet, hogy valamit kihagytam.
De ezt most elmondom,más által összeállított dekkel nem fogsz tudni jól játszani,mindig lesz valami amit nem használsz, nem érzed fontosnak.Én is régebb ide jártam dekkemet összeállítani de azóta teljesen más a dekkem (főleg így , hogy nincs is meg lost, hihihííí).
Pl shadowban aura of corr must have lap de én valahogy sohase használom, lehet, ki is veszem,csak még nem tom , hogy mit érdemes helyette tenni be. -
alpihun
senior tag
válasz
Zotya21 #16799 üzenetére
Ja de azért engem ne magaddal hasonlíts össze, én ma du értem el a reapert.
Ám új lapok csak a bejelentettek lesznek vagy lesznek meglepi-k is amiről senki se tud semmit?
UI: Már annyiszor hallottam ezt a coca-t,főleg csirke körül,hogy muszáj lesz megkérdeznem: Mi az a coca? Annyi világos, hogy valami (pure) nature dolog.Tovább sötét..
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #16740 üzenetére
Én is nagyon-nagyon remélem
Darkzbane által leírtakból látni milyen ritka a pure sadó. Sajnos, ha az 1. 20 utániakat megnézzük arányaiban a pure sadó a legkevesebb. Már aki azzal jutott el odáig. Nem hiszem, hogy az elsők között mindenki mindig ugyanazzal a deckkel megy. Azt meg pláne nem hiszem, hogy pure sadóval el lehetne jutni az 1. 20-ba. Úgy értem, csak azzal a deckkel. Ha mégis ő a legjobb játékos akiről valaha tudtam
Jöhetne már valami ütős pure sadóba. Pl. oda is egy messzehordó? egy röpcsi? esetleg egy tank?
Darkzbane: nem tudnád valahogy belinkelni annak a sadósnak a deckjét aki az 1. 20-ba van? Lemásolnám, hátha
-
OnSeT
őstag
válasz
Zotya21 #16691 üzenetére
nécsörnek csak annyi volt a szerepe hogy táplálja a decomposert.
elég unalmas lehetett neki a játékde nem rossz ez a building hogy egyik player a másiknak powert tud átadni vele.
nat/nat/shadowba meg lehetne vele játszani egy t4es taktikot.300-400 powert átvesz, sommal visszapörgeti s meg is van a t4. ^^
bár nem árt ha a másik palyernél van 2 shadow orb, akkor voidstormmal fel lehet tartani az ellent amíg a társ elkészül vele.
voidstrom buff egyébként igen OP-ra sikeredett ( ill. bugosra ) , egyik nap teszteltük, 135 powerrel 1000+ba ölt unitokat.
rep sajna elveszett mert kifagyott mindenki a végén.
-
Murder3
addikt
válasz
Zotya21 #16608 üzenetére
ennyi erővel akár a tiereket is össze lehetne mosni meg minden egységet spellt, mert hát hasonlók....
leírtam eggyértelmáen miért,miben más.
de nyugodtan ki lehet őket próbálni meg összehasonlítani ingame az csak engem fog igazolni.de ah a voidstorm dd meg a backlas és a vodistorm egyforma mert 1 vmibe hasoníltanak ennyi erővel
íjászokat is lehetne úgy nézni h a ww OP mert hát duplát sebez míg a ma sokkal kevesebbet.
na de hát 20-al több, de sokkal többet sebez....sőt akkor mi az már h a jugger erősebb mitn a harvi?
harvi 300 t3-as stattja van mért gyengébb a juggertől, hisz xl, malee egyésg mind2.....így hasonlítanak kb.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #16430 üzenetére
Te Zotya, én kipróbáltam a LoL-t és nekem nagyon bejött... Ez is összetett játék, de könnyebb a kezdőknek sokkal sikereket elérni.
Majd, ha van kedved felnézhetsz oda is, hátha bejön neked. Azért mondom, mert egyfolytában mondod hogy itt nincs sikered ami tom milyen érzés. Ott lenne és tanulhatnánk együtt
Ja teljesen ingyenes
-
fantom922
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest