- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
válasz
gergomester #20168 üzenetére
Rossz az aki rosszra gondol... persze a szex nem rossz, az kivétel
phanze elsőre is értettük
Valamiért neked mindig 2x küldi el... ez valami bug?
-
phanzetomox
őstag
válasz
gergomester #20168 üzenetére
Az inkább pedó
Valami ilyesmi jut eszembe róla -
fantom922
aktív tag
válasz
gergomester #20164 üzenetére
Boldog nőnapot sakacok???
Kezd meleg lenni
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #20098 üzenetére
Te csak pro lehetsz. Komolyan.
Majd dobj repet pls, had okoljak rajta. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #20093 üzenetére
Barátom. Egy dombról lövöldöző dancert pure naturéval nem fogsz meg például.
Mint ahogyan nem fogod meg a silver +nasty spamet se.
Sorolhatnám.
Az meg nem az ea hibája, hogy nem kevés nerfet sirtak ki a shadow playerek.
Persze nyilván a játék a hibás. Nem a birka parasztért aki megtanulhatna játszani, vagy maradna a helyén ahol van. Nem. Ők inkább azt használják ami nem kicsit op.
Lásd enli+earth pl. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #20091 üzenetére
Két dolgot mondanék.
Egy: persze, hogy mindenki védi saját színét.
Kettő: a statisztika nem hazudik. Így vannak népszerű színek, lapok, spellek.
Miért népszerüek? Erre keresd meg a választ magad. Mint ahogyan az is érdekes, hogy egyes színekkel alig játszank. Ennek is van oka. Kutathatod ezt is. -
Richie1984
tag
válasz
gergomester #19979 üzenetére
Kész a pure fire deckem már csak tokent kell fermolnom, majd ha ingame vagy akkor keress és mehetünk 2v2 t.
4 napja boostereztem egy skycatcert 4 csomagból meg sok apróságot 2napja 8 csomagból abyssal piros meg sok kis apró esett ma 6 csomagot vettem és elsőre harvestert nyitottam szóval elég sok kártya alá sikerült legalább még 1 et szerezni, ha mindent eladok akkor mine is lessz még 1 db. Azt kell mondanom, hogy megérte nyitogatni, bár többet már nem merek nyitni mert tuti buknék rajta.
-
zoli.22
tag
válasz
gergomester #19403 üzenetére
Az biztos, hogy az amii ritual nagyon megtette a hatását, szerintem azért hoztuk a meccset.
De azért a northland drake+ ward of the north sem volt semmi. Arról nem is beszélve, hogy Gerőnek sem éppen a megszokott paklija volt, meg én is átvariáltam teljesen most a bandit paklimat(hátha használhatóvá tudom végre tenni).Amúgy olvastam még fentebb, hogy mindenki csak lámul a különböző noob kombókkal akár milyen színnel is legyen. Akik nem akarnak nagyon noob paklit azoknak csak ajánlani tudom a banditot. 1v1-ben magasabb szinten nem nagyon találkozni vele, mert nagyon sok mindennel meg lehet szívatni. Pesze 2v2-ben szerintem teljesen használható, de ott is csak azért, mert a t3-a már erős.
-
Zotya21
senior tag
válasz
gergomester #19401 üzenetére
vélemény : jóvolt
bővebben nagyon jó volt
különben nem is gondoltam még az amii ritual-ra hogy pl sandstrom ellen jó és megvédi a cuccokat mert ugye bárhol le lehet rakni nem csak épp ott ahol kell
-
Zotya21
senior tag
válasz
gergomester #19369 üzenetére
nemértesz a gépekhez akkor minek ülsz előtte
de gonldolom ikszpéd van
próbáld meg ujrarakni a videókártya drivert vagy inkább ujat feltenni
-
pachito
őstag
válasz
gergomester #19123 üzenetére
Lol na lost souls az a booster, amit soha többé. Jól megszivattam vele már párszor magam.
-
zoli.22
tag
válasz
gergomester #19123 üzenetére
Mindjárt én is ideültetem a barátnőmet...hátha.
Ahogy itt olvasgatom a hsz-eket, teljesen lelombozódtam. Pedig hogy örültem ma is, hogy vettem egy firedancert és 100bf-et nyertem rajta.
-
Murder3
addikt
válasz
gergomester #18668 üzenetére
nc,darkelf ez a 2 egység kell ahhoz, h t2-n kb mindne ellen sikeresen fellépj a spalsh meg már csak egy atom plussz.
t1-en shadwoból meg főleg nem kell sok lap. -
Predatorkill
tag
válasz
gergomester #18700 üzenetére
Kb. október óta nem toltam a fire-nature el.
-
Predatorkill
tag
válasz
gergomester #18675 üzenetére
Jólvagy te ember?
tegnap előtt játszottunk ellenetek, és közelsem twilighttel mentem xD
hol láttál te burrowert? a másik meg hogy szted mi a frászt kén csinálnia shooternek lost soulban? -
Predatorkill
tag
válasz
gergomester #18672 üzenetére
Jaaaj hagyjad mán istenem.... kb mintha egyszerre kezdtünk vna el játszani, oké h együtt is 2v2ztünk, de sztem én azóta megtanultam játszani, te meg helyette az ilyeneket véded...
(bocs de ezt te kényszerítetted ki belőlem.) ennyi remélem elég
A továbbiakban engem ez nem érdekel, a többiektől pedig elnézést kérnék a vitáért. -
Predatorkill
tag
válasz
gergomester #18670 üzenetére
Jó ezt most hadjuk abba. Nem akarok felidegesedni ilyen hülyeségeken megint. Ne mondd már hogy ez a 3 lap hátrány.. de mindegy..
-
Predatorkill
tag
válasz
gergomester #18668 üzenetére
Hátrány? Ez most komoly?
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #18666 üzenetére
Nem akarok kételkedni a szavadban,de hogy könnyen üthető lenne?1 módon,ha olyan a map,hogy a társát lerusholni,különben esélytelen!!!akkora a powerfölény..teszteltem én is Onsettel...egyszerűen,ha fel tudok menni t2-re onnan vége...t3-ról már nem is beszélve...benyomom voidot,kinyír mindent és 3 mp múlva ismét van poerem bármire,ha csak épp 130 volt...az ellen meg akár bukhatott 8-900-at is..
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #18631 üzenetére
lépj be gémbe s megtudod
(jan. 25-től tölthető az update) -
Evildep
tag
válasz
gergomester #18518 üzenetére
igazad van én eddig csak 1x kaptam be void visszapörgetést akkor mo-t hoztak vele....gondolom t1 en kéne megfogni a void visszapörgetést de ha ott nem sikerül megfogni akkor van a probléma
de peti például nem kezdőhöz szokta huzni ezt az épület combot legalábbis eddig ugy láttam
-
Evildep
tag
válasz
gergomester #18500 üzenetére
ilyen ez a pop szakma....
mondjuk neked egyszerübb is mert az épülö dolgok közzé beviszel 1 nc-tés be nastyzzod...nekem fire/frostal azt se lehet
más: csak nekem nem jött az Ea-tol legalább egy boldog karácsony üzit? azért látszik mennyire lesz*rják a játékot
-
phanzetomox
őstag
válasz
gergomester #18507 üzenetére
Hát akkor inkább felteszem egyesével őket a sok sok accról... bár az marha unalmas.
-
phanzetomox
őstag
válasz
gergomester #18505 üzenetére
üzletrontó
Az én időmben még elmentek a commonok is 1 bfp-ért -
Murder3
addikt
válasz
gergomester #18482 üzenetére
Megtanulta és kitapasztalta és már van annyira rutinos, hogy sikeresen is tudja úgy ellőni a glyptet mikor az ellennek már nincs ideje kiérni belőle.
Lighblade meg majdnem minden single unitot eltud így intézni a tauntmiatt.
azzal, h buffolod nem ér semmit amíg lightbladezik. -
fantom922
aktív tag
válasz
gergomester #18478 üzenetére
Ezzel egyet értek, az én frost deckemben sincs bent, mert alacsonyabb szinten bejön, de nincs rá szükség, magasabb szintű ellenfél ellen pedig kidobott power általában. Ott már elég jók az ellen reflexei és amint a szélére sétál a hatósugarának visszahúzza az embereit. A másik megoldás, hogy csak 1-et visz bele, a legolcsóbbat.
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #18473 üzenetére
Senki nem mondta, hogy könnyű. De egy glyp megoldotta volna a problémát.
Meg volt amikor felhozta egálra és onnan is nem keveset rontott. -
zoli.22
tag
válasz
gergomester #18269 üzenetére
Gergő nem vagy semmi!!
Peti, jó ez a taktik, nekem persze továbbra is csak 2v2-ben tetszik igazán. Látom, hogy működik 1v1-ben is, de legfeljebb ha nagyon sokszor elvernek pure shadow-al, akkor majd beújítom ezt a combot aztán sütögetem a voidstormot amíg nem nerfelik.
(Fél év és kijavítják a bugját, utána fél év mire észreveszik, hogy túl erős, és ha Isten is úgy akarja egyszer nefrelik majd.) -
LostKnight
csendes tag
válasz
gergomester #18264 üzenetére
tyrendarek vááá
ez mekkora 1 percig nevettem rajta, am grat még1x peti
IGN: LostKinght
-
Cr4Zy
tag
válasz
gergomester #18264 üzenetére
Tyderianek a neve a csákónak és valamikor 2-3 hete az első helyen szobrozott 1v1-ben...
Amúgy jó lett a videó, de így, ahogy újra megnéztem, voltak nagyobb baklövéseim ezalatt a meccs alatt, s nem csak olyan kicsik, amikre én emlékeztem...
De hát igen, érdemes nézni az első void-visszapörgetést, hogy hirtelen mekkora mennyiségű powerem keletkezik, illetve a darkelfeknél, miközben "támadok" - ami egyébként arra ment, hogy beöljem azokat, s a heal-ek rájuk csak késleltetés miatt voltak ott -, a heal-ből instant jön vissza a power, gyakorlatilag alig valamennyivel lesz kevesebb a powerem.Egyébként többektől megkaptam már, hogy milyen noob vagyok, hogy furnace of flesh-t használok, de akkor basszus, ha tudják, hogy ennyire beválik, akkor miért nem használják az emberek?! Két dolgot tudok erre mondani az ilyeneknek: nem könnyű kisajtolni a jobbak ellen azt a 165 powert csak úgy, a meccseim java részében emiatt well-hátrányba is kerülök, ahogy az a videón is látható, illetve próbálja meg ezt utánam csinálni, de nagyon kevesen tudnák szerintem hatásosan 1v1-ben is alkalmazni.
És ez annak is betudható, hogy nagyon kevés olyan pakli van, ahova befér ez a 3 épület egyszerre, lényeges kártyák kiszedésével (aki ismeri a paklimat, az tudja, hogy se a burrower, se a breeding, és még a motivate se fér be, de a shad-nat pakliban szerintem nincs más, amit ki lehetne venni). Azért, mert egy shadow orb mindenképp kell t1-re és/vagy t2-re, a bandit pakli nagyon gyenge, a lost pakliba meg nem lehet neki helyet szorítani. Így maradtak a pure shadow és a shadow nature. Nos a pure shadow-sok jó része ennek a lebutított változatát csinálja, mert ők nem használnak soul splicert, de ott is hasonló dolgok szoktak történni. -
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #18160 üzenetére
Partnerként menj velük!!!amúgy vereségből lehet a legtöbbet tanulni,ha kielemzed
-
Murder3
addikt
válasz
gergomester #18096 üzenetére
ha sok buff van rajta fagyi....
ezzel kb ő kidobott ey csomó powert a semmibe.
aztán lyrishek vagy bármelyik s counter kivégzi.
de bp-k miatt eleve nagy előnybe vagy és ő csak kidobálja a powert a buffra ha jól csinálod, mert olcsóbban tudod védeni és javítani az épületeid. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #18096 üzenetére
Egyedül nyilván nem.
Egyébként miért kéne t2 s counter?
Még jó hogy én beszélek hülyeségeket.
De segitek. Bite -25% neki, soil +60 neked. Add össze. Lehet még hozzá bladét nyomni. Bár az első kettő 2 lyrissel már elég. Esetleg coldsnap. -
fantom922
aktív tag
válasz
gergomester #18090 üzenetére
Pure sadóval kihívás leölni, de pure frosttal nem nehéz. Már a leültetésre, merthogy commandos-ra gondolsz gondolom. Lehozol 2 S countert, csak 2-t mert lava így nem éri meg. Befagyizod, ütöd, ő persze buffol. Mikor letellik elhátrálsz egységekkel. Lehozol még 2 egységet, ha lávázik elhátrálsz élet és utánna újra támadás. Ekkor már nem tud lávázni, vagy töltődik vagy nincs powere, vagy kell buffra. A building protect 50 tehát a welledet soha nem szedi le. Tehát 4 egységed van home soil és bármilyen buffja is van a commandosnak annyi. De rátehetsz még egy coldsnapot, ha van rá power. Powerbe simán megvagy, a buffjai és a lava helyett te egységeket vettél. Ha több commandost hoz le nem lesz powere buffra vagy lava-ra.
Annyira "okos" vagyok! Somebody stop me!
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #18088 üzenetére
Jó lenne egy rep vagy hogy mi történt, milyen lapokat hivott le.
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #18064 üzenetére
Semmit nem jelent.
A glypt és a boszi is használható t2-n. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #18062 üzenetére
Stilus kérdése.
A glyp-t általánosabb.
A boszival + blade vagy imperial meredek tud lenni. -
BladeHero
tag
válasz
gergomester #18043 üzenetére
A fejlesztők elfelejtették, hogy van battle forge.
-
zoli.22
tag
válasz
gergomester #18040 üzenetére
Szép meccs volt, de azért azt hozzáfűzném, hogy ezzel a stonekinnel nagyon nem tudok még, sőt szerintem nem is fogok soha igazán mert nem áll a kezemre.
Azért az eszünkbe sem jutottt volna, hogy ezt elhozzuk a végén, kemény ellenfelek voltak. -
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #17995 üzenetére
És oda támadj,ahol nemépített tornyot...első welljét támadod,bukja...
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #17995 üzenetére
Ha az ellen 2 well-t vesz. Te pedig orbot. Használd ki a t2 előnyeit. Ne állj be védekezni.
Mehetett volna a reaver + life, reaver + nasty stb-stb. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #17986 üzenetére
Nem, nem.
De megvertelek ez tény.Tegnap feltévedt DragonDave is.
Jó volt látni. Irta is hogy, rég járt erre. -
zoli.22
tag
válasz
gergomester #17988 üzenetére
HZoli a nevem, de este beszéltünk is, szóval majd dél után mehetünk párat.
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #17981 üzenetére
Játékban mi a neved?
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #17979 üzenetére
Megyek föl. Dobj egy ing-t pls.
-
fantom922
aktív tag
válasz
gergomester #17970 üzenetére
Na ja, ez igaz. Ez a játék már sajnos dual orbbal jól játszható csak. A pure deckek kora kezd leáldozni.
Ui.: én sem vagyok nagy szám, csak több tapasztalatom van mint neked ennyi
Oké már voltam 124. 1v1-ban persze LS deckkel, de te is eljuthatsz oda. Kitartás kérdése
-
fantom922
aktív tag
válasz
gergomester #17967 üzenetére
Grat nektek Darkzbane és Lost!
gergőmester: Gratulálok neked is, én nem védtem senkit csak én is váltottam és azzal a deckkel közel sem vagyok olyan jó mint ls-el. Ez tény. És mint OnSeT mondotta vala (egy kis elfeledett régmúlt igeidő
) ez elmond sokmindent a játékról. Vagy op vagy vagy hátul kullogsz, sajnos ez van.
...de még egyszer nagyon szép volt, azért shootert megverni mégha el is szúr dolgokat nem egyszerű. Nekem pure sadóval nem ment (persze ő losttal volt) a bp-k és cc-k hiánya megpecsételte a sorsom. Pure sadóval 1x elveszíted az irányítást és véged. A többi szín még visszahozhatja. Persze jó játékossal szemben.
Nem ismerem Csirke mostani T1 harcát, de xRyoughi az általam ismert legjobb T1 rusher naturéban. Na persze sadó nagy ellenfele T1-en a nature...
Nature T1 könnyebben verhető firével, de mint mondottam vala ez mit sem von le gergőmester (alias profi) teljesítményéből
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #17958 üzenetére
csak ügyesen kis padavanom.
xD
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #17948 üzenetére
torony nélkül nem igazán. nécsörnek csak az épületekkel van gondja t1en, meg a frost mage spammel. xD
a welledről meg is feledkeztem, azt merész húzás volt megépíteni.
Shootert nagyon osztjátok, de arra kíváncsi lennék hogy melyikőtök tudta volna kikerülni azt a minet.
Elég szűk a mapnak az a része. Nyilván ha középen húzza be Gergő a wellt akkor jobban szét tudta volna szórni Shooter is az unitokat, s akkor már problémás lett volna a védelem power hátrányból.
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #17953 üzenetére
Senki nem oltott,de Shooter ezt úgy ahogy van elcseszteXDDD shamannal csak sétált azt se tudta merre van arccal,inkább hagyta volna meg shaman árát healra...de amúgy szép volt.Én vidijeim közt is találsz SmokeGyuriról videót...
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #17953 üzenetére
smokegyuri
használd a válasz gombot plsHa jó nature rusht akarsz látni: dekka-stoxx meccseket keress.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
gergomester #17950 üzenetére
A 2 íjászát egybe tartotta fire ellen, a sámánnal nem áll meg healelni hanem fut a dryad mellet, majd mindent egy helyre visz és várja az eruptitont, aztán fire ellen középen felveszi a t2t, majd még vesz 1 wellt, amire semmi szükség nemvolt, vagy már csak azért is felvette mert rájött h itt a vég. Tehát én nem mondanám rá h jó rush volt. Te pedig firel lerakhattál volna 1-2 íjászt a rootba, nem tudta volna elfújni, és az íjászok M counterek, neki pedig csak 1 sámi meg 1 dryad. Az aknád viszont jó húzás volt, szerintem nem is számított rá hogy van neked.
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #17950 üzenetére
Nem.
Az a rush nem volt jó.
Keress tőlem videót. Ott talán találsz türhető esetenként elfogadható rusht. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester #17948 üzenetére
Hát az a nature játék tré volt. Egyenesen sz.r.
Egy vak ló jobban játszott volna. -
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #17940 üzenetére
Nice.
A kamerakezeléssel szépen megtévesztettél. Csak a végén jöttem rá hogy te vagy a fire s ő a nature. xD
elején még nem hittem vna hogy fire nyer, u2es lapokkal, mortar nélkül beütni a kimaxolt nécsört t1en kb. a lehetetlen kategória.
többieknek:
Deathsonhunnak is LS a main deck, Merdat pl. azzal verte el legutóbb.Meccstől függetlenül:
az hogy már 3an állítjátok hogy LS-al vagytok a legjobbak az összes eddig használt decketek közül, jelent vmit. s asszem mindenki tudja hogy mit.
-
G4ga
őstag
válasz
gergomester #17940 üzenetére
Azt gondolom tudod hogy ö is magyar
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #17919 üzenetére
mer nem tetszetős az animációja, ahogy a lord cyriannak se
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #17907 üzenetére
Én mindig vagyok és mindenre kapható....de jó lenne látni Merdát,Onsetet,Ovóbácsit,Linekillert,Gyurit,Murdert,stb...Németeknek kicsit odavágni....
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #17880 üzenetére
már mindenki szinkronnal tolja?
a végét csúnyán benézted, ilyen esetekre van egy gusztustalan taktika amivel meg lehet pörgetni a pontokat. ^^
-
fantom922
aktív tag
válasz
gergomester #17868 üzenetére
Figyu, ha Volgafan-nak írtál akkor a játékon belüli neve (IGN) Gyuribá, nem Gyulabá
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #17866 üzenetére
látod-látod mondtam én hogy nem kell rögtön vegasban kezdeni.
Gyulabá?
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #17859 üzenetére
nem mondtad hogy 1280x1024be játszol.
azt a felbontást már nem érdemes felezni felvételkor. ill a hide cursor-t is jelöld be, akkor nem mutatja a nyilacskát.
a vidi jó lett, torony tetszett végén, jó látni hogy vannak egyedi megoldások.elején nem dobtad le asztalra bf-et? akkor szokott sötétség lenni felvételen.
-
Zotya21
senior tag
válasz
gergomester #17859 üzenetére
ismét a lost lámasága
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #17851 üzenetére
fullHD-ba veszel fel 60fps-el?
ha csökkenteni akarod méretet akkor állítsd be hogy kevesebb képkockát vegyen fel mpként
vannak előre beállított opciók, 30, 25 pl. vagy megadsz neki egy tetszés szerinti értéket.ill. a felbontást is lehet csökkenteni, ha a half size-t jelölöd be a full helyett.
-
Zotya21
senior tag
válasz
gergomester #17851 üzenetére
az nembaj a fraps nálam full hd ba 10 perc körüli 46 giga
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #17847 üzenetére
fraps menüjében lehet állítani hogy hova mentsen. (külön a kép és a videó mentés helyét is)
C/ fraps alapesetben
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #17833 üzenetére
frapssal felveszed, utána virtualdubbal tömörít s mehet youtubera. [link]
vegassal még ne foglalkozz.
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester #17840 üzenetére
Szia,Ha gondolod segítek,adj msn,vagy skype elérhetőséget...Murder:holnap csinálok 1 vidit,Miklóska veri top10.-et!!
-
Murder3
addikt
válasz
gergomester #17840 üzenetére
vegasba így én se tudok segíteni, mert az macarás feltenni is.
nagyon más progti nem ismerek sajnos annyira -
Murder3
addikt
válasz
gergomester #17833 üzenetére
szóval letöltöd a frapsot, ha kell felteszem neked a regelt verzióját ha kell azzal felveszed, majd egy általad választott programmal pl sony vegas akár kirendereled.
Bár sztem ingyenes progival csináld azzal egyszerűbb mert vegassal sokat kell bajlódni telepítésnél.
Onsetet kérdezd ő mivel csinálja azt ajánlom neked is csak nem tudom a progi nevét. -
G4ga
őstag
válasz
gergomester #17809 üzenetére
akkor igy mar tudom. szoktunk egyut jatszani
-
G4ga
őstag
válasz
gergomester #17807 üzenetére
ez nem rossz ötlet... de akkor lehetne már egy Pure bajnokságot is jatszani.
5 fordulo lenne. Fordulonkent egy szinnel jatszana mindenki.
es lenne egy random szin amikor mindenki maga valasztja a pure deckejet.
igy mindenki jatszhatna a maga kedvencevel ill. egy gyengebb paklival.
adott esetben esetleg lehetne lapokat kizarni, hogy ne legyen az hatranyban akinek mondjuk nincs tobb szaz bfes lapja.lehetne akar az 5 fordulot Lost, Stone , Bandittal is boviteni.
Mondanam hogy segitek a megszervezesben, de sajnos multinal dolgozom es csak este fele vagyok online.
teny hogy multkor feladtam a bajnoksagot, azota azert javult egy kicsit a teljesitmenyem. meg mindig eselytelennek erzem magam egy két ember ellen
gergo mi az ingame neved? este 10 fele fent leszek szivesen jatszok veled!
-
fantom922
aktív tag
válasz
gergomester #17799 üzenetére
Én nyertem a 200 bfp-t amit felajánlottam korábbi versenyen, úgyhogy nagyon rendes tőled, hogy a sajátodból ajánlasz fel
Nem tudom mennyi ideje játszol, de az itteni magyarok között elég erős ellenfelek vannak ám, ne bízd el magad
...a deckedre viszont kíváncsi lennék.
-
Murder3
addikt
válasz
gergomester #17786 üzenetére
200 bfp elvileg van ovobacsinál amit szerettem volna, de mostanába se kedvem, se ötletem versenyhez
majd ha lesz elég aktivitás és eltökéltség hozzá akkor amx. -
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #17786 üzenetére
Amint rászánja valaki magát a szervezésre.
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester #17782 üzenetére
dokumentumok/ battleforge/ replays
ingame dobj egy x-et a save all replays mellé.
-
Zotya21
senior tag
válasz
gergomester #17747 üzenetére
jah énis elgondolkoztam bandit decken demár nincs erőm az egészhez
Jah és kösz nem
-
Zotya21
senior tag
válasz
gergomester #17743 üzenetére
mi az a kék bogár ?
bandit dinó még azé megvan XD
de sztem a sárkánykígyó kellene vagy a vizisikló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nyaralás topik
- C# programozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest