Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
Zotya21 #21233 üzenetére
A t1 mivel elég csúnyán végződött OnSet részéről, összességében szinte végig 2-vel több welljük volt; + SoM, SoG aktív. Ilyen helyzetben ki ne érezné magát nyeregben? Az volt a mázlitok, hogy egyrészt nem volt bent nekik voidstorm (ami a fent említett 2 épület kombójában elég hatásos), illetve hogy nem tudták mit kezdjenek a wrathgazerrel. Ha rds egyszerűbben csak több helyre silverwindeket küldött volna soulshatter-nasty kombinációban, akkor nem tudom hogyan véditek ki... Meg a másik nagy hibájuk, ami a vesztést okozta az volt, hogy míg ti mindketten 1-re, a nature-re mentetek rá (nyilvánvalóan mert nála nem volt church), addig ők össze-vissza váltogattak célpontot, hol egyikőtöket, hol másikótokat, mellyel hagytak időt valamelyikőtöknek mindig, hogy visszahúzza az orbját.
De ezektől eltekintve jó kis meccs volt, s gratulálok a győzelmetekhez!U.i.: A wrathgazer két előnye a church-el szemben, hogy idézés után instant használható és mozgatható. De cserébe tripla annyiba kerül (220+80 evocator), 3 kötött orb kell hozzá és egyszerre csak egy egységet tud dezintegrálni. Hát kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a lánya... Én valahogy egyiket sem tudtam megszeretni. Akkor már inkább satanael ha pure shadow t3 a részemről
-
babatag
csendes tag
válasz
Zotya21 #21136 üzenetére
Nem egészen
aki 21:30kor nem volt fent azt nem regisztrálta be tojásosztásra a rendszer
Itt is van: Easter Bunny just came through. Everybody who has been online at 7:30pm UTC please look on the first character on the account, there should be an Easter Egg Promo card waiting for you!
Everybody who was not so lucky: Sorry, maybe next time.
-
-
zoli.22
tag
válasz
Zotya21 #21004 üzenetére
Ha nyernék a lottón, én nagy részét szétosztogatnám, mert annyi pénztől meghülyül az ember, az tuti. És ha már annyi pénzem van, elvonulnék a Tisza-tóra(bár akkor már inkább az Everglades mocsárvilágába) és szarnék rá az egész világra. Mert nálam az igazi nagy szabadság az lenne. Egész nap horgászat, természetjárás, ilyesmi. és ha már ott vagyok, valószínűleg a maradék pénzemet a keselyűteknősök megóvására létrejött alapítványba költeném. Mondjuk barátnőm ezen tuti kiakadna hosszú távon
-
zoli.22
tag
válasz
Zotya21 #20952 üzenetére
Ja, természetes, csak t3-on kellene valahogy korlátozni a nastyt, amúgy persze, hogy kell. Még az is jó lenne, ha csak a grigorit nem lehetne robbantani, meg akkor mondjuk a soulshatter épületekre kisebbet sebezne. Mer hogy azt sem épületek ellen találták ki eredetileg, én nem is lenne baj, ha a lost nem abból állna t3-on, hogy robbant.
-
zoli.22
tag
válasz
Zotya21 #20950 üzenetére
De akkor most a nasty-t csak nem nerfelik, hihetetlen. Rendben van, hogy probálják játszhatová tenni a kevésbé használt lapokat, de a legfontosabb még is csak az lenne, hogy legalább az 1v1-ben törekedvenek a balanszra.
Azon kivül ott van a sun reaver is. Használom már egy ideje, és én is arra jutottam, mint sokan mások, hogy kicsit erös. Mondjuk ha egy kicsivel kevesebbet mérgezne, akár csak épületek ellen, már teljesen jonak mondanám. És igen, ezzel magam ellen beszélek, de ez az igazság.
Giant slayert én továbbra sem tartom op lapnak, sokan sirtak már nekem, hogy nem lehet leölni, aztán utána elsorolom, hogy mennyi powert költöttem rá és jön a -Jaaaaa!
Vigilnek örülök, töle elvenném a gyogyulást, vagy eröteljesdn lenerfelném legalább is, mert most egy L counter is alig szedi le a levegöben annyit healelödik.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Zotya21 #20779 üzenetére
Ugyan már. A másik full vakon volt.
Pl s unitok ellen mióta hozunk nforcert? Sipirit ellen miért hozunk két nforcert, túl azon, hogy mindkettő megdögöljön? Bannert miért az ellen orbjára rakjuk? Nomáddal miért s unitot támadunk mikor van támadható m unit is?
Ha az ember firével insta t2-re megy. Akkor nyomja a dancer rusht.
Amúgy firével pici előnyt illik t1-n összekaparni. -
-
Zotya21
senior tag
válasz
Zotya21 #20635 üzenetére
nah válaszolok magamnak megnéztem youtubeon a nagyon meggyőző videóját
látszik hogy hülye 25000-et pipált ki előtte 0 bf je lett és hack után 50000bf lett XDD
meg látszik az 50000 nél hogy azutolsó nulla nem is olyan mint a többi szóval sony vegas
meg amugyis acclopásról szól az összes ilyen hack
-
-
phanzetomox
őstag
válasz
Zotya21 #20484 üzenetére
Nem immunis rá, két lehetőség van előtte már kapott cc-t és azért volt immunis, vagy lila affos deep one volt ami csak teleportál de nem rootol.
Peti: Azért abban szerintem mindenki egyetért hogy a Church az egy überop lap t3-on, és egyáltalán nem biztos hogy power előnyben van a nature ha még cultistokkal pörgetik vissza a voidot.
Rankerz-el nemegyszer kerültünk ilyen helyzetbe, t1-n vertük aaaaaabama-áékat, t2-n szintén, de sikerült t3-ig védekezniük utána meg ment mindenhova a church, volt rá power bőven. (nem mintha drága lenne...) Utána egységekkel esélyünk nem nagyon volt, főleg hogy ha próbáltuk megakadályozni az épülést de volt cc, + voidstorm is..esélytelen.
Phase towerekkel persze operáltam, de az nem megoldás hogy egy 100 poweres szarra 3-4 phase-t kell hivnom, feláldoznom egy unitot ami befut, hogy eközben ők t4-et húznak mert power van dügivel hiába a well előnyünk és jön az eartshaker
Konkrétan ellenük már 2-szer is volt ugyanez a helyzet, pedig t1-n t2-n mindig aláztuk őket kb. no skill játékosok. -
phanzetomox
őstag
válasz
Zotya21 #20218 üzenetére
Nem sok pénz, mindig 1 évvel később veszem meg ,mikorra már kijött az új rész, igy használtan 2-3k-ban megáll .
De hát kinek mi
Nekem olyan élmények fűződnek pl a cs-hez. half life1-hez is, starcrafthoz is ami miatt életem végéig egyik kedvenc multis játékaim közé fognak tartozni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Zotya21 #20216 üzenetére
Nincs idő nézelődni. Ráadásul codba kell az fps.
Ergó kinézet másodlagos. Jól mondja phanze. Cod2-4 az isten, a waw még jó utána halál.
Mint mondtam dio2, sc egy se volt nagy grafika. Mégis majd 10 évet játszottak vele több millióan. Na ez a legenda. De hogy egy játék legenda legyen kell, hogy hangulata, feelingje legyen. A brutál grafikával olyan játékokat lehet csinálni minp a krájzis. Aztán 1-2 év múlva lehet kukázni. -
phanzetomox
őstag
válasz
Zotya21 #20215 üzenetére
Hát akkor te nem ismered a játék élmény fogalmát
Ezek szerint elég fiatal lehetsz
Hisz a cs1.6 a maga ideiben szépnek számitott, és még most is játszható bőven.
Azért mikor haverokkal lanpartyzunk, és együtt üvöltjük hogy jönnek a zergek, az semmihez se fogható
Vagy mikor C&C Generelasba lehivsz egy overlordot az meg mély reszelős hangon megszólal"overlord is ready, general! " Mekkora feelingZsotya21: Azért hogy a tudatlanok vegyenek jobb gépet ezzel is növelve az it piacot
Egyébként hülyeség, én a mai napig jobban szeretem a cod4-et meg a 2-t mint bármelyik utána következő részét. Multiban verhetetlenek. (pedig majdnem mindegyik rész megvan eredetiben) -
Cr4Zy
tag
válasz
Zotya21 #20205 üzenetére
Majd kapsz valami hasonló ár-érték arányú lapot, csak ez Brannoc néven fog futni.
Amúgy OnSet oldaláról a link hozzá itt, illetve ingame a Random Unit pályán így néz ki:
Szerintem még balanszolni fogják, mert így rohadt erős, viszont ha nem, akkor kb. ahol eddig nem volt XL unit t3-on, mostmár lesz, mint például a shadow-nature-ben!
Képesség alapján amúgy is pont odaillik.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #20139 üzenetére
Zotya, először is ki vagy te?
Hogy (ezzel nem kezdünk mondatot!) mersz ide írni...
Na de komolyan, nehogy eltűnj, mert te azért vagy, hogy néha feldobd ezt a topicot... most is majdnem elszabadult a pokol
és akkor írtál egy nagy hülyeséget (persze direkt) ami mindig megnevettet.
Most a személyes véleményem következik...
Az a legerősebb T1 amit a legjobban tudsz használni. Az, hogy valójában melyik, döntse el mindenki maga, de ilyen hülyeségeken ne veszekedjünk.
Aztán ügyesen!
-
zoli.22
tag
válasz
Zotya21 #19993 üzenetére
Surge of light-ról még talán lehet is beszlni, bár azt sem tartom túlzottan erősnek, de parasite az mióta op? Sokan nem is használják, ha minden honnan az folyna, akkor azt mondom oké.
Corsair az mindennek a teteje, a bandit amúgy is lótúró, nemhogy azon igyekeznének, hogy használható legyen. Ennyi erővel ki is dobhatjuk az egész banditot az ablakon aztán menjen mindenki losttal az úgy is erős.
Többit majd holnap mert csak felidegesítem magam. -
-
-
-
Volgafan
senior tag
válasz
Zotya21 #19461 üzenetére
Valszeg valami szar lehet,ami tonkrebassza az alaplapot,csak nem tudom mi,vagy tenyleg peches vagyok....Minek vegyek masikat,mikor ez garis?Ma jol jartam:hazoztam,beszereltem,inditom:fustol....visszavittem,most remenykedek... az egyik csavar(amivel rogzitem a lapot) zarlatot okozott...
-
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Zotya21 #19307 üzenetére
Van egy meccsem számodra, dryad spam SaintFighter módra. ^^
Ezúttal frost/shadowal mentem. Meccs elején 10 mp adásszünet, mind2en arra vártunk hogy megtudjuk mivel kezd a másik.
Glypt nélkül nem hozom le a kört, eleje fail volt, csak kb. meccs felénél vettem észre hogy bent van a deckben. Ez a gyakori deck váltás egyik káros mellékhatása a rossz t2t építek mellett
Naturenek a rootssal való blokkolás sokkal könnyebb mint frostnál a glyptel való célzás.
(#19316) Gyuri27 nem láma szín? van olyan?
-
Cr4Zy
tag
válasz
Zotya21 #19305 üzenetére
Látom a dryad-rush bejött neked.
Amúgy meg nagyon hiányoltam a hurricanet, 50 power u3-on, sokkal olcsóbb, mint healelni, ami 80-ba fáj. A shamant nem a feladatára használtad, hanem támadásra, azért fölösleges lehívnod, inkább akkor már egy ww-t hívj le!
Sajnos nem volt egy olyan ellenfeled sem, aki tudta volna, hogy ne vegyen semmit, ha az ellenfél dryaddal kezd, mert megnézném mit kezdesz egy olyan játékos ellen, aki tudja, hogyan fogja meg a nature rusht (pl. a shadow ha nem veszi fel a 2. wellt is - mert az első után még sikerült volna neki azokkal a forsakenekkel, mivel nem fújtad el őket egyszer sem).Amúgy a pure fire ellen mikor noxokkal mentél, akkor direkt akartál bukni? Mert ilyen szépen összeállni az erupthoz úgy, hogy még nem is a hatékonyabb forsakeneket viszed a fire ellen, aki nem tudja hatásosan knockolni őket, hát igencsak merész ötlet...
Emellett a kezdő nature játékos ellen (aki falakat húzott mindenhova) a lerakott íjászodat csak szimplán a falon hagytad, az 70 power kiesés, amint fent volt a fal, azonnal mozogj is tovább vele, hiszen az neked úgy nem csak 50 power a fal miatt, hanem 120. Ez egy meccs kimenetelét eldöntheti sokszor. Aztán ugyanebben a meccsben is a falra felvitt íjászait nem fújtad le a hurricane-nel, ami elég nagy botorság volt, hiszen max. 2 hurricane helyett, ami 100 power elnyomtál inkább 2 healt, ami akárhogy is számolom, de 160 power.
Így végigpörgetve mindet hirtelen ennyit tudnék kiemelni. Illetve egy kisebb szépséghibát talán még tudok mondani ha így belegondolok: a rootot se láttam tőled a meccsek alatt, pedig a shadow párszor odament hozzád robbantani, amik azért eléggé megszabdalták az egységeidet, az ilyenekre azért ügyelj jobban szerintem.
-
OnSeT
őstag
válasz
Zotya21 #18983 üzenetére
talán azért hogy ne legyen dögunalom az rpve... most csak a wog stack és ship spam megy.
corsair buff tuti nem lesz holnap.
6 lap van kiirva: ice age, thunderstorm, voidstorm, construct, forest's vim, wheel of gifts.
sztetek érdemes bevásárolni a buff esélyes kártyákból?
-
Murder3
addikt
válasz
Zotya21 #18924 üzenetére
komolyan már kínomba csak boosterekre megyek mert semmi más örömöm nincs ebbe a gémbe.
néha megjön a kedvem játszani de aztán elég hamar elmegy.különben 2900 bfp-t költöttem tegnap el boosterekre.
2 lila satanael,stronghold,fathom,aura,nightguard amik értek valamit..ebből eladogattam stronghold,aura és vettem még 3 boostert azokba semmi jó.még megpróbálom eladni az pár értékesebb lapot az úgy 1.5-2k bfp körül mehetne el ha összejön a dolog.
amúgy ilyen bfp ár mellett sztem baromság nem odabaszni a lecsónak. -
Darkzbane
tag
válasz
Zotya21 #18922 üzenetére
Amíg így fel van borulva a piac kb ez a legjobb módja gyors meggazdagodásnak. Kereskedni igen nehéz az új árak mellett ha nincs készleten sok lapod vagy nincs nagy szerencséd (pl eladtam Spikerootot 400 bfp ért tegnap) . Bár abban tényleg egyetértek h függőséget okoz a nyitogatása....
-
Cr4Zy
tag
válasz
Zotya21 #18861 üzenetére
Szerintem meg egy nagyon jó meccs volt, még ha a voidstorm mentett is meg minket asszem kétszer. Igazából szerencsére onnantól, hogy mindketten t3-ra kerültünk, már a stonekin nem tudott sokmindent csinálni, hiszen oda sehogyan sem fér be sok t3-as egység (asszem csak stone warriort meg silverwindet láttam tőle). De cserébe a másiknál volt egy jópár dolog: silverwind, grigori, ashbone, sandstorm. Ettől függetlenül elég szépen védekezett ő is egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest