- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Csak nem hagy nyugodni a 2vs4 mag kérdése játék alatt.
Találtam egy PC analízist BC2-höz...[link]
Lefuttattam és ezt az eredményt kaptam:[link]A konlúzióm...
Bár azt írja a minimum gépigényt teljesítem, az ajánlottat meg csak azért nem mert nincs 4 magos procim, ez egy igazi nagy parasztvakítás. Miért? Mert ha megnézed a "your system" sort láthatod, hogy a processor performance jóval magasabb, lényegében a duplája E8600@4,3Ghz-el mint az ő általuk kitalált recommanded processor performance ami ugye 4 magos procira vonatkozik.
Na most akkor mi is van? Majdnem 2x erősebb a procim papíron mint egy kb. 2,8-3Ghz Quad Core? De akkor miért is csak a minimum gépigényt teljesítem?
Ez egy baromi nagy ellentmondás!!! Remélem ez azért egy kis bizonyság arra, hogy proci tekintetében nem lehet gond, mert 2 magos. Mint látható ők is össze-vissza beszélnek.Ez az egész arról szól, vegyél még jobb procit, még jobb VGA-t, non-stop fejleszd a gépedet, mert elavult lesz, közben a dolgok semmi másról nem szólnak mint a bizniszről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- ASUS routerek
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- HP szerverek áron alul
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest