- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bada Bing
tag
Még egyszer leírom: nincs mindenkinek 4,4 GHz-es processzora. Ráadásul nem is lehet ilyet kapni. 3 GHz-es négymagosat lehet. Én egyébként 13 ezer forintért vettem 3,2 GHz-es négymagos Phenom2-t (igen, moddolt, skót), szóval ár tekintetében sem kell általánosítani. Az új játékokat pedig már négymagos procikra írják, ezért sem tartom jó tanácsnak a kétmagos alkalmazástesztekre épülő és már igencsak elavult Ph!-s nevegyélnégymagos processzort dogmát.
Arról pedig nem kell meggyőznöd bennünket, hogy de neked milyen jól fut a játék, mert egyrészt engem vastagon nem érdekel, másrészt az egész témát a te panaszod indította el, hogy neked 32 fős partikban már laggol a játék. Én minden hozzászólásomban csak tényeket szögeztem le.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest