Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz bul07 #20794 üzenetére

Pont ezekről beszéltem. :U Csalás? Elvileg nem. De ha a szerveren csak őt segíti akkor azzá válik. Gondolom ezz csak egy a sok közül ami előnyt jelenthet a többiekkel szemben. :U A sok WTF szitu is ilyenből adódhatott. Amikor pl. a työtyö lőtt, esélyem nem volt elugrani, még ha látótávolságon kívül volt és PP2000 lőtt akkor se. Ez nem WTF? Másoknál ha messzebről szórnak és találat ér, van időm 1-2 ugrásra, gugolásra főleg ha a HP 100%. De ennél semmi esélyem se volt. A PP2000 messzire ilyen formában egyébként se túl jó alap esetben. CROCK is profin tolja, talán az egyik legprofibb akivel eddig játszottam. Nála sosem volt semmi olyan tényező ami WTF lett volna. Lehet ő is használ ilyen-olyan reg. módosításokat, de jól csinálja, mert ezt játékban nem látom, nem érzem. De ennek a työtyönek túl nagy volt a "hendikepje" a többiekhez képest. Amikor 24 játékosból 10 beír, hogy "cheater" ott már azért lehet valami, amit nem csak én veszek észre, és nem csak én képzelek be magamnak. :U
    Én egyébként sosem szoktam a "CG noob"-ozáson kívül mást írni (azt is csak akkor, amikor többször lőnek pofán CG-vel), és ezt bárki más is tanúsíthatja. Nem szoktam ok nélkül "csíterezni" csak azért mert lelőnek többször. Közel vagyok a 40-es ranghoz, és bár nem tartom magam profinak, de azért a kezdő szinttől is messze vagyok. Elfogadom ha valaki jobb, de mivel sok profibbal toltam az elmúlt időszakban, pontosan látom, hogy mi az a szint amihez még "kaparnom" kell, ill. nem kevés időt játszani, és nem bosszant ha az általam is jobbnak tartott játékosok fegyvereitől esek-kelek.
    Persze ettől még látogatni fogom a battlefield szervert, de ha ez a világ szinten elismert "grand master" felmegy, akkor én meg lemegy, és ezzel el lesz intézve.

Új hozzászólás Aktív témák