- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
DieHard #14051 üzenetére
te is mondasz valamit
ismered a pályát ha igen akkor elég gáz hogy le merted ezt írni
védő voltam és a támadóknál van M3A3 Bradley
amúgy ezt nem értettem
"hogy a legtöbb kill-t BFG-vel szerezted"
mi az a BFG lehet én vagyok tudatlan és van ilyen fegyver de inkább CG-re gondoltál nem (amúgy van ilyen fegyver(BFG 9000) csak a Doom sorozatba)na most nézzük a képet
21-et öltem abból látszik hogy 6-ot késel és ugye van ott még egy Submachine Gun Efficiency Pin(In a round, kill 7 enemies with submachine guns) ha jól értelmezem ezt +7ölés volt még pár UMP-45-el is többit nem tudom hogy mivel volt de nem CG-vel öltem a legtöbbetamúgy igen előszeretettel használom a CG-ét és nem is tagadom csak nem szeretem ha valótlant állítanak ( CG 1 173 Kills)
és hogy miért szeretem a CG-ét mert egyszerűen röhejesnek tartom a fegyverek sebzéssét még HC-ban is
főleg hogy hiába lövöm én ő rám fordul és 1-2 golyóval megöl
HC-módban is van hogy 5-6 telitalálat kell hogy valaki elhulljon röhej az egésza nem HC modba játszókat egyszerűen nem értem hogy mit élveznek abba hogy egy tárnyi golyó kell valakibe
és akkor még csodálkoznak hogy sokan használják a CG-t
CG-vel észreveszed rálősz és biztos hogy meghal nem kell a játék hibái miatt félni hogy túléli bár így is lehet egyszerre halásBalika23hun: köszi már ezt is tudom akkor
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest