- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
Engem bezzeg vizi-gázoltak már vagy háromszor. Nem tudjátok ezért jár valami pin vagy insignia?
-
kapeti07
senior tag
válasz
Illusion1010 #34773 üzenetére
Remélem, hogy csak azért vagyunk kizárva mert itt a net szolgáltatók mind sz@rok nálunk sokszor magas a ping-ünk. (Lásd DIGI, T-home stb.)
-
kapeti07
senior tag
Gyakorlat teszi a mestert!
Nekem is sokat kellett játszanom, hogy valamennyire túléljek a harctéren. Mikor kijött ez a játék azóta tolom, de a párkapcsolat+munkahely+túlórák miatt sajnos csak hétköznaponként fél órát tolom munkábamenet előtt. Mindíg mire belejövök addigra abba kell hagynom, mégsem adom fel, mert én nem a statokért játszom. Sokszor leszednek (0.71 a kill/death arányom) de mikor egy sniper-t belövök tracer gun-al aztán le-rpg-zem a fedezéke mögül akkor megmosolygom ezt a játékot. Az ilyen pillanatokért játszom és ajánlom mindenkinek ezt a jó kis játékot.
Ja és ne acsarogjatok egymásra. Peace for everyone
végülis ez egy játék... -
kapeti07
senior tag
BF 2 vel is tolják még egy páran, pedig hány éves játék? Szerintem is a BC2 még jó lesz egy darabig az biztos. A BF3-ra pedig készülök lassan, fejlesztem a vasat mióta az első hírek szárnyra keltek. Év elején volt proci+alaplap csere, most pedig VGA csere. Remélem a GTX460 (EVGA) jó lesz egy darabig, ma jött meg. Alig várom, hogy kipróbáljam rajta a BC2-t.
Sajnos ma köszönt meg a család névnap alkalmából, így lehet csak holnap lesz rá idő.
-
kapeti07
senior tag
Nekem az asztali gépemen nem kell begépelnem a jelszót, mert megjegyzi. De nemrég telepítettem a BC2-t a notebookomra is és először elronthattam a jelszavamat és ezt jegyezte meg. Hiába írom át mindig visszadob. Így marad a manuális bejelentkezés. Furcsák ezek az X-akták az biztos.
-
kapeti07
senior tag
Nekem is sz@rakodik mostanában, ledobál állandóan. Nagyon idegesítő, és egyre sűrűbben fordul elő. Nem tudom ahogy közeleg a BF3 egyre rosszabb lesz a helyzet?!?
-
kapeti07
senior tag
Repair Tool Noob ... az milyen?
-
kapeti07
senior tag
Tegnap sikerült egy kicsit Rush-olnom, és egész jó statjaim voltak. 21/12, 28/16 stb. Ezek az én szintemen egész jónak számítanak, mert a kb. ilyenek szoktak lenni: 12/12, 14/16 stb. Jó kis golyófogó szoktam lenni
Bár jobbára conquesten nyomom, mert egyszerre csak kevés időm van egy-egy partyra, kb 20 perc. Rush-ba manapság bele sem tudtam kezdeni. A barátnőm nem nagyon hagyja sajnos. Mikor kiejtem a számon, hogy Battlefield mindig rossz kedve lesz. Amúgy kedves lány
Hála istennek, most már tudok játszani 1-1 órát naponta és érzem, hogy végre fejlődöm. köszönhetem ezt a Barátok közt- Alekosz show kettősnek. És még sokan mondják, hogy ezek a műsorok nem hasznosakDe az meglepetés volt számomra, hogy a Conquest-en megedződve ilyen jó leszek Rush-ban. Mondjuk az is lehet, hogy felhígult a mezőny mert sok a kezdő mióta 2500 a game (remélem ezzel nem bántok meg senkit ). Az m-Com -okat eddig szinte meg sem tudtam közelíteni, mert szinte azonnal leszedtek, pláne nem tudtam aktiválni őket. De egy kis füst csodákra képes
. Elkezdtem nyomatni a füstgránátokat az M-com-ok közelében. Erre ezen a partin nem gondolt senki, persze azután mindenki ezzel nyomta. Sajnos mikor mi védekeztünk akkor az ellen is élt ezzel a csellel
-
kapeti07
senior tag
A BAKHCHA és a BRADLEY között viszont nem érzek semmi különbséget.
-
kapeti07
senior tag
Nekem jobban bejön az Abrams, a T90 lomhábbnak tűnik, szerintem is lassabban boldogul a gödrös terepen.
És ami nálam még fő szempont: szebben cseng a neve mint a T90-nek és a tank hangja is jobban duruzsol
-
kapeti07
senior tag
-
kapeti07
senior tag
Az AT4 nekem is jobban bejön mint a tracer-ezés. Viszont jó móka ember-t tracerezni és úgy le-RPG-zni. A múltkor mutatott itt valaki egy pár videót és kedvet kaptam én is. Csak az a fránya Tracer gun sokáíg tölt újra. Néha egy örökkévalóság.
-
kapeti07
senior tag
-
kapeti07
senior tag
válasz
F e Z o #29766 üzenetére
Engem mostanában kidob egy-egy szerverről és még a net-em is elmegy (20 Mbit digi). Újra kell kapcsolódnom a routeremhez fél óránként. Ja meg néha feketén kezd vibrálni a kép. Már frissítettem VGA drivert is de nem oldja meg a problémám. Mostanában addig játszom amíg teljesen fel nem idegesítenek az ilyenek.
Erőssen gondolkodom rajta, hogy veszek egy XBOX360 verziót és azon játszom tovább. ott biztosan nincs driver probléma
-
kapeti07
senior tag
Sokszor engem is felb_sz a játék, de sith7-el értek egyet. Ez is egy játék, egy szórakozás, nem kell véresen komolyan venni.
Nekem volt már, hogy kosaraztam (nem PC-n
) és nem ment a dobás, erre annyira dühöngtem, hogy a többiek csak néztek. És ez nem BUG volt.
Ilyenkor a legjobb ha bevesztek egy szupradin-t vagy mit -
kapeti07
senior tag
Nincs tökéletes játék. Igen elég szar a hitbox a BC2-nél, de mindenkinél szar szerintem és éppen ezért az erőviszonyok kiegyenlítettek.
Előfordulhat, hogy nem tudod lelőni az ellenfelet de jusson az eszedbe , téged is mentett már meg a hitbox ha szar.
Peace, béke veletek.
-
kapeti07
senior tag
Nagyon jó kis menet volt Vasárnap, én nagyon élveztem. Sokkal jobb volt mint a public szervereken, nekem egy új játékélményt adott és ezt köszönöm nektek
Sajnos TS-t még nem használtam még azelőtt. Van headset-em de pont a kezdésre, 19:00-re tudtam otthon lenni és nem akartam vacakolni, hogy kérjek segítséget a beállításokkal. Próbáltam így süket-némán csapatban dolgozni, de egy-két Hum-wee-t én is elköthettem meg volt egy pár team-kill-em is sajnos
Mondjuk egy sem volt direkt.
Én fél 9 körül szálltam ki, ha tudom, hogy utána apad a játékosok száma akkor maradtam volna még. Csakhát azt akartam, hogy más is be tudjon szállni. Akkor még sokan voltunk.
Mindenesetre még egyszer köszönöm az alkalmat és ha lesz még ilyen biztosan ott leszek.
-
kapeti07
senior tag
válasz
WhiteWalker #26807 üzenetére
"ahogy elnézem a listát enyém az ACE pin"
De majdnem megelőztelek!
-
kapeti07
senior tag
A Q3 Arena elég király volt a maga idejében. Nekem még anno a COD2 adta, de sajnos mára már nem tudok eléjük leülni. Sokszor tovább tart míg feltelepítem a régi játékokat mint amíg csillapítom a nosztalgia-vágyam.
A Battlefield 3 tól sokat várok, remélem nem lesz csalódás. Sajnos a Medal of Honor multijában csalóstam. Azt hittem, hogy mivel a Dice készíti a multit olyan lesz mint a BC2.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Zsozsooooo #26739 üzenetére
Egy szervezett partin én is megmérettetném magam...
De figyelmeztetek mindenkit, csak egy pár Noob szerón vagyok tényező, a többin inkább "dögcédula".
-
kapeti07
senior tag
Hát igen ezt a rombolható környezetet könnyű megszokni...
Kb. 2 hónapja visszaraktam a COD 5. részét és elkezdtem multizni. Volt egy kis honvágyam a 2. világháborúba. Sajnos ott nem rombolható semmi, csak átlőhetsz a vékonyabb falakon. Egy kuka mögött is megúszhatsz egy sortüzet az MG42-vel. Abszolút nem realisztikus. Úgyhogy Uninstall volt egy óra után.
-
kapeti07
senior tag
Előtte voltak próbálkozásaim a COD 5-el.
-
kapeti07
senior tag
-
kapeti07
senior tag
Bár tudom, hogy ez valójában LAG és már a sarok előtt lőttek le, csak a game későn "reagál".
De akkor is !!
-
kapeti07
senior tag
Engem az bosszant fel sokszor, hogy ha éppen tüzelnek rám és én meg befordulok egy sarkon a lövedék meg "utánnamjön" és a fedezékben öl meg. Olyan mintha a sarkon túl hagytam volna a hitbox-om.
-
kapeti07
senior tag
Nekem is van a csipákra egy jó történetem... A Heavy Metal-on (CQ) Engi-vel nyomtam az Amcsi oldalon és a B pontnál szedegettek le minket a Sniper-ek. A szokásos helyen nem találtam őket a domboldalakon, de mivel az egyik m95-el nyomta lehetett látni honnan lőnek. Az A és B pontok közti szél-generátor tetején csücsültek az Amerikai fő táborhoz közel. Nem tudom, szerintem kopterrel tudott valamelyik felmászni, aztán a többi odaspam-elt. Mikor sokadjára kinyírtak az Amcsi táborból spam-eltem újra ás egy közeli domb oldalról (bokor takart) már látszott is a kis fejük. Sorban ültek egymás mellett, nekem háttal. Jó kis galambvadászatot rendeztem, de arra ügyeltem, hogy egyet hadjak életben,hogy a többi odaspam-elhessen.
Mire kiszúrtak már volt egy csipa társam is, és szemtől szemben vívtunk sniperharcot. Végezetül nyomtam rájuk egy Mortar-t a végén, ne szenvedjenek11 kill-t szereztem M95-el annak ellenére, hogy nem vagyok egy jó Sniper
-
kapeti07
senior tag
Én sokszor örülök, hogy a gyengébb csapatban vagyok. Számomra nagyobb az öröm ha egy gyengébbik csapattal megfordul a "szerencse", mintha mindig csak nyernék 20-25 kill-el, akkor egyhangúvá és unalmassá válik a játék.
Persze ha beérkezek egy szeróra és a gyengébbik csapat be van szorítva akkor én is lépni szoktam (annyira nem vagyok HERO).
De volt már, hogy maradtam és segítettem a Laguna Altá-n beragadt Amerikai csapatnak és ki tudtunk törni! Igaz a game-et nem nyertük meg de jólesett, hogy ki tudtunk törni.
Egy -két nagyobb siker üdvözítőbb mint sok kicsi.
-
kapeti07
senior tag
válasz
madgie #25589 üzenetére
Ma reggel Atacama-n (Conquest) fordult elő velem, hogy az Amcsi csapatban volt egy heli-s. Egyszerűen nem tudtunk csinálni vele semmit. AT4-el sem tudtuk kilőni.
Annyira felbosszantott, hogy utánna csak vele foglalkoztam. Az AT4-es rakétákat kikerülte, AAA gun-al mire belelőttél párat gyorsan megfordult aztán leszedett. 1/15 -ös stat-nál meguntam (ő kb. 12x nyírt ki). Kiléptem és kerestem egy noob szerót, hogy a pillanatnyi kisebbségi komplexusom elmúljon.
-
kapeti07
senior tag
Igen a TV2 szerók nekem is a kedvenceim. Stabil szerverek, a PING-em is jó szokott lenni ezeken. És valóban általában "tiszta" a játék.
-
kapeti07
senior tag
Akik nem foglalkoznak a szabályokkal azoknak külön szerver kellene ahol nincsenek szabályok. Ott gyepálhatnák egymást!!!
-
kapeti07
senior tag
Előfordul sajnos nálam is.
-
kapeti07
senior tag
Amikor a múltkor játszottam és láttam egy katonát Spectact-os cuccban azt hittem új kaszt vagy valami ilyesmi. Amikor leszedett és a kill cam-nak hála közelebbről megnéztem, leesett nekem is. De nem nagyon látom értelmét. Szerintem még kicsit feltűnőbbek is. Könnyebb kiszúrni őket. Legalábbis szerintem
-
kapeti07
senior tag
Furcsa volt reggel játszani, mindenki (kaszt-tól függetlenül) G3-al hentelt majdnem minden szerveren. Ja meg volt pár M14 is
Mondjuk én is azzal toltam
-
kapeti07
senior tag
Biztos nagy lesz a tumultus este az új pályák miatt...
-
kapeti07
senior tag
válasz
Illusion1010 #22770 üzenetére
Nekem is DIGI van és tapasztaltam hasonlókat. Nálam az oldotta meg, hogy a Routeremet le-reseteltem. Esetleg ajánlom neked, hogy próbáld ki.
-
kapeti07
senior tag
Várom már az új patch-et !!! M14 és G3 Red Dot-al
Fincsi lesz!!!
-
-
kapeti07
senior tag
Egyébként elkeztem a Single kampány-t, eddig ez pihenőpályán volt. Nem is rossz.
Kicsit változatosabb és végre nem csak oroszokra lehet lőni. -
kapeti07
senior tag
Igen én is elgondolkoztam a PS3-on, de csak is a GT5 miatt. PS2-n elég sokat nyomtam anno az előző résszel. Eszem is a kefét mert a haver most szólt, hogy egy órája meghozta neki a futár. Bár kicsit aggasztó, hogy háromnegyed órája telepíti a játékot a PS merevlemezére (pedig csak 8 giga). Az új mappokat már én is nagyon várom, ezeken már előre tudja az ember, hogy hol vannak a jó kis zugok ahol megbújik az ellen!
-
kapeti07
senior tag
A COD-os közösségekkel csak az a bajom, hogyha magyar szerón játszok akkor sokat nyavalyognak a "játékostársak" és nem éppen szép magyar szavakban. pedig nem vagyok se csíter sem kamper
BC 2-ben nincs vagy csak kevesebb ilyennel találkozom
Ott kulturáltabb a közeg. -
kapeti07
senior tag
Erről a COD vs BF vitáról csak annyit, hogy szerintem megfér a két game egymás mellett a polcon. Nekem ha csak "futni és lőni" van kedvem, hogy levezessem a munkahelyi stresszt akkor ott van a COD, bár én az 5-el nyomom (kövezzetek meg). Ha pedig kicsit valósághűbb izgalmakra vágyom ott van a csapat centrikusabb (SQUAD-ok) BFBC2. Ha a kettő közül meg kéne válnom valamelyiktől akkor a BC2-t tartanám meg azért
-
kapeti07
senior tag
-
kapeti07
senior tag
Nem tudom ez a Shotgun-os harcművészet nekem sem jön be... de az orosz gyerek elég jól kente. Lehet rápróbálok. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest