Új hozzászólás Aktív témák

• DieHard

senior tag

válasz gabipaci #9674 üzenetére

Jaja, atyánál én is láttam sg-n az irományokat, és irreálisan soxor van fenn ehhez képest a szervereken.

Egy kis monológ a sokat olvasóknak :D :

Sg-n más is lehordja a szervereket, mert gl, m60-as nooboknak hivnak minket. Csak azt nem értem miért jönnek fel akkor? Gondolom sok szerver van ahol tiltva vannak ezek a fegyók, bár nem értem miért. Ha ki lennének kapcsolva oly sok szerveren, akkor szvsz ráférne egy oldlara a szerverlista.

Más oldalról: megvettem ezt a nyomorék játékot. Akkor ne pár "überkocka, minden életem ebben jáccom, mert semmi sem érdekel, klánember vagyok, és wb-t akarok nyerni ember" szabja már meg a játékfeltételeket, meg noobozzon összevissza. Ugyanolyan jogom van gl, m60, meg még vagy 50fegyót használni mint nekik. És az alkalmazkodás iratlan törvényét tekintve a kisebb csoport alkalmazkodik a nagyobbhoz. Tehát ha a nagyuraknak nem passzol ez a game, el lehet menni máshová, és nem fikázódni fórumokon.
    Nem b.szom én szét az ő játékukat, talán nem kéne bejönniük. Azt meg csak halkan mosolygom el, hogy a nagy jcsr klán szerverén sztem klánversenyen kivül nem sok lélek található napközben. És nem tudnak másba kötni, csak azokba a szerókba, ahol minden nap élet van. Infinity is ilyen.
    ui: ugyanilyen "retek fegyver" akkor az összes sniper fegyver, guszni, mortar. Ki kéne venni minden fegyvert a játékból, és puszta ököllel apritani az ellent. igy lenne szerintem is fair ez az egész game.
    Na mehettek dógozni.
    üdv!

Új hozzászólás Aktív témák