- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ADAM1337
nagyúr
Milyen az új patch ?
-
madgie
titán
válasz
Kecuhun #34989 üzenetére
Csak tipp: szerintem nem piszkál így hozzá a driverbeállításokhoz. Ha sztereó fülessel tolod, lődd át addig a hangkártya driverében sztereóra. Nekem úgy van egyébként, hogy a füles a minijack kimenetre kötve, az 5.1 erősítő meg az optikaira, így csak azok között kell váltani.
-
Kecuhun
senior tag
Meg tudná nekem vki mondani, hogy ha az Audio optionsban a Headphones-t választom ki, akkor 5.1- ben vagy csak stereoban fog szólni a fülesem?
-
madgie
titán
válasz
Illusion1010 #34987 üzenetére
Nekem van több steam-es játékom is, de valahogy nem vagyok oda érte. Origin dettó, de hát ez a jövő, majd megszokjuk.
-
Illusion1010
senior tag
válasz
Lewzke #34979 üzenetére
Nem sírás, csak nem lett jól használható.
(#34982) Źşë' Nem a minőséggel van probléma.
Csak lehetett volna hétköznapi png, ami egyszerűen kezelhető. Mindegy, nem jelent ez semmit, eddig is Fraps-szot használtam erre, marad továbbra is.
Egyébként nekem nincs Steames játékom
(ja de mégis, mikor ingyen adták tavaly a Portált, regisztráltam. 2x játszottam vele. Azóta sem használtam a Steamet.)
-
pohár
félisten
skacok, jól emlékszem hogy Sgt. Godfather BF vagy Multig. klánban játszik?
-
Źşë'
addikt
válasz
Illusion1010 #34975 üzenetére
hát legalább nem bmp, és teljes minőségű, mondhatni veszteség mentes az is, ki tudja hátha akarja valaki szerkeszteni mentés után a képet (ha sokat nyomsz ki akkor is át lehet csoportosan konvertálni valami képnézegetővel mindet 1xre
amúgy ott van xfire, steam kliens kapásból ami ki is menti még a non steames verzióból is a screent, azért írom a steamet, mert nem tudok elképzelni nagyon olyan embert akinek nincs steames játéka
+tga nagyon jóféle képformátum, rendelkezik bizonyos alfa csatornával ami még több textúra a textúrában effektre képes, lásd pl bump mapping
-
Lewzke
őstag
válasz
aram01 #34980 üzenetére
Igen azzal a konfiggal.
Nem sokkal jobb az fps, tán +10 fps kb. 20 ember alatt és +5 fps 32 emberrel viszont sokkal "simább" és kezelhetőb. Visszakapcsoltam DX10-re a settings.ini-ből és meglepetésemre sokkal jobban futott mint az R10-el. Ott jelentős volt a különbség a DX9 javára. De mindkettő simább, ráadásul kevesebb lagot tapasztaltam, amitől jobb a hitreg is. Hát majd még meglátjuk, lehet kifogtam egy jó szervert... -
aram01
nagyúr
válasz
ez a dice,dicsak mit csinált már megint
-
madgie
titán
válasz
Tga, de állat, vagy tíz éve használtam ilyen formátumot utoljára
-
Illusion1010
senior tag
-
Def26
félisten
Elég jól sikerült vágott videó. BF3
-
F_Zolee
nagyúr
Na akkor az új vga-hoz lesz új patch is.
-
Lewzke
őstag
válasz
Lewzke #34968 üzenetére
Felraktam az offline R11-et, van pár szerver ami már ezzel működik, bár csak 12 ember volt a szerveren de a játék sokkal simábban fut az E7200-on mint eddig. Visszakapcsoltam DX10-re, max gpu használat 99%, átlag 90-95 a gpu-z szerint . Eddig bejön, remélem a 32 emberes szervereken is jobb lesz.
-
matyi94
senior tag
Ma pl nem láttam az ump reload animációját, egyszerűen a löszer számláló felugrott 0-ról 25-re.
-
Dtomka
veterán
és ez(ek)enkívül számomra az a legidegesítőbb bug, mikor jobb click zoom és "magától" visszaugrik a "zoomolás"!
-
kapeti07
senior tag
Engem bezzeg vizi-gázoltak már vagy háromszor. Nem tudjátok ezért jár valami pin vagy insignia?
-
-
madgie
titán
válasz
aram01 #34953 üzenetére
Atacama 1000-es CQ-n adja nekem a C4 a legjobban, ott volt olyan kör, hogy vagy 20 tankot kiszedtem a kis telerámolt quad-dal
(ha jó az ellenfél helise, akkor mondjuk nehéz megkerülni őket)
szerk: ja, a másik kedvencem: ha túl gyorsan C4-ezed fel a quad-ot és azonnal felpattansz rá, akkor előjön a C4 bug (nem tudod felrobbantani, jobb gombra újabb C4-et dob a végtelenségig), ha túl sokat tökölsz a felszállással, elviszik előled a zümmögőt
-
madgie
titán
válasz
aram01 #34949 üzenetére
Tegnap reggel, Nelson Bay vége, támadóként előresurranok, várok a bal oldali ház padlásterében, hogy rám szülessenek a squadtársak és oldalról szorongassuk meg a védőket. Hallom ám, hogy nagy trappolás a közelben, több irányból is. Hátranézek, két katona térde átvillan a tetőtextúrán, lekukucskálok, lent is vannak dögivel. A térdelő brigádhoz ment egy C4, le még kettő, én áthúzódtam a tető túlfelére, jobb gomb benyom és nyerítve néztem a repkedő pontszámokat
-
Gonz0
tag
R11-es patch holnap... Offline verzió már tölthető.. 2.6 giga
Changes:
- Removed some memory leaks
- Fixed crashes when the game attempted to render lots of content (high detail, high FOV or multiple-monitor modes); this should particularly help multi-monitor users
- Chat window no longer causes lag spikes
- Chat window reworked opacity & visibility-time is controllable through settings in settings.ini
- Clantag is remembered when using auto-login
- Banner URLs can be up to 252 characters in length
- SecuROM wrapper removed from non-Steam version
- Minor performance enhancements
- Reduced rubberbanding on servers with more than 24 active players
- PrintScreen takes a screenshot, file stored in Documents\BFBC2\Screenshots directory -
Nuits
tag
Hali!
Lenne egy gyors kérdésem egy elég érdekes jelenséggel kapcsolatban.
BC2-ben ha feltolom az élsimítást 32X-re akkor néha tárgyak ill. árnyékok nagy fekete kockákkal jelenít meg. 280.26-os driver van fent - EVGA GTX 580 SC kari (húzva és alap órajelen is előjön ez a hiba).
Ha leveszem 16X-ra a simítást akkor minden simán megy.
Szerintem driver gyanús, mert eddig minden bench amit futtattam simán lement minden kimaxolva és nem láttam hibákat a képben.
A segítségért előre is köszi! -
SimonYana
addikt
válasz
aram01 #34940 üzenetére
Vannak érdekes dolgai a játéknak!
Van mikor vékony ágakba akadsz fel és elnem tudsz szabadulni!
Persze kilőnek mint a huzat!
Na meg mikor a kerítés oszlopon felakad a tank és a villanyoszlopot , meg ki dönti!
De ugyan így felakad a báldog bódén is , meg van hogy a kis fabódékon is. -
Def26
félisten
Istenem de unom néha, hogy még mindig elakadok 1-2 tereptárgyban. Most pl. egy lépcső szigetben sikerült, ami kb. 10cm -es.
Szarrá lőnek, persze mögöttem a lelkes medic társam szorgalmasan élesztget...
Asszem, megyek azt megnézem asszonnyal a Bridget Jones naplóját.
-
aram01
nagyúr
érdekes nekem lejött
(legalább valamiben szerencsém van
)
-
aram01
nagyúr
én lebirtam törölni viszont néha csak a logojuk jött be az elején és semmi magyar nyelv nem volt,ha meg volt az is csak a játék főmenüjében
-
robyg
senior tag
Üdv skacok van aki felrakta a magyaritást a játékhoz és tapasztalt vele valami hibát?
-
gergo0328
senior tag
válasz
Berger7228 #34931 üzenetére
kb 6 fele otthon leszek akkor majd fel tudok menni csak írj rám x-fire-n (gergo0328) Majd akkor kérdeznék is valamit a szerverrel kapcsolatban.
-
Źşë'
addikt
nekem a sima mafia 2 bejön, sztem nem lett rossz, így hogy Vito meséli a sztorit, nem egy mafia 1 de ezzel pont ki is van magyarázva az hogy miért ugranak a sztoriban olykor nagyot
joes adventures meg rendesen el lett cseszve... időre kell minden küldit megcsinálni, ha a rendőrük rád mennek tommy gunnal akkor szinte lehetetlen őket levakarni, és szarrá lőnek, nem is beszélve hogy ugye nem tudsz a kocsiból sem kilőni, és sok küldiben jönnek rád mafiozók akik kocsiból tommyval aprítanak téged... nem tudom hogy gondolták de piszkos nehez lett... vissza szoktam nézni egy pár küldit jutubon hogy hogyan lett kivive, csak mert a 20. nekiugrás után sem bírom kivinni mediumon, és nehol meg nem is jön +ellenség nekik a videóban, én meg olykor bekapok +3 autós bandát akik elől meglógni lehetetlen, 1et kiszedek a másik 2-t meg a rendőrök ha szerencsém van
iszonyat el lett cseszve, főleg ezzel h időre kell megcsinálni, kalap szar az a dlc
-
grrpowa
aktív tag
Ma kb 1 ora alatt 3-4 szer dobot le a játék lost conect üzivel
-
gergo0328
senior tag
Ma felmentünk a B.B klánnal Oasis Rush-ra és a2. pár pontnál voltunk úgy hogy 2-2 B.B-s a 2 heliben volt(elloptuk az övéjüket is
) Pár perc után azt vettük észre hogy mind a négyünk kibasztak cheat miatt
Más: melyik is az a parancs amivel a windows indulásával együtt induló programok listáját tudom előhozni?
-
F_Zolee
nagyúr
Legjobbkor vagyok távol a játéktól úgy tűnik.
-
q13579
senior tag
Hali. Ez most valami vicc a BC2 szervereken??
Nincs se rangom, se fegyverem. Kilépek, ezután próbálkozok megint, kidob csatlakozási hibával.
Aztán beengedett, még mindig nincs semmim. Vezettem a rangsort, erre ránézek kb 10 perc után, 0 pontom van és meg van a rangom, de még fegyvert nem választhatok
.
Mondjátok, hogy ez csak múló marhaság...
-
Bati0501
őstag
Most nekem is azt írja ki,h 2-s szinten vagyok.....óóóó yeeeeeahh
-
Źşë'
addikt
rohadt ea rendszer haldoklik, belépek a szerverekre és alap fegyverekkel tolom 0-ás szinttel!! ráadásul még ki is dob, legalább 5x próbálkoztam de hiába
-
F_Zolee
nagyúr
Mert az ökörhugyozásnál is rendszertelenebbül játszok.
Nem tudom előre tervezni mikor vagyok épp játék közelben, így aztán csak hébe-hóba vagyok fent. Na meg lehet azt már nem élvezném, annyira nem vagyok elszánt, hogy klánba játsszak már. Meg komolyabb cuccok is kellenének. A jelenlegi egerem se 100-as, mert a jobb gomb nem mindig működik jól.
-
aram01
nagyúr
at-vel úgy szedtem a heliket mint más az ibolyát.Meglett erre is a platina erre kidobott a szerver,kezdhetem elölről
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest