- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyg
senior tag
Én is csak ajánlani tudom a BC2.Nekem is már több mint egy éve van meg de egyszerűen nem tudom megunni.
Annak idején uncsimmal megvettük a Modern Warfare2 és azzal multiztunk.Egy hónap után meguntuk.Örökös hentelés semmi más.Ölsz meghalsz ujjáéledsz ölsz és igy tovább.Na meg a millió csaló.Óóó hogy hányszor ba...am fel magamat emiatt.
Egy szó mint száz ahogy mondták is előttem ég és föld a különbség. -
robyg
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #36194 üzenetére
Én nekem is fent van a magyarítás.
Eddig semmi próblémám nincs vele. -
robyg
senior tag
Üdv skacok van aki felrakta a magyaritást a játékhoz és tapasztalt vele valami hibát?
-
robyg
senior tag
Skacok a Bed multijában a skill levelt hogy lehet nulláról fölfele vinni?
Mit kell csinálni hozzá? -
robyg
senior tag
Üdvözlet.
Remélem tudtok segíteni.
Az uncsitesóm megvette a Bedet és externetes email fiókra regisztrált.
Namármost az a gond,hogy az externet meg fog szünni.Valahogy megoldható az,hogy egy újonnan létrehozott gmailes fiókra tegyük át Bedes profilját?
-
robyg
senior tag
Na most játszottam az uncsimékkal (több mint 2 órát),egyszerse dobta le őket pedig még a skypeon is beszéltünk.
Én szerintem a szerverekkel lesz a gond.
-
robyg
senior tag
Akkor nem tudom mi lehet a baja.
Bár most hogy mondjátok néha a routert le kell restelni mert hülyéskedik. -
robyg
senior tag
Üdv skacok lenne egy pár kérdésem.
A lagg mitől alakulhat ki?
Az uncsitesóimmal játszok a Beddel.És panaszkodnak hogyha az egyik játszik a másik nem tud néha felcsatlakozni a szerróra.Ha netalántán meg sikerül feljönnie egy pár perc után kidobja a szerver.( a pingje nagyon megnő)
Elméletileg a net lenne kevés a gamehez?
T-Homeos 5 megabites netük van.A játéknak elméletileg 512Kbs kellene.Namármost ketten játszanak az 1024 kps.
Gyakorlatilag minimum egy 8 megbites net kéne hozzá nem? -
robyg
senior tag
Igazatok lehet.
Akkor biztos,hogy én k..tam el valahol.Köszi a segítséget.
(A specact kit megvan az EA store-ban megvettem)
-
robyg
senior tag
válasz
F_Zolee #25005 üzenetére
Az gondom,hogy kétféle pin van:
Az egyiknek ez a neve:
SPECACT Engineer Excellence Pin - In a round, get 8 kills with the UMP SPECACT (ennél kell 8at ölni úgy,hogy nem halsz meg)A másik:
UMP SPECACT Efficiency Pin - Reach a kill streak of 5 with the UMP SPECACT
Na ezt nem tudom,hogy kéne megszerezni.(#25003) HyP3b0y: Én nekem megvan a patch és használtam is.Pár nappal ezelőtt újra kellett raknom a Win7-et emiatt a gamet is.Nekem bejött.Patchelés után még felmegy a netre és letölt pár dolgot.De az egész nem tart tovább 5 percnél nálam.Épp ezért szedtem le mert ha vlm miatt megint formáznom kell nem kell újra letöltenem 2.4 gigát csak max 40megát.
Itt van egy link patchről ahonnan le tudod szedni.Nekem egész gyorsan szedi (1.76Mbs) -
robyg
senior tag
Srácok nem tudjátok véletlenül ezt,hogy kell feloldani: UMP SPECACT Efficiency Pin ?
(Ui.: Na én is most szavaztam a battlefiled.hu-ra,had gyűljenek a pontok)
-
robyg
senior tag
Üdvözletem az uraknak.
Érdeklőknék,hogy másnál is van-e ilyen probléma mint nálam?
Az utóbbi pár napban egyszerűen az EA-val megszakad a kapcsolatban játék közben.
Plusz teljesen meghülyül a szintem , 33as vagyok majd kiírja hogy 0 a szintem.
Nagy nehezen újra belébek,szint rendben de mit ad isten nem tudok fegyvert választani.
Mindegyik kaszt alap fegyvereit engedi a többit fegyót nem is látom teljes fehérség van ott.Nem tudom,hogy a Karácsony miatt lenne ez hogy az EA szervere teljesen meghülyül.
Április óta játszok vele hébe hóba volt olyan,hogy csak az EA szerverével szakadt meg a kapcsolat de a szintem az mindig megmaradt.
De most nagyon sokszor csinálja ezt az anomáliát. -
robyg
senior tag
Srácok nem tudjátok véletlenül,hogy lehet a Badhez megszerezni a Kitupgrade nevü dlc-t?
Hogy lehet megvásárolni?
-
robyg
senior tag
Üdv mindenkinek.
Remélem tudtok segíteni.Következő a problémám:
Hogy lehet a Bad Company2-ben veteránná válni? Megvettem a Battlefield 1942 játékot.
A game hivatalos oldalán a veterán státusznál próbáltam beírni a kódot de egyszerűen nem akarja elfogadni.Két dolgot ír vagy azt,hogy ezt a kódot már használták (csak nem hogy használhatták mikor bontatlan csomagolásból szedtem ki) vagy a kód érvénytelen.Please Help me
-
robyg
senior tag
Srácok hogy lehet veterán lenni a Badbe?
-
robyg
senior tag
Hellosztok skacok.
Következő a probléma az unokatesóm a Badbe minden fegyóra és gadgetre feloldotta a bronz csillagot kivéve a fütgránatra,defibrillátorra és a javító kütyüre.
És nem kapta meg 5000 pontos Insignias zászlócskát.
Mire kell még megszerezni hogy feloldja? -
robyg
senior tag
Lenne egy kérdésem hozzátok.
A defibrillátorra , a javítószerszámra és a füstgránátra lehet csillagot szerezni?
-
robyg
senior tag
Hello mindenkinek. A segítségeteket kérném.
Hogy lehet a Squad Member pint felodani?
Angolul ezt írja: In a round, obtain on attack and one defend order.
Értem,hogy mit ír,mert lefordítottam, de melyik módba meg mit kell csinálni,hogy feloldja?
-
robyg
senior tag
Csö srácok.
Annyi lenne a kérdésem,hogy platina csillagot a Bad Company2-be hogy lehet kapni?
-
robyg
senior tag
Srácok hogy lehet barátot felvenni.
A friedsnél beírom a srác nevét searchül megtalálja okézom utánna ír vlm üzenetet de a utánna semmi továbra is 0 barát. -
robyg
senior tag
Csinálnak magyarosítást a játékhoz.
-
robyg
senior tag
Hellosztok.
Szerintetek miért akad ki néha nálam a game?
Felmentem ma az egyik 32 szeróra és ha jól emlékszem majdnem tele is volt (ezen kívül volt olyan szerver is amin ezt csinálta).
Majd különböző időközönként egyszereűen a Bad Company kiakad,utána szokásos CTRL+ALT+DEL;folyamat leállítása majd a game megint újraindítása.
Később kezdtünk egyre kevesebben lenni végül 4 a 4 ellen maradtunk.Ekkor már több óra játék után nem dobott ki.
Én arra gyanakszok,hogy szerver miatt van de lehet hogy a gépemmel van probléma.Előre is köszi a választ.
-
robyg
senior tag
Hello Srácok.
Lenne egy kérdésem remélem tudtok rá válaszolni.
Nagyon szarakodik a Win7em és azon gondolkozok hogy újrarakom.
Namost ha leformázom a vinyót a multi mentéseit nem fogom elveszíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyaralás topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest