- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
grrpowa
aktív tag
Játszik valaki win 8.1
működik rendesen a játék
-
grrpowa
aktív tag
válasz
hibavissza #37660 üzenetére
bf2 is tele van még mindig sajnos
-
grrpowa
aktív tag
válasz
Bati0501 #37420 üzenetére
ha tudsz angolul itt is van Igen
fodithatná valaki gogle forditó elég xar
Guys, I've just spoken to an EA representative over the phone (EA UK phone number: 01483 463000, close at 1700 BST) and they are working hard to resolve the problem. The problem is that as stated above and in previous posts, their disk array has died, and MOST of the data has been recovered. Assuming that they back up at least once in 24 hours, you wont lose an awful lot, if you're an earlier rank, you may have gone down a rank, or if you're in the higher ranks you may find that you've lost your most recent 24 hours work, not all bad, and not completely blown out the water.
It is shocking though how a company as big as EA would do maintainence on their disk arrays, you know, like we do a system hard drive test every few months just to make sure everything is tickety-boo.
But they are working hard to address the situation and it should be up and running very soon *fingers are tightly crossed*
-
grrpowa
aktív tag
sikerült
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok valaki tud valami megoldást hogy lehessen játszani
FUCK DICE
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok az miért van hogy a pb-ledob mert nemtud komunikálni a punkbusterA.exe vel
-
grrpowa
aktív tag
válasz
pschio #35566 üzenetére
Shotival 2 centiröl nem találom ell az embert c4 még mindig bugos spawnrendszer egy rakás szar távcső zoom még mindig baszakszik had ne soroljam
tegnap pl m14 ell bellelötem 5 csokába 5x felvillant a találatot jelző kis x erre rámfordul lő eggyet és meghaltam na pff ez király ja és csak a feje látszot a srácnak
-
grrpowa
aktív tag
Életemben nem játszottam még ilyen idegesitő játékkal néha már arra gondolok hogy földhöz basszom a gpem és ugrálok rajta
egyébként 3-4 honapja tolom de kezd már kurvára unalmas lenni viszont a soldier off fortune II-öt 6 év után untam meg pedig az nem ezen a szinvonalon mozog
-
grrpowa
aktív tag
válasz
- = Zk = - #35512 üzenetére
Nem tudja mi az a makró és azt kérdezte hogy az mi én azért nem irom le mert pontosan én sem tudom annyit tudok hogy csalásnak minösűl és a gombok beállitásával kapcsolatos
-
grrpowa
aktív tag
válasz
- = Zk = - #35510 üzenetére
(#35498) a kérdés ez volt
-
grrpowa
aktív tag
válasz
Illusion1010 #35500 üzenetére
Ez jó de ettöl még nem tudom fut urik és ugy dobja ell gyorsan messzire
jah és hogy hogy minden 1 csipa lövése öll ezt se vágom nekem még shotival is minimum 3 kell emberbe löjek hogy meghaljon ha nem fejen lövöm
-
grrpowa
aktív tag
válasz
Illusion1010 #35497 üzenetére
Hogy a bánatba dobja a c4 et olyan marha messze ez még mindig érdekelne
-
grrpowa
aktív tag
válasz
Illusion1010 #35494 üzenetére
Hogy a bánatba dobja a c4 et olyan marha messze
illetve hogy öl sniperel 1 lövésböl állandoan nem értem nem hisszem ell hogy mind fejen lövi mikor szinte oda se néz
-
grrpowa
aktív tag
Kérdés mi az a gauge löszer meg a magnum ammo??
-
grrpowa
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #35397 üzenetére
Nekem is volt tegnap ilyen problémám 3 x inditottam újra a játékok és utána jó lett
-
grrpowa
aktív tag
Igen ez a baj hogy sokk a csaló csak azt nem értem mi értelme van ugy játszani hiszen mindenki tudja hogy csal és nem azért öll meg 100 embert 0 halálal mert profi idioták az ijenek ugy megtudnám verni öket hogy a büdős életbe még csak fps játék közelébe sem menne
-
grrpowa
aktív tag
Ezt a C4 es hibát mikor szeretné már a kedves EA javitani ,kicsit sem idegesitő mikor megszorom velle a quadot és baxik felrobbani a tank mellett
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok miért van az hogy van olyan szero ami benne van a historyban de halványabban van kiirva mint a többi és nem tudok rá felmenni
miért kell ujra megkeresgélnem öket állandoan
-
grrpowa
aktív tag
válasz
Illusion1010 #35088 üzenetére
Köszi a választ akkor ezt hanyagolom
jah még mindig mennek az aerocool ventik amiket vettem tölled
-
grrpowa
aktív tag
Volna 1 kérdésem az lenne hogy ha platinára megcsinálok egy fegyvert az jobb lessz vagy van valami értelme
-
grrpowa
aktív tag
Hé srácok ne csaljatok
én meg azt hittem nemesis pinem nincs és arra gyurtam ma összejöt erre kaptam 5000 pontot kiderült hogy ez volt az ötödik nemesis pinem
-
grrpowa
aktív tag
Ma kb 1 ora alatt 3-4 szer dobot le a játék lost conect üzivel
-
grrpowa
aktív tag
válasz
eladohardver #34894 üzenetére
majd visszaál tipikus EA bug
-
grrpowa
aktív tag
Ti a lagtol meg a spawn rendszertöl még nem téptétek ki a hajatokat
kezd ez a játék egyre bosszantob lenni.Kedvencem mikor ujraéledek és nem egy védett hejre rak a játék hanem egy tökre üres hejre és ahogy feléledtem már le is löttek hát gratulálk a fejlesztöknek futtnék össze vellük kezüket lábukat eltörném
-
grrpowa
aktív tag
Szia ez a tagfelvétel a klánba hogyan müködik
-
grrpowa
aktív tag
Valaki nem ismer véletlen egy halottkém nevű játékost
-
grrpowa
aktív tag
-
grrpowa
aktív tag
válasz
lizRRR #34057 üzenetére
Asus M4A88T-M/USB3 Athlon II X2 255 Kingston Hyper X 1600MHz 2x2Gb Sapphire Radeon HD 5770 1Gb FSP Hexa 500W Philips 220E 1376x768 ban játszom de pl a füst meg mikor szál a por az marha idegesitő semmit nem látok
Tehát minnél nagyobb a felbontás annál jobb megprobálom majd ma hogy 1920x1080 ban milyen játszani feltéve ha birja az 5770
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok aki tud vegyen fell engem is friend listre FreeKill-HUN néven játszom.Vlaki azt elárulná nekem hogy milyen felbontásban milyen beálitások mellett érdemes játszani minnél jobb vagy minnél butáb grafikai beálitásokkal jobb játszani
-
grrpowa
aktív tag
De magyar szerokon vagy külföldin
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OTP Bank topic
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest