- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo0328
senior tag
válasz
McCartman #33712 üzenetére
17 de van 22 meg 29 éves tagunk is (igaz a 29 nem aktív mostanában...ugye Döme?
)
Döme: Tudom téged nem is hibáztatlak csak az a gond hogy van egy klán ami csak egy pubos klán amiből van 100. Mind1 a többit majd megbeszéljük TS-en mert úgy hallottam ma jössz fel 4 fele?!
-
Źşë'
addikt
válasz
McCartman #33450 üzenetére
nem azért kérdeztem mert erre akarok alapozni hanem azért mert csupán kíváncsi voltam a vga értékelésekre pár embernél... nekem valamiért 6 ot ad a vgara és csak furcsállottam
minap telepítettem fel egy gagyi gf 330gt-t és az 6,1et kapott
akkor valami gebasz van nálam
csak ezért voltam kíváncsi, nem fog összedőlni a világ hogy valakinek esetleg többet adott - ismerem a wint és annak fejlesztőjét... lehet nem szereti az nvidiát
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
McCartman #31873 üzenetére
Szerintem is vedd meg nyugodtan, ennyi pénzért simán megéri, mégis csak az egyik top játékról van szó.
Valószínűleg lesz rengeteg szerver bőven a BF3 megjelenés után is, szerintem ez miatt nem kell aggódni, persze biztosan kevesebb mint most, de lesz bőven miből válogatni még egy ideig. Az meg hogy Eugabesz és szervere átvándorol BF3-ra az egy dolog, hiszen évek óta játszik vele pedig látod hogy szidja és mégis
"Rálátás" ide vagy oda az 1 db szerver az 5000-ből, nem hiszem hogy mindenki mindig új szerveren játszik találsz párat ami megfelel az ízlésednek és annyi.
Nem beszélve arról, hogy a "kemény BF játékosmagon" illetve az újoncokon kívül sokan nem is biztos hogy azonnal átszaladnak a BF3-ra. - bár tény hogy az eddig látottak alapján nem semmi game lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- SzoftverPremium.hu
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest