Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van bármi hír, akár a legapróbb morzsa, hogy lesz-e aktív anticheat az új BF-ben?
Lesz végre nyilvános ban lista?
Lesznek aktív adminok a szervereken?
Lesz bármilyen retorzió a csalók hadával szemben, terveznek barmilyen változtatást ezen a téren?
Lesz olyan, hogy végre válaszolnak a levelemre, ha valami problémám van?
-
bager13
senior tag
Nem értem a fanyalgókat. Úgyanúgy megkapjuk a klasszikus BF módokat, ez a portal mód meg csak egy extra, ami véleményem szerint egy kis friss vért hoz a sorozatba, és még a Hazardról nem is tudunk semmi pontosat... Én díjazom, hogy próbálnak valami újat (egyedit) belevinni az egészbe, amellet, hogy a régi tradiciókat megtartják.
Ezek alapján én most megvenném. -
CptAdamica
veterán
Esetleg cdkeys elég jó ár.
-
Maxxy10
addikt
Pècèn van valami három betűs megoldás olcsó előrendeléshez?
-
pandras83
őstag
Annyi minden kavarog a fejemben, főleg miután megnéztem a kapcsolódó Aka-Art-ot.
Arica Harbornak csak akkor van értelme, ha végre a full map játszható lesz conquestben, de
gondolom ez módosításokkal megoldható. Apropó Arica Harbor: az új motor kritikus pontja lesz a rombolhatóság. Az utcai harcok, az összeomló épületek és a berobbanó falak adták a BC2 sava-borsát. BC2 = rombolhatóság. Összes többi = jaóvan az, de jobbat vártam.
Hányszor elképzeltem BF 3-4 közben, hogy oldalba lövöm a pofátlan helit egy BC2-es tracer darttal, aztán ívesen utánaeresztek egy rakettát.
A BF4-et meg eléggé mostohagyerekként kezelik egyelőre, pedig onnan is jöhetett volna mondjuk Golmud, Zavod, Shanghai, Paracel stb, vagy majd jönnek később.
Wake Island, Caspian meg mintha tényleg kezdene elkopni, akármekkora klasszikusok is, túl lesznek tákolva talán, ahogy fentebb is említettétek. Utóbbinál látszik a videón, hogy a rádiótornyos (a 3-ban asszem a B) zászlóhoz a patakból felszaladón kivették a jobbra-fel ösvényt és teleb#szták sziklával.

-
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Elméletileg nekem az van előrendelve de rá kell kérdezzek mert több mint egy hónapja előrendeltem és az azon a linken lévő cucc lett a fém dobozos verzió, de rákérdezek, és majd itt az apróra 2-3e Ft-ért felrakom az egészet
(ugye nekem csak a kód kell majd a dobozból
)Így volt BF5 esetén is
Én egy forintot nem adok hogy hamarabb sz@pjak pár nappal, mert az első pár nap szinte mindig szopás a hibák miatt
-
warcat
veterán
GMG-n 71.99€ a Gold Edition.
-
bul07
nagyúr
Igen pont ez az ami nekem is felötlött
Oké szépek jók is a régi pályák, de gondolom nektek is pályánként akár 50-70óra is megvolt már, így hamar kikophat az újdonság varázsa
És akkor az lesz mint a utolsó pár BF-el hogy nem felkapott időpontokban nagyon hamar nem lesz elég játékos, hogy akár egy szervert feltöltsenek és játékmódok halnak ki
........
Amúgy a fém dobozos kiadás is előrendelhető 18900Ft magasságában
-
Xaels
félisten
Az értő olvasás nagy erény...

Az a bajom, hogy az erőforrások, a szerverkapacitás arra fog elmenni, hogy random józsika agymenéseinek teret engedjenek. Konzolon a BFV szerverek is botrányszarok szvsz. A playerbase még jobban fel lesz darabolva, nem véletlenül hozzák be a botokat meg a crossplay-t, és ez az új generáción még inkább sarkalatos lesz. Jaj de jó, lehet majd menni Caspian-ra amit szarrá játszottam már BF3-ban anno, ahelyett, hogy új térképek jönnének. Figyelj, anno a BFV 9 mappal indult és sokaknak már az is kevés volt, vissza lehet olvasni a topikjában is pl., erre a 2042 saját térképeinek száma 7 lesz megjelenéskor.
-
IntelKiller7
nagyúr
Gyerekek, ez mi volt. Jezus. Mar vagy 10x megneztem a videot.
Hatalmas volt az osszes BF momments. A knife & defi szerokat meg varom mint a messiast. Hatalmas volt BF3-ban is. -
lofagi
addikt
Nem ez lesz a maingame. Portal nem lesz más, mint egy nagyon jól megfűszerezett community games, amire kb minden részben vártunk.
Itt azt kell észrevenni,hogy végre az adminok megint szabadkezet kapnak és elejét lehet majd venni a csalóknak. A trailerben a szélsőségek voltak bemutatva, hogy miket tud a rendszer, de ez nem jelenti azt,hogy nem lesznek normális körülmények között futó szerverek.
-
Operation, Grand Operation, Breakthrough módokról volt valami infó?
Esetleg valami sok playeres Rush? -
Xaels
félisten
Őszintén engem sem nyűgözött le. Új térképből kevesebbet kapunk mint az ilyen téren is sokat szidott BFV megjelenésekor. Cserébe kapunk egy tucat régi térképet innen-onnan amiket majd csak különféle custom szervereken lehet majd játszani és ott is ki tudja milyen felhozatal lesz. Én soha nem voltam a 0-24 Metro-s fajta játékos. Kicsit úgy érzem, hogy egy fél játék mellécsomagolt modtoolt akarnak eladni nekünk, elfogyott az új ötlet és inkább rászabadítják a játékosokat. Ez rosszul is elsülhet személy véleményem szerint.
-
CptAdamica
veterán
A 2. trailer valahol fent van csak magában?
-
Csak aztán nehogy pont ez a sok custom lehetőség, és szerver zilálja szét annyira a népet, hogy a végén egy épkézláb szervert nem lehet megtölteni emberrel. Hát még 128-cal.
-
lofagi
addikt
Elég komoly HC gamemódokat lehet majd készíteni. Itt lesz mindenki kedvence úgy érzem. Ha valaki itt nem találja meg amit keres, annak már nem tudom mi kell majd. xD
-
stoon
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
szerintem a privát szeró elengedhetetlen a játék élményhez.....bármelyik pályáról legyen is szó.........nálam ezért bukott az egy ,és az öt is,

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Azt hogy jakcie boy megint kamuzik amikor a meglepődöttet játssza, közben meg már mindenki tudja, hogy egy hónapja tolta a játékkal.
(ez a videója is naagyon gyorsan ki lett téve a a csatornájára.
) -
oriic
HÁZIGAZDA
Battlefield 2042 New Gameplay and Battlefield Portal Reveal!
Valszeg jackfrags volt a REDACTED a trailerben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Októberig én itthon vagyok, szóval nonstop game-elés lesz abban az időszakban.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg szeptemberben jön BF 2042 open béta.
-
CptAdamica
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Szerintem tuti beállíthatod azt is akár.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Kérdéses, hogy pl így majd lehet-e azon a pár mapon BF Bad Company 2-őt játszani a BF2042 keretein belül. Tehát, hogy mindkét felet úgy állítod be hogy annak megfeleljen vagy csak ilyen ellentéteket lehet majd csinálni hogy WW2 vs Modern hadviselés stb.
@RockHaRD
Readás az a tankból nézet eléggé 25fps volt remélem csak pre-alpha meg konzol gameplay miatt
-
RockHaRD
addikt
Normális gameplayt ígértek, és nem volt 10 sec se

-
CptAdamica
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Elég szélsőségeket mutatott be a trailer, de gondolom ez is volt a cél, hogy összepakolhatsz bármit, amit szeretnél, érdekesnek lászik.

-
Fitzgerald
veterán
Kérdés már csak az, hogy melyik érából mennyi tartalom kerül a játékba.
Mindenesetre ha most nem szarják el a dolgokat, akkor ez egyszerre lehet a BF1942, a BF3-4, és a Bad Company szellemi örököse is. Csak nehogy túl nagy legyen az a falat. -
törölt tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez csak egy egyedi mód, ha már unod az alap BF-et.
-
Aventador91
őstag
ettől a bf videótól elment a kedvem a játéktól. wtf
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy ez így elég semmilyen EA Play volt.

-
AsakuraDave
őstag
Az tetszik, hogy nem csak az új fegyverekkel lehet így nyomulni hanem lesz benne M1 Garang, M4A1 meg ilyenek bár ugye valszeg csak ebbe a modba fog így menni és "random" kapod meg és nem lehet személyre szabni majd.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hazard Zone bemutató nem lesz ma ha jól értettem.

-
Fitzgerald
veterán
Remélem nem ennyi lesz az egész, hanem lesz rendes gameplay...
Ez a sandbox mód jó ötlet, mert így egszerre többféle igényt is lefednek. Mondjuk én a mixed era játékokat szerintem kihagyom majd.
-
AsakuraDave
őstag
Ez a Portal k.va nagy funnak fest a trailer alapján
Végülis egy játékba BF2042-BF3-BF5-BF1 -
lofagi
addikt
Ez beteg lesz! xD
-
oriic
HÁZIGAZDA
OK ez a trailer WTF volt, de tetszett. Lesz Caspian, szóval nem bántam meg preordert.

-
pandras83
őstag
Egyrészt: A szerkesztő által biztosított szabadság nagyjából örökéletet biztosít a játék(ok)nak
Másrészt: A szerkesztő szinte korlátok nélküli szabadsága olyan mapokat és játékmódokat eredményezhet, ami totális káoszba fullaszthatja a rajongói modokkal fűszerezett és a címek assetjeit összemixelő meccseit.
-
Maxxy10
addikt
Pre-ordert lehet ajándékozni?
-
CptAdamica
veterán
Még egy visszaszámláló, ez az!
-
lofagi
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Topic se BF6 már egy ideje! XD
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kicsit korán ment ki Gamerant cikke:
Battlefield 2042 Gives Players Unprecedented Freedom With Sandbox Portal Mode
-
CptAdamica
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Köszi.

-
Fitzgerald
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Este 7.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintem az Operation Métro is megerősítve kvázi.

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Úgy tűnik, hogy a Bad Company 2-es Valparaiso pálya is visszatér.
-
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az felejthetetlen volt.

-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Remélem most 3 visszaszámlálás lesz legalább egymásba ágyazva.
-
CptAdamica
veterán
-
- = Zk = -
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ne lolozz, nyálazzam meg a hangod...
egy fszom FH4 demoja elfutott 144FPS-sel anno, most a teljes játék nem hajlandó elfutni értelmes FPS-sel...
DOOM Eternal?... neten ultrában 80-90+ FPS-ek videókban. 1440p-ben.. nekem a 65 alig van meg, ÉS a RT be nincs is bekapcsolva
érdekes anomália kereng a gépemben, vagy körül.... -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
lol
-
prokxy
veterán
válasz
pandras83
üzenetére
Mondjuk jah, ha azon nem megy rendesen, akkor semmin.

Nem mellesleg a multit nem ultrán játsszuk, hanem low-on vagy legalábbis ahhoz közel. Ill. a FB motor elég jól skálázható. Itt max az intel cucca fő meg, mert már a BF V is proci igényes volt, főleg alacsony grafon. -
pandras83
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
és
mi
ad
okot
félelemre?
a 9700K
és
a
2080ti?
hagyjuk
már
a
picsogást
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
én a jelenlegi konfigommal félve indulok neki...

kelleni fog az a 9900K
-
stoon
addikt
Beköszönös hsz! üdv az uraknak!

(#908) Hublot. burzsi!

-
Aventador91
őstag
[link]
a tornádós rész a legjobb
"rip my gtx 960. 10fps...5...2...1...-60
-
warcat
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Úgy tűnik félreérthető voltam: tehát a vásárlásnál a (hivatalos) viszonteladó boltja is egyből az Origin fiókodra aktiválja a játékot, tehát zéró különbség van így Origines vásárlás és eközött, csak olcsóbb kb 15 euróval.
Ezt a Gold verzióra értem és nyilván a kulcsboltozás megint más 'élmény' ott a sima verziós az továbbra is megjelenés napi kulcsravárós.
-
-
-
-
Lendova
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ja, az AI bot legalább dob majd ammo-t és talán még fel is szed.

Sőt, még objective-re is fog menni, hasznosabb lesz mint a játékosok 80%-a.
-
Erre a kevés játékos problémára részben az AI botokat is szánják. Persze nyilván más, mint emberekkel. De ezis sokat segít majd ezen "összhatásban".
-
-
-
Xaels
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igen és ez, hogy kapcsolódik a játékosszámhoz? Akkor is éltek a szerverek amikor még "drága" adsl volt. BF3-4 is él mai napig. Jah nincs 40M ágyútöltelék, de ha a tartalom jó akkor megmarad a playerbase...
-
Xaels
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Bullshit. Régen is elvoltunk crossplay nélkül, sőt...
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Na az jó lenne.
Amúgy azért nem látom pl. BF4-ben az Origin-es régi ismiket, mert nincs crossplay?
Gondolom akkor az újban akkor megjelennek majd. -
Xaels
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én nem gondolom, hogy szar lenne. Egy előző generációs (One S / PS4) konzolon a megjelenítés minősége, a sebessége rendesen hátrányt jelenthet az új generációval szemben. Ott a Warzone, játszik mindenki-mindenkivel, de kb. annyira fair PS5-ön a 120hz a PS4 Slimesekkel szemben mint konzol a PC ellenében ahol ugye állítható a FOV, különböző módon finomhangolhatóak a fények, a színek amikkel jobb láthatóság elérhető. Egy ilyen PvP shooterben a crossplay az esetek 99%-ban felér egy öntökönrúgással, kivéve ha az embernek felsőközép/felső kategóriás PC-je van.
-
nincsnév007
addikt
és series, és ps5-n lesz majd elég játékos?
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Spórolós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- LEGO klub
- Apple iPhone 17 - alap
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

![[link] [link]](https://static1.gamerantimages.com/wordpress/wp-content/uploads/2021/07/battlefield-portal-infographic.jpg)