Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nagyon kivancsi leszek mit dobnak meg az EA Play-re.
sajat rendezvenyre illene meg valamit odapiritani.
-
CptAdamica
nagyúr
200k like / 2,2k dislike, innen a DICE csak elbaszni tudja.

-
Gigi01
őstag
Én berendeltem.Csak a gép bírja!

-
Z10N
veterán
Ez a pokemeberesdi nagyon "batulrojalos". A trailer lehetett volna hosszabb. Amugy ha megfigyelitek a korabbi cinematic trailert akkor kiderul, hogy ha bujtatva is tovabbra is PC-k akarnak maradni. A 3 nagy stuntban noi karakterek vannak (wingsuit, quadbike, pilot). Ettol eltekintve jol nez ki. Hasra nem estem tole, de BF4 utan vegre egy ertelmes resz. Az on-the-fly gear change sok taktikai valtozast fog hozni. A jarmuvek tobb emberrel valo feltoltese szinten jo pont.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok!
BF4 után ez az a game, ami igazán érdekel!
Ezért érdemes gépet cserélnem.
Tuti megveszem! -
NY_A
őstag
Tudni arról valamit, hogy cross-play lesz a játék?
-
Def26
félisten
remélem lesz jó kis anti air gun, amiben végig lehet campelni a meccset.

-
Dtomka
veterán
válasz
giornalista
üzenetére
Biztos nem vagy egyedül akiknek nem, de majd az OPENBETA közben\után tudjuk meg igazán milyen is ez a rész.
Remélem a homokvihar és egyéb természeti katasztrófák nem egész kör alatt jelen lesznek, mert zavaró lenne... -
Fitzgerald
veterán
Tyááá more...lehet nem 5-10 perc, de ez legalább tényleg gameplay.
Nagyon ígéretesnek néz ki. -
giornalista
senior tag
érdekes - akkor csak én vagyok itt, akinek ez egyáltalán nem jön be?
a modern setting király, de ez a fél-futurisztikus nekem egyáltalán nem jön be. valódi, létező eszközökkel szeretnék játszani.az sem tetszik, hogy ezúttal nem hadseregek, hanem ezek a mercenary operatorok lesznek a Battlefielden, névvel, mindennel. nagyon CoD.
ráadásul aggasztó, hogy a fél trailer a homokvihar körül forog. nem a levolutiontól lesz jó egy játék, hanem a jó balance-tól, map designtől, gunplaytől.
félre ne értsetek, nagyon jó szórakozást kívánok mindenkinek, akinek bejön
de én nem erre a játékra vártam, ez most már biztos. -
CptAdamica
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
- = Zk = -
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
fszom...
pedig itt duzzogtam BF4 óta, hogy nem hat meg a PvP.... hát... eddig
-
IntelKiller7
nagyúr
Szarasig lesz jatszva.
-
Dtomka
veterán
Szerintem nem lesz ez rossz....

végre újra a heliben lehetek, THX DICE\EA
-
CptAdamica
nagyúr
Tátott száj, majdnem sírtam, kell!
-
SZKEBE75
senior tag
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED!
-
marquuard
veterán
Végem
-
Dtomka
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Sokkal jobb lehet mint as korábbi részek, hiszen van már egy nagy támogatójuk

Alig várom, már én is, hogy megjelenjen...
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Mondjuk a Stalker 2 csinos, volt, meg a Back 4 Blood is 0. perctől gamepass... Durva dolgok ezek.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
A hájpot építgetik velük. Mondjuk szerintem erre pont egy valódi gameplay videó lenne a legmegfelelőbb, nem egy összevágott cinematic trailer, ami egy olyan állapotában mutatja a progit, amilyennek soha, senki nem fogja látni játék közben...
-
Dtomka
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A teló jelezte nekem, hogy... De mielőtt bedobtam a linket ide rákerestem, nem találtam ezen az oldalon, gondoltam megosztom Veletek

Ez élő (live)
Stalker 2 2022.ápr.. jó messze van még mindig... -
CptAdamica
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Sajnos előtte még végig kell hallgatni csomó dögunalmat. Nem tudom, hogy mi értelme van ezeknek az 1 perces előre renderelt cinematic videóknak. Aztán elmondják, hogy milyen szipiszuper lesz.
-
Dtomka
veterán
-
3L1T3
addikt
válasz
SZKEBE75
üzenetére
Tank Superiority is a gametype featured in Battlefield 3 Armored Kill. It was first alluded to in the Battlefield Premium trailer, seen alongside the game modes new to the Battlefield 3: Close Quarters expansion.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Én is, de esélytelen. EA Play-en mit adnak majd akkor? (ok új játékmódot az már biztos) -
Fitzgerald
veterán
Remélem egy jó 5-10 percnyi conquest gameplay-t fogunk ma látni...
-
Laraxior
titán
Ide be-be nézegetek, hátha végre jön egy tisztességes járműorientált Battlefield, ahol mondjuk a spawn képernyőn amíg van időm, addig tudom konfigolni a járművem és nem csak hirtelen rábökni az első elérhetőre, mindegy mi az, csak vasbó' legyen

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Na jó de ott premiumnál azért kézzel fogható extrákat kaptál, nem csak skineket. Itt a kinézet továbbra sem érdekel engem, ellenben vagyok olyan agyatlan idióta, hogy az 1 hetes korai hozzáférés miatt úgyis GOLD-ot veszem.
(Mondjuk azt lehetőleg olcsóbban) -
- = Zk = -
félisten
igen, ez is igaz....
ezt ha nem baxxa el a dice, akkor... ezzel nagyot lehet akasztani részükről....
ha mindennek ugyan olyan alapja lesz, csak pl a "skinek" mások... nekem az lenne a legjobb.. lsd amit TE is mondtál.. TTK stb stb...
ha beteszik a Metro pályát... nagyon hepi leszek
abban az időben nagyot ment egy BF3 multi.... most főleg... -
Def26
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
én arra vágyom, hogy BF4 szerű irányítás TTK stb legyen. Nekem a BFV túl cod szerű irányítása nem pálya.
-
3L1T3
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Légy pozitiv! Szerencsére akkora szar volt a BFV h tudják ők is. 😂
-
3L1T3
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
21:00 es 90 perces a showcase valoszinuleg az elejen egybol BF2042 gameplay lesz!

BF4 óta nem vártam így BF-et 🤯🤯 2018-ban Gamescom … elsok kozott probaltuk ki a BfV-t es mar akkor elkapott a hanyinger. ☹️Szoval hajra DICE
-
- = Zk = -
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
pontosabban, mennyire este lesz?!
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Lehetne mar este..
-
warcat
veterán
Kulcsboltból 40.5 euró, annyi a hátránya, hogy leghamarabb 1-2 nappal a megjelenés előtt kapod meg.
A megspórolt összegből futja az egy havi ea play pro előfizetés ( 14.99€), ami egy hónapig hozzáférést ad emlékeim szerint ultimate szinten, tehát még az 1 héttel korábban kezdést is megkapod.
Ha meg bírsz magaddal és/vagy nagyon tetszik a játék, akkor utólag hozzácsapod a season passt.
(várhatóan 29.99€) -
Peti1910
csendes tag
Egész jól össze lett vágva [link]
-
bul07
nagyúr
(Szerk
Nem válasz akart lenni)Kérdés hol mennyiért láttátok előrendelni?
Itt PC 18 890Ft (54€) [link]
Most elég jól áll a forint euró ki tudja mennyi lesz később és nem e lesz drágább, lehet érdemes most előrendelni aki dobozosan karja
És ehhez tartozik a másik kérdésem
Ha engem nem érdekkel semmilyen fegyver vagy katona színezés, egyéb csicsa, ér e hátrány ha csak az alap verziót veszem meg?
Nem mondjuk a Gold verziót?
Pontosan a Year 1 Pass Pack és annak hiánya mennyire lehet hátrány?Amúgy (#123) oriic ezen hozzászólásának tartalma szerintem simán mehetne a Téma összefoglalóba, jelenleg tuti
-
Gigi01
őstag
BF4 csapaterősítő?Aztán megyünk az újra?
-
bul07
nagyúr
-
marquuard
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Jó lenne már újra röpködni, ja.

-
CptAdamica
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Randy Evans (Creative Director, Video & Media - @EA_DICE) ír Twitteren arról a bizonyos Rendezook rakétás-repülős jelenetről. [link]
szerk:
Insta linkes videó kicsit jobb minőség.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gameplay teaser (Eredetileg BF Instagramján vol)
szerk: Eredeti Insta link
-
lofagi
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Értem én,hogy 128 player lesz majd a pályán, de nem lesznek ezek a pályák már túl nagyok? xD
-
CptAdamica
nagyúr
Összes pályák méretének összehasonlítása BF5-ös pályákkal: [link] (nagy kép) Lesz hely repülni, remélem a járművek száma is megnő.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
aerosmith
üzenetére
Sima Ripsaw tank lesz az, csak tettek rá ilyen spéci világítást, amitől olyan, mint egy Cybertruck. Végül is 2042-ben járunk, szóval mé ne alapon.

-
aerosmith
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
az szerintem a Madmax Fury Roadból a lánctalpas.
-
Gigi01
őstag
Én arra leszek kíváncsi,hogy a gépemen hogy megy.Vga-t cserélni,nem tudom.
Lehet most kellene konzolra mennem,amit sose akartam.(#309) Hublot : Szerintem is!
-
Hublot
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igaz! Amit mutattak az közel áll a bf4-hez ami szerintem a sorozat legjobb része volt.
-
bul07
nagyúr
Mégis mit várnak, ha a játék címe nem csak úgy egy szám hanem akkor is játszódik akkor robot kutya még gyenge is
2042-re remélhetőleg nem csak ennyit tud majd csak felmutatni a hadi ipar, hogy robot kutya, hanem komplett harci robotok, fejlett drónok
Én titkon remélem hogy nem csak robot kutya lesz hanem drón is, BC2-ben is volt(kis heli)
Sok sok távolról irányítható pusztító eszköz -
CptAdamica
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Apropó, tudja valaki, hogy mikor kezdődik a Xbox esemény, ahol a bemutató lesz?
-
Fitzgerald
veterán
Szerencsére már rég lelépett a shot caller, aki a polkorrektség jegyében kinyírta a BFV-öt.
A BFV reveal trailerben a steampunk suna a mechanikus karral, meg a brit katona katanával a hátán sokkal meredekebb volt...a Patrick Soderlund gyereknek köszönhetjük ezeket (bár a játékba végül nem került mechanikus karú karakter emlékeim szerint), meg az ehhez hasonló dolgokat (4 brit ázsiai (!) nő (!) a squadban, jó hogy fekete nácik nem kerültek a játékba). De ő már nincs.
A robotkutya egy 2042-es settingbe szerintem tökre belefér.
Persze, eléggé over-the-top ez a trailer is, de amit eddig össze lehet belőle meg a hivatalos infókból legózni, az alapján most egy igazi, keményfaszú Battlefield 3-4 folytatás készül.
Úgy néz ki sokan gondolják ugyanígy.
Holnapután már lehet egy kicsivel kerekebb képünk arról, hogy valóban így van-e. -
CptAdamica
nagyúr
Attól függ, hogy mennyire lesz erős az aim assist. COD-ban itt beszélt róla Jack szerintem ott nagyon sokat segít, persze nehezebb célozni, de én is sokszor láttam olyat killcam-ben, hogy tapad a seggemre, vagy épp társamra ugrik hirtelen, amikor én meghaltam, mert közel álltunk egymáshoz. Remélem legalább kikapcsolható lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Modern hadviselés jobban érdekel amúgyis, mint ez a botokkal, meg kövekkel való hajigálás

a modern setting király, de ez a fél-futurisztikus nekem egyáltalán nem jön be. valódi, létező eszközökkel szeretnék játszani.
de én nem erre a játékra vártam, ez most már biztos.
Ez már nem újdonság BF-ben...
FollowTheORI