Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Csal pötyögtetve pontos a fegyver. Videón a makró használata nem fog látszani.
-
@rglaaf
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nem tudom mit vegődsz ezen már, jó ideje ingyen vagy fillérekért a játék igy mit akarsz még számonkérni?
Az összes bf aktiv még pc-n van válszték bőven -
F_Zolee
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nem mondanám túlélesítve. Mint írtam nélküle homályos a kép, vele elfogadható.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Na ebben teljes mértékben egyetértünk.
-
Dtomka
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Rohadjon ki a cipőjéből az aki csal!
-
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
[link] nah pont ilyet tolhatott ma kedves barátunk...
-
bul07
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Most hogy feladat mentem pár kör Conquest-et, hú ami ott megy
Ezt a tiszta gyalogos Conquest toltam, ami szerintem még a COD-ot is megszégyeníti annyira darálós, szégyen a BF-re amúgy
Ott csak lestem milyen ultra PRO játékosok voltakVégén kerestem olyan mecset ahol az én csapatomba voltak az érdekes játékosok, és úgy lett meg a győztes meccs feladat
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Norecoil script-et nagyon sokan használnak szerintem. Az összesnek eltördelném a kezét.
-
Lendova
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
"meg sem lepődnék, ha valójában a legtöbb játékos autoaim és 0recoil cheatel."
Az ilyeneknél mindig eszembe jut az egyik Picard kapitányos meme.
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Az EA féle, úgynevezett anticheat, csak arra jó, hogy blokkolja a Rivatuner OSD-jét.

-
CptAdamica
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Na, akkor tegyél már be életkor szerinti statisztikát a jelenlegi vásárlásokra vonatkozóan. Gondolom van, mert hogy tudnád enélkül kijelenteni, nem igaz?
-
SipiBcs
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Csak hajtod a magadét, pedig többen kértek már rá, hogy ne általánosíts!
A kezdeti gusztustalan stílusból már visszább vettél, legalább ez dícséretes, de a saját igazad próbálod erőltetni, ami valljuk be nem fedi a valóságot szerintem.
5x évesen én is most vettem meg, tehát kilógok az 10 éves vagyok és ennyi pénzem van még kategóriából.

Leszóltál többször "bennünket", akik most vettük meg a játékot. Hagy ne legyen a számunkra szimpatikus a hozzáállásod...

Esek-kelek, mint szerintem a legtöbben, ha egy addig nem játszott játéknak nekiülnek térképismeret, fegyverismeret és játékmechanikai ismeret nélkül. Én kérek elnézést, hogy nem vagyok pro az első 10 órában.

Miután megszólítva.... úgymond fikázva lettem általad, igyekszem nem felvenni a stílusod, de szeretnék válaszolni motivációmat illetően, hogy miért most vettem meg (hátha fényt hozok az éjszakába): Megvan az összes eddigi BF. Szeretem és tudom is csapatjátékosként játszani a játékot, a benne található játékmódokat, de ez nem az a BF, amit szerettem a 2. rész óta. A kezdeti számomra nem szimpatikus (gagyi), amit kidobtak, nekem nem tetszett. Mellé kell tennem, hogy nem volt megfelelő vas sem hozzá, szóval a FREE hétvégén, amikor alkalmam volt kipróbálni, akkor diavetítésben nem volt nyerő.
Most van hozzá gépem és levitték annyira az árát, hogy ha nem tetszik és 20 óra játék után uninstallt kap, akkor sem érzem kidobott pénznek! Mellé kell tennem, hogy CQ-ba még nem merészkedtem, egyelőre még tapasztalatszerzés céljából a TDM megy.
A végére hagytam a kioktatást a részemről: Nem te vagy a világközepe és engedtessék meg nekem vagy bárki másnak, hogy másképp gondolkodjunk, mint te vagy más/mások. Azért mert habzó szájjal idefröcsögsz semmi nem fog változni, ahogy nem változik már jó ideje semmi ebben az ügyben. Véleményem szerint, a játékgyártóknak már nem érdekük feladatorientált díjjazást megvalósítani, mert az elősegítené a tényleges feladatközpontú játékosbázist, elindulna a komoly klánba szerveződés és a klánok esetleg leragadnának egy-egy adott játéknál. Gazdaságilag ez egy cégnek sem érdeke, nekik (sajnos) az az érdekük, hogy megvetessék velünk az új "BÉTÁT", aztán egymást fröcsögve hisztizzünk a fórumon.
Köszönöm, ebből a játékgyártói hozzáállásból én nem kérek... Ezért nem rendelek már előre, ezért nem veszek day one játékot sem. Egyébiránt: peace!

-
Veiled Bride
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Én 90 eurért vettem, de így utólag még a 4 eurót is sajnálnám érte.

Curtain azt viszont jól mondja, hogy sokat csiszoltak a játékon a megjelenés óta, de nyilván sz@rból nem lehet várat építeni
Ha akkor láttad volna a játékot, az első 1 évben....
De azt is megértem, aki tolja még mindig, haverokkal elszórakoznak, mert nincs más...régi részekbe meg nem akarnak visszamenni. -
Veiled Bride
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Utolsó válaszom hozzád. Majd én azt eldöntöm hogy mit és mikor veszek meg, ugyanúgy mint bárki más. Azért ez a játék nem mindíg volt olyan mint most, ennél még rosszabb volt. Egyszerűen nem voltam hajlandó a teljes árat kiadni érte. Bf3/4-et megvettem prémiumostól annó teljes áron mert azok megérték. De ez nem. Bc2-óta battlefield-ezek de sosem tartottam magam "fan"-nak. Iszonyat gyerekesen viselkedsz bármennyi idős is vagy. Ezen a ponton le is zártam veled a kommunikációt.
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Kicsit tényleg lepihenhetnél (meg valószínűleg a játékkal is), és kereshetnél más formát a frusztrációd levezetésére.

Ez a topic nem erre van... -
CptAdamica
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy csak gyerekek de a többség azok a fiatalok ilyen ár mellett felnőtt ember működő aggyal nem veszi meg mert egyértelmű, hogy miért ilyen retek olcsó...
Persze, a reprezentatív felmérést végezte AsakuraDave, a "trust me bro" módszertant segítségül hívva.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Kezd rohadt unalmas lenni az állandó sírásod. Pont te viselkedsz úgy mint egy hisztis gyerek. Közelebb vagyok a 4x-hez mint a 3-hoz de én is csak akcióban vettem meg a játékot. (nem azért mert ne lett volna rá pénzem) Ezek szerint nekem sincs agyam? Amennyi marhaságot összehordasz itt az már fáj. Miért nem játszol a Squad-al? Kökemény csapat alapú játék. Ez továbbra is egy árkád lövölde mint az összes eddigi battlefield.
-
bul07
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nem csak kezdők nem mennek pontot foglalni. Ugye az az érvelés hogy ha sokkat öl az nagyon segít a csapatnak.
Csak ép ölésre csak a TDM módot játszák így ez ott lenne igaz, más módban terelés hogy toszik a csapatra. -
CptAdamica
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Attól, mert 4 euró most a játék még semmi nem támasztja alá azt, hogy csak gyerekek veszik, ez akkora hülyeség, mint a ház. Ha valahol jó akció van és érdekel a játék én is és te is ugyan úgy megveszed.
Felesleges random emberektől elvárni, hogy majd mindenki veled fogja tolni a kommandót, amikor lehet van napi 1 óra szabadideje, aztán leül kicsit játszani, de például nekem is ki van kapcsolva a voice chat, mert nem szeretem. Ha csapat munkát akarsz, akkor keress erre embereket. Ez a játék pedig már biztosan nem fog változni, tehát most előadni a drámát totál felesleges, ha ennyire nem jön be, akkor hagyd a fenébe, oszt csá.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nézd az előnyét ha sok noob jött.
[kép]
Van kit aprítani. -
Dtomka
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Értelek. De szerinted miért van olyan változata a játéknak ami drágább? Azért mert az alaphoz képest rengeteg plusz fegyvert+kieget egyből megkap a játékos. Tehát vagy megszenvedsz a jobb cuccokért vagy fizetsz érte. A GTA V-ben is így van még rengeteg játékban. (Mikró tranzakció)
Én is alapot *vettem és nem 4 euró volt megjelenés napján.
*A feleségem vette meg nekem szülinapomra.
A COD2 része volt a legjobb lanba sokat játszottuk anno. De nyugi, azért mert nem tudsz még jó lenni az elején semmi probléma. Idővel jobb leszel. De kérlek, moderáld a hozzászólásaidat mert gyűlölőm a trágár alpári stílust!
Köszönöm
#19290 AsakuraDave
Tuti valamit használ mert oké jók lehetnek a reflexek na de ugrik és a célkereszt egyből az enemy-n van? Felkeresni kezét lábát eltörni szilánkosra. Én ezt tenném az összes csalóval. -
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
[link] mondjuk ha ennyire szarnak bele amúgy, hogy aki ennyire hüje, hogy még fel is tölti a videót amin simán kielemezhető hogy milyen brutális szinten csal, de simán tolja, nem kap bant....
-
Dtomka
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Azért tudjuk a játék messze nem tökéletes. De azért mert láma a játékosállomány az nem a játék hibája. És sok minden szánalmas de ez a sok trágárkodás és nyavalygás amit itt előadsz na az igazán az. A házigazda meg jó lenne ha a trágár kommenteket gyalulná már. Na de majd csak benéz ide 1 moderátor előbb-utóbb...Persze lehetne az írni, hogy a PH színvonala süllyed. De nem az oldal hibája, hogy milyen egyének irkálnak a fórumokba.
#19282Találtgyerek
Vagy vegye be a pirulákat mielőtt elindítja a játékot de ne igyon rá. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
64esen tolom javarészt és ha tele van nincs olyan, hogy ne találkoznék ellenféllel.
Általában ledarálnak, mert rám valahogy 2-3 ember jut.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Próbáld meg egy hónap múlva újra. Lehet akkor változik kicsit a helyzet.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Mondjuk a 128as módot ki se próbáltam, mert néha 63 hülye is elég egyszerre kivéve a csaló gyanús emberek.
Na meg procit is kell ehhez váltani, hogy bírja is.
Inkább tdmet próbáld ott nem kell szenvedni a célok miatt. -
Sz. Géza
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
A kasztok "feladatait" maguk a játékosok basszák el, mivel nagy részük nem is tudja mi, mire való, szerintem nem is érdekli őket (a csapatjáték meg pláne).
Ha most 2024-ben csak egyetlen BF játék létezne, mondjuk a BF2, a mai játékos társadalom annak az élményét is szétqrná.
-
Dtomka
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
-
Dtomka
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
...
-
stoon
addikt
válasz
AsakuraDave
üzenetére
miért nem húzod ki coopba a fegyvereket , elég csak pár op fegyvert és mehetsz hentelni.....
DtomkaA következő BF biztosan jobb lesz mint a 2042 mert visszatérnek a gyökerekhez
a "gyökerekhez" nem kell visszatérni ,elég lesz a bf3-4 is

-
Dtomka
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
De hát te nem is nézed mert nem érdekel, akkor miért hiányolod a stat-ot?
A többiek nem vágják de szerintem Te sixpak haverja lehetsz mert Ö fikázta korábban a játékot. Szóvá tettem erre megjelentél te. Véletlen lenne? Itt fröcsögsz és trágárkodsz mint egy neveletlen kisgyerek. Nem tudom mennyi idős lehetsz de tuti fiatalabb vagy nálam, a hsz-id alapján.
Vannak igazságok melyeket írsz na de a stílus...Plusz egy tanács. Csinálj jobb játékot ma már bárkinek elérhető közelségbe kerültek az ilyen progik.(Unity, Unreal Engine)
Én is készítettem már UE5-ben bár nem fps-t. Jó időre le tud foglalni és nem idegeskedsz addig sem
És ha végigolvastad nem voltam sem bunkó sem paraszt mint ahogy a többség szokott megnyilvánulni a gép mögött.A következő BF biztosan jobb lesz mint a 2042 mert visszatérnek a gyökerekhez.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Figyi közel sem tökéletes ez a játék, szerintem is sokkal jobb volt a 3 és a 4. Viszont nekem a hibái ellenére is tetszik. Ha neked ennyire nem jön be akkor minek szivatod magad vele? A helyedben régen töröltem volna már.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Jézusom, el is felejtettem, hogy az elején még csak scoreboard se volt a játékba, mert jajj majd toxik lesz minden hogy a csira, aki 0-120-as stattal ül a játékba azt majd anyázzák, teljesen jogosan
-
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
[link] Mikor megkeresik pl Shroud-ot, az egyik legnézettebb FPS multis streamert a bolygón, de egy k.va szavát se fogadták meg, akkor most ki is a hüje?
Miért is hiszi el bárki, hogy a következő BF jobb lesz, de komolyan?
-
Lendova
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Kezd el kérdezni az embereket játékban, beszélgess fiatalokkal. Esetleg Discord-ozz másokkal, nem a tinikkel és fiatal felnőttekkel fogsz találkozni.
Ez egy picit több, mint a "hiszem". -
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nem próbáltam azt...én elengedtem, amíg a régi részek mennek, addig elvagyok azokkal.
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Én már elfogadtam ezt régen, kiválóan szórakozok a régi részekkel.
-
Lendova
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
"nem hinném". Oké, hiszel amit akarsz.

-
Találtgyerek
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Akkor valószínűleg az enyémet se szokták figyelembe venni. Én mindig spotolok ilyenkor, de nem veszik észre.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Igen az alap fegyvereket bárki használhatja de ettől függetlenül még rendesen elkülönülnek a kasztok. Pl Lis-el nem fogsz ammót dobálni vagy healelni vagy spawn beacont lerakni stb stb.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Mit vársz egy ilyen árkád lövöldétől? Ha komoly csapat alapú játék kell akkor ott a squad vagy a hell let loose. Utóbbinál konkrétan kiraknak a szerverek többségéről ha nem komunikálsz mikrofonon.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Alapba valamiért rejtve van a chat. Állítsd át menüben. Ez is szar benne.
Legjobb, hogy tegnap 3 medic is bujkált mögöttem amikor éleszteni kellett volna engem. Minek voltak abba a kasztba akkor?
-
Találtgyerek
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Amikor lelőnek és spotolsz, akkor a csapattársad csak a pittyogást halja, a jelölést nem látja.
-
Lendova
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Ez hatalmas tévhit, hogy gyerekek/fiatalok játszanak a játékkal. Náluk Fortnite, GTA, CoD és hasonlók pörögnek. "Érett", felnőtt emberek teszik ki a játékos állomány többségét.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nyilván számít a csapattársaktól is a játék de az bármelyik részben így volt/van/lesz. Nem igazán alkalmas a játék Rambo módra így célszerű a tömeghez verődni. A szar sebzéstől sokszor falra mászok én is, hogy egyedül jármű ellen nem sok esély. 2 rakéta lófing de még c4ből tudj 3 feltenni, hogy érjen is valamit...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Friss a rivatuner? Ha nem akkor szokott nem működni. Játékhoz meg annyit, hogy bele kell jönni. Elején rohadtul nehéz és frusztráló mivel alig van jó cucca az embernek.
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Egészségedre...
-
bul07
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Ha járműves vagy és nem szoktál conquest játszani akkor felesleges megvenni, mert nem lesz jármű
Mert valamennyi jármű van a conquest módba de annyi
De ott is ha közelébe mész a gyalogosoknak akkor se perc alatt kiszedik alólad így járművel menni közelébe sincs az előző részek élvezeti szintjéhez(Portal részt én nem tekintem az új részhez tartozónak)
-
CptAdamica
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
15 eurót megér, minden új fegyver és map elérhető mindenkinek, csak skinekért kell fizetni, abból is vannak ingyenesek.
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Játszottál korábbi részekkel is és tetszettek?
Ha a válaszod igen, akkor eszedbe se jusson pénzt adni ezért a szánalmas hulladékért.
De most azt hiszem ingyen van, ki lehet próbálni, én mindenképp ezt javaslom.
Spoiler: a nevén kívül semmi köze bármelyik korábbi részhez, ha bármi olyat vársz, ami miatt szereted vagy szeretted a sorozatot, akkor óriásit fogsz csalódni, mert itt azt nem fogod megtalálni.
Ellenben, ha valami újra vágysz, értsd ezalatt...mindegy, inkább nem mondom.
Szóval ha nemrég kerültél ki az iskolapadból (értsd: lázba jössz a repülő/falon átlátó karakterektől, a 6 felé osztodó gránátoktól, a hackeléstől, etc.), nincsenek túlzott igényeid, még úgy sem, hogy estleg nem ismered a korábbi epizódokat, beleuntál az Apex Legends, Fortnite-ba, akkor ez életed játéka is lehet.
Az user review-k amúgy korrekt képet adnak a játékról....de megteheted azt is, hogy ezeket elengeded a füled melett és az itt jelenlévő "hardcore" arcok véleményét veszed készpénznek.
-
CptAdamica
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Szerintem neked is ugyan azt tudjuk mondani, ott a game pass, 300 Ft állandóan, próbáld ki, ha tetszik, akkor meg vedd meg, de sokat javult, teljes más, mint megjelnéskor. Szerintem kevés olyan része van a játéknak, amihez ne nyúltak volna hozzá, vagy dolgozták volna át.
-
Dtomka
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Ha nem jött volna át akkor még válaszra sem méltatnálak. Csak a lámákat nem érdekli a stat
-
kopidoo
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Így is szenved a játék a 64vs64 játékossal és sok feature ez miatt került ki belőle. Mi lenne 128vs128 felállással?
-
Dtomka
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Hát ezen jót nevettem
De "vicc", hogy egy javítás szétcseszi a beállításokat. -
Pro!Petya
addikt
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Ohh ha tudnád ma mennyien álltak csak és forogtak egy helyben , közben természetesen ordít a chat.
Jó is mikor a fél squad ki - be lépked és cserélődnek az emberek és helyükre is "mozgásképtelenek" jönnek.
Faxa volt így a Rush
-
AsakuraDave
őstag
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Akiket én látok, azok a "munkájukból" adódóan kifejezetten gyönyörűek.

Bandi: persze, nekem is.

-
zebra_hun
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Jól tudtam mit veszek, nem is extrém összeget fizettem. Ki akartam próbálni, hogy tényleg olyan rossz e, mint ahogy leírják. Hát az :)
-
Fitzgerald
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
A teljes install attól még ugyanúgy 48 giga, mint megjelenéskor. Nem adtak hozzá sok mindent egyelőre, inkább csak változtattak ezen-azon, ezért nem növekedett méretben.
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
BF1 volt az "új Battlefield éra" legragyogóbb gyöngyszeme, ami így utólag visszatekintve hatványozottan igaz, pláne az új
Apex/CoDBattlefield fisfos, 12 éveseknek készült félkész, felemás valami után.
Hangulatban pedig agyonveri az összes eddigi részt, remekül sikerült eltalálniuk, nagyon szerettem azt a részt, több mint 1000 órát toltam bele.
A zenék, a grafika annyira egyben volt, hogy ez az új mutáns rész a lába nyomában sem tud lépni.Szerk. : akkomennyéjáccáazzal kommenteket privátban kérném.

-
R3laX
addikt
válasz
AsakuraDave
üzenetére
-
CptAdamica
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
361 órám van benne, gondolod, hogy ez alatt nem találkoztam volna sok csalóval?
-
vg
addikt
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Jackfrags már elég régen fizetett tartalomgyártó. Azt olvassa fel amit írnak neki, ezért kap pénzt. Van még ilyen pár.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Szerintem pont fordítva. Én úgy gondolom, itt kevesebb lesz a csaló (ha nem lesz scoreboard).
Mert ha nincs tanúja a dolognak, aki látja őket miközben csinálják, akkor nincs akitől megkapják azt a kis kiemelt figyelmet, ami egyébként valószínűleg teljes egészében hiányzik a feltehetően nyomorúságos kis életükből. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AsakuraDave
üzenetére
A főoldalon lévő Featured módokban (BC2 vs BF3 TDM, BF1942 Conquest, BC2 Rush, BF3 Conquest) ha találsz épp játékost Portalban, akkor ott kapsz XP-t.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Bármennyire is szeretnéd nem 1 kategória, plusz ne felejtsd el, hogy UE4 motor alatt fut, míg a BF saját fejlesztésű FrostByte-on
Nekem inkább valami COD copynak tűnik, plusz rombolhatóságot se látok benne, szóval köszönjük az ajánlást, maradunk ennél a BF-nél
-
stickermajom
addikt
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Te amúgy megvetted?
-
CptAdamica
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Egyszerű, ha neked a WW3 tetszik jobban, akkor az szíved joga, de nem értem, hogy miért erőlködsz itt görcsösen, hogy rátukmáld az itteni topik tagokra. Ez egy BF topik és engem momentán teljesen hidegen hagy, hogy Jóskapista videós szerint mekkora egy fasza játék a WW3.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
"Ha ilyen fejlesztők kapnák a zsét és elismerést", akkor előbb utóbb ők is nagyra nőnének, és a döntéseiket utána már elsősorban üzleti alapon, a játékipar trendjeit figyelembe véve hoznák, és ennyi.
Te most komolyan azt gondolod, hogy a DICE nem tudna ennél jobb játékot készíteni?A többi felsorolt ok-okozati összefüggést nem tudtam/akartam/próbáltam megfejteni.
-
RudY
addikt
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Az ilyen fejlesztők miért nem kaptak még felkarolási ajánlatot tőkeerős kiadóktól...évek óta? Nincs iparági tapasztalatom, azért kérdezem.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Ha jól emlékszem ez a játék 3 éve jött early access-be bagóért, de akkorát zakózott pár héten belül, hogy egy idő után már egy szervernyi játékost is nehéz volt találni...aztán tetszhalott állapotban volt hosszú ideig, és idén kezdtek a lehetőségeikhez képest rákapcsolni kicsit a marketingre, illetve ahogy láttam eléggé átdolgozták a játékot.
De még ha jobb is bizonyos dolgokban mint a Battlefield, amennyiben nincs megfelelő számú játékos, halálra van ítélve...
Hallottam valamit, hogy free to play modellre válthatnak majd esetleg.
Valószínűleg ez az egyetlen lehetőségük ha meg akarnak maradni a piacon, és valamiféle komolyan vehető játékosbázist akarnak építeni. -
CptAdamica
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Mármint azt kéne látni a videóból, hogy ahhoz képest mekkora szar a BF? Mert nem látom.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
[link] 100fős vs 700fős developer team munkája
-
prokxy
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Teljesen igazad van és megértelek, én is csalódott vagyok a régi veterán barátaimmal együtt, de hát ez van, ezt az új irány. Már nem akarok BF V-vel és a korábbi részekkel foglalkozni, ez most tetszik - persze vannak idegesítő dolgok -, de fejlődök, egyre jobb vagyok benne és ez a szintezés bejön. Csinálom az acsikat, unlockolom a dolgokat, próbálgatom a fegyvereket, attachmenteket, stb.
-
CptAdamica
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
"A Portal azért tetszik sokaknak..." mert hatalmas nagy booooomerek, akik nem képesek haladni a korral. Kipróbáltam 1942-őt, tök jó, ezzel ismertem meg a Battlefield-et, de annyival puritánabb, hogy 1 kör után mentem is vissza AOW-re. Akkor levolution volt, utána behemótok, majd V1 rakéta, most meg időjárás változások, néhány levolution effekttel, rakéta robbanás, torony dőlés, magas torony felirat leesés. Ez van, folyamatosan változik.
-
CptAdamica
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Akkor miért nem a BF4-et nyomod és miért itt vagy?
-
zebra_hun
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Sokaknak ez a fura... Brutál hardver kell alá a semmiért.
-
mettek
addikt
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Vagy Battle royale vagy cod MW2019 warzone copy az egész. Mindegy melyik, így is úgy is elcseszték ezt a koncepciót.
-
CptAdamica
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Amit a FH5-ben tudsz rombolni, azt itt is garantáltan tudod, amúgy nekem sokkal agresszívebben skálázz a motor, előttem 100 méterre lévő dob már le van takarítva és egy mosott textúra van rajta.
Azt a butaságot, hogy BR-nek indult a játék már nagyon el kéne felejteni. Megpendítette Tom Henderson egy állítólagos forrásra hivatkozva, azóta mindenki ezen lovagol. Nagyon hiteles.
-
törölt tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Fulladjanak bele a kis muzik!
-
R3laX
addikt
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Szerintem a legtöbb ember még mindig azért húzza le, mert alapból f0s gépe van. F0s gépe pedig azért van, mert rohadt drága minden. Tudjuk miért rohadt drága minden... Bánya, rengeteg új gémer, vagy böngészgető, akik megint megfejelik a hálózatok leterheltségét is.
Van egy pár Pro!, aki felül erre a régen minden jobb volt vonatra, de tisztelet a kivételnek, mert én elhiszem, hogy vannak plusz elvárásaik, hajrá tegyétek jobbá!
(nem vicc). Én szívesen olvasom itt a pozitív építő kritikákat, de ne öljük már meg a game-et
.Ez a zene alatta
BF3 béta: [link]
Kis hitreg para BF4: [link] [link]Mai muzsika: [link]
-
zebra_hun
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Lol, 2 percnél a lényeg :D
-
CptAdamica
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
about:blank#blocked
-
Kobe
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Megvan az osszes resz, 1-5ig ha ez megnyugtat
-
Kobe
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
hogy nem fáradtok bele abba, hogy már a 4-5. battlefield rész jön ki ugyanolyan trehány félkész állapotba? BF3 oké egy true next-gen játék volt ott még úgy voltam vele, hogy oké ez nagyon odab@sz de még kell idő, patchek stb. Hogy tudjátok ezt lenyelni?
Eleg egyszeruen. Elinditom a gamet, es, most lepodj meg, jatszok vele. Azzal foglalkozom, hogy nekem milyen elmenyt ad, es nem azzal, hogy fotelhuszar 2 orszaggal arrebb hogy erzi magat tole. So simple.
Ha mas is igy tenne, valoszinuleg a netes fika 90%a menne is a lecsoba, mert rajonnenek az emberek hogy a leirtak joresze jatek kozben nem is zavaro, vagy eszre sem veszi, annyira porgos a jatekmenet.
Engem ossz-vissz kb 3 dolog zavar, de az sem nyalveretosen. A falmaszo legparnas, mert idetlen, a gepjarmuveken a gepagyu erossege a gyalogosok ellen, es a portalban kikapcsolt weapon xp. -
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
[link] TAA, oké nem mozogsz a játékba még éles a kép de ahogy mozgásnak indul a játék rátesz egy igen észrevehető elmosódást, nah ez egy akciódús FPS lövöldébe nagyon kell a +elmosás, hogy még véletlen se tudd kivenni, hogy az ellenfél... Az már csak hab a tortán, hogy a fejlesztőknek nem igazán tűnik fel, hogy az animációk teljesen rosszul vannak belőve a target frame rate-hez KONZOLON! Ahol fix 60 és 120fps mód van! Ezek után mit várok én így 2021 végén...
-
AAtt1la
aktív tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Ok, szerinted elég 15 perc, szerintem meg nem.
Nekem hiába panaszkodsz,nem tudok segíteni rajtad.És nem is akarok meggyőzni senkit arról,hogy ez egy jó játék.Minden új BF-nél ez megy,hogy ez egy szar,bezzeg az előző...
Vannak itt új emberek,akik ezt még nem tudják,ezért belemennek a vitába,de én ebben már nem szeretnék részt venni.
Jó,hogy ezt mind kiadtad magadból, nyugodtan tegye meg bárki,csak ez nem az a hely,ahol sok változást értek el vele. -
mettek
addikt
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Hatalmas bf fan vagyok de azt érzem hogy nem szippant be. Van hogy kinyomok meccseket mert unom vagy azt érzem esélyem nincs.
Csináltak egy CODfieldet. Rengeteg minden hiányzik belőle mint pl scoreboard, stat felület, szerver kereső, több játékmód, kisebb szerverek stb -
Pro!Petya
addikt
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Minnél többet játszom vele annál jobban az az érzésem hogy a trailerhez összekalapáltak valamit hogy azért legyen mit eladni....
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Simaval igen. Minden jatekhoz 10 ora trial van.
az EA Play Pro(PC only) ami korlatlan. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Én még mindig azt mondom, hogy az EA Play 10 órás trialját érdemes lesz kipróbálnia azoknak, akik még nem tudtak dönteni vásárlásról.
-
CptAdamica
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Az idei COD nagyon oda fog baszni, én is lehet azt fogom venni inkább!
/s
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Júniusban egy ugyanilyen leárazáson 6 euróért. 

A többiek nem vágják de szerintem Te sixpak haverja lehetsz mert Ö fikázta korábban a játékot. Szóvá tettem erre megjelentél te. Véletlen lenne? Itt fröcsögsz és trágárkodsz mint egy neveletlen kisgyerek. Nem tudom mennyi idős lehetsz de tuti fiatalabb vagy nálam, a hsz-id alapján.

FollowTheORI