Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
warcat
veterán
Esetleg ha érdekel valakit: WD_BLACK SN750 SE 1 TB SSD NVMe Battlefield 2042 kóddal 149.99€
Persze csak így magában vásárolva már nem hatalmas üzlet mire ideér MO.-ra
-
AsakuraDave
őstag
[link] Hát ezek a "futurisztikus" fegyver modellek belőlem a hányingert váltják ki

Grapling hook 45fokos szögbe húzza fel az emberkét semmi fizikai modell nincs rajta csak A és B pont között egy egyenes szakaszon mozgatja a karaktert.
Egyelőre videók alapján megy a feledésbe, egyedül a Portal módja érdekel ahol régebbi BF-eket lehet majd előhozni, de jelenleg ez egy COD szintre butított lövölde.
Nagyon szomorú mert kb 0 modern hardviseléses játék van ami jó is és nem 1993-as grafikával és fizikával van megáldva. Egyedül a BF3-4, Tarkov amivel el lehet szórakozni de ebből 2 már könyörgöm hány éves is? A Tarkov meg ugyebár azért teljesen más genre.
-
Leon77
őstag
válasz
batai15
üzenetére
Ha mostantól lesz hivatalos egér+billentyűzet támogatás, akkor valóban a konzol a megoldás. Egy ps-5 150k. Na most eladtam a 1080 ti kártyámat egy hónapja 190k-ért és én például várok.
Megvárom, hogy az új bf hivatalosan támogatja-e majd az egér+ bill kombót. mennyi is most egy 3080 kari? 450-500 aprón? És pc-n tényleg nem tehetsz semmit a csalók ellen, konzolon viszont, ha lesz egér, akkor maximum makro lesz a csalás és az azért nem wh, meg aimbot, meg hp csalás.
-
IntelKiller7
nagyúr
Azert a konzolos xim apexes no recoil meg a PC-s wh, no recoil, aim, bhop, es egyeb mellett van kulonbseg.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ahhoz képest , hogy milyen botrányokkal indult a Dice 2 utolsó nagyágyúja ( SWBF2 -> lootbox botrány ; BFV -> női terminátorok) , azon is csodálkozom , hogy eddig bírták . Főleg az előbbi , ami sztem lényegesen jobb játék volt , csak rosszkor volt rossz helyen .
Csalók ellen 1 biztos megoldás van : konzolt kell venni , problem solved. Gondolom lesz bill+egér támogatás is , így ez sem lehet kifogás . Amúgy nem értem ezt a “nincs esélyem a PC-sek ellen dolgot . Ha nem hajlandó valaki megtanulni kontrollerrel játszani amúgy is olyan aim assist van a BF-ekben , hogy épp csak nem lő az ember helyett . -
3L1T3
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Hogy a picsába lehet ide felhozni az Anthemet?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Anthem is annak indult, aztán hamvába holt az egész. Az a játék szinte tényleg semmilyen tartalmat nem kapott, csak húzták az emberek agyát 2 évig. De az EULA nyilván úgy lett megfogalmazva, hogy véletlenül se tudjanak a szarban hagyott játékosok class action pert indítani.
A Battlefront 2-be valóban sokáig jöttek a tartalmak, viszont azt a dolgot tökre nem értettem, mert nyilvánvalóan jóval kevesebben játszanak vele, mint a Battlefield V-el (ha ma felmész játszani éjszaka, van hogy 10 percet is várnod kell mire talál egy játékot a matchmaking rendszer, bármelyik érát is választod), legalább is pécén biztosan. -
-
Light Yagami
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ezzel a játékkal elvileg most több évre terveznek, mint "service". Azért illene törődniük vele... de másnem tényleg max leszarják a PC-t és a konzol lesz a lényeg.

Te még hiszel a mesékben?
Az EA-ről van szó. -
Derron
senior tag
Sziasztok,
Lenne pár kérdésem:
1: PS5 GOLD verziót lemezesen hol tudom megvásárolni? Kerestem a KV ben de ott nem találom, ez csak digitálisan lesz elérhető?
2: Konzolokon mennyire elterjedtek a csalók? Inkább csak PC re jellemzőek nem?
3: Megoldható lesz, hogy csak PS5 játékosok ellen játszhassak? Elég igazságtalannak tartanám egér+billentyű ellen játszani. -
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ezzel a játékkal elvileg most több évre terveznek, mint "service". Azért illene törődniük vele... de másnem tényleg max leszarják a PC-t és a konzol lesz a lényeg.

Mondjuk más kérdés, hogy a V is annak indult, oszt mégis lelőtték.

De bízom benne, ez inkább az SWBF2 féle utat járja majd be.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Semennyire, és csak addig érdekes számukra egy játék, amíg képesek hosszútávon pénzt keresni vele, és akkor sem az ilyen jellegű reportokra irányul a figyelmük elsődlegesen.
Látszik hogy hol vannak a prioritásaik: előbb ugranak egy offenzívnek talált nicknév miatt mint egy csaló miatt, mert az ilyen jellegű dolgoknak köszönhetően jöhet vissza a szaros pelenka az arcukba elsődlegesen, tehát érheti őket anyagi kár. Az sokadlagos szempont, hogy a te játékélményedet kinyírják-e ezek a csalók, vagy sem.
Persze nem csak az EA csinálja ezt, a korrektség jegyében ezt meg kell említeni.Kicsit más téma, de van átfedése a tárgyalt topikkal, hogy a live service modell halálra van ítélve, mert ha nincs elég eladás a kozmetikai dolgokból, akkor valós tartalom sem fog sokáig jönni ezekbe a játékokba, és még annyi erőforrást sem fordítanak majd a csalók elleni reportokra, mint egyébként (ami alig több mint a semmi).
Az most teljesen mindegy, hogy már elrakták a 60 euródat egy félkész, csalóktól hemzsegő játékért...BFV live service-nek is kb. idén kellett volna véget érnie, nem tavaly. Nyilván kevesen vették a röhejes kozmetikai a szarságokat, úgyhogy úgy döntöttek, hogy nem éri meg több tartalmat készíteni a játékhoz.
A csalók ellen meg már kb. semmit nem tesznek, BF1-ben és BFV-ben is kb. minden második-harmadik meccsen belefutok egy ilyen emberszabásúba, aki kiüríti a szervert.
Azzal meg tisztában vagyok, hogy mindig jön új csalás, csak hát üzemeltetői oldalon egy folyamatos szolgáltatásnak kéne lennie (főleg egy live service játékban), hogy non-stop harcolnak ez ellen a jelenség ellen. -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hat kb.
-
mettek
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az mondjuk részmegoldás lehet ha olyan lesz a crossplay mint a COD-ban hogy a kontrolleresek csak kontrollersek ellen játszhatnak.
-
Mondjuk ki lehetne sírni, ha elegen jeleznék vissza, hogy így kéne csinálni.

Akár még később is, ha tényleg elhatalmasodik a cheat a PC oldalon. -
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az engine verziószámot, mi?

-
zebra_hun
veterán
Szerintem a stat rendszer a probléma. Mutogatják a kádéjukat az emberek, ezen pedig ez a vacak segít. Tök felesleges ez az egész tabelle nyomiság szerintem. Persze ettől mások vélekedhetnek másképp. 2003 óta Bf-ezek, akkoriban is nagyon jót lehetett gémelni ilyenek nélkül. Ilyen nagy arányban nem voltak csalók, de változik az idő, az emberek... Magam nevében írom, lehet megkövezni :D
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Már az V alpha-ban is volt, video is van róla.
Szinte az összes részhez volt eddig alpha kulcsom, mindegyikbe volt már hacker.... csak jeleztem, hogy itt sem lesz másképp.
A BF3 textura nélküli tesztjében, ott nem emlékszem, hogy lettek volna, de az már régen volt
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Fix, hogy közös lobby lesz, más kérdés, hogy lesz megoldva hogy meg tudjuk egymást hívni. COD-nál ugye ez adott az Activision név miatt, de itt egyelőre passzolom hogy oldják meg. EA fiók?
-
boogie84
veterán
válasz
Light Yagami
üzenetére
- Az EA-t semennyire sem érdeklik a játékosok, az a nagy probléma.
- BF-ben legalább vannak szerverek. Ha van épelmélyű admin akkor nem fognak csalók feljárni oda...- Még az Activision sem tudja lemásolni, pedig nagyon-nagyon próbálkoznak évek óta.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- Szerinted amíg a Warzone arany tojást tojó tyúk kit érdekel a másolat? -
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
2 perc megcsinalni. Innentol nem nagy cucc, hogy legyen hozza csalas. BF1-nel mar a zart alpha utan volt.
felkeszulve a betara.
-
Light Yagami
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az EA-t semennyire sem érdeklik a játékosok, az a nagy probléma. Ez látszik minden játékukon. Bár tény, az 5-nél a Dice nagyon-nagyon igyekezett új mapokat, tartalmakat tenni a játékba. A Battlefield nyilván nem egy eSport kategóriás játék, sosem lesz kompetitív sem, de irdatlanul fun és egyedi a piacon, főleg a Frostbite miatt. Még az Activision sem tudja lemásolni, pedig nagyon-nagyon próbálkoznak évek óta.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Olyan cheat kéne mint a Vanguard. A Riot (a League of Legends fejlesztői) csak f2p játékokat fejleszt, de már bétában is a Valorantban olyan anticheat volt, ami AI-val működik. Tanulja a cheateket, az egérbe tölthető scripteket, felismeri azokat és hardware bant ad a sok *csögnek. Vagyis hiába csinál új accountot, már regisztráció után banolja azt is a Vanguard. Reklamáltak is sokan Redditen, hogy havi 30 euró a sz*rjuk (igen, valaki előfizet ilyenre..
) , mégis bant kaptak... Szánalmas. Az EA-nek van annyi pénze, hogy legyen hasonló anticheatjük, csak nem érdekeljük őket. -
-
-
FattyDove
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hivatalosan 76 euró lett volna, de hekkerboi-ként tudok vpn-t használni, így 76 USD lett a vége az elvileg global kulcsnak.
De ez azért megnyugtató, mert eddig innen sosem vásároltam.
-
FattyDove
őstag
Hol a legolcsóbb jelenleg a GOLD kiadás?
-
anubis6
aktív tag
Baba lesz az is, de azért ennyi repzaj mellett nehéz lesz a pontokat így tartani, főleg 128 player-el

Mindenesetre élmény lesz az tuti
#1741 mettek És akkor ez még hol van a final-től.. láttam pár pálya alá nézést, meg pár komoly graf glitchet, de elég fain így is jah

#1743 Def26 Főleg ha Aventador kollega ül bele.. jaj nekünk

#1749 CptAdamica + #1750 Aventador91 Elég durván néz ki jah, főleg ahogy viszi a fákat a kopter szele..
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Sztem ennek a srácnak bármely heli op.

Amúgy igen, nekem szimpibb ez a kisheli, mint a nagy. -
Aventador91
őstag
elég op a kis heli. [link]
maradhatott volna az a rendszer hogy lőszert tölteni a bázison lehetne -
csibe1
veterán
Biiiztos

Annyira nem voltam oda a repcsikért, főleg mert mindig elvitték az űberprók.
A helivel úgyszintén ez volt a helyzet, de ott a gyakorló részben elszórakoztam vele.
Ha véletlenül volt szállítóhelikopter akkor azzal simán kivittem a csapatot a partra, nem álltam bele a fedélzetbe felszállás után, mint jópáran.
Kíváncsi leszek mennyi jármű lesz, mert ha itt is kutyagolni kell, akkor inkább kihagyom.
Nincs kilométerhiányom. -
csibe1
veterán
Belenéztem a sniper gameplay-be, de ha éledés után kell konfigolni akkor ez így nem lesz az igazi.

Nem tudom ki csinálta a videót, de az első 4 percben kb. senkit se lőtt le.
#1743 Def26
Ez szerintem F22-es, de majd javítanak ha mégsem az. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
anubis6
üzenetére
Ha a viharok mozgásban lesznek és random csapnak le a pályára, akkor én nem tartok majd a kempelőktől.
Egyébként próbáltam használni alfában, de inkább csak a szenvedés volt vele (jó ez az én saram nyilván
), más karakterek egyelőre jobban bejönnek. Pl.: Boris a turrettel.Épp dumáltam InterKiller kollegával egyik meccsen, hogy pont védésnél jó lesz, ha mondjuk egy fullos squad úgy védi be a pontot, hogy mindegyik lerak egy-egy tornyot, nem megy ki hatósugarából (úgy ha jól értettem pontosabb és talán erősebb is, de biztosan effektívebb), mellé meg lehív mindenki egy robotkutyát, ami szintén automatikusan lövi ellenfeleket.

-
anubis6
aktív tag
Csak egy kari, de biztos vagyok benne, hogy rengetegen használják majd, főleg ha heli-re, vagy jet-re is lehet majd vele csatlakozni.. (egyik videóban próbálták is ahogy néztem)
Spiderman paripapimpili lesz ehhez képest
oriic #1737 Annyi haszna azért lesz, hogy a tetőn kempelőket gyorsan el lehet érni.. nem csak létráról, amit bevédhettek claymore-al..

-
anubis6
aktív tag
Vannak még finomságok:
4k Gameplay
Sniper Gameplay (később lesz 4k gondolom)
4k Jet Gameplay
drón reptetés -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
Wow ezt nem is lattam meg. Durva.
-
AD4MINATOR
nagyúr
köszi+oric
-
Aventador91
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
csibe1
veterán
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Ez gondolom inkább az előző hszem-re akart válasz lenni. (#1728)
Persze, hogy nem mindegy milyen a környezet, mert szűk utcákra nem viszek 6x-os távcsövet ha 3x-os is elegendő vagy inkább egy holo aztán jónapot.
Ezért jó a vegyes irányzék, canted vagy flip; azok általában kis és közepes távolságra is tűrhetőek, meg van belőle termal vagy infra verzió is.
Ezért leszek majd kíváncsi arra, hogy lehet-e konfigolni a játék közbeni gyorsmenüt, mert akkor simán lehet a vegyes irányzék helyett egy 6x-os távcsövet feldobni, és egyből jobb eséllyel indulok a sniperek ellen.
-
csibe1
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Nekem sokkal jobban fekszik ha magam tapasztalom ki a fegyver tulajdonságait.
Ezt a meta baromságot a Warzone-ban is utáltam.
Ott is nagy divat volt egy időben az Ingram meg a DMR14-es; aztán mégis sotival lőttem szanaszét az Ingramos csávót, úgy hogy egy lövést se tudott leadni.
Utána eszembe is jutott, hogy nesze neked meta banyeg.
-
csibe1
veterán
"Ha ez csak az alap és még ennél is több lesz, akkor bejön a tippem, hogy az ingame módosítás kvázi csak egyfajta "gyorsmenü" lesz csak limitált eléréssel és a fullos mókolás majd a menüben lesz látható."
Akkor már csak az a kérdés, hogy a játék közbeni menüt testre lehet-e szabni, hogy milyen cuccok közül lehessen választani a gyorsmenüben?
-
Light Yagami
tag
Én headsettel játszom, szeretem hallani, hogy melyik irányból jönnek felém. BF4 és BF1 hangok nekem jobban bejönnek. A robbanásoknak valahogy teltebb a hangja, jobb a basszusa, BF5-ben pl. az air strike inkább csattogás mint robbanás. Aztán lehet a headsetem sz*r a játékhoz (HyperX Cloud Alpha), de akkor a többi BF-ben is ilyen kéne legyen.

-
Light Yagami
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
BF5-ben is látszik néha a lökéshullám.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Más gameplay részlet, de itt is jól látható az effekt. [link]
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
sajna már törölték a videót pedig megnéztem volna azt a robbanás effektet..
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
Azert neha orulnek neki most is, ha messzebbre ellatnek.. most ezt siman megteheted majd egy masik scopeal.
-
batai15
félisten
Egyre jobban bízom benne hogy jó lesz a bf.
-
mettek
addikt
válasz
Light Yagami
üzenetére
Azért ha hallanád nálam házimozin a bf5-öt lemennél hídba. Még egy sima fegyver is püföli a testet, kanapét.
-
Light Yagami
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
És milyen jók a robbanás hangok!
BF5-ben a robbanások nekem túl tompán hangzanak, ennek jó basszusa van végre mint BF1-ben. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Aventador91
üzenetére
Tetszik, hogy látni konkrétan a lökéshullámot is.
-
Aventador91
őstag
ez egy fasza gameplay [link]
1:15-nél milyen jó a robbanás -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
jaja

-
Aventador91
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akik aggódnak a fegyver módosítások miatt. Dataminerek már itt tartanak:
Current M5A3 weapon customization data in #Battlefield 2042:
🔹 3 barrels (short, medium, long)
🔹 3 muzzle brakes / compensators
🔹 3 suppressors
🔹 4 grips
🔹 4 ammo / magazines
🔹 13 scopesPlus: bipod, laser sight, weapon light and grenade launcher (HE, incendiary & smoke).
Ha ez csak az alap és még ennél is több lesz, akkor bejön a tippem, hogy az ingame módosítás kvázi csak egyfajta "gyorsmenü" lesz csak limitált eléréssel és a fullos mókolás majd a menüben lesz látható.
-
SZKEBE75
senior tag
válasz
Light Yagami
üzenetére
"A hangok szokás szerint 10/10 pontosak! "
Ezen hangosab felröhögtem.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Light Yagami
üzenetére
Azon gondolkodtam, hogy ha pl egy LMG-hez választható többféle rakasz is, akkor mi lehet köztük a különbség a kapacitáson kívül? Mert nyilván egyébként a legnagyobb lenne a legjobb.
De esetleg a kisebbel gyorsabban lehet futni? -
IntelKiller7
nagyúr
Keszitok nem tehetnek arrol, hogy valaki leszarja az NDA-t es felteszi a videokat.
korabban is irtam mar, hogy az ember legnagyobb ellensege, sajat maga. Ez itt is tokeletesen megalja a helyet.
Teljesen mas, ha jatszol vagy csak nezed.
Engem a csut/penteki pc-s videok alatti sirasokkal kicsit felrevezettek, kezdtem en is elhinni, hogy nem lesz jo. Aztan az elso session 1-2 meccse utan el is hesegettem ezeket a baromsagokat. -
Def26
félisten
Ez az EBAA Wildcat milyen jármű?
-
lofagi
addikt
válasz
Light Yagami
üzenetére
Nekem a legnagyobb problémám most ezzel a UI, valahogy nekem nem adja.
-
lofagi
addikt
Egyébként ezeket az ALPHA-kat nem véletlen teszik NDA alá, csak én azt nem értem,hogy már számtalan példát láttunk arra,hogy mindenki is le ... nagyívbe és kikerülnek a játékról olyan videók, amik sokaknek elvehetik a kedvét. Nem tanultak még ebből a készítők?
Illetve igazából arra lennék kíváncsi,hogy vajon mennyi ember aki értelmes feedbacket az egészről?
-
nincsnév007
addikt
a béta az már ps4en is lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy s21+ 5g
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az EA-ről van szó.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)