Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
30 méterre már úgy szór a fegyver, hogy max 1 töltény megy oda ahova céloz az ember, ehhez képest a sok retekfejű vidinyós úgy lő velük mintha lézerfegyverek lennének a játékba.
-
AsakuraDave
őstag
[Enders aktuális kritika] +10000000
-
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
[link] nah pont ilyet tolhatott ma kedves barátunk...
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
-
AsakuraDave
őstag
Mindig meg tud lepni a játék, ha nem teljesen vakon lévő csapatba dob, akkor az ellenségnél aimbot csalót tesz
98kill és végig látni a kill logot, hogy mindig fejest lő, a meccs végi faszmércénél ott is volt az emberünk, hogy 98 kill amiből 98 headshot... valami kis 10es szintű gyerek 950xxxxx(random számok) névvel. Ha ilyen könnyen lehet csalni, hogy egy fél órás meccset végig tud aimbotozni anélkül, hogy a csodás "anticheat" kibaxxa, akkor ennyit is ér a játék.. meg sem lepődnék, ha valójában a legtöbb játékos autoaim és 0recoil cheatel. -
AsakuraDave
őstag
[link] DXR1 alap távolsága ~900méter? 1050m-eket lő úgy, hogy az első 100-as métert használja a távcsövön
Aztán meg 2000m-t lő 300-as méter jelzőt használva, hát ez nagyon nem konzisztens. -
AsakuraDave
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Menj fel soloban 128v128 conquestre és megtapasztalod
nézd meg steamdb adatokat, amit már 120x leírtam és belinkeltem... tudom, hogy szemellenzővel nehéz az adatokat összeadni és következtetést levonni belőle, de az már nem az én gondom....min 3 ponttal alátámasztom azt amit kijelentek, amúgy hogy is tudnám kijelenteni a dolgokat ha nincs mögötte amivel ezt tudom igazolni?
az, hogy képtelen vagy a korrelációt értelmezni bennük azzal már én nem tudok mit tenni.. de azt mondani, hogy nem támasztom alá az nettó bullshit és szektás -
AsakuraDave
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Igen és akkor is ez volt a tendencia, hogy a 10-12ezer játékos szám megugrott 25ezerre majd a következő hónapba már csak 14ezer, remélem most is ez lesz és 10ezerrel legalább kevesebb COD TDM játékos lesz akik conquesten elcseszik az egész gameplayt…
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Akkor vagy 0-24 tolod vagy kvára nem most a 4 eurós áron vetted meg
Csak mert én még mindig a mostani mély akciózás és annak hatásáról beszélek….
De valamiért magadra vetted. -
AsakuraDave
őstag
válasz
sixpak
üzenetére
Oh én megjelenést megvártam aztán a gameplayek alapján ment a kukába, akcióba megvettem de akkor még mindig egy gané volt úgyhogy még azt a kis 20 eurót is refundoltattam inkább
Valamikor a nagyobb pálya rework alatt volt valami 10 eur körüli áron akkor megvettem de akkor is csalódás volt így azóta nem nyúltam hozzá csak most. -
AsakuraDave
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ajánlom, hogy akkor a 4x-hez közeledve olvasd el újra és értelmezed amit írtam…. Bár nem tudtad megfogalmazni, de gondolom, hogy azt akartad írni, hogy “korábban Te is akcióban vetted meg”, mint ahogy ezt leírtam én is KORÁBBAN, nem most a 4 eurós “plz vegyétek má meg mert csődbe megy a dice” akció keretei között amikor is elég jól látható, hogy ilyen fillérekért már megveszik az emberek mivel 4x(segítek, négyszer) annyi a játékos szám mint az akció előtt.
Nah most aki BF fan vagy ezt az FPS vonalat szereti az nem 3 évvel a megjelenés után veszi meg, ezek mind olyan vevők akiknek fingjuk sincs a BF sorozatról illetve anyagilag nem engedhették meg maguknak(amibe főleg a kisiskolások sorolhatóak és mivel a játék hetente akciós de ennyire alacsony ára még sose volt így ez nagyon árulkodó, hogy akkor most mégis miért csak most növelte meg a játékosok számát ennyivel? sanszos, hogy a 10euros ár egy kölyöknek még sok de egy 4 már belefér, legalábbis ha a saját gyerekkoromat nézem hogy mikor hogy tudtam venni játékot a kis zsebpénzemből…) -
AsakuraDave
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy csak gyerekek de a többség azok a fiatalok ilyen ár mellett felnőtt ember működő aggyal nem veszi meg mert egyértelmű, hogy miért ilyen retek olcsó...
"Felesleges random emberektől elvárni, hogy majd mindenki veled fogja tolni a kommandót"
Nem várok semmi ilyet, csak ha feljön Conquest módra akkor védekezzen vagy foglaljon, de ne retkes sniperrel rohangáljon már verjem a füle mögé... tipikus tinédzser COD player attitűd megy ezerrel...no scope 360 campfest... érdekes, hogy régen erre is volt megoldás, hogy X snipernél nem lehetett több, a legeslegeslegeslegjobb dolog amit valaha tettek BF játékkal, persze lehet "recon" kaszttal is jól tolni és segíteni a csapatot de ezek a gyerekek csak arra verik, hogy fél pályáról megpróbálnak leszedni valakit, ez kb olyan 20-30 player/meccs -
AsakuraDave
őstag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Nagyon izgalmas a meccs ha vagy abból áll, hogy ki sem tudnak mozdulni a kezdőről vagy az én csapatom ekkora balfasz. Létezik az a szó, hogy balance, ha a fejlesztők tudnának programozni akkor kurva egyszerűen lehetne balanszolni a meccseket, dehát minek tegyék ha a sok balfasz így is veszi mint a cukrot... Végülis nincs 6 millió stat trackelve ami alapján még egy dilettáns is tudna írni egy kódot ami a meccs elején szétszorja úgy a játékosokat, hogy az egyéni statok alapján bepontoz mindenkit, utána meg egy még egyszerűbb matematikai feladat kihozni a két oldalt ugyanarra az összpontszámra

-
AsakuraDave
őstag
válasz
Dtomka
üzenetére
És szerinted aki csak 4 euróért hajlandó megvenni a játékot az fizetni fog ilyenekért pluszba? Ezért van halálra itélve a következő rész is mert tuti lesz benne ilyen sz*rság, hogy majd aki fizet extrát az már day0 mindennel is tolhatja mert idióta szintezősdi az kell bele mintha valami COD lenne...
Ezért is *** nagy tévedés, hogy ezt nem gyerekek játszák, mert nekik keményedik a pöcsös ilyenre...tudnak villogni a havernak, hogy nekem meg van a tripladugohuzos helikopter..
Simán vagyok top3 meccseken, legrosszabb is ilyen top17-20 ha nagyon nem megy, nah de 64 fős a csapat így azért elég kellemetlen a többiekre nézve, hogy én ezt eltudom érni pedig semennyire nem vagyok jó, csak van agyam és látom, ha defelni kell, támadni vagy classt váltani mert a mi tankosaink xarok ezért muszáj engivel kiszedegetni az ellenfél járműveit. Meg amíg én 1v3+-ban próbálok pontot védeni addig ezek nem tudnak egy pontra még csak bejutni sem, nemhogy elfoglalni... a mi pontjainkat meg 2-3 enemy simán befoglalná ha ÉN nem próbálom védeni MINDENKI helyett is... -
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
[link] mondjuk ha ennyire szarnak bele amúgy, hogy aki ennyire hüje, hogy még fel is tölti a videót amin simán kielemezhető hogy milyen brutális szinten csal, de simán tolja, nem kap bant....
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Dtomka
üzenetére
Konkrétan majdnem 4x annyi a napi peak játékos most mint az akciózás előtt, ez igenis a játék hibája hisz elég egyértelmű, hogy most csak azért van ennyi játékos(ami amúgy lófax mennyiség egy ekkora multis címnél) mert egy sajtburi árából meg tudod venni... nah most 4 eurója még egy 12 éves gyereknek is van a zsebébe így a community most kapott igazán rákot...én meg jól bexoptam mert pont most kaptam kedvet modern FPS multira ami nem COD mert az nekem gagyi, de lehet nyomok egy gamepasst, hogy megnézzem a BO6-ot, mert ez ami itt multiba megy arra tényleg csak a shit-show a jó kifejezés... Annyira inkompetens nyomorékok, hogy 0 a balance, pedig aztán nagyon nehéz lenne gameplay idő és játékos szint alapján dobni össze az embereket, teljesen rendben van, hogy te beszállsz a tankba 0 fejlesztéssel erre jön mister bfnerd a lvl1000-res tankjával és szarrá lő... nem, ez rohadtul el van baszva benne...ha nem kompetens ember kapja a járműveket akkor az a meccs halott és nem tudod kivédeni hogy egy kezdő üljön bele, meg persze miért ne ülhetne bele, de akkora mínuszban van a teljesen alap felszerelésekkel hogy az valami brutális...meg amúgy se ismeri még a mapot azt gurul kettőt és leesik a pályáról...
Squadjaim is eddig az elmúlt 20 óra játék alatt, kb mindig én vagyok a squad első scoreboardon, kettő társam az legalul ilyen 0-20-0-0-0- statokkal, hát kösz, ezek csak segítik az ellenfelet győzni, ez miért jó? ez felfoghatatlan hogy az ilyen miért nem hagyja ott, hát ha én ilyen statokal produkálnék elszégyelném magam és inkább félre tenném, hogy ez nem nekem való...hát fel tudom baszki fogni, hogy ezzel elbaszom másik 60 ember játékát...
-
AsakuraDave
őstag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Néha ígyis túl kihalt a pálya nagy része csak rohansz a semmibe aztán persze hátulról a saját kezdödről lelő az enemy mert persze hogy ott van mindig 1-2 nagyon okos nagyon skilles állat... 64 fő meg konkrétan nem találkozom ellenféllel...
Conquestet szeretem, minden BFbe azt toltam, de itt kb csak én védekezek a többi 63nak fel sem tűnik, hogy 1-2 ninja elviszi a kezdő elötti 2 pontot... hiába írom chatbe azt senki sem használja.. hiába spotolom defre, semmi... értelmetlen az egész, 128v128 deatmatch az egész, semmi objektív játszás -
AsakuraDave
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Gondoltam adok neki esélyt, hogy én is jobban belejöjjek, de egyszerűen egy shit show az egész... 128 játékost összeengedni így, hogy semmi de az égvilágon semmi kommunikáció megy és valószínűleg a lehető legszarabb időben próbáltam ki újra ezt a fost mert pont most akciós így mindenki ráveti magát(énis anno valami fillérekért vettem meg mert amúgy 1 forintot se ér) így tele van új játékosokkal akik a világukról se tudnak, bár ha játszott már BF játékkal akkor az k.va szomorú amit itt leművelnek...
Nem tudom, hogy ezt tapasztalva ki és miért hisz abba hogy majd az új rész jó lesz...ez megbocsáthatatlan, szégyenletes amit ezzel a címmel műveltek
Ezt még a kínai Black Hawk játék is lefogja nyomni ha egyszer kiadják a végleges verziót belőle... és a világba is ezt látni pl autóiparba nagyon durván seggbe vannak rakva a gyártók a kínai autókkal, dehogy a játékiparba is..ez kva szánalmas... -
AsakuraDave
őstag
[link] no comment.... minecraft grafika > skill
-
AsakuraDave
őstag
Meg ezt mondom, hogy ha csak egy premade squad feljön akkor azok bealázzák az egész meccset, mert annyira 0 a kommunikáció az összedolgozás, csapatban mozgás, hogy 4 ember együtt voice chatelve lenyom simán 64 embert aki a világáról sem tud... hiába nyertünk, rohadt unalmas volt a meccs...franciák voltak és amugy végig toxikusan irogattak a chatre...szánalom ez a community.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Ezt ugatom, hogy 0 a csapatjáték és erre nagyon ingame megoldás nincs is amivel lehetne ösztönözni a társaidat, úgy tolják mintha egy COD lenne, bár én is szeretek rusholni de azért tudom hogy mikor kell védekezni vagy átváltani inkább engineere mert sok az ellenséges jármű/tank... de nem Ő inkább sniperrel akarja kiszedni a tankot

-
AsakuraDave
őstag
válasz
Dtomka
üzenetére
Látom az iróniát 3 évvel később se sikerült értelmezned...
Nem tudom ki az a sixpak, itt az oldalon nem haverkodom mert ez egy szekta ami itt megy és ebből nem kérek, köszönöm. Én nyersen megírom a valós kritikát amit egy téma érdemel, aztán jönnek sírni a modiknak, hogy valaki bántsa a kedvenc játékomat
Aha, mert én ezért kapom a fizetésem, hogy játékot csináljak... Mikor ott van a BF3 amiben valahogy minden jól működött, egy örök klasszis lett az a játék. Erre itt van ez a förmedvény amit ennyi év után is csak ennyire sikerült befoltozgatni. Persze az a tény, hogy a létező összes studió rá volt állítva a játékra, erre kiadtak egy 3 mapos full ratyi multiplayer only BF részt, hát igen nagy meló lehetett
Érdekes, hogy ha én ilyen gané munkát végeznék akkor valószínűleg már nem dolgoznék ott, mert az ILYET KIBAXXÁK.
Igen, biztosan jobb lesz xD Üljé fel a marketing, pr bullshit hypevonatra, csak hogy ezen nincs fék és szakadék felé száguldozik
-
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Jézusom, el is felejtettem, hogy az elején még csak scoreboard se volt a játékba, mert jajj majd toxik lesz minden hogy a csira, aki 0-120-as stattal ül a játékba azt majd anyázzák, teljesen jogosan
-
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
[link] Mikor megkeresik pl Shroud-ot, az egyik legnézettebb FPS multis streamert a bolygón, de egy k.va szavát se fogadták meg, akkor most ki is a hüje?
Miért is hiszi el bárki, hogy a következő BF jobb lesz, de komolyan?
-
AsakuraDave
őstag
-
AsakuraDave
őstag
válasz
sixpak
üzenetére
Van ez a temus BF, a Delta fórsz vagy mi, remények itt is hamar meghaltak a demo után...
Itt egyszerűen túl nagyok és openek a pályák, olyan grafikai megoldásokkal, hogy alig látni sokszor bármit is, tényleg csak ha már betanultad, hogy itt meg ott szoktak lenni emberek lesz esélyed bármelyik pályán is, de vicces, hogy az a havas fos pályán fél óráig rohangáltam a teljesen nyitott terepen és csak 1-2lövést kaptam, tehát valszeg nem csak én nem látok ezen a mapon xart se
-
AsakuraDave
őstag
válasz
sixpak
üzenetére
Egyértelmű, hisz aki szereti és követi a BF szériát az inkább távol marad ettől a ganétól, csak k.va gáz, hogy nincs egy modern multis lövölde ami azért nem annyira harci szimulátor mint egy squad44 és társai hanem egy nagy open térképen ahol van harckocsi, helikopter és társai... 10+ éves játékokhoz kell nyúlnia az embernek ha minőséget akar látni
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Biztos, hogy látják mert most először 20+óra játék után végre egy olyan squadot kaptam amibe nem agyhalott gyökerek voltak csak, hanem képesek voltak egy kurva gombot megnyomni amivel lehet spotolni és éééérdekes én kurvára látom a kis piros jelet a játékba előttem hogy hol az enemy ilyenkor ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRDEKES, aki ezt baszki figyelmen kivul tudja hagyni az takarodjon mert ez iszonyat szánalmas ha ezt képes benézni
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
??? és ennek mi a lóhalál értelme van akkor? istenem de gyász ez a játék komolyan...
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Lendova
üzenetére
Nem hinném, én anno kölyök voltam a COD széria aranykorába, mégis elég volt a BF3 hogy örökre hányinger kerülgessen ha COD-ot látok vagy hallok
Így szerintem egy ilyen occó kínai bf játékhoz nagyon sok kölyök hozzáfér és tolja is mert sokkal menőbb ekkora csatatéren, járművekkel menni, az már más kérdés hogy amúgy a megvalosítása ennek itt a 2024-ben ocsmány és nem működik, ezért hamar elmehet tőle az ember kedve, de mondjuk egy jó öreg BF3-4 még mindig etalon... -
AsakuraDave
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Már rég játszottam velük, de BF3-4 nem rémlik, hogy a recon kaszttal tudtam volna géppuskával is menni illetve vica versa, hogy enginner de .50cal sniperrel campelgetek...teljesen elbasszák ezzel a kasztok "feladatait"...
-
AsakuraDave
őstag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Nem értem, hogy egy 64v64 meccsen miért 0 a kommunikáció... Ha van egy-két squad akik premadek és tudnak voiceon is dumálni azok kb lehozzák 10v64-be, mert amúgy csak egércsorda módjára szaladgál mindenki, semmi "taktika" hogy most védjünk egy bázist vagy támadjunk egyet... A chat az le lett tiltva valamikor? Mert hiába írom squadba(bár ezen nem lepődök meg mert olyan félkegyelműeket kapok 0-24, hogy az már fáj... lelőnek és spotolom/pingelem a csávót a házba, hogy ott van a sarokba erre a squad társam rámfut feléleszteni és közbe agyonlövik... nem elég, hogy pittyeg a spotolás ilyenkor ami rohadt idegesítő ergo rohadt könnyű észrevenni, de ha még süket is az ember akkor meg vizuálisan is odatesz egy kurva nagy jelölést, hogy hahó ott oda löjjetek már...), hogy védjük mondjuk E-t amit jelenleg 2 shotis kötsög támad(CQC bázis) de nem nem jönnek, én szórakozok 2v1-be ott velük, aztán mire végre odajönnek meg a csapatból is másik addigra már özönlenek ott az ellenfelek, és ez a RU induló bázisunkhoz legközelebbi, azaz első bázispont...de nem, kurvára nem érdekelt senkit..
-
AsakuraDave
őstag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Lófaxt nehéz...csak iszonyatosan sok az agyhalott akiknek anyucikától kisírt 2000 forintjukból lett meg a játék mert a csicska fejlesztők nem tudták olyan állapotba kiadni a játékot, hogy az évszázad bukása lett a játék ezért még a Steamen is 80%-os akciókba megy ez a gané
Úgy csinálok 1:1 K/D-t +jó pár assist spotolással, defelek zászlót stb, hogy közben fegyvert unlockolok 25m-en belül kell öljek a fegyverekkel ami retek nehéz nem HC-ba, de még ígyis van aki képes mögöttem végezni, az mégis mi a halál faxát csinál? Ebbe mit élvez, mi a játék számára? Mert ez eszméletlen, hogy van aki ennyire retek béna és nem, nem hagyná ott X idő extrém száraz mélytorkozás után, nem baszki hanem még utána lévő pályára is jön utánam az idióta

-
AsakuraDave
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Egészségére annak, aki szeret hányni
Még a kínai temus bf copyban is jobb a láthatóság, nem véletlen kellett nekik minden pályát reworkolni mert amennyire nagy tereket terveztek az úgy el is baszták a láthatósággal...
Van ez a rémesen gagyi designolt pálya ahol B1+B2 egy kis domb tetején van ami tele van zöld füves-bokros-fás területtel. Felsunnyogok bebujok az 500m magas fűbe (mert valamiért a bf fejlesztőinél ez a normális, hogy a fű az 500m magasra nő, nah mindegy..) én nem látok semmit, már 5-10mp egyhelyben vagyok nem mozdulok, futnak el mellettem erre hirtelen az egyik oldalról lelő...igen, teljesen korrekt, hogy neki a cfg miatt kb fű sincs a játékba
Leirhatatlanul szánalmas, hogy persze anticheat az van de még egy rivatunert se enged, hogy tudjam monitorozni az FPS-emet, de azt simán meglehet csinálni, hogy cfg-vel pirosan világítóvá varázsolom az ellenfeleket, hogy legyen esélyem látni őket a pályán
-
AsakuraDave
őstag
PC-n milyen grafikai beállítások mennek, mert konkrétan ha a pofámba van az enemy se látni annyira tele van geometriával, ilyen xarul még egy játékba se láttam, ez kezelhetetlen...
Ahogy néztem pár yt videót kb mindenki extra low grafikán, sőt még cfg illetve consol parancsokkal kb minecraft szintűre butított grafikával nyomja, hát igen így talán észre lehet venni az enemyt egy 650km szabad területen, de ennyi erővel akkor inkább játszom a meincraftal
Ez, hogy nem tudják megoldani egy multipalyer only címnél, hogy egységes legyen a grafika nem pedig idegbetegkispista a 2ezer forintos patreon cfg-vel a pálya másik végéből is egzakt lát mert olyan szinten lebutitja neki... gratulálok... tele van 0-20 statos emberekkel minden kör, egyszerűen élvezhetetlen fos az egész, vagy aláz a csapat vagy téged aláznakSpotting nem működik továbbra sem? Mert én kapom a 6trilliomodik kitüzőmet, hogy szarrá spotolok a csapatnak de én kurvára egy spotot se láttam még, csak akiket én spotolok, ez kurva gáz
Chat az 0, semmire se reagálnak, vagy ennyire halott ez a xar, hogy mindenki AI lenne? -
AsakuraDave
őstag
Steamen 15eurót megér a játék? Nekem nagy csalódás volt, nem tudom azóta mennyit javult illetve sok a paywall mögé rejtett mondjuk elérhető fegyver stb?
-
AsakuraDave
őstag
Hali,
Jelenleg mennyire játszható állapotú a játék, tényleg "sokat" javult release óta? Megjelenéskor nekem hatalmas csalódás volt viszont most 20ojrót lehet megérni néha lövöldözni pár kört.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem bug. Feature!
-
AsakuraDave
őstag
[link] Nem tudom ki ez a paprikajancsi de elvileg nagy FPS huszár és eléggé kontraproduktiv, hogy ő szerinte azért a legjobb játék a BF2042 mert ott a Portal végtelen lehetőséggel, amiben épp egy 5v5 Rainbow Siege szerű modra van ráizgulva. Szóval 5v5
a 128vs128 helyett, OK.
-
AsakuraDave
őstag
-
AsakuraDave
őstag
[link] Úgy 99%-ban facts
All out Warfare 4/10
Hazard Zone (lol) 2/10
Portal 7/10Amúgy tényleg nincs is naval combat a játékba, pedig még egy BF1942-ben is tudok anyahajóba szállni és ágyukkal lődözni a térképre.... De itt még csak motorcsonak, semmi nincs. Nincs is tenger a játékba csak sivatag meg mégtöbb sivatag, végülis érthető egy sivatagot nem nehéz lemodellezni, homok azt ennyi
Vicc, hogy még a széria leglehuzottab részébe is a BF V-be van naval combat és ha még néha idegesítő ha túl erős játékosok ellen vagy de egy mini partraszállásokat lehet "átélni" pár map elején. Rendesen anyahajóról indulsz a repcsivel és sorolhatnám ami hozzá ad a feelinghez. Ez ami itt megy a tipikus 0 kreativitás és leegyszerűsítés, hogy há csak airdropba kapsz egy T34-est me mé ne. Ami readás 3-4 kis ejtőernyővel érkezik amik nagyon szépen elporladnak
még ezeknek a leérkezési animációit is úgy megvágták, hogy hányadék mikor a trailerekbe sokkal látványosabbak voltak.(mint minden más is)
+1 hatalmas pont, hogy nem a játék fun hanem te meg a haverok izzadtok, hogy azzá tegyétek a játékot minden bug és kidolgozatlan agyatlanság mellett. Ha egyedül játszol, teljesen élvezhetetlen, nincs benne semmi. -
AsakuraDave
őstag
2 évig volt "szerencsém" koreai cégnél dolgozni de 1-2 csaj volt aki mondhatni szép volt. Náluk az van, mint kb összes ázsiai országba, hogy vagy úgy festenek mint a fiúk vagy olyan gyönyörű, hogy lefosod a bokád de nincs köztes
És persze a szépeket ki se engedik az országból

Valami nagyon félre ment ha a csajról csinálták az ingame modellt.. Az inkább hasonlít egy vietnámi, rízsföldön dolgozó szegény lányra mintsem Ő rá... -
AsakuraDave
őstag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Főleg ezek a meccs végi iszonyat cringe beszologatások.. Aki erre azt mondja, hogy nem 1:1 COD-ból átvett baromság az menjen el és nézesse meg az agyacskáját :Đ De eskü a COD-ba még normálisabb szövegek vannak és legalább nem ekte amcsi akcentussal böfög valamit egy német ss katona...
-
AsakuraDave
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem véletlen, illetve, az sem, hogy egy ideje EA play meg minden szirszar van Steam-en. Mivel az origin egy gány, hányadék, tipikus EA platform amit egy PC-s se használ szívesen tudják jól, hogy steam-en min 10x annyian vennék meg a címeiket ha cserébe nem a fos platformjukat kell használnod, ami csak részben igaz mert sajnos steam-en is kell origin... Cserébe drágább steamen a játék de ha minden igaz ebből az eladásból kevesebb pénz jut az EA-hoz mivel a steam jól megadóztat minden eladást. Kis indie talán ha 20%-ot megkap?
EA biztos több de nem hiszem, hogy 100%. -
AsakuraDave
őstag
válasz
zebra_hun
üzenetére
Ti még hisztek a mikulásba meg a tojást tojó nyusziba? Vagy mi a tökömért vette meg bárki is a beta után a játékot? Főleg, hogy van lehetőség trialozni 10órácskára. Minimal kiadással szerintem elég könnyen el tudod dönteni, hogy kell-e ez neked. Nekem a trial fele bőőven elég volt de már az open beta is igazából, ott mondtam hogy ebből nem lesz előrendelés de vétel is csak miután kijött és sok-sok tesztet irományt láttam róla. Felesleges itt tényleg győzködni azon embereket akiknek EZ a valami bejön mint BF játék. (Nekem a Portal bejönne de mivel kb nem lehet ott fejlődni bennem van, hogy részben időpazarlás jáccccani)
Akinek nem tetszik, nyomjon egy negativ véleményt a játékra valamelyik valamit is érő review rendszerbe mint pl steam stb. Refund és egyebek. Ha meg már nem tudod akkor tanuló pénz és rakd félre mert azért biztos hogy egy fél-1 éven belül fog ez javulni de nincs értelme vergődni, idegeskedni rajta. És legalább a valós player base-t nem nyomod fel. Ha van 4milla eladott példány de csak 1 milla aktív játékos az sokat elárul, persze hatalmasat szakítanak rajta de legalább nem tudják verni magukat az aktív player base-ra amit lehet 1-2 befektető megkövetel amúgy az EA-tól, ergo ha neked nem tetszik de kifizetted akkor is le kell tenni, el kell fogadnod, hogy kidobtál pénzt, van ilyen de ez legyen a legnagyobb gondod!
Amin látod, hogy EA, Ubisoft SOHA nem veszünk meg előre ennyit kell megjegyezni. FC6 topikba is kaptam a savat, hogy miaz hogy szerintem ez fos lesz azt tessék a fórum kb élt day0 +3napot azt a senkit se érdekel a játék. Néha valaki beír hogy volt patch meg nem indul a játék és ennyi
Mondjuk ami még kicsit izgat, hogy akik ennyire oda vannak ezért a részért, angolul tudtok amúgy vagy bármi más idegen nyelvet, német esetleg?
[link] Durva mennyi fejlesztő céget vásároltak fel és tettek egyenlővé a földdel
Monopolyum de legalább a játékaik is jó xarok egy ideje
-
AsakuraDave
őstag
Nah ez a patch PC-n ~8giga. Mondtam én, hogy majd ha a játék eléri a 90-120Gb-os méretet addigra kb végre élvezhető is lesz
-
AsakuraDave
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Unalmas fegyver és jármű kínálat? És szerinted a BF2042-ben ez jobb?
BF1-be is kellett volna a sok idétlen COD huszár stílusu felaggasztható szarságok a fegyver oldalára meg egy WW1 korszakban igazán sok high tech kütyü volt fegyverekre végülis igazad van sokkal jobb a CODosítás és tegyünk fel mindenfélre holo,red dot, ilyen grip olyan grip szirszart egy Gewehr 98-ra
Meg végülis csak classonként több fegyver volt benne mint itt összesen readás itt ha 1-2 ami használható is :Đ Te direkt csinálod ezt?
Bocs, hogy mi már unjuk, hogy mindig várni kell a "feljavításra" meg az exxxxtra tartalomra.
"ott vannak a mappok, assets-ek, funkciók, terepmunka"
Hol és még is mik pontosan? Én elfogadom ha tévedek és megbocsájtásodért fogok esedezni de sorold már és mutasd már fel kérlek ezeket itt a bf2042-ben, hol mire? -
AsakuraDave
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Akkor te nem sokat játszottál a BF V-tel. Mi a kirívó csaló neked, a 100-1 stat vagy csak ha már legalább 200-1 a K/D? Bármelyik szerverre felmész ahol épp a metros pálya fut tuti hogy lesz 1-2 csaló. Lehet most átjottek 2042be mondjuk
-
AsakuraDave
őstag
Jól látom, hogy nincs ilyen opció vagy ha igen akkor hol tudnám állítani a pontok láthatóságát? Elég sokat eltakar az a sok hatalmas A-B-C-D stb pont jelzése a képernyőn readás nem is átlátszóak.. Kikapcsolva sokkal jobb lenne.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Sayiid919
üzenetére
Elég nagy retardnak kell lenni ahhoz hogy erre álljon fel. A csalás tudod mire jó? Egy big fuk off dice és a community xopatására. Kizártnak tartom h bárki azért csal mert élvezetes lesz tőle a játék és főleg nem a top1 scoreboard miatt. Főleg ebbe a 2042-be a legnagyobb flash lehet csalni hisz nem is tudják rólad nem anyáznak de közbe full illegal játszol és ezáltal magadba elkonyveled hogy háhá ennyit ér a dice/ea.
-
AsakuraDave
őstag
[link] Hát ezen besírtam
Nyomorék jackfrags mintha sose játszott volna BF3-4-gyel
Amúgy a mapokon tényleg nincs légelháritó/tank ellen löveg?
-
AsakuraDave
őstag
A fenn maradt ea play sub játékidőmet úgy akarnám használni, hogy a legtöbbet fejlődni szintben, most a Portal mód ad már rendesen XP-t?
-
AsakuraDave
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem tukmálok itt semmit senkire, nagyon félre érted a lényeget...
Én csak azt mutattam be ezzel a játékkal, hogy egy modern kori squad based control pont foglalós multis játék amit egy 100 fős kis lengyel csapat fejlesztget 1/10 annyi budget-ből, nincs nagyon lemaradva egy AAAA BF címhez is mérve.
Hidd el én lennék a legboldogabb ember ha ez a BF rész jól sikerült volna, valszeg már kirugtak volna a meló helyemről mert annyira bekockultam volna :Đ Viszont én már a trailerek után megmondtam, hogy ez egy ilyen semmilyen játék lesz és csak rámennek az ingame mini tranzakciókra teljesen elkurvulnak és átmennek Activision-Blizzard színvonalba ami már a BFV idején is érezhető volt. Meg tök ügyesek amúgy a marketingesek EA-nál hogy ennyi embert rábírtak szedni, hogy egy jó fél évig teszteljék és reportolgassák nekik a hibákat. Más cég ezt fejlesztés alatt teszi meg és Ők fizetnek ezért embereknek nem pedig fordítva mint most. De persze én is ezt csinálnám ha a customerek nagy része még így is ráfanyalodik és kiad 60-100eurót előre is akár

Jelenleg olyan 48giga a játék, szerintem 90gigáig eljutunk a patchekkel mire tényleg élvezhető legyen nem csak elvakult fanatikusoknak is. -
AsakuraDave
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Mivel mindenki inkább lenyeli a 60-100 eurós bughalmazt mint a BF,COD és nem nyitnak az ilyen indie játékok felé persze, hogy halálra van itélve lehet akármennyire jó. A fogyasztó a balfasz itt keményen. 3éves játék igen de itt veritek magatok, hogy a BF szebb mikor full lowon toljátok illetve a TAA miatt sokkal mosotabb a kép míg itt nincs TAA ha akarom és feltolok rá res scalet a tűéles képért és maxon is simán jól fut... Ha ilyen fejlesztők kapnák a zsét és elismerést akkor idővel simán túlszárnyalák ezeket a fos EA/DICE + Blizzard/COD fejlesztőket..
De ez olyan mint a mobil piac hogy csak az Iphone és havonta veszek újat 500.000-ért mert attól menő leszek.. -
AsakuraDave
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
[link] Szerintem nagyon jól összefoglalja és jó érveket tesz fel ami ellen persze egy BF fanatikus csak fröcsögni tud.
"Squad based objective play" Mintha a Battlefield széria is erről akarna szólni, nem?
Most mivan a 2042-ben? "Only in Battlefield moments" azaz, nem működő hitreg, hoverboard ami feltapad a házak falára, 128vs128 káosz, semmi taktikai lehetőség főleg a pálya dizájn miatt meg a csillámpóni fiszifasza homokvihar meg tornádó effekt...
WW3 rengeteg fegyver, jármű és azokat elég komolyan tudod személyre szabni, kb escape from tarkov szintű a dolog meg egy kis COD de ebbe már a BF is belement főleg ezekkel a lifegő szirszarokkal amiket rátudsz aggatni arra a brutál 20db fegyóra ami van a játékba.
Nem azért linkeltem, hogy ehhez képest mennyire szar a battlefield 2042 csak azért kicsit elgondolkoztató, hogy egy 7x annyi man power-rel rendelkező developer team és szerintem min 10x budget-tel ennyire képes egy kis lengyel fejlesztő csapathoz mérten."kevesebb a detail" ???
Mi számít detail-nek? Az hogy a havas pályán van pár low poly gagyi pingvin meg a sivatagba kigyó? Vagy hogy a BF-ben a belső terek rém egyszerűek semmi kidolgozottság. Nyílt terepeken meg nincs sok geometria, hogy ha már ekkora térkép akkor lehessen fedezékből fedezékbe mozogva taktikusan játszani. Itt futsz a nagy nyílt terepen és reméled, hogy nem lőnek le mire oda érsz ahova épp futsz vag hogy te veszed észre az ellent elsőnek. -
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
[link] 100fős vs 700fős developer team munkája
-
AsakuraDave
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Haladni a korral = egy bughalmaz 10x gagyibb geometriával, kidolgozatlan belső terek és hatalmas nyílt terep ahol egy fedezék sincs...OK
Ez az időjárás változás a legjobb dolog persze :'D Kár, hogy egy autós játék jobban csinálja khm.... Év végéig ha marad 100.000 játékos sokat mondtam... Portal-ba persze lehet sokan megmaradnak. -
AsakuraDave
őstag
" fejlődés van benne, szintezés, badges-ek, járművek, fegyók szintezése, pályák, spawnpontok megismerése, minden új"
Akkor reseteld le a bf3-4-1-5 statjaid és kezd előről
Új map? Wáo, még jó hogy ennyit tudtak csinálni
Minden bf,cod részbe új mapok, fegyók, szintezés van nem tudom mitől van úgy elájúlva... Az új mapokon meg 0 a levolution, így most mivan? Szóval a visszafejlődés, jó dolog, jól értem? Nem kellett volna ehhez új játék, egy kieg a BF4-hez, annak elment volna.. A Portal azért tetszik sokaknak mert csak ott kapod meg azt a bf stílust és játék érzést amiért imádjuk ezt a sorozatot, nem sok munka kelhetett ahhoz hogy a már ezer éve meglévő asseteket újra berakják egy játékba.. -
AsakuraDave
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem kompetitív de televan übermegahaxx klánokkal akik csak 5fős premadekbe tudnak nyomulni. Nagyon élvezetes volt BFV-ben mikor alapból semmi balance de még berak ellenfélnek 2x 5fős premade klánozos nördöt.... Az ilyet dobja már össze ugyanúgy premade csopik ellen vagy akkor ne mind a 2premadet egy csapatba tegye de ez gondolom 2021-ben túl nagy programozás igényelne egy ilyen matchmaking megalkotása.. Semmi bajom amúgy hogy összejátszanak persze úgy a legjobb csak k.vára imbalanszt hoz és nem nagyon áll fel arra, hogy nálam 100x bénább játékosokat darálok be.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Mert tudom, hogy itt biztos találok majd fórum társat akivel magas szintű elmefutattást és vitát tudok folytatni arról, hogy milyen ultra gáz a mai gaming piac és gamer társadalom :Đ
Anyway, engem meglehet győzni csak akkor mutass ellenpéldát amit meg lehet vizsgálni, nem csak benyögni, hogy ez f0s vagy ez g3ci jó!
Leírtam, hogy nagyon jól látható, hogy mi az a kevés dolog ami fejlődött és mi az ami visszalépés és, hogy egy ilyet a jelenlegi hardverekre adtak ki mikor annó fele ennyire erős hardver se volt és még is elég komoly dolgokat tudtak összerakni..(bugos volt, crashelt, anyámkínja? sajnos igen, DE miért most nem az?
) -
AsakuraDave
őstag
válasz
zebra_hun
üzenetére
Nagyon sok mai játékra elmondható ez amúgy. Felkéne ébrednie a gamereknek és mutatni a fukkot a fejlesztőknek, vissza kell menni a jó kis BF3,BC2,BF4 érába mai hardveren úgy is 16K 144fps-el futnak
Ezeket a mai játékokat meg feldughatja magának az összes fejlesztő/kiadó majd veszek újra játékot ha abba lesz minőség,munka. -
AsakuraDave
őstag
[8 év telt el a két játék között btw]

-kifinomultabb tesszeláció, geometria a talaj deformálodásban(bár a jegen nem hagy nyomot a több tonnás tank most :Đ)
-helikopterek, jetek sokat javultak effekt és geometria terén viszont a tankok szerintem gagyibbak csak a rajtuk fityegő camo ami extra
-debris, smoke kb egál mert van mai jobb van ami visszalépés
-realisztikusabban törnek az ablakok
-kigyulladt, felrobbant jármű effekt nagy visszalépés
-víz fizika talán kicsit jobb, élethűbb
-környezeti hatás mint a szélvihar visszalépés, egyedül az igen extrém tornádó, homokvihar ami plusz
-alles zusammen az egész játék steril.... a BF4-ben ránézel a monitorodra és érzékelhető, hogy a karakter kezében a fegyver valami fém anyagból van, élesebb szebb a képe(ez minden tereptárgyra, fegyverre, járműre elmondható kb)BF4 -et PS3, XBOX360!!!!!!!!!!!!!!!!-ra IS KIADTÁK EMBEREK!!! Olyan ezer éves lófütty hardverrel megáldott konzolokra IS! Volt bennük levolution? HÁT VOLT! Voltak bugok, gondok, crashek? VOLTAK! És? 2042-be vannak? Hát dögivel!
Pedig a leggagyibb hardver amire kiadták az a XB1, PS4. -
AsakuraDave
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nálam minden maxolva van és ha nem lenne valami memory leak akkor 4K dsr-el menne 2K monitoron csak ha scalezed a felbontást random crashel a játék
Gyönyörű a táj az utak a növényzet, olyan buja erdők vannak eszméletlen. Az időjárás is a homokvihar, hurrikán minden hat a környezetre és este olyan a fény hogy besz@rok nagyon valósághű. LOD lehetne jobb de nálam azért a képeken is látod hogy távoli objektumok nem low resek csak van pop-in pl fű csomók szóval az Draw distance is felemás.
Nem kellet semmi féle befolyás hogy arra gondoljak hogy ez egy battle royalnak indult... Azt se tudom ki au a tag aki ezt "leakelte". -
AsakuraDave
őstag
Amúgy itt van pl az FH5 ami egy nagy open-world autós játék és teljesen rombolható környezettel, egyedül persze a házakat meg a vastagabb fákat nem tudod szét kapni de kb minden mást igen. Szóval egy BF2042-ből hol az ilyen szintű növényzet, hasonló kép élesség(0 sharpening van rajta amugy) és BF hűen mondjuk azért 1-2 nagyobb felhőkarcoló igazán lehetne rombolható mint BF4-ben
Jah sorry ez egy battle royalnak indult rész lett így ezeket kihagyták..
-
AsakuraDave
őstag
Persze értem hogy sokan full lowon tolják és így nekik mind1 a grafika meg a technológiai része de akkor ott a legelső bf miért nem tolják azzal, ott biztos lesz ezeöccá fps is...
9990 lenne a teteje amennyit ezért kiadnék de ennél 1Ft-tal se ér többet ez szerintem. Ha agyatlan lövölde kell akkor elmegy csak arra ott a cod ami legalább tud tényleg pörgős lenni... -
AsakuraDave
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
[link] sorry nem tudom miért volt rossz
-
AsakuraDave
őstag
-
AsakuraDave
őstag
Pörgős a játék menet?!?!?!? Ez nem a COD nah az pörgős meg a Quake, UT3 vagy nyomj egy Doom Eternalt Ultra Nightmare nehézségen, "pörgős" ez jó vicc volt
Szóval az amugy taktikus squad játékra alapuló modellt elhagyták egy egyszeri COD lett ahol hoverboard-dal tolod a multi killeket a pont foglalás meg ilyenek kit is érdekelnek.
Nem veszem észre? Hát ilyen elmosott low LOD mellett persze hogy nem látom hogy a sok fako akármi között melyik is az ellenséges egység. Hatalmas nyitott terek, kevés fedezék. Egy ponton rohangálsz, lövöldözöl, meghalsz, respawn és megy elölről mint egy COD-ba.
Tök jó hogy tetszik jó neked de előző részek is megvoltak mind? Mert ennyire pozitivan látni az egészet érthetetlen ha csak nem ez az első FPSed egyike. Én is szeretném így látni és élvezni de nem tudom mert nekem vannak elvárásaim nem egy 2Xedik semmilyen lövölde. (Egy COD-ot se tolok mert nem tetszenek, csak a single player részeket toltam ki, de MW2 idején akkora nerd voltam hogy állandó szerver top1 voltam, mindig kaptam higy csíter aztán jött a BF3 és áttértem
) -
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
[link] TAA, oké nem mozogsz a játékba még éles a kép de ahogy mozgásnak indul a játék rátesz egy igen észrevehető elmosódást, nah ez egy akciódús FPS lövöldébe nagyon kell a +elmosás, hogy még véletlen se tudd kivenni, hogy az ellenfél... Az már csak hab a tortán, hogy a fejlesztőknek nem igazán tűnik fel, hogy az animációk teljesen rosszul vannak belőve a target frame rate-hez KONZOLON! Ahol fix 60 és 120fps mód van! Ezek után mit várok én így 2021 végén...
-
AsakuraDave
őstag
Én előrendeltem steam-en a CP-t szigoruan 14nappal a megjelenés előtt mert 28évesen azért már nem vagyok akkora balfék, hogy ne tudjam manapság bármelyik AAA játék kiadásra kerülhet olyan állapotba, hogy az nevetséges és szánalmas. Elég is volt 1 óra 50perc arra, hogy töröljem és ment a refund(azóta akcióba megvettem de még mindig nem kezdtem el), Witcher 3 kb minden elérhető launcherre megvan GOTY kiadásba szóval a CP vonatra nagyon fel voltam ülve mert imádom ezt a stílust meghát CDProjectRED akik nekem bizonyítottak a Witcher 2 és 3 játékukkal. DE ezek még mindig olyan játékok amit egy modding community eltud vinni a hátán, Witcher 3 se volt tökéletes és igazából HD módal toltam meg 1-2 hiba javító community patch-el, mai nap valszeg azért a CP is modokkal már elég jó állapotba van meg elég erős hardver, ssd mellett azért annyira extrém bugok nincsenek már tudtommal. VISZONT egy BF-be nincs modding community, ha a DICE javítja, megváltoztatja akkor lesz csak, amúgy SOHA.
TI, hogy nem fáradtok bele abba, hogy már a 4-5. battlefield rész jön ki ugyanolyan trehány félkész állapotba? BF3 oké egy true next-gen játék volt ott még úgy voltam vele, hogy oké ez nagyon odab@sz de még kell idő, patchek stb. Hogy tudjátok ezt lenyelni? Bemész a boltba és veszel tejet, húst hazaviszed kiderül, hogy romlott visszamész és ezt eljátsza még 5x veled a bolt, hogy romlott árut ad ki, nem zavarna???? Nincs semmi hűha amire azt kell mondjam, hogy jah ez beletelhetett 2 év fejlesztésbe, a nagy lóf@szt 1:1 BFV csak modern korban ennyi ezen mit kellet fejleszteni? Hát semmit, ez csak egy "mod/"dlc"(amit kellett az meg 1 évbe bőőőőőven belefér) -
AsakuraDave
őstag
[link] [5:06] -tól Hiába a jobb textúra meg geometria egyszerűen olyan mű és élettelen az egész környezet a 2042-ben. A BF3-ba mai hardveren simán tolsz egy 200% res scale-t semmi AA(főleg nem ez a xaros TAA) és kapsz egy tű éles képet hogy a pálya másik végéből kiszúrod az ellenséget ebbe meg jövő hardverén se tudod megtenni mert fix TAA van rajta(mint minden "nextgen" játékon). Itt meg már 3méterre a fa,bokor olyan szinten össze van mosódva, hogy teljesen mű hatást kellt de legalább nem is látok tőle... Olyan COD-os fakó, elmosott, felesleges agyon effektelésekkel...
Mikor felrobbantja a tankert meg a kocsikat hiába nem annyira kifinomult a füst effekt de sokkal nagyobbat szól és jobban vissza adja meg a fent maradó füst stb jobb a BF3-ba, BFV-be meg volumetric volt tehát a tűz bevilágította a füstöt, persze ezek most tényleg olyan dolgok csak, hogy miért kellett ezeket butítani ha a motor képes rá és csak apró részletek.
Belépek BF3,4 és látok mindent, tudok különbséget tenni a geometriák között. BF V már nehezebben látom át a pályát részben a TAA és effektek miatt, 2042 fél méterig ha látom, hogy hol mivan mert annyira összemosott minden nincs különbség egy fűszál és egy betonfal materia között, műanyag mind a kettő és fakó. -
AsakuraDave
őstag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Tök felesleges és nem is kell meggyőzni ezeket az embereket..
Begyöpösödött 30-40+ csávókák akiknek ez a next-gen, csak tudnám akkor hol voltak mikor kijött a Half-Life 2, Battlefield 3.
Nincs az emberek java részének elvárása, igénye arra, hogy amiért fizet az minőség legyen, persze értelmes keretek közt tehát egy 10euros indie game nem kell hogy világmegváltó legyen. Megszokták, hogy a nagy cégek AAA játékai mára egy ugyanolyan sémát követve és egyre több buggal, kevesebb időt és energiát rászánva jön ki de ők csak veszik és veszik.
Illetve nem képesek belátni, hogy esetleg hibáztak vagy nem kellett volna ráülni a hype vonatra. Nem egy játék van amit én is teljesen beleörülve, fanatikus módjára vártam és meg is vettem de szembesültem, hogy ez nem az amit eladtak nekem ez egy átverés egy félkész játék. Nem kezdtem el hitetgetni, hogy nem baj jó lesz ez így 2021 táján high-end hardverrel hanem szépen ment a refund. Rá lehet fogni a covid helyzetre hogy amiatt lett ilyen a játék de az ilyen copy-pasta címeken 1 év munka mire megy el, csak átnevezik meg más színe van azt csókolom. BF3-4-1-5 ugyan azok a netcode hibák, bugok és ennyi idő után még mindig ugyan azokkal kell megküzdeni megjelenéskor, mintha fogalmuk se lenne a motor adottságairól és lehetséges bugok tömkelegéről mintha mindig kezdő emberek dolgoznának rajta, kiadták a melót az idei intern csoportnak vagy mi? Persze pénzügyileg jobb ha neked fiztnek azért hogy tesztelhessék a játékod nem pedig te nekik csak ez itt sok vásárlónak még nem esett le
Nem, nem CSAK a Battlefield EA/DICE párosról van szó hanem manapság minden nagy kiadóról és annak customereiről akik sajnos egyre igénytelenebbek.
u.i.: Tehát a legszörnyűbb az, hogy olyanok áhitoznak a mai jákékokról akik amúgy 10-15éve folyamatosan tolják az előző részeket is nem pedig aki ma nyúl életében elösször egy játékhoz mert annak persze nincs sok hasonlítási alapja... -
AsakuraDave
őstag
Nem tudom ehhez mi kell de ha csak player lvl azt elvileg lehet farmolni AI ellen is :Đ
Amúgy ez nagyon tré ahogy kiadták de nem ez az egyetlen játék idén ami ilyen pocsék állapotba jelent meg pedig "AAA" cím lenne
Portal adja de ennyi és ezek a feltételezések, hogy igazából battle royal akart lenni szerintem 80%-ban valós lehet, ez a meccs elején helis bejátszás, armor plate baromság 1:1 battle royal szint mert amúgy semmi értelme hogy ezeket bele tették, egyszerűen csak megmaradt assettek hogy ennyivel is több van a játékba.
Pályák is nagyok de k.va üresek és nyitottak.
Grafika elmenne de rá van cseszve egy olyan 50%-os sharpening amitől nagyon mű az egész és nem lehet graf beállítások alatt finomhangolni hogy nekem mennyire lenne szükségem, a TAA off opció mellé nehéz lett volna implementálni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha idén nem patchelik ki a legnagyobb gondokat mind mechanikai mind balance ügyileg akkor ez nagyobb csalódás mint a CP77
*szerk.: illetve JZ videó alapján elég érdekes, hogy 2060-as kártya 98% végig egy 3080Ti meg 50-70%... -
AsakuraDave
őstag
Nah megvolt a próba és eddig olyan semmilyen
Laggos, bugos hitreg, 1op fegyo van és ennyi jah meg az a hoverfosss az nagyon jó lett

Nincs új motor, semmi.. Mit kellett ezen egyáltalán dolgozniuk? Mostanság az a menő hogy minnél roszabb állapotba adjuk ki a játékokat?
FH5 is tele van bugokkal de legalább szép
-
AsakuraDave
őstag
Ha Steam-en veszek EA Play subot 1 havisat az akkor havonta vonni akarná majd? Hol tudom lemondani ha steamen veszem?
-
AsakuraDave
őstag
válasz
AAtt1la
üzenetére
Még is eddigi gamerkedésem ideje alatt volt egy valag játék ami 15p után úgy beszippantott hogy azt vettem észre hogy már másnap reggel van. Ez minden csak nem AAA cím. 30 eurot megér de ennyi. A codok is fosok nincs egy ép kéz FPS már évek óta... Meg jöttök hogy de a BF nem COD akkor ezt mond a fejlesztőknek is mert egyre inkább COD a játék mintsem BF. A legtöbb BF rajongó BFBC2, BF3-4 érabol van. Azoknak ezek az új részek nem fogyaszthatóak. Legtöbb játékos nem tryhard nolife akar fixen másik 4-5emberrel játszani hanem meg ha próbálsz is sokszor csak egy full átlag csapattarsal vagy és az ellenbe meg az 5 pro ledaral. Balance sose volt BFV be nagyon jól látszódik ha egy-két premade felmehet semmi skill score based alapon szerverekre darálni azzal csak azt érik el h mindenki lép a gyászba mert aki ekkora nerd az menjen saját skill ellen. Egyszer csapodtam be 2-3 emberhez akik azonosan jól játszottak és alaztunk de nem tudtam élvezni...
-
AsakuraDave
őstag
válasz
FattyDove
üzenetére
Meg vannak a vén trottyok akik nem tudnak túl lépni a múlton és minden nemű technológiai fejlődés vagy újítás az rossz
BC2, BF3-4 több száz órám van bennük a BF1 kimaradt gép miatt az 5 meg olyan amilyen, minimális időre köt csak le ez a 2042 meg a beta alapján nagyon gagyi de majd ha kijön a 10 órás trialt megnézem. -
AsakuraDave
őstag
Ha Steam-en veszek EA Play-t azt ott hol tudom lemondani utána a subot? Meg így is menni fog a 10 óra triál erre a csódára?
-
AsakuraDave
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A BF2042-höz csak 10 óra játékidő jár az EA Play-el?
-
AsakuraDave
őstag
Hát ezt az új trélert látván lehet maradok A vanguard-nál ott lesz zombi meg ilyenek abba illik az ilyen mókusruciba berepülök nekicsapódva a falnak és osztom az ellent gameplay
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Blu-ray lejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Építő/felújító topik
- World of Warships
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Titan Quest II
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
pontosabban gusztustalan és féreg csótány, igazi életképtelen vesztes aki ilyeneket használ...
98kill és végig látni a kill logot, hogy mindig fejest lő, a meccs végi faszmércénél ott is volt az emberünk, hogy 98 kill amiből 98 headshot... valami kis 10es szintű gyerek 950xxxxx(random számok) névvel. Ha ilyen könnyen lehet csalni, hogy egy fél órás meccset végig tud aimbotozni anélkül, hogy a csodás "anticheat" kibaxxa, akkor ennyit is ér a játék.. meg sem lepődnék, ha valójában a legtöbb játékos autoaim és 0recoil cheatel.
Aztán meg 2000m-t lő 300-as méter jelzőt használva, hát ez nagyon nem konzisztens.
nézd meg steamdb adatokat, amit már 120x leírtam és belinkeltem... tudom, hogy szemellenzővel nehéz az adatokat összeadni és következtetést levonni belőle, de az már nem az én gondom....min 3 ponttal alátámasztom azt amit kijelentek, amúgy hogy is tudnám kijelenteni a dolgokat ha nincs mögötte amivel ezt tudom igazolni?
az, hogy képtelen vagy a korrelációt értelmezni bennük azzal már én nem tudok mit tenni.. de azt mondani, hogy nem támasztom alá az nettó bullshit és szektás
Valamikor a nagyobb pálya rework alatt volt valami 10 eur körüli áron akkor megvettem de akkor is csalódás volt így azóta nem nyúltam hozzá csak most.

Monopolyum de legalább a játékaik is jó xarok egy ideje