Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Este eltűntél. :(
AInellen sem ad már sok XP-t:
A DICE viszont láthatóan nem értékelte az XP-farmok létezését, mert már szombaton ellehetetlenítették a tapasztalati pontok gyűjtögetését a Portal custom szerverein. Igaz, csak átmenetileg. Ezzel párhuzamosan az All-Out Warfare-ben csökkentették a Solo és Co-Op játékmódok során szerezhető XP mennyiségét.
Forrás:IGN -
RockHaRD
addikt
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Sok sikert, hogy az esetleges crossplatform barátaiddal kommunikálj discordon

Jelenleg nekem sem hiányzik a voice chat, mert pc-n megoldjuk, de van pár haver akik ps5-re vennék, és akkor cseszhetjük az együtt játékot, mert ps5-re a discord valamikor jövő nyáron érkezik. -
WaterWave
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Olvasgatom a hozzászólásokat

Lefordítom magyarra és akkor hol vagyunk a refundtól.Egy dollármilliárdos cégnek nem sikerült befejezni (leprogramozni, megírni) egy egyszerű voice chatet a húszonezer forintos játékban. Hazard Zone-ban majd különösen érdekfeszítő lesz.
Szomszédban a warzone is tele van buggal, néha kilógnak a lábai, de ott nincs népharag, hisz ingyenes.
Kezd lassan cyberpunkos dezsavűm lenni
-
lofagi
addikt
Ha valaki nagyon gyorsan szeretne fejlődni, akkor itt a megoldás. Nagyszerűen lehet szerezni a pontokat ezzel a módszerrel.
Illetve, ha jelenleg érvényesülni szeretnétek a játékban s nem tudjátok melyik fegyvert válasszátok akkor mindenképpen javasolnám a PP-29-et. Félelmetes, hogy smg létére mennyire jó szinte minden szituációban. -
oriic
HÁZIGAZDA
Egyébként én biztos vagyok benne, hogy a visszajelzések miatt a DICE betesz sima 64 fős meccseket is. Ismerős miat Xbox One klienst is megnéztem, az alapból csak 2x32 ember kisebb pályákon sima Conquestben, sokkal élvezetesebb volt valóban. (Ott inkább FPS drop volt sok, meg textúra hiba stb, de ez prevgen gép kliens miatt van)
-
lofagi
addikt
BF2042 Portal Conquest 64 fős. Nah, ha ezt berakják szépen az alap részére, akkor minden jó nekem. Nem is értem miért kell ennyire erőltetni ezt a 128 főt. Annyira bőven elég a 64.
Először játszottam a Discarded pályán, ami le volt szűkítve a tengerparti részre, ahol a roncsok vannak. Amúgy is tetszik az a pálya, de épp azt mondtam,hogy milyen jó lenne az, hogy csak ott lehetne játszani. Tessék.
Követte az Orbital, ami pedig a két rakéta közötti részre volt leszűkítve.
Komolyan mondom, majdnem azt lehet mondani,hogy mintha másik játékkal játszottam volna. Nyilván kis túlzással.
Az élmény egészen más volt. Érdekes módon nem volt 1x sem olyan,hogy nem bírta a szerver és laggolt vagy egyet léptem volna előre és kettőt hátra. Ismét lehetett egy kicsit úgy játszani,hogy ha 3-4 embert egyedül le tudtál lőni akkor meg volt védve egy pont. Nem az,hogy 20 ember ellen harcolsz, mert a csapat többi része egy ponton van. (ez nem a játék hibája, ezen nem lehet úgy sem változtatni)
Szóval ha a portálba visszakerülnek a rendes XP-k s lehet fejlődni majd normálisan ott is. Akkor tuti,hogy ilyen 64 fős conquestekre megyek majd. Ráadásul, egyébként ezt mondtam is a DC-n, hogy sokkal jobb lenne, ha szét lennének osztva a pályák, s akkor egyből 2 pályát lehetne csinálni az egy nagyból. S erre tessék, van ilyen is.
Day 1 patch , ami javítja az idegesítő hibákat, performanceot javítják, kicsit módosítanak az ui jelzéseken s akár még lehet is belőle egy félkész játék.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ForRedGlory
félisten
Nyomtam egy breakthrought AI ellen. Hát, kifejezetten király volt, jobban élveztem, mint a multit.
Arról nem beszélve, hogy AI ellen ezerszer jobban fut a játék. -
Aventador91
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
én is élvezném végülis csak se fpsem még hozzá, meg egyedül nem buli, annyi agyhalott ember van a játékban hogy egész körben darálnak minket a helik és egyedül én vagyok anti air, meg sorolhatnám. egyébként fasza lenne, a rengeteg hiányosságba már beletörődtem
-
spanglee001
addikt
nincs nagy gépem, de fixen 60fps, és minden tökéletes, persze néha lag az van revive bug is néha, de egyébként én élvezem a játékot
-
fornettisuti
veterán
válasz
balage1989
üzenetére
95-99% nálam
-
omfgk
veterán
Hogy legyen egy kis pozitívum : Portal tényleg egész jó buli. Fülig ért a szám az utolsó körben.
De lehet ,hogy csak azért tűnik olyan jónak mert a normál gameplay szerintem minden idők egyik legszarabb Battlefield-je. Annyira nem akar ez összeállni ,hogy az nem igaz.
Hát ez mégse lett annyira pozitív...
----
Angel + DMR lett a meta egyébként. És így abszolúte nem kell az egyébként zokniagyú csapattársakra hagyatkozni bármiért is. Mindent is tud dobni/adni. Mondjuk mivel alap dolgok maradtak ki, amik benne voltak az elődökben így nem is nagyon lehet összedolgozni.AR jelenlegi formájában felesleges.
Hitreg szar, lag van, fps nincs, egy egész sorozatnyi hit képes egyszerre megérkezni. Netcode szar. Még úgy is ,hogy egy-két dolgon állítottam.
Hasznos videó hozzá: https://www.youtube.com/watch?v=ysCTNdPbweo&t=0sHovercraft kellett mint egy falat kenyér. Heli még mindig OP.
Néha nem jelöli ,hogy ki az ellenség. Vagy ,hogy ki a szövetséges. De nem gond hiszen könnyen meg lehet különböztetni az oldalakat (oh wait).Próbálnak konstruktív lenni, de nehéz. Mert több a javítandó mint a működő részlet. Lehet ,hogy gyorsabb lenne újra nulláról indulni.
Mármint nem ténylegesen üres lappal indulni, hanem felhasználni a korábbi részekből azokat a részleteket amik egyébként faszán működtek. És bőven van ilyen.A pályák olyanok amilyenek... Fedezék alig, helyette van inkább rohangálás dögivel.
1 pálya egész jó. 1 közepes, többi szar.
Conquest talán menthető, Breakthru értékelhetetlen. -
nincsnév007
addikt
Most nyomtam egy full AI-s meccset, de jó volt végre nem laggolva játszani

-
bandi0000
nagyúr
Vannak itt boxosok? Màrmint akik xboxon kívánják tolni, és esetleg nincs ki a csapat/társat keresnek, mert én lemondtam a crossplayről, sokkal êlvezetesebb így, hogy nagyjából egyenlőek az esélyek
-
válasz
pandras83
üzenetére
Te kivel keversz össze?
Először linkeltem a metacritic-et.
Köszi, hogy megadtad az engedélyt, kicsit megnyugodtam.
Hány órát kell játszanom, hogy az önjelölt szabadságharcosok számára is releváns kritikát fogalmazhassak meg?
Eddig 15 van és pontosan 90 €-t adtam érte 2 hónapja.
Akkor már leírhatom, hogy ez minden Battlefield-ek szégyene? -
wjbhbdux
veterán
refundoljatok kijött a halo infinite steamen
-
bul07
nagyúr
Ó gyerekek én még nem játszottam így még nem is írtam róla véléményt, de majd jövök.

BF5 törzs gárdája tudja mire értem

-
ƵøŁĭ
veterán

Így hitelesebb a cím 🤔🤫.
-
Lendova
őstag
válasz
pandras83
üzenetére
Amikor egy Ryzen 5950X-en RTX 3090 mellett is be tud 1-1 pillanatra zuhanni simán 60 fps alá, ott valóban nem kerek valami. Az a valami főleg a játék.

Nekem 3700X+5700XT+32GB 3800MHz DDR4 trión helyenként brutál akadásokat produkál, olyankor a 60+ fps is álomnak tűnik, mindezt 1440p low-on.
Ajánlom a konzolba beírni ezt: perfoverlay.drawgraph 1
és csodálni a frametime-ot.
-
prokxy
veterán
válasz
Sayiid919
üzenetére
SX-en tegnap több körben is érzésre max 10 FPS-em volt, jellemzően a kör vége felé.
Chat-et nézve mindenki panaszkodik, hogy lagol a szerver, ez jellemző, hiába lépünk ki-be.
Szóval van még mit javítani.Összességében jól fut, de a nextgen feeling sincs meg egyelőre.
Mondjuk a mai tornádó azért vitt mindent, szó szerint. Ez tetszett.

-
AAtt1la
aktív tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Ok, szerinted elég 15 perc, szerintem meg nem.
Nekem hiába panaszkodsz,nem tudok segíteni rajtad.És nem is akarok meggyőzni senkit arról,hogy ez egy jó játék.Minden új BF-nél ez megy,hogy ez egy szar,bezzeg az előző...
Vannak itt új emberek,akik ezt még nem tudják,ezért belemennek a vitába,de én ebben már nem szeretnék részt venni.
Jó,hogy ezt mind kiadtad magadból, nyugodtan tegye meg bárki,csak ez nem az a hely,ahol sok változást értek el vele. -
Dtomka
veterán
Sry, nekem még nincs meg a gém így nem tudtam megnézni. De keresgéltem, és az alábbi oldalon is ez a téma. Sajnos tényleg nincs benne, talán patchel.
Ripple Effect bring back ADS Icon Opacity, Objective Icons is killing meAzért vicces, még tavaly beszéltük, hogy a DICE amnézia.. hát úgy látszik ismét elfewlejtettek olyan dolgokat melyek hasznosak voltak.
-
@rglaaf
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
7 új mapon kívül mit kelett még kitalálni?minden más adott volt
Vagy csináltak volna egy ízig vérig bf rész vagy a kreativok kitaláltak volna valami újat de az felemás "korcs" lett igy -
Dtomka
veterán
Nézd meg az alábbi videót, hátha benne lesz.
Battlefield 2042 Best Settings Guide (Performance, Gameplay)A BF V-ben object icon opacity ennek a beállításnak a neve.
-
prokxy
veterán
Srácok,
az objektumok, beleértve a zászlók, dobozok, stb láthatóságát hogy lehet csökkenteni?
A V-ben tuti lehetett.
Sokszor azért nem látom az ellent, mert kitakarja vmelyik flag neve, világít pirosan, mint az állat.

-
AsakuraDave
őstag
válasz
AAtt1la
üzenetére
Még is eddigi gamerkedésem ideje alatt volt egy valag játék ami 15p után úgy beszippantott hogy azt vettem észre hogy már másnap reggel van. Ez minden csak nem AAA cím. 30 eurot megér de ennyi. A codok is fosok nincs egy ép kéz FPS már évek óta... Meg jöttök hogy de a BF nem COD akkor ezt mond a fejlesztőknek is mert egyre inkább COD a játék mintsem BF. A legtöbb BF rajongó BFBC2, BF3-4 érabol van. Azoknak ezek az új részek nem fogyaszthatóak. Legtöbb játékos nem tryhard nolife akar fixen másik 4-5emberrel játszani hanem meg ha próbálsz is sokszor csak egy full átlag csapattarsal vagy és az ellenbe meg az 5 pro ledaral. Balance sose volt BFV be nagyon jól látszódik ha egy-két premade felmehet semmi skill score based alapon szerverekre darálni azzal csak azt érik el h mindenki lép a gyászba mert aki ekkora nerd az menjen saját skill ellen. Egyszer csapodtam be 2-3 emberhez akik azonosan jól játszottak és alaztunk de nem tudtam élvezni...
-
omfgk
veterán
Papíron a Dice se egy csapat.
Van a Dice LA, aminek mostanában más lett a neve, és van a Stockholmi-i brancs.Talán lett volna elég idejük mindenre ha nem egy BR játéknak indult volna ez az egész.
Mert tényleg nehéz elmenni amellett ,hogy mennyire nem sima Multi feelingje van a mapoknak és az egész UI-nak.Ha viszont rossz irányba kezdenek el evezni, akkor bizony lehetne akár 5000 fejlesztőjük is...
-
3L1T3
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
CoD-ot 3 különböző csapat fejleszti szintén 3 éves periódusokban. Ugyanakkor ott külsős csapat segít a motor tupírozásában, azzal nem kell foglalkozniuk. Míg a DICE a teljes frostbite-ért is felel. És tudjuk az EA baszik bárkinek fizetni, helyette minden címre ráerőltetik a frostbite-ot annak ellenére, hogy van olyan játék amire alkalmatlan.
Ettől függetlenül kérdés, hogy mire ment el 3 év, de nagy valószínűséggel arra , hogy felkészítsék az engine-t az új konzolokra, plusz kukázták az alap koncepciót is. Hiszen nyilvánvaló, hogy a most kiadott játék nem 3 év fejlesztésének a gyümölcse.
Teljességgel felesleges a CoD hasonlítás, mert az Activision évekkel ezelőtt felismerte és megértette a piaci igényeket, míg az EA mai napig csak szenved, hogy vajon mire is van szüksége a játékosoknak és hogy lehet életképes live service terméket létrehozni.
-
kopidoo
senior tag
A hacker operátort valaki tudta értelmesen, csapatszinten használni?
pl. meghekkel egy helit és a csapattársa, vagy éppenséggel saját maga rálő egy AA-t? -
warcat
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Többek között a tippek-trükkök miatt olvasnám a topikot, ebből eddig csak oriic szállított egyet, meg én kb belinkeltem, hogy a hovercraft fel tud mászni bárhova,akár függőlegesen a felhőkarcolókra is.
Ehelyett turkálhatok máshol.
Még olyan egyszerű dolgok mint Sundance okosbombái és köztük a váltás, a helyes alkalmazás sem megy a többségnek a játékban látottak alapján, szóval lenne helye. -
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Ugyanezt mondják a COD topicban a BF-re.

-
-
batai15
félisten
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
31. Alkalommal is le fogom írni ha valaki tovább bele fog kötni. Kizárólag erről szól nem pedig arról hogy bárkit is meg akarok győzni. Van hogy napokig be se nézek a topikba. Csak nyilván más sem bírja meg állni hogy a téma tovább menjen, hanem minden áron azért bele kell szólni illetve el sem kell elfogadni a véleményt és szó nélkül hagyni .
Szerintem még vagy 5x le írják majd hogy elég volt a sirásból , trollkodás stb stb. Az még generál kb 10 kommentet aztán majd jön valami modi és berekeszti az offolást és mindenki megy dolgára.
-
Aventador91
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
én ki se próbálom a codot, elég csak megnézni egy gameplay streamet/videót és látszik hogy ugyanaz mint sok-sok éve..
-
@rglaaf
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Ennek az ellenkezője is lehetne nem ? Akinek tetszett a játék beírja azt csá
-
válasz
batai15
üzenetére
Oké engedjük el a 15 percet. Én pl kipróbáltam az új cod-ot, majd leírtam a topikban hogy szerintem ez az utóbbi évek legrosszabb része, a hangok, a movement, és az ötlettelenség miatt, majd otthagytam a topikot, a továbbiakban nincs miről beszélnem azzal a játékkal kapcsolatban.
Te itt leírtad hogy neked nem tetszik, felfogtuk, megértettük, ennek ellenére már vagy a harmincadik kommentet írod ide. Pisztolyt tart valaki a fejedhez hogy itt maradj? Nem játszol vele, mert szerinted nem jó (szar) a játék, értettük elsőre is.
-
urbi73
senior tag
series x-re mintha visszavettek volna a grafikából ,a bétában mintha szebb lett volna
Oké legalább a villogás eltűnt ,de sivárabb valahogy az egész. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hadam98
üzenetére
"Ez a Breakthrough játékmód nagyon rossz lett. Én imádtam az összes részben de ez szörnyű. Több kört mentem de a támadóknak esélyük sincs. Például az Orbital pályán a második szakaszban fel rakták a nagyon magas épület tetejére. Komolyan esélyed nincs mert az egész tetőt szét campelik. Oldalt tudsz felmenni 1-2 helyen és a lépcsőn, de mire fel érsz lelőnek…
"Kétszer voltunk ma támadók, mindkettőt nyertük, szóval szerintem csak peches voltál a csapatoddal. Tény, hogy sok idióta játszik, akik nem tudják, hogy mit kell csinálni pontosan. Utóbbi meccsem ezen a pályán pl.:
-
batai15
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Azért valamilyen szinten csak beragadtál itt mert sehol sem írtam hogy kifejezetten erre a 15 percre alapozok, az kvázi csak felrakta az I-re a pontot. De teljesen fölöslegesen írom le ezeket is mert ez is figyelmen kívül lesz hagyva.

Szóval inkább ez a vicces mint az hogy szerintetek az én 15 percem amit körülbelül 4. Alkalommal írom le azóta már nem 15p de nem változott a véleményem. (Egyébként 16p44s volt elsőnek a gameplay ha már ennyire ragaszkodunk valamihez) -
válasz
RockHaRD
üzenetére
10.26.-i NV Driver:
Game Ready Drivers provide the best possible gaming experience for all major new releases. Prior to a new title launching, our driver team is working up until the last minute to ensure every performance tweak and bug fix is included for the best gameplay on day-1.
Game Ready for Marvel’s Guardians of the Galaxy
This new Game Ready Driver provides support for Marvel’s Guardians of the Galaxy, which utilizes NVIDIA DLSS to boost performance by up to 2x. In addition, this new Game Ready Driver offers support for the latest new titles and updates, including Age of Empires IV, Battlefield 2042 Early Access, Call of Duty: Vanguard, Chivalry 2, Forza Horizon 5, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, Jurassic World Evolution 2, and Riders Republic. -
RockHaRD
addikt
Egyébként még egy szaros Nvidia driver se jött még a játékhoz, nem tudom mit izgulunk

Mi nekifutunk minden este, aztán ha éppen fostos, akkor mehet a Forza (ott ugyanúgy disconnect warning van éjjel-nappal).
A nagyobb probléma, hogy ez a Breakthrough szerintem vicc ennyi játékossal 2 pontra sűrítve, a Hazard Zone egy lélektelen nulla, harmadik meccsnél untuk meg kb. A Portal valóban rohadt jó lenne, de a nosztalgia faktor szintén elmúlik hamar, mert az a 2-2 pálya lóf.sz, de itt is mi az igazi gond? A normális playerek csinálnának nagyon fasza Portal módokat, de mivel az idiótáknak az első gondolat az volt, hogy akkor xp farm, ezért már normálisan fejlődni nem lehet, pedig szívesen húznám az új 2042 fegyvereket normális pályákon, normális játékmódban, de kikapcsolták a progresst. Pedig csak egy ember kellene, akit ráállítanak, hogy real-time ellenőrzi a népszerűbb Portal szervereket, és amin látszik, hogy xp farm, ott kikapcsolja a progresst, ami meg normális, ott meghagyja. -
spanglee001
addikt
azért ha annyira szar lenne, sokkal több ember sírna itt
mert sokan csak játszunk mert jóez azért vettem meg
azért járok fel ide, hátha csöppen valami érdemi infó valamiről, de nagyon ritka a hasznos infó, a sírás mehetne offba is akár, vagy offline
-
pandras83
őstag
Minden gond nélkül üzemelhetne 3 topic az új BF kapcsán.
1. BF2042 - Természetesen lehet kritizálni a játékot, de ha refundoltad vagy meg sem vetted, akkor menj és kend a fikádat a falvédőre inkább légyszi, mert itt nem sokra megyünk vele.
2. Battlefield Portal - Hogy ne legyenek összemosva a 2042-höz és a Portalhoz érkező hozzászólások. Szintén lehet kritizálni, ha megvetted és ha játszol is vele.
3. Sírás-Okádás-Refund. - Egymás hátát simogathatják az elégedetlen vásárlók és a 10 órás veteránok. Itt aztán lehet adni neki: ki refundolt gyorsabban, ki hányszor tudja leírni, hogy nincs scoreboard és ilyenek. -
zozika84
őstag
Valami perverz oknál fogva én élvezem a játékot.
Persze lehetne sokkal jobb is, de leköt jelen állapotában.
Scoreboard nem hiányzik, de valami medic pingelés lehetne. -
-
sith7
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
itt a lényeg:
mert biztosan javítanak sok mindent
-
batai15
félisten
válasz
batai15
üzenetére
Bocs ki írt valami kapcsolódási gondot aztan valamiért nem tudtam javítani a hszt .
Szóval pontosan az van amit fentebb írt a kolléga: nem kellene homokba dugni a fejeket és nem kellene egymást hülyének nézni sem . Megint az van hogy a hardcore fanok le generálják a flamet és megy majd a sírás hogy x hsz óta csak a negatív kommenteket olvasom mert Vica versa megy a komment háború
-
batai15
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Mint írtam eléggé régóta követem a játékot ( bár ezek szerint ez semmit sem számít ) mint írtam azóta játszottam még rajta ( szintén ignorálva van ) és mint írtam az első benyomások : gyenge grafika gyenge hangok , üresnek érződik az egész,távolban moonwalkolo karakterek ( ez sem számít ) bocs de ne akarjátok nekem már meg mondani hogy számomra mennyire tetszett a játék ezek alapján , főleg úgy hogy többször is le írtam amíg nem volt béta hogy mennyire várom . Kijött a béta azóta nyilván való hogy vagy idővel lesz jó a játék vagy shasem.
Ha kizárólag én lennék ez aki fikázza a játékot még meg is érteném de nem , de nem így van . Meg osztó a játék minden felületen / oldalon erősen. Szóval de számít a véleményem tetszik vagy sem. -
CptAdamica
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Semmi bajom veled, de 15 perc játék után még egy szubjektív véleményt alkotni is igen nehéz a játékról. Ha azt nézzük, hogy elbóklászol 5 percet a menüben, majd játszol bruttó 10 percet, az édes kevés egy olyan játékban, ahol egy kört 20-30 percet vesz igénybe. Tehát értjük, hogy szerinted szar a játék, de ez a vélemény emiatt inkább vicces, mint komolyan vehető. Persze tolhatod ezután az öreg bölcs szerepét, aki mindig megerősíti a fikázók hozzászólásait, de az ugyan úgy vicces lesz, mintsem komoly.
-
batai15
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
Általában akkor támadnak be ezzel mikor kifogyik a lőszer és mással már nem tudnak érvelni.
Én szimplán troger vagyok telefonon főleg . -
@rglaaf
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Majd a Halo mindkettőt leveri surranó pályán
-
vg
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
A béta 1000szer szarabb volt mint a mostani. Amúgy, még meg se jelent a játék, korai hozzáférés van még a héten gyakorlatilag, érdemes várni hétvégéig.
-
CptAdamica
veterán
Én nem tudom sajnálni azokat, akik előrendelték és most sírnak, hogy ennyi pénzt kiadtak és három okból sem:
1, Ott volt a béta, tökéletesen visszaadta, hogy milyen lesz a játék. (A bétához képest sokkal jobb amúgy) Ezután még elindíthatták volna a refund-ot.
2, Ott volt az Game Pass, ami konkrétan 300 Ft most 3 hónapra talán. De ha tévedek, akkor 1 hónapra biztosan.
3, Ha ezzel sem tud élni, akkor EA play még mindig ott van konzolokon is 1490 Ft-ért.Csak a szokásos Battlefield megjelenési szindróma:
Előrendelem » Kipróbálom a bétát » Áh, ez fos, nem tetszik, de azért fenntartom az előrendelésem » Megjelenik a játék » Áh, ez ugyan olyan fos, kurva EA/DICE.
-
nortsen
aktív tag
Nem lehetne a játékra koncentrálni a sok idióta véleménycsere helyett?
De akkor kezdem is. A portal editort valaki nézte már?
BR Módod nem lehet benne csinálni vhogy?
-
FattyDove
őstag
De kibaszottul szánalmasan toxikus ez a topik. Mintha valami elbaszott amcsi fortnire fórum lenne, ahol megállás nélkül sírnak a 11 éves arcok.
-
hadam98
senior tag
Ez a Breakthrough játékmód nagyon rossz lett. Én imádtam az összes részben de ez szörnyű. Több kört mentem de a támadóknak esélyük sincs. Például az Orbital pályán a második szakaszban fel rakták a nagyon magas épület tetejére. Komolyan esélyed nincs mert az egész tetőt szét campelik. Oldalt tudsz felmenni 1-2 helyen és a lépcsőn, de mire fel érsz lelőnek…

Annyi játékos védi az objektet és olyan kevés az időd rá, hogy esélyed sincs megnyerni, nagy szerencse az aki eljut a második szakaszig a pályának! Ez gyakorlatilag az összes pályára igaz, nincs esélyed mint támadó.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- World of Tanks - MMO
- Jelszókezelők
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Home server / házi szerver építése
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Még...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Oké legalább a villogás eltűnt ,de sivárabb valahogy az egész.
"

FollowTheORI