Hirdetés
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
F_Zolee #18760 üzenetére
Lockolva van a driverben. Nem nagyon van szükség többre, ezért megy a kártya is csak félgőzön, így is elbírja.
240Hz a monitor, de szerintem felesleges annyi FPs, attól nem leszek jobb, lövöldében meg pláne nem, cserébe viszont megáll a VGA 300W körül, maxon meg menne 500W-on. -
Laraxior
titán
65%-on megy a 4090, így kb stabilan tartja a 117FPS-t, 5120x1440.
-
Laraxior
titán
válasz
F_Zolee #18750 üzenetére
Azért tettem fel, mert nem indul ez a redacted map. Shader betöltést ír, de ott ragad a töltőképernyőn. Gondoltam megoldja a dolgot, tekintve nem frissítek én se drivert, ha nem muszáj.
De nem jött be, mert filmet akartam nézni TVn, rá van kötve második megjelenítőként, de kompletten eltűnt, egy órát baszakodtam vele, kábelt cseréltem, csatlakozókat cserélgettem, aztán visszatettem egy régebbit, lám, meglett a TV... bár a redacted továbbra sem indul. -
Laraxior
titán
.
-
Laraxior
titán
Azért van itt még javítanivaló bőséggel.. EA app komplett szétfagy ha kilépek, HWInfo valami oknál fogva bezár, fekete képernyő...
-
Laraxior
titán
válasz
guftabi96 #18215 üzenetére
Akkor ugy lovom be a grafikat, meg a vga orajeleit is, mert jelenleg en csak egy jatekkal jatszom, oda meg eleg a 60%-os tdp limit.
De ha kell neki a kakao, igényli, akkor mehet maxon, a hutesen is feljebb veszem a ventiket.
Szoval igen, kivancsi vagyok, hogy mennyire fix az a 117FPS amire lockolva van. -
Laraxior
titán
Nem tudom, hogy milyen volt a game eredetileg, a kezdetekben, de most mentem pár kört, elég játszhatónak néz ki
Afterburner ha jól láttam nemigazán megy alatta ugye? Legalábbis a monitorozás
-
Laraxior
titán
18EUR a Steamen most a game. Ennyit már pontosan megér
-
Laraxior
titán
Van már olyan állapotban a game, hogy érjen 20 eurót? Steamen kicsivel alatta van most éppen.
Ahh, visszaolvasva látom, hogy felesleges, majd ha lesz 5EUR bundle -
Laraxior
titán
Milyen durva, hogy elérték a nyugati árakat a dolgok.. Csak a fizetesek nem zárkóztak fel.
En is ugyanennyiert (vagy azt mar nem is mondom, hogy olcsobban) vasarolok, csak nem 600€-ért dolgozom, mint amikor otthon voltam...
Félelmetes... Sokszor elgondolkozom, hogyan lehet egyáltalán megelni.. De kb tudom a valaszt, honaprol honapra. -
Laraxior
titán
válasz
pRoject22 #8944 üzenetére
Nekem kb az elso mmorpg-m, szoval lehet en azert vagyok vele elegedett. Azonfelul a grafika is szép. Vannak azert gondok, de mivel nekem csak kikapcsolodas, ezért tokeletesen megfelel, es nem is kurja fel az agyam, ha valami csalotol kikapok. Amugyse jatszok pvp-t.
Szoval nekem szaladgalni, gyűjtögetni pont tokeletes.
Megerte a penzet. Nekem.
Megvettem a Cyberpunkot is, 60€, van benne kb 50 ora.. Nah az nem erte meg. -
Laraxior
titán
válasz
CptAdamica #8938 üzenetére
Hja, de en nem fogok beletolni 100 orat sem, nekem ahhoz kell merni az árát.
Az amazon New Worldjébe benne van mar 500 ora, 40€-ert. Nah, az megerte. -
Laraxior
titán
[link]
... es meg is erkezett a learazas. 29.99€ -
Laraxior
titán
válasz
#15779328 #6760 üzenetére
Sajnálom pedig én aztán tényleg szeretem a Battlefieldet, de...
Bár meg kell hagyni mostanság egyik játék sem indul valami fényesen amiket megvettem. Konkrétan egyik sem.
A Cyberpunk nem jött be, a Diablo 2-vel szerver problémák vannak, meg az csak amolyan nosztalgiának, az amazon New Worldjét meg addig patchelgetik, amíg teljesen haza nem vágják, a kibővített 2500-as szerveren, ma csúcsidőben 250-en voltunk.
Szóval elég volt egyelőre a szoftverekből -
Laraxior
titán
válasz
FattyDove #6757 üzenetére
Előrendelésel jött a BF4, ott voltam az alpha tesztnél is, betanal is, és az éles indulásnál is természetesen.
BF1-re egy halom pénzt ráfizettem, extra deluxe vagy mi a fene kiadással...
BF5-öt már leértékelve vettem...
2042-t is úgy fogom, majd valamikor jövőre. Van kuponom, megkaphatnám kb ingyen is, de még a kupon értékét is sajnálom erre... -
Laraxior
titán
válasz
CptAdamica #6753 üzenetére
A 4 mindenképpen.
Ott azért különbség volt a beta és a kiadott játék között. -
Laraxior
titán
válasz
AAtt1la #5798 üzenetére
Ugyan már... van itt olyan aki a megjelenésig istenítette a játékot, mindenkit leugatott aki megemlítette, hogy ezért bizony egy fillért nem fog adni, mert kb annyit is ér..
Aztán már ott is van tőle a fél oldalas eposz arról, hogy milyen ócska vacak lett az egész.
Na, ennyit a Battlefieldről...
Akik régóta tolják a szekerét a BF sorozatnak azok úgyis tudják, hogy a BF3-4 után kb lejtmenet van... -
Laraxior
titán
[link]
Nem lesz voice chatvót má?
-
Laraxior
titán
válasz
maxxenergie #4781 üzenetére
Ki játszik azzal a vacakkal?
egy járműorientált játékban, nem lehet a járműveket testreszabni, hanem idegből nyomkodni kell a spawn gombot, hogy kapj is valamit, nem hogy még kiválasztani, hogy milyen kiegészőkkel menjen... Idióták, meg is érdemlik. Remélem átveszi egy másik csapat az egész Battlefield szériát. -
Laraxior
titán
válasz
CptAdamica #4688 üzenetére
Igen, mint minden evben... Ugyanaz, csak masik csomagolopapirba téve
-
Laraxior
titán
válasz
Aventador91 #4667 üzenetére
Like nelkul is tudjuk, hogy nem éri a kezdőárát a game
-
Laraxior
titán
válasz
AAtt1la #4398 üzenetére
A statisztika alapjan megint egy felkesz jatek fog a piacra kerulni, jatszva azok penzevel, akik megvették, előrendelték, stb.
Egyszer becsuszik egy ilyen, nincs gond, szeretjuk annyira a szeriat, hogy...
De, hogy a masodik is, meg a harmadik elokeszuletei is olyanok, hogy...
Ket jatekot vettem meg a mult honapban. Diablo 2, New World.
Mindketto betaja olyan volt, hogy siman kiadhato teljes jatekkent.
El fog tunni a BF sorozat a süllyesztőben, koszonhetoen a dicenál uralkodo allapotoknak -
Laraxior
titán
Van/lesz itt gond bőven...
-
Laraxior
titán
Mondtam hogy nem kell ráröppenni az elso percben.
-
Laraxior
titán
válasz
CptAdamica #3061 üzenetére
Ígértek ők már sok mindent, ahhoz pont elég, hogy ne rendeljek elő semmit.
Meg persze jópár embertől olvastam ugyanezt, hogy soha többet, annak ellenére a szopóág legelején tülekednek -
Laraxior
titán
.
-
Laraxior
titán
Vótmá?
Vegyé' egy WD NVMe SSD-t, kapsz BF2042 kódot ajcsiba
Kár, hogy ilyen lassú vacak, különben már lecsaptam volna rá -
Laraxior
titán
válasz
jozefgucci1 #738 üzenetére
Az a legszuperebb, amikor 2-3 jármű vár a javítós station mellett, szaladgál körbe-körbe a sok marha, de egyik se állna oda 3mp-re megjavítani azt a szétlőtt vackot, hogy tudjon a jármű feltankolni... nem, az egyik sofőrnek kell kiszállni, és ha szerencséje van akkor mire végez nem viszik el a járművét
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #551 üzenetére
Mondom.... Még pont belefér
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #545 üzenetére
Minek nézed? Mondom: 0-4
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #479 üzenetére
Mondtam, hogy vedd meg a KS-t
-
Laraxior
titán
Az már a BF1-ben is volt, durca is, legalábbis amikor utoljára elindítottam, még az volt.
Jó dolgokat találnak ki pedig, a megvalósítás sem szokott rossz lenni a DICE-nál, de valamit mindig elszarnak a fiúk a BF4 óta... Vagy pedig annyi idő alatt sikerül kijavítani, hogy addigra már sokan lelépnek, és vissza se néznek. -
Laraxior
titán
válasz
Enigma1945 #424 üzenetére
Addigra lemennek a VGA árak... már most csökken rohamosan.
-
Laraxior
titán
Ide be-be nézegetek, hátha végre jön egy tisztességes járműorientált Battlefield, ahol mondjuk a spawn képernyőn amíg van időm, addig tudom konfigolni a járművem és nem csak hirtelen rábökni az első elérhetőre, mindegy mi az, csak vasbó' legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- eBay
- Tudományos Pandémia Klub
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest