Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
válasz
Bennyboy
üzenetére
Értem, hogy ideges vagy mert a játékban vannak hibák de… Elvileg megjelenéskor jön már frissítés remélhetőleg jó pár hibát javítanak.
Csak, hogy tisztába tegyük a pályákat és az AOW részét nézve. A BF3 9 pályával indult, a BF4 10, a BF1 9, BF5 8. Itt van 7 pálya, sokkal több mint indulásnál bármelyik előző részben mivel a pályák hatalmasak és sokkal jobban ki vannak dolgozva… -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ütés gomb.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
És valaki rájött már, hogy a hybrid scope-ot melyik gombbal lehet váltani?
-
omfgk
veterán
válasz
fornettisuti
üzenetére
FoV és ADS FoV.
Ez is bugos egyébként.
Heli-nél is működik a + zoom.
-
omfgk
veterán
válasz
pandras83
üzenetére
A 3. és 4. rész már régen volt.
A BF1 nagyon egyben volt a startkor.
És egyébként a BFV is. Ezzel más gondok voltak.És attól még ,hogy a BF4-et kijavították, az nem jelenti azt ,hogy majd ezt a részt is ki tudják kalapálni fél év alatt.
Főleg mert a BF4 bugjai, nyűgjei, szar netcode-ja alatt volt egy jó játék. Meglátjuk mi lesz most.Sajnos ez az egész pre-order marhaság, hát az, egy marhaság.
Főleg ,hogy van ea play meg ea play pro, 10 óra trial vagy 1 hónap full.Early access, ez kb a béta. Meg a játék első 3 hónapja. A béta meg egy closed béta (vagy inkább alfa).
-
pandras83
őstag
válasz
Bennyboy
üzenetére
A 3. és a 4. rész is hasonlóan patent állapotban rajtolt, mégis all time favorite mindkettő. Úristen hogy utáltam a 3 bétájában a Metrot (mondjuk azóta sem szerettem meg, de ez lényegtelen is). Sajnos akkor nem jutottam be a Caspian bétába, bár ott is 30 fps és bugtenger várt volna, de mindegy is. Mondjuk az eszembe nem jutott, hogy fórumokon égessem magam picsogással meg panaszkodással arról, hogy lekéstem a refundot.
Mondom én hogy a Bf2042 elégedetlen vásárlói két csoportra oszthatók: vannak az amnéziások és azok, akik nem voltak jelen a korábbi bf startoknál. Gondolom más előrendelőkkel is ugyanaz történt mint velem: közvetlenül a béta vége után becsöngetett hozzánk az EA-től egy arc, pisztolyt fogott a fejemhez és megígértette velem, hogy nem mondom le az előrendelést. Nem mondthattam le ugye, valakinek fel kell nevelnie a fiamat.
-
Aventador91
őstag
bootyfield
milyen twerket levágott..
[link] -
Bennyboy
őstag
Ez a játék egy bugtenger.
Beragad a guggolás.
Nem lehet respawnolni.
Van még vagy 100 másik, kalap szar az egész.
Rendkívül kevés a pálya.
Refundot nyilván nem kapok már mert toltam 6 órát. Meégrte megvenni a gold editiont
A lényeg, h senkinek sem ajánlom, h pénzt adjon ezért a szennyért.
Soha többé nem rendelek elő semmit és nem adok pénzt a fos EA-nek
Akinek nagyon kell az várjon vele fél-1 évet, addig talán kilép az alfából és lesz benne content is. -
Kobe
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Majd nezzuk meg day 1 utan. Bugos a revive, en egyelore nem csodalom hogy sokan inkabb leszarjak minthogy nekialljon a tetem felett lottozni, vagy mukodik vagy nem
-
Aventador91
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
szerintem nem szánalmasabb mint akik a szellemi felsőbbrendűségüket(szerintük) hírdetik egy fórum játék topikjában
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
stickermajom
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Azért ennyire ne told már fullba.
-
Kobe
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
A te elved alapjan meg ha csak 1 ember ehezik akkor mindenki ehezik a vilagon.
Hagyjuk mar a retorikai felig ures felig tele demagogiat. -
válasz
ADAM1337
üzenetére
Többen panaszkodnak erre, nekem az összes driverrel 99-100% volt a gpu használat, sőt a betaban is.
Amit észrevettem, hogy kevesebbet eszik, 180-190W-ot, egyéb játékokban felszippantja a 220W-ot, ennek okán "hideg" a gpu, 66 foknál tetőzik a max hőfok, amit persze nem bánok...vagy csak amiatt van, mert 70-80 fps van, nem százakármennyi?
-
törölt tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Épp a napokban olvastam egy belgyógyász szakorvosi állashirdetést. Jó CV és ajánlólevelek nem elegek. Be kell ülni a gémer székbe és ha nem jól tolja a BF et esélye sincs. Cudar egy világ lett ez.

Nem fair, de ha benne marad tudok azért még aludni. De igazad van, be is fejezem veled a polémiát, mert szerintem sem online lövöldében, sem a való életben nem egy ligában játszunk.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Sehogy.
Aki egy játékban sem képes az alapvető dolgokra a sikerélmény vagy cél reményében megtenni az a való életben is olyan.
De mondom mégegyszer ez nem egy wow vagy gta5 vagy egyéb open world game ahol az a szórakozás amire kedve támad az embernek.
Itt ha nem segíted a csapatod akkor hátráltatod. Ilyen egyszerű.
Nem kell ezt szépen mázosan becsomagolni azzal hogy mindenki azt csinál és úgy ahogy akar. -
Kobe
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem tudom ti pontosan melyik kavehazban jatszotok, de szerintem mar kicsit tul van tolva ez az 'agyhalottozas'
En pl Breakthroughban teljesen jol ossze tudtam, tudok dolgozni Casperkent a jarmuvesekkel tobb palyan is, de a squadok is elegge egy helyen mennek, mivel szar / bugos a revive ezert probaljak egymas segget bevedeni. Legalabbis 4 fos squadbol 3an mindig ugyanazon a reszen vannak es 1 koborol valahol max.En pl azojat a mapokat vadaszom ahol tudom spotolni folyamatosan a heliknek az ellent ok meg pontosabban tudjak szorni rajuk az aldast, az ejszakai hajos palyan eleg nehez eszrevenni a sotetben elszaladgalokat, vagy a daruszerkezeten fekvo csipasokat, igy nekik is segitseg meg nekem is jon xp
Nyilvan ez egyelore szintezes, de majd jon a masik modi is lassan :)
De a lenyeg -
törölt tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Az élet azért cseppet 'bonyibb, mint egy online lövölde. Teszem azt lehet diplomát szerezni, nyelveket tanulni, ilyenek....
-
Hazard Zone módra keresek embereket, akit érdekel az írjon pm
-
vg
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem, nem ez a ph. Ha szakmai részbe büfögsz ilyet, akkor jó eséllyel kitiltanak. Ez a játék rész, itt lehet. Nem tudom miért, de lehet. Fiatal vagy még, majd eljön az idő amikor már szégyellni fogod magad mikor elég xp-t szereztél a való életben.
-
vg
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Igen tudom, te vagy a jó, te tudsz mindent, mindenki más béna.
Sajna nincs ketté osztva a játék pc és konzol részre, de azért jól látható, hogy a pc-s játékosok mennyire toxikus társaság. -
Pro!Petya
addikt
válasz
üzenetére
"Ráadásul, mi nyommerek tartjuk el a 'brendet ez a rossz hirem van nektek.
"A BF5 óta erre az EA is rájött szval tisztán látszik miért "ilyen" egy mai fps.
Hozzáteszem azóta van mélyrepülésben a BF is.#6164Aventador91
Akinek inge...
Egyszerűen a játéknak nem szabadna ekkora szabadságot adni a usereknek, mert akkor látod egy fps játékot is már tudnak úgy "játszani" vagy nem tudom erre mi a jó szó.. ahogy nekik tetszik.
Lassan 40 évesen már nehéz ezt megemésztenem ...Szép új világ
Ez csak rosszabb lesz amerre haladunk.
"régebben más volt"
-
omfgk
veterán
válasz
üzenetére
Szimplán csak hülyék, nem pedig kezdők.
Nekem is van az ismeretségi körömben olyan aki gyakorlatilag nulla fps-es múlttal vágott neki velünk együtt a BF1-nek még anno.
Lőni persze egyáltalán nem tudott az elején. De azt rögtön felfogta ,hogy A-t támadni kéne. B-t védeni kéne. Vagy azt ,hogy a pálya szélén egy bokorban kuksolni nem túl konstruktív, főleg ha a csapat fele ezt csinálja.
Sőt még a térképet is egész jól tudta kezelni így tök jó flankeket tudott tolni. Aztán egy idő után megjött a célzási képessége is, de az ,hogy értelmezni tudsz vagy nem tudsz egy játékot...
Sajnos el kell fogadni ,hogy kb a játékosok fele... nos, úgy elvan a pályán. Nem tudja merre van előre merre van hátra. Azt mondanád neki Discord-on ,hogy akkor most jobbra induljon el, nem tudná ,hogy a játékban merre van a jobbra. Tehát nem kelet-nyugat, A-B, hanem a nézetéhez képest induljon el jobbra. Ennyi.
-
stickermajom
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Csinálni kell vérpisti only szervert Portalban, meghívni a haverokat és gond letudva.
-
törölt tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Hát vagy kezdők, vagy szimplán csak nyomik, ugyanúgy mint a való életben. Másrészt, ha már az egybites plebsz user megvette a gémet bizzuk rá, hogy neki mit jelent a kikapcsolódás és a játék. Ráadásul, mi nyommerek tartjuk el a 'brendet ez a rossz hirem van nektek.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
üzenetére
Na pontosan ez a probléma.
Persze értelek, szoktam én is a FH5-ben birkákat terelgetni lambóval de akkor a saját időm baxom el a saját magam szórakoztatására.
Itt vannak objectivek és egyéb dolgok amiket meg kell tenni hogy a csapat nyerhessen.
Minden egyéb esetben csak hátráltatod a saját csapatod.
Szval lehet nézelődni meg mi a tököm csak ilyenkor nyugodtan gondolj arra is hogy így lehet elbaxod más játékat / idejét / szórakozását.
-
Aventador91
őstag
válasz
üzenetére
Én a kevés fps miatt nem megyek be a darálóba ha nincs ismerős a squadban, hanem vadászom a heliket/tankokat angel-el. Így mindig tudok loadoutot váltani attól függ milyen járművet kell kiiktatni. Közben élesztem a csapattársakat és szórom az ammot.+ proxy sensorral spottolok. Így könnyű az elsők között lenni, pedig a k/d is örülök ha plusszos.
A sok buta player nem tudom mivel tolja de se nem élesztenek, se ammot nem adnak, rakétájuk sincs. Tényleg nem értem mi lehet nekik beállítva -
törölt tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Minden bizonnyal sokan vannak, akiknek ez az első online lövöldéjük. Gondolom Te sem 5327/0 KD vel kezdted a pályafutásodat. Miért ne lehetne nézelődni? Vannak akik mérgezett egérként tactical sprint módban élik minden percüket, mert ha valaki lelövi őket akkor súlyos lélektani sérülésük okán terápiára kell járniuk.
Privát szerver a megoldás és akkor lehet az überpró ismikkel tolni egész nap. -
Pro!Petya
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Felesleges így a 128 fő , alapból is bőven elég lett volna 64 és negyed vagy feleekkora pályákkal. Ez az egész így még csak erősíti a noobokat hogy "sniperkedjenek" mert meghalni nem akarnak de ölni is szeretnének viszont a rotához meg a foglalásokhoz suták és tudják ha elkezdenek mozogni akkor kampó nekik szval... jah.

#6152 vg
Tetszik, nem tetszik ez így van ahogy írja.
Aki meg nem veszi észre annak is oka van.#6154CptAdamica
True story
-
Aventador91
őstag
Ez van, de igaz. Bárki bespawnol járműbe lő összevissza, de folyamatosan. Amikor tényleg kéne lőni akkor meg nem is oda néz. Aztán ha már csipog a low hp kiugrik. Minden járműnél ezt csinálják. Tank csata közben nagyon jó hogy folyamatosan lő ezáltal nem lehet elbújni mert az enemy tank látja honnan lövöldöz a búza.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
Néha megyünk botok ellen, mondjuk is, hogy ezek okosabbak, mint a player-ek többsége.

-
hadam98
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igen, tényleg jó élmény visszamenni mert előjönnek régi emlékek de annyira… nem is tudom, lehet tényleg ez a jó szó rá, hogy egyszerű. Az a baj most, hogy kicsit kevés szerintem a ticket, ezeken a pályákon annyi mindent tudsz csinálni és mire már nagyon bele éltem magam vége van.
Egyébként a legjobb pálya a Breakaway szerintem, ott tényleg egyből előjön, hogy ez teljesen next-gen élmény. Az a pálya eszméletlen jól össze van rakva rengeteg taktikai lehetőséggel. A látvány is ahol annyira nyíltan látod az egészet, hogy megy veled vagy 20 ember meg 2 tank az valami elképesztő. -
vg
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Csodálatos hsz.
-
Aventador91
őstag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Bizony. Kezdem már én is belátni hogy a bugoknál nagyobb gond a sok agyhalott player akik azt se tudják mivel játszanak csak felmennek pilláznak a grafikán 20fpssel, vagy olyan konzolos playerek akik most vettek konzolt mert pc-n nem fut nekik és csak tehernek vannak a szerveren
-
Pro!Petya
addikt
Ohh egy szösszenet tegnapról ...

Breaktrough havas pálya , támadó oldal. A1 befoglalva és kb mindenki fekszik körülette.
Egyedül próbálom az A2-őt bevenni de kb a ~ 10. halálom után kérdezem a csapatot hogy mégis mi a bánatos faßért nem jönnek ők is foglalni mert már csak 100-150 ticket van hátra és még csak az A1 van meg.
Erre irják hogy menjek én elsőnek ha annyira akarom, meg hogy várni kell még tiszta lesz és egyéb agyhalott kifogások. Írom hogy én az A2-őn halok meg folyamat mert nem jön senki se. Válaszként ennyit kapok hogy na pont ezért nem jönnek
Orvosoltam is egy gyors alt+f4 -el.
Van ami nem változik. -
hadam98
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Felmentem egy olyan helyre ahol nehezen tudtam volna amúgy is ki menni mert csak kanyarodva tudok. De le lőttünk a tankkal kapásból 2 embert, elnyomtam a füstöt mert lőttek ezerrel. Bal oldalon voltak egymás mellett 3-an és azt veszem észre, hogy semmit nem tudok csinálni. A gyerek feltörte a tankot, és ott be is adták a sakk-mattot. Annyi időre használhatatlan volt, meg olyan gyorsan vissza töltötte, hogy nincs esélyed. Az volt a vicces, hogy 1 lövés lett volna a három ember.

-
Pro!Petya
addikt
válasz
hadam98
üzenetére
Tegnap delután 6-tól 22-ig kb minden 2. serverről ki kellett lépni mert szétlaggolta magát a game. 23 - éjfél után már valóban pacentos volt.
Jah amúgy meg PP 29 és Paik kombó nagyon OP![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kb nem volt meccs vele hogy ne kaptam volna Outstanding performance-t.
Ez a kettő tuti 1st day nerf lesz
Viszont a meccsek annak ellenére kibaxott unbalanced-re sikerülnek még cross platform mellet is...
Az ellenfél 50-70lvl többnyire (halál után látva) a squadom meg teledobja 10-20-30-as szintűekkel... kb 1-2 ilyen squad tudja nyerni az egész meccset.
De nagyon durva hogy mennyi camper van már most és a chat is vagy működik vagy sem szval még noszogatni sem tudom őket hogy használják a kibebaxott lábukat is.
Rohadtul hiányzik a squad váltás mert az ilyen meccseken még meg se lehet szabadulni ezektől

#6126lofagi
Nem kell neki az ultra , high medium bőven elég. Nem maradsz le semmiről látványilag (sőt). -
hadam98
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
A lag problémákat ideiglenesen javították, már egyáltalán nem vagy ritkán van egy nagyon kevés.
Én megmondom őszintén kipróbáltam a Portál-ban a régi módokat meg úgy több mindent és sokak véleményével nem értek egyet. A portál tök jó, főleg azért mert akármit be lehet állítani így ki elégíti több ember igényét. A fegyver és jármű tartalom lehet kicsit kevés, viszont ezt könnyű pótolni. Én úgy gondolom, hogy az AOW a legjobb. Valahogy az egész, hogy vissza megyek régi kedvenc pályáimra tök jó, de semmi se next-genebb élmény annál amit az AOW nyújt. A pályák hatalmasak, élmény 4K60FPS-ben játszani PS5 konzolon és itt az fps számot szépen tartja is akármi van. A brutális grafika mellett tényleg ezek után a pályák után egyszerűen nem akkora élmény visszamenni, és ha a pályákat az ember ki tapasztalja akkor rá jön, hogy akkora Sandbox élményt kap amit eddig semelyik BF játékba nem kapott meg, mert ez az egész Batttlefield, egy játszótér!
A kaszt rendszer is jó lesz, csak az egész játékot balanszolni kell. Lehet itt akármit mondani, de a pályák a 128 játékossal idáig a legjobb dolog ami a BF történetében megvolt! -
KillBorn
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
-
mettek
addikt
Az amugy normális hogy a az mp28 mint másodlagos fegyver csak egylövéses módban működik? Vagy ez bug?
-
szucsinka
őstag
-
mettek
addikt
válasz
Sayiid919
üzenetére
Egyre nehezebb, összetettebb játékot fejleszteni. Legyen fotorealisztikus de legyen összetett is. Ráadásul most már nem csak 2 konzol van meg a pc hanem ott az xsx, xbox one, series s, ps5, ps4, emellett talán a stadia, meg a felhős platformok. Ez azért így elég durva. Ráadásul most kezdik behozni ezt a hülye cross platform megoldást is ami megint nem jó, legalábbis ebben a formában ahogy a Dice csinálja nem jó.
Több száz ember munkáját kell összehangolni és valami kész terméket varázsolni belőle, nem egyszerű. Ha csak 2-3 platformra fejlesztenének jobb lenne a helyzet. Ezért is minőségibbek a sony exclusive-ok mert ott egy platformra tudnak koncentrálni.
-
-
lofagi
addikt
Nah, ez a review tetszik. Amúgy durva, de én is ezt tapasztalom,hogy 3090-el, ultra beállítások mellett is van,hogy akár 60 alá is esik az FPS. Volt, hogy 45-öt is láttam egy pillanatra.
-
nortsen
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én évek óta használom semmi bajom nincs vele, de embere válogatja.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szucsinka
üzenetére
Magát az oldalt használom hosszú hónapok óta, gift cardokat veszek folyton. Piactér, ahogy látom az eladót:
"99.77% of 375k+ ratings are excellent!"
Megbízhatónak tűnik elsőre. (5-7% kupon is szerezhető amúgy még, de figyelj, mert PayPal-nál extra költséget még rávág a rendszer)
TERMÉSZETESEN SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
-
IntelKiller7
nagyúr
Tom Henderson
Day 1 Patch - Nov 19th (Launch patch)
Day 10 Patch - Nov 30th (Quality of life update)
Day 25 Patch - Dec 7th (Content patch)
There's people saying the Day 1 Patch is going to fix a lot of issues, but that's likely to come in the Day 10 Patch. -
szucsinka
őstag
szerintetek innen meg merjem rendelni?
Pre-order Battlefield 2042 Origin key cheaper! | ENEBA -
Aventador91
őstag
az új nvidia driverrel érezhetően jobban fut a játék pedig nagyon erős proci limitem van
-
Aventador91
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
én meg most vagyok először a mókus ruhás csajjal, és azt hittem neki nem jár a proxy sensor. jó tudni

-
CptAdamica
nagyúr
Most ideiglenesen letiltották a proxy sensort, hogy a szerver csúszásokat teszteljék.
-
Kobe
veterán
Na nekem is belerepult par 10ora es most kezd osszeallni a kep, mit is akartak.
Alapvetoen a CODfield vonallal ertek egyet, nekem legalabbis a warzonehoz hasonlo loadout szerkesztes + skinek szerzese + szintezes baromira bejon. Vegre nem egy szokasos lvl20ig porgos 10evvel ezelott is lattam rendszeru BF.
Szerintem pont emiatt kerult keves fegyo bele az indulasra, hogy a seasonokben weapon planekkel dobjak majd fel.Igazabol ahogy a fegyo skineket / operator cuccokat achikat elnezegettem, boven van benne potencial tobb100 / 1000oras jatekra..... Sokan valoszinuleg ezt nem latjak / erzik meg at.
Es ezekhez meg nem is szamoltam hozza a jarmuves resz kimaxolasat....
Jo lesz ez, egy alapvetoen jo keretrendszert raktak le, ha odafigyelbek arra is hogy erkezzen bele cucc akkor az MWt uberelheti. -
urbi73
senior tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Köszi . Lehet hogy én vártam többet de ,egy picivel sem szebb mint a bf5. PL ...belelövök a vízbe ,és semmi fizikai reakció hogy fodrozódna stb .Az épületek még a bf4 -ben is jobban kidolgozottak voltak. Járművek ekkora pályára nagyon kevés ,ez annyira hogy 10 óra alatt egyszer sem jutottam tankhoz repcsihez ,és még lehetne sorolni napestig . Amúgy tényleg nem érdekel mert kicsi dolgok ezek ,csak én az "év játékától sokkal többet vártam volna .
-
AAtt1la
aktív tag
Hol a fenébe lehet állítani Casper drónjának az irányítását?
Kipróbáltam a breakthrough spotolást.Nem túl izgalmas,de annál hasznosabb.140 assist-tal végeztem,kb garantált a helyed a meccs végén a "színpadon",már ha van olyan,akinek az fontos. -
3L1T3
addikt
Here's some insight on some new Breakthrough changes that we've just set live (128 Players)⚡
⚔ Increased the number of starting tickets from 400, to 600
🏆 Raised the number of tickets gained by Attackers on claiming a sector to 300
These changes are live on servers now! -
Fitzgerald
veterán
A Portal az masterclass, mindhárom érát kipróbáltam, illetve játszottam párat community szervereken is a 2042-vel.
Egy Vietnam remake-nek mondjuk örültem volna még, vagy legalább még 1-1 mapnek éránként indulásra.
A Vietnam szerintem még benne van a pakliban, főleg mivel a Portal elég jó visszhangot kapott eddig, szinte mindenhol.AOW-al alapvetően jól szórakozom, vagy 20 órát játszottam conquestet és breakthrough-t is eddig.
Persze ez leginkább akkor van így, amikor nem valaki kurva anyját emlegetem éppen a brutális lag, rubberbanding, és a borzalmas framedropok miatt.
Bár az új AMD driver hozott azért teljesítménynövekedést (1440p ultrán a bétában 50-65 fps között voltam, most ugyanazokkal a beállításokkal, ugyanazon a mapon - Orbital - 70-90 között vagyok - 6700XT, 5800X, 2x8 giga 3200-as DDR4, nvme SSD), érzésre ez még mindig olyan, mintha 30 fps lenne...
A GPU használat sokszor gyatya, de általában 85% felett van, remélem erre is jön valami javítás, de mint a zsírozott villám...
Kevés a fegyver nagyon, emlékeim szerint még a BFV-ben is több tartalom volt induláskor, pedig az is nagyon light volt tartalom szempontjából.
Hangok nem valami jók fejessel, e tekintetben ez a leggyengébb epizód eddig a Frostbite-érában készült Battlefieldek közül.
A mapok közül a Manifest az egyetlen amit kifejezetten rühellek, ahogy a Hamadát BFV-ben.
A Discarded a legjobb, a Kaleidoscope is jó.Szerintem már most eléggé egyértelmű, hogy a Portal kell hogy kiemelt figyelmet kapjon a jövőben.
Az se lenne rossz, ha az official szerverek is megjelennének a Portal szerver keresőjében, mert a faszom se akar ezzel a szar matchmaking rendszerrel AOW-t játszani délkelet-ázsiai szervereken 380-as pinggel... -
Aventador91
őstag
wwwttttfffff
ez az igazi battlefield portal
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

milyen twerket levágott..

lehet annyival nem olcsóbb hogy megérje..
ez az igazi battlefield portal
FollowTheORI