Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
válasz
üzenetére
Ma este 2 meccs is lesz:
19 korul kezdodik a FŐNI MECCS!!!
(SNP-PIAT)20 korul jatszunk mi(marmint a Prohardveres csapat) az ex-razorral (BOH-PHun).
Nekunk biztos nagy ruha lesz a razortol, de hat joval erosebbek, mint mi

Viszont az SNP-PIAT war jo merkozesnek igerkezik.
Foni meccs: Hainan-Outbreak
Mienk: Paracel-Rogue
Nem tom melyik war hol lesz, de valszeg ezen a 2-on lesznek a tviccsek:
Gyertek, nézzétek!

-
guftabi96
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
daveoff
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
operation outbreak is full inf...
(CQ small-ról beszélünk) -
jacint78
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A Gulin Peaks egy kifejezetten jó map ami nem csak abból áll, hogy egy ajtónál lövi egymást két galeri.

-
-
Prosector
addikt
Ma fel9 korul kezdodik a negyedik Battlefield 4 Magyar Kupa 1. meccse.
A H4CE es a KAOS fog megkuzdeni egymassal, Locker es Metro mapeken.
Gyertek, nezzetek!!!

-
törölt tag
Figyi bolhás! Ez a Kadett nagyon megy.
[link] -
törölt tag
Bolhást ma ki fogom jaffázni.

-
iMaverick
addikt
válasz
Prosector
üzenetére
Jól írja CJ4567 kolléga! Direkt rákerestem és valóban (idézem a cikkből):
As a result, many users have noticed that there’s an unusually high number of svchost.exe processes running in Windows 10 Creators Update. (As a quick reminder, a svchost.exe executable file is a system process that hosts multiple Windows services.) Its main role is to allow two or more services to share a process. In this manner, Microsoft reduces consumption of computer resource.
Microsoft splits service hosts into separate processesStarting with build 14942, all Windows 10 Creators Update builds will feature a dedicated svchost.exe process for every Windows service. As a result, the number of svchost.exe processes has significantly increased.
At first, many Windows 10 users may find this change confusing. However, Microsoft explains that there’s no need to worry as this change won’t have a negative impact on system resources. The recommended RAM for PCs has dramatically increased over the years, which means that memory capacity is no longer an issue for users.
It is worth mentioning that Microsoft decided to use svchost.exe files to group processes in order to reduce pressure on computer memory. Since memory is no longer a problem, the company can now ungroup services. Windows 10 will ungroup services only on PCs with 3.5 GB+ of RAM.
Tehát dióhéjban: eddig az SVCHOST.EXE-k több Win szolgáltatást is összefogtak, mostanra viszont általánosságban annyira megnőtt a PC-kben a ram mennyisége, hogy szét lehet kapni ezeket és mindnek külön (!) SVCHOST.EXE-t adni. Viszont ezt csak a 3 és fél giga ramnál többel rendelkező masinákon csinálja.
Amúgy meg nem tudom, hogy van-e lehetőséged elodázni ezt az update mutatványt! Ugye a MS-t már nem varizik, nem lehet kihagyni bizonyos update-eket, mindet fel kell rakni.
-
=HG=
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Futtasd a pbsvc.exe-t ! Egyébként semmi gond w10 alatt a pb-vel..
-
Gainka
őstag
Aki ezt leutánozza fizetek neki egy mit fizetsz-et
[link] -
pilu85
őstag
nekem bf4 és hardline is csinálja, hogy a játék indítása után mikor tölt,majd ugye látszik hogy belépett a pályára, majd a tálcánál kattintok hogy felugorjon s aztán fekete képernyő, majd egy árnyalattal szürkén és ott megfagy. onnantól kezdve a caps lock sem működik,tehát full...vki ötlet? ezt már régóta...nem most jött...
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Valaki nemtudja véletlenül hogy egér lagg-nál mit kéne tennem?
Sokszor darabosan mozog a kamera (az egér miatt), es szinte jatszhatatlan..
Más játékoknál minden okés pedig.
Origin in-game cucca offolva van. -
Nekem se omlik meg semmi baj vele. CU manuálisan felrakva.
-
iMaverick
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Nincs gond. Tegnap előtt frissítettem kézzel a CU-re, tegnap toltam a BF4-et ranked server-en, nem volt baj.
-
mackosajt
addikt
-
törölt tag
Ma este iram szeron 0-24 jaffázni fogok. Gyiku powaaa!

-
-
stoon
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
win10 mükszik
-
westcoastog
veterán
Ki tolja itt win10-en a játékot? Creators update után elkezdett buzulni a punkbuster, folyton kidob, pedig újra lett telepítve a játék (nem letöltve, meghagytam a vinyón és újra felismertettem az originnel) pb mappa törölve lett, és lefrissítve, de még mindig csinálja.
Másnak is van gondja vele?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem!

-
-
-
-
pilu85
őstag
hali. oylan kérdésem lenne, hogy láttam hogy a p90-est a single módban lehet kiunlockolni(kva annyukat,mert a single nem mozgat). a kérdésem ,hogy mennyit kell játszani ahhoz hogy a p90 meglegyen? válaszokat előre is köszönöm.
-
jacint78
addikt
A külföldiek csak akkor rúgnak ki, ha anyázok, baserape esetén többször is figyelmeztetnek, hogy nem kéne, a magyar kirúg akkor is, ha leírom egy embernek angolul (inkább próbálom leírni angolul
), hogy nyugodjon meg (és benne van az easy) és a többiek is helyeslik.... Ennél jobban semmi sem mutatja a magyarok frusztrációját. 
-
-
stoon
addikt
én sem engednék sem visszarepkedni sem bázisra visszamenni semmilyen járművet, bár néha én is megteszem! csinálhatnának úgy redzont a bázisra hogy ne lehessen használni a járművek fegyverét és ha már kiment a "kapun" ne tudjon visszamenni! csak hát nagy lenne a rívás azt hiszem!

írtam már hogy nem gáz az iram, csak ha vannak fent olyan szimpatikus emberek ,akkor inkább nem megyek! mint írtam már van néhány különösen jó fej adminok és emberek is! de válogatok! mert megtehetem!
(egyel bővült a halál listám
) -
=HG=
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Most az!

-
Aventador91
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
te nem hyst3ria néven kezdted a bf2-t?
annak volt ilyen cifra neve 
-
=HG=
addikt
válasz
jacint78
üzenetére
Akkor gyorsan lennél hímivarsejt admin...

Egyébként nálunk az adminok lehetőség szerint mindég fellépnek a baserap/basecamp ellen...Még ha ez nem is mindég sikerül..többek között azért, mert ők sem látnak mindent a pályán, mivel játszanak...
Könnyű kiemelni 1-1 esetet és kritizálni a döntést... Legyetek egy kicsit toleránsabbak velük..szerintem.! (ez nem neked szólt, csak ide sikerült) -
pilu85
őstag
Gyerekek lassan 1 éve nem BF4 eztem. A fegyókat már meglehet különböztetni,nem böngészőben van a szerver kereső, nem kell fél tár az ellenben. Kellemes csalódás nagyon a játék mostmár.
-
=HG=
addikt
Nemá artika, most ezt miért ? Kaptál egy killt, nem nagy kaland, ezért nem kell telesírni a párnát!
Vitatható, egyébként, mert a heli tényleg a bázis felett van...Viszont nem kötelező függőlegesen felszállni..

Egyébként valamivel később a mai nap én is lőttem egy hasonlót...De én ugye megtehetem, mert....
Szerintem Brugo engem is megölt volna..
-
-
stoon
addikt
-
Astroboy
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Én meg 2002 óta, akkor még multi sem volt...nem bántásiból írtam ott a fejecske is

Amúgy meg az új részt sem adminolják rendesen, mit várjunk egy "kifutó" EA/DICE terméktől? -
kisza25
félisten
csak nálam tűnt el egy csomó szerver?

Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- FIFA 16 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(CQ small-ról beszélünk)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)