Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
van fb csoport.is?
-
guftabi96
addikt
870mcs FTW
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy én azt a fegyvert nem értem.
Van, hogy 2 centiről fejközelben 2-őt belelövök, azt 80hp-val rohangál tovább, van hogy 10 méterről, éppen, hogy benne van a kör "célkeresztben", rálövök, és meg is döglik az ellen
Mondjuk lokkerre szerintem még mindig az aek a legjobb. -
törölt tag
Tarthatnánk ma egy c4 only locer kört.
Esetleg rpg party?? -
stoon
addikt
válasz
Prosector
üzenetére
csak nem ugrok ki becsapodás előtt ! mert a ram-elésnél a csóri mindig kiugrik így álltalában megusza ! ezért kellene kivenni a gépekből hogy semmilyen körülmények közepette ne lehessen kiszállni! a tanknak ott a gunár akárcsak a helinek, és az meg nem normális hogy a jetből meg csak ugrándoznak kifele! az ilyen gyökereknek hurkásra verném a valagát mert nyilván az apja nem nevelte eléggé!
(#97171) kisza25:kb nekem annyi hogy taxi, meg ha az aktiv betalál nekem titta öröm bodottá! csak válaszremet használok, de az sem sikerül szinte soha!
hamar megszünne a stathuszárok remmelése ha nem tud kiugrani és mindenképpen meghal! -
Prosector
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
Nem lehet tiltani, mert nem lehet egyertelmuen definialni a dolgot. Barmikor hivatkozhatsz arra, h te nem akartal belemenni, csak kozel akartal hozza repulni, h jobban eltalald es veletlenul belementel, de semmikepp nem akartal, csak igy sikerult

Csak vitak lennenek belole...amibol igy is lesz boven, gondolom

-
stoon
addikt

(#97155) mackosajt: majd jól lekésellek azután egy kis "TB" majd beírom hogy ez meg a végén hogy ez sz@r! mert bátor vagyok! és megérdemlem!

-
kisza25
félisten
válasz
üzenetére
egy jeep-el caflatott felém, átváltottam RPG-re, erre kiugrott, csíz

guftabi96: amúgy nem is lav-al daráltam tegnap Hainan-on, annyira mondtátok és még csak Flood Zone-on sem, szóval kaptatok esélyt a túlélésre![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
guftabi96
addikt
Tegnap mindenki meg volt vakulva, és még nem is adta. Kisza is pofánlőtt rpg-vel, a tankot mindenki bemérős szarokkal lőtte. De legalább Yarezt megint kivasaltam vagy kétszer. Én nem tudom miért, de a héten vagy 5x biztos elütöttem már
Rajta kívül alig volt roadkillem.
A vége felé meg azt se tudtam hol vagyok. És tényleg véletlen kickeltelek a squadból.
-
törölt tag
Na elmentek most már egy picikét jó!?

Prosector! Segíts!!! -
törölt tag
Hüllő ma péntek van tessék rendesen beszörpözni mert nélküle csak kirándul a tankod golmudon.

-
törölt tag
Persze, hogy cinkelem a hüllőt mert mőszjő pro tankja elé befordult egy másik tank erre ő 3mèterről lő 2x lufit érted!!! Nem találta el!!! Tegnap hüllő amire lőtt tankal az mind mellément. Lehet, hogy elfogyott a sör.

-
-
CJ4567
nagyúr
-
laskr99
addikt
hú de megnéztem volna szegény gamer fejét mikor Zavod másik feléről headshotot lőttem neki

-
laskr99
addikt
Valaki IRAM?
-
Prosector
addikt
-
gyiku
nagyúr
ha mar igy anekdotazunk, en estenkent iramosokkal szoktam osszefutni (bolhas, karcos, folczy, yarez, kabeoca, stb), de ok hullanak is, mint a legyek
van hogy 2-3 is egyszerre ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Régebben 1x lockeren összefutottam Epsilon csapat két tagjával. Nagyon elment a kedvem.

JJikA meg még valaki volt. Milliószor lőttek agyon arra nem volt esélyem, hogy lőni tudjak rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE B650 EAGLE AX + bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ami meglepett az az iram auto admin. Gondolt egyet és kirakott. Annyit írtam "Hogy lehet ilyen szarul célozni hüllő" és már repültem is.