Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ASDGamer
tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Hmm, jólvan azért köszönöm a segítséget.
:/ -
ASDGamer
tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Köszönöm a választ, azt hogy tudom megtenni? Az nvidia vezérlőpultban ki van választva hogy "Nagy teljesítményű nvidia processzor". Vagy esetleg másra gondolsz?

-
gyiku
nagyúr
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Intel Grafikus lassító

talan az nv nem az
-
kriszpontaz
veterán
válasz
ASDGamer
üzenetére
Mondjuk szerintem annyi hogy ez is az NV-féle Optimus szoftverrel kapcsolja át az Intel HD Grafikus Lassító ™ -t NV-re.
A Driver profilokban a BF4-re állítsd át fixen külső GPU-ra, különben előfordul, hogy a HD Graphics-on fut.(#96493) gyiku: má meg se ismerlek, hova lett a fejed? Az is lassít, de abban a HD a király.
A Ryzen-t megvetted má? -
ASDGamer
tag
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok e, de szeretnék egy kis segítséget kérni hátha másnak is hasonló próblémája akad.
Szóval van egy ilyen netbookom :
HP Pavilion 15 a típusszám teljesen mindegy

Intel Core i3 7100U 2,4 GHz
8GB DDR4 RAM
nVidia GT940MX 2GB DDR3 DX12
FullHD 1920x1080 kijelzőA problémám a következő:
Nemrég megvettem a BF4-et a 3 mellé, mivel a 3 gyönyörűszépen fut 720p-ben félig ultrán( kb a fele beállítás ultrán a többi High-on)
Amikor megvettem a 4-et és felraktam (szintén 720p-ben egy nagyon picit a 3 beállításai alatt tehát kb ugyanígy csak annyi hogy a fele High fele Medium-on) tökéletesen futott egy lag nélkül vsync-el fix 60fps-sel talán 1-2x droppolt 55-54-re de ugye azt meg sem kéne éreznem.
Aztán az elmúlt másfél hétben, úgy hogy video illesztőt nem frissítettem, (a játék talán frissült nem tudom) 800x600 as felbontáson, 25% os Res.Scale -ra lerakva Low ra állítva minden állandóan Low Client Framerate (vagy más helyen Low FPS) ikont dobál be jobb oldalt narancssárgán vagy éppen pirosan és igencsak meg meg akad, bár így sem megy 50 fps alá de mégis beakad a kép.
Tehát a BF3 megy High - Ultrán a BF4 meg Lowon játszhatatlan multiplayerbe, gondoltam hogy akkor nem a gépemmel lehet a hiba, esetleg valaki tudna segítséget adni hogy mi lehet a baj? Próbáltam már User.cfg-t netről hátha valamit segít még a Razer GameBooster-t (
) is kipróbáltam hogy kapcsoljon ki a játék mögött mindent de semmi változás. :/ Ha kikapcsolom a vsyncet akkor 80fps ig is felmegy nem az égre nézve. (Akkor is ugyanúgy csinálja). Próbáltam force offolni a dx11 -et bár 12 es a kártya szóval sok értelme nem volt csak annyi hogy ocsmány lett a kinézet de ugyanúgy csinálta. 
Ja igen, mindezt akár 30 - 40 - 60 Hz-s szerveren. :/
Ezt az ikont dobálja folyton : https://wiki.nitrado.net/en/images/3/3d/Low_fps_warning.jpg
Néha néha még talán packet loss-t is de azt nagyon ritkán.
-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
A BF4-en nem tudom magam már felidegesíteni, gyiku még csodálkozott is. Tény úgy játszom, h egyik körben trollkodok, funkodok, másikban meg odateszem magam, de a kettő kb ugyanaz eredményt szokta hozni!

Tény, múltkor IRAM-on már zavart, hogy egy srácot nem tudok kimbtlaw-ozni, úgyhogy kövi körben előkaptam az AEK-et és toltam egy 27-1-et Lockeren félideig, majd a másik felétől megint jött az mbt low!

-
fulton
addikt
Sziasztok
Az hogy van hogy az ajánlott vga kártya GTX 660 - nos nekem ez van, mellette 16Gb és i5 6600K proci.
De mégis 1900x1200 ban 2 MSAA mellett fele ultra fele high beállítással nekem bizony beszaggat néhány helyen. És beesik az fps pirosba...mégsem elég neki a GTX 660:? -
-
-
Astroboy
őstag
Nekem felettébb gyanús az összefüggés gyíkunk visszatérése és az új UI megjelenése között...
Véletlen egybeesés lenne? Vagy a DICE embere, és mostantól tankon belül is filterezni fog a hüllő?
Aggódok

-
gyiku vadászat lesz?

-
Prosector
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Nem is tudtam, h ki lehet defibezni vkit a lavbol

-
-
Popes
őstag
válasz
laskr99
üzenetére
A butítás tetszik? Én remélem hogy párhuzamosan marad a battlelog is mert már megszoktam hogy nem kell belépni mindenért a játékba. Arra meg külön kíváncsi leszek hogy fog-e rendesen működni vagy bogárinvázió lesz.
Remélem nem cseszik el úgy a szerverkeresőt mint az 1-ben. -
-
Amúgy ez az új UI már bent van? Mondtátok ,hogy lesz de nem látok különbséget.
-
mackosajt
addikt
-
Dragon27
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
A videó végén 10:05 van hasonló zene

-
g1-killer
tag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Random moments
ennyi hülyét........ 
-
CJ4567
nagyúr
-
Zsoxx
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem is, mert aki rosszabb, az noob, aki jobb, annak meg nincs élete. Vagy csaló.
-
beers
addikt
allat79 magára ismer valaki?

-
kisza25
félisten
-
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ezt tudjuk...

-
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Én úgy vagyok vele, aki jobb nálam az mindenki csal.

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Csaló lecsalózza a csalót.......xD

-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Megvádolt valakit RPM hack-el, aki válszul megvádolta őt is csalással, van egy video amit az elején mutat link ahol a vádoló kilassítva megmutatja hogy burst fire módban kilő 1 frame alatt fél tárat (vagy eltűnik a fele kb).
Erre válaszol, hogy ez nem hack, hanem hud delay, vagyis a hud késése, amit azzal magyaráz hogy egy pillanatra megjelenik a teljes default full tár, majd utána mutatja a valós mennyiséget, + a gránát is 0-1 re vált, vagyis ő márpedig nem hackelt, hanem a játék ilyen a hud delay miatt... majd mondja hogy a killcam-nél is megfigyelhető hasonló néha, amikor nem valós adatokat mutat.
Röviden ennyi.

Már ha valakit még érdekel ez a csalós ki csal téma komolyan, meg a BF4 és bugjai (valós vagy vélt).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a pinned komment a vádoló videó alatt mindent visz:

"Tejisav UC1 day ago (edited)
I am developer of cheats specifically for Battlefield and that is no bug, it is certainly increased Rate Of Fire.
His only mistake was using burst fire weapons where increased Rate Of Fire is easily visible.
Also everyone is stupid AF who thinks that nickel and all other farmers are legit.
There are some who are legit but nickel is not one of them."Ja meg hogy a vádoló csaló, mert nem tagadja, meg arra hivatkozik hogy Nickel is csal, ha ő csal... meg hogy a packet loss és ping miatt hülyeség a védekezése a vádolónak... (nyilván egy máshol/kommentekben van, mert a videóban egyikben sincs ilyen). stb...

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

:/

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Megyek levágom a hüllőt szakszerűen.