Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Yettel topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzoli2
tag
Kedves Hgc adminok remélem a tegnapi móka csak egyszeri vicc volt. Nem kéne a legjobb magyar szerót így hazavágni. Bakken nem enyém a százezerdik komment Pf
-
Zaja2
senior tag
Lenne még egy ilyen,hogy olyan szervereket hol találok,ahol összeadja a pontokat?
Pl 600 méteres marksman score-t is összességében össze adja a kill-el. -
Zaja2
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Akkor élvezd a gémet!
Origin: HUNZaja
ha gondolod vegyél fel! -
Enigma1945
őstag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Megvan a baj! Fogalmam sincs miért, a BIOS 2 magot aktivált belőle! Ahaha! Ilyennel még nem találkoztam. Az volt, hogy behelyezés előtt kitakarítottam a gépem, kicsit poros volt már. Kapott új pasztát, 2 új hűtőt stb..
Szóval az elem is ki volt véve belőle, resetálódott a bios. De hogy csak két magot lásson belőle magától? Miután adtam neki +2 magot, helyreállt.
Köszönöm a tippeket azért!

-
Zaja2
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Nekem i3 4130 cpu-val vga nelkul 8 giga ddr 3 rammal,1280x720-ban produkal 40-45 FPS-t meg akkor is ha az egesz squadom egyszerre C4-ezik

Próbáld frissíteni a VGA Drivert,vagy upgrade-eld egyel- vagy 2 verzével kisebbre. egy próbát megér.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Pedig ezzel a konfigal hasitania kéne
-
Enigma1945
őstag
sziasztok. a napokban vettem egy i5 4570 prockót, és a játék akadozik. nem tudom miért van.
a rendszer újraraktam mikor megvettem a procit.
gépem:i5 4570
8gb ram
hd 7770 1gb
1366x768
köszi a választ! -
kriszpontaz
veterán
Regisztrációs adatbázis hiba. Keress vissza a topikban a megoldásra.
[link]
Az utolsó 2 (3) dlc nincs benne a linkben, de értelemszerűen:
Xpack0 = Second Assault
Xpack1 = China Rising
Xpack2 = Naval Strike
Xpack3 = Dragon's Teeth
Xpack4 =
Xpack5 =
Xpack6 =
A 3 utolsó nem tudom hogy megy sorrendben de volt egy Night Operations, + Community Operations, + még valami, de ezeket "meg kell venni" a storeban. -
Zaja2
senior tag
Jó reggelt!
Origin Accessel letöltöttem a BF4-et és az összes DLC Owned nálam,de amikor egy DLC-s pályára (nem mindre),pl. Dragon Valley akarok csatlakozni,akkor mindig kiírja,hogy szerezzem meg a hozzá tartozó DLC-t. Miért? -
general
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
köszi, megnézem majd!

-
válasz
general
üzenetére
Nos. A kliensben a Origin főmenüben van ez "EA Account and Billing...".
Azon belül az "About Me" alatt nézd meg hogy tuti magyarország legyen a régiós beállítás.
A másik amit én javaslok, hogy a "Payment Methods" alatt add előre hozzá a bankkártyád, vagy ha van a PayPal fiókod.
És amikor vásárláskor fizetni akarsz akkor válaszd ki ezt a fizetési módot mindig és ne adj meg mindig újat.Értelemszerűen mikor hozzáadod ott is Magyarország (Hungary) legyen megadva és PayPal fiókon is magyar cím legyen az alap beállítás.
Ha ezt így csinálod, akkor működnie kell magyar IP-ről probléma nélkül.

-
general
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
hogyan tudom az Origin régiót magyarra állítani? egyáltalán hol kell régiót választani/csekkolni? nem találom.
vásárolni akarok online, és még mindig nem tudok Originen keresztül -
fogirobi
senior tag
Gyorsítótár törlése megoldotta.
Köszi srácok!
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Régen játszottam már, gondoltam tolok egy pár kört. Kérdésem, hogy mi történt a battleloggal? Tudom, hogy már játékon belül lehet servert keresni, de a battlelogot megszüntették teljesen? Nem is lesz?
-
Redneck
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
A nyelvi fájlok stimmelnek? A helyedben törölném az egészet és újrakezdeném, a "missing DLL" miatt. A BF4 amúgy megy?
Továbbiakban a másik topikban.

-
Redneck
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Valami DX11-es problémája van. Rakd fel a DirectX-et a játék mappájából.
Egyébként a BF3 topik sem halott. Azért mert nem írunk, még sokan látjuk oldalt ha van valami téma.

-
Enigma1945
őstag
Sziasztok! mostanában sok időm van játszani, és gondoltam előveszem a BF3-at.
( Tudom, ez nem az a topik, de ki van halva, és remélem itt gyorsabban választ kapok, szóval bocsi adminok, remélem maradhat? :/ )
A gondom a képen látható! Felraktam a dxwebsetup programot, de ugyanez. HDD-n van a játék, igazából már le volt töltve, csak az Origin programnak előre beállított helyet adtam meg, így egy esetleges rendszer újratelepítés után sem kell töltögetni. Mi lehet a baja?
Köszi a választ
-
Venyera7
senior tag
Iram szerver megszünt?
-
KAMELOT
titán
Be vagyok jelentkezve aszondja, NO CONNECT to EA online! Mi ez bolond?
-
ULPIUS
őstag
válasz
trecom
üzenetére
Milyen uzenettel dob ki a punkbuster? (Pl. Multihack, aimbot? )
Ha valoban csaltak a profiloddal es azert bannoltak ( valszeg permanens global fokotozaton) akkor nem fogsz tudni tobbet jatszani vele, csak unranked szerveren. Irhatsz nekik de kutyat nem fog erdekelni, mert nem tudod bizonyitani, h nem te csaltal es ok se tudjak bizonyitani, h valaki mas a te nevedben. Ha a csalas megtortent es a punk eszrevette/tiltott, onnantol mar azt mondhatsz amit akarsz, nem fogjak visszaallitani, ezzel az erovel minden csalo irhatna egy emailt, h nem is ő volt es allitsak vissza a fiokjat. -
trecom
tag
Üdv mindenkinek az origin accom jelezte két nappal ezelőtt hogy jogosulatlanul használták(nem elöször fordul elő) megváltoztattam a jelszavam de nem enged szerverre (bf4)punkbuster kidob lehet valami csalással használták?
Lehet ilyenkor valamit tenni?Ma feltelepítettem a bf3-at ami már vagy egy fél éve nem volt a gépen de azt írja hogy nincs társítva hozzá program szóval az sem megy van valami meoldás? -
Redneck
nagyúr
Megtaláltam a szerót de jelenleg üres. Hogy tudom a címét megnézni? Egyébként HC szeró volt, úgyhogy duplán jó.
Nem értem az agyhalottak az EA-nél miért nem adják ingyen a Premiumot. 5 éves lesz a játék idén. Tolhatnánk DLC-s mapokat orrba-szájba, gondolom több játékos lenne...
-
Redneck
nagyúr
Tegnap csapattunk egy jót haverral este, és felkeveredtünk egy Premium szeróra ahol valami sziklás dzsungeles majd egy vonatos kommunista városos kínai pálya ment. Óriási volt, még sosem toltuk azokon a mapokon. Nagyon jó ez a game, részemről újra ez lesz a fő multis cím.

-
törölt tag
Hiányzik a brigád főleg Popes LAV verdája. Szóval ma letöltöm a jatekot és leporolom a bézbózütőmet.
-
general
addikt
az utóbbi napokban egyre-másra halok meg minden ok nélkül "Killed In Action" .másnál is előfordul? úgy értem, tényleg ok nélkül, semmi nem történik, ami indokolná.
-
general
addikt
nekem egyébként a deluxe edition van meg, létezik arról upgrade a premiumra?
nem vagyok most gépközelben -
válasz
general
üzenetére
Origin account magyar régió/ország legyen... böngésző/origin weblap/webshop is magyar IP-ről amit magyarországról hoz be oldal legyen... a kártya is magyar legyen, stb. Paypal cím, fiók cím, stb is magyar legyen.
Ha minden stimmel működnie kell.

Egyébként szerintem nem éri már megvenni, kutya sem játszik azokon. Talán konzolon még igen.
Vagy pedig az egész prémet érdemes behúzni ha mindenképp kellenek a plusz pályák.
Már csak azért is, mert lehet a DLC szeró prémium szeró lesz, aztán be sem enged. -
general
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
bocsi, igen, DLC-t, tehát pályákat!

hogy érted, hogy minden magyarra van állítva? a Win alatt? amúgy persze, miért állítsam másra. mit kell változtassak szted?
a játékon belül próbáltam és az Originben, ahogyan írtam
-
válasz
general
üzenetére
Na most, battlepack-ot akarsz venni vagy a Naval Strike DLC-t?
Nagyon nem mindegy... előbbinek pl semmi értelme.
Amúgy szerintem régiós probléma lehet... minden magyarra van állítva mindenhol (ahol lehet)?
Próbáltad weboldalon lévő áruházban meg Origin kliensben is külön?
-
general
addikt
egyszerűen nem tudok Battlepackot vásárolni a játékon belül, sem Originen keresztül. az összes hitelkártyámnál érvénytelen vásárlást jelez! mi lehet ennek az oka, találkoztatok már ezzel?
(ha lehet, a trollok pihenjenek, hogy biztosan az összes kártyámmal van baj, amit folyamatosan használok, ebayen, paypallal, stb, köszi)nagyon szeretném a Naval Strike-ot.

-
imi123
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Köszi!
Közben kipróbáltam.
Megy szépen.
-
imi123
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Köszi!
Új driverrel próbáltad?
Nekem anno (kb 1,5-2 éve) szépen futott MANTLE-val egy 3770K +290X.
Csak azóta volt egy jelentős driver update.
Vegával ki sem próbáltam mert röhögve hozta a fix 144.FPS-t Dx11-el is.
Gyanítom 290-est azért megizzasztja a DX11. -
imi123
őstag
Sziasztok!
Tolja valaki MANTLE-val a BF4-et?
Kezeli még az új driver.
Most váltottam vissza egy R9 290-re.Nem idegesítem magam vele ha rossz tapasztalatok vannak.Köszi!

-
ULPIUS
őstag
válasz
simlisgumis
üzenetére
Cheat miatt szokott osszeomlani a Bf4 , valami ingyenes verziot hasznalsz gondolom, azok csinaljak ezt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
simlisgumis
tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Lehet

Van ott egy Holland ,na az haragszik rám nagyon.Ráadásul VIP a lelkem. -
fornettisuti
veterán
válasz
simlisgumis
üzenetére
Biztos voltak nálad gumiztatni és felismertek.😁
-
Astroboy
őstag
válasz
simlisgumis
üzenetére
Sajnos ismerünk olyat aki képes lenne ilyesmire, azonban egy "mezei" admin kötve hiszem, hogy be tudná dönteni a bf4.exe-t kívülről miközben játszol...vagy kerestek valakit, mert már tele van a tökük veled

Lehet költői kérdés: másik szerver?
-
simlisgumis
tag
Sziasztok! Elég sokat játszom egy szerveren,folyamatosan csalóznak,csesztetnek! De mivel nem csalok ,nem tudnak kitenni. Viszont mostanában csak ezen a szerveren van olyan hogy roppant jól állok és egyszer csak a battlefield összeomlott problémával kidob.Létezik hogy így teszik ki a szűrömet? Sehol máshol nem jelentkezik ez a probléma! A válaszokat előre is köszönöm!
-
pupehap
tag
Sziasztok, újra kellett telepítenem a gépet, és ezáltal újra raktam a BF4-et is. Most újratelepítésnél a finalizing résznél kiírja hogy a touchup installer működése leállt, a részletekben valamiféle appcrash-t ír. Régen volt már ilyen hiba de nem emlékszem hogyan kellett megoldani. A touchup.exe tulajdonságainál kipipáltam a rendszegazdai futtatást de nem segített. Valaki tudja esetleg hogy mi lehet a megoldás?

-
laposonly11
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Amiatt nem kell aggódni, BF2-t, BC2-t, BF3-at is játszák még jó pár ezren.

-
general
addikt
válasz
laposonly11
üzenetére
dehogynem lassul, tényleg ne tudom, miért mondod ezt. nálam ez van. nyomom a gázt, megy, gyorsul, ha elengedem, azonnal lassul, elég durván, ha nem nyomom újra, le is zuhan. nem véletlenül kérdeztem, amit elsőre kérdeztem!
jaja, láttam tutorialt is, ahol szintén ezt javasolták, hogy a space-re tegyem az emelkedést, megtörtént, csak hát szokni kell. :-) néha csak nyomogatok mindent összevissza..:-) be kell álljon az izomreflex. majd pár év múlva írok..:-D
-
laposonly11
senior tag
válasz
general
üzenetére
Joy nélkül esetleg extra érzékenyre állított egérrel tudsz megfelelően gyorsan fordulni, viszont azzal jobban kileng majd a célkereszt.
"tehát ha nem nyomom a gázt, akkor bizony azonnal lassul és puff..."
Nem tudom melyik játékkal játszol, de nem a BF4-el az biztos, itt nem kell nyomni a gázt, így nem lassul le magától a repülő és nem is zuhan le (Nincs semmiféle puff
). Egyedül a vadászoknál van a gyors repülés plusszban, ami a shift folyamatos nyomva tartását jelenti. -
stoon
addikt
csak szerinted!

(#99902) general :emelkedés vagy gyorsítást szokták a spacere tenni ,a többit hagyni szokták!(ne keljen löködni az egeret ) de biztos jön egy ember aki sokat jetezik! zéró ,lofagi,ati07mr nincs köztünk ő szokott elég sokat repkedni, de a haverja galli itt van még bár már lassan kifulladós lesz ez a topik , javarésze a gémereknek bf1 el tolja próbáld meg ott megkérdezni!

-
general
addikt
helló!
srácok, tudnátok nekem korrekt tutorialt ajánlnai (youtube), ami friss, jet témában?

szeretnék rendesen megtanulni jet-tel repülni, de nagyon nehezen megy.
örülnék tippeknek.
azért írtam, h frisset, mert találtam jókat, viszont ott azt mondják, hogy a gázt azt nagyjából tartja magától a gép. hát nem. rémlik, hogy régebben így volt, de mintha ez megváltozott volna (esetleg valami patchcsel?) tehát ha nem nyomom a gázt, akkor bizony azonnal lassul és puff...
hogy a fenében kell ezt érzésből 0 javasolt 300-315 között tartani? illetve bill. kiosztás javaslatnak is örülnék. nincs joystickom, de ha jól tudom, nem is ajánlott ide.a lényeg, hogy örülnék tippeknek, tutorialnak a témában! anno BF2-vel imádtam repülni, ment is elég jól, főleg a heli, de jettel is élveztem, de ez most nagyon nincs meg, totál más az irányítás, érzékenység.
és idegesít, hogy 20mp alatt leszednek, mert bénázok. 
nem ér kiröhögni, nem vagyok már huszonéves kölyök, kizárólag pihenésképpen játszom néha, de azt szeretném élvezni!
szóval a hasonszőrű veteránok adhatnának pár tippet.köszi és üdv!
-
Tomassy00
senior tag
válasz
laposonly11
üzenetére
Szerinted ha a magyar népesség is akkora lenne mint a ruszki, akkor hány magyar csaló lenne ?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Projektor topic
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, ott jo.

)
)