Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Morgen
Bugyuta kerdes lesz remelem sokaknak(igy lesz valasz is talan),de hogyan tudom megszerezni azt a 3labu zold/piros szinben jatszo kutyut ami jelzi,h jon e ellenseg vagy sem.
Metron/Locker-en soxor jol jonne,de nem nyomatjak es nekem meg nincs meg,h hasznalni tudjam.....
Egyedi dolog volt vagy hozajuthatok meg?
Koszi.
-
Astroboy
őstag
válasz
Prosector
üzenetére
Ne légy már ilyen. Egy kis WH - és még a nap is szebben süt

Amúgy igazán nehéz eset volt a tegnapi...azóta is ezeken agyalok.
Oké, hogy most a tartalék egerem miatt sokkal sz@rabbul lövök, de tegnapi eset konkrétan sokkolt.
Gyanúsak ezek nekem, mint Colombo-nak a véres szőnyeg...
-
Zsoxx
őstag
Az mennyire megengedett, hogy egy szerver hamis játékosszámot mutat a Battlelog szerverkeresőn? Ráadásul folyamatosan változót?
Jellemzően jóval többet a valós értéknél. -
@rglaaf
veterán
battlelog megy még? mert vagy 2 hete nem tudok belépni mindegyik böngészövel probáltam
-
mackosajt
addikt
Elérkezett a havi 1x medve szezon.
Gyertek!
-
-
Redneck
nagyúr
Sosem találkoztam még ezzel de örülök neki. Valahogy ha egy játékban idegesítő bug van, azt mindig megnyerem magamnak. Logitech G400-zal tolom, 500Hz-en, biztos ami tuti.
3-ban volt olyan régen hogy a nagy hit and run rohangálásban ha megálltam egy pillanatra, nem akart W-re újra előre menni. El kellett engedni, és újra nyomni. Olyan érzésem volt mintha a kliens és szerver közt a túl sok és gyors irányváltás miatt elveszett volna pár csomag.
-
Rico45
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Sziasztok!
Ez nálam is jelentkezett tegnap!

-
Zsoxx
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Baromság. Ezt egyértelműen a véletlenül átállított lövésmód okozza.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Astroboy
üzenetére
Nem szoktam használni a lövésmód váltót...de sajnos nem, nem nyomtam meg. Sokszor tényleg nem lő, olyan mintha az egér gombja egyszerűen nem működne, pedig dedikált portban van, lehet hogy az 1000 Hz mintavétel sok neki. Majd egyszer visszaállítom 500 Hz-re ha lesz időm tesztelni. Viszont nem mindig jön elő, tök random. Lehet amúgy szerverfüggő is és pont akkor adatvesztésem van és úgy érzékeli a játék hogy egyszer nyomtam le a gombot, de ez csak tipp. Az is lehet hogy piszkos a mikrokapcsoló, és esetenként nem érintkezik rendesen, mert más játékokban is előfordult már.
-
Astroboy
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Alapértelmezett esetben a "v" gombbal váltasz single-shot/semi/auto módok között. Nem lehet, hogy a nagy ugrabugrában a space-el együtt megnyomtad a v-t is?

Csak azért kérdem mert velem az elején rendszeresen megesett, míg át nem bindeltem
-
kriszpontaz
veterán
-
törölt tag
Köszi a válaszokat.
A gépem újratelepítése előtt volt olyan gondom, hogy akármikor tudtam lőni a fegyverekkel, csak akkor nem, ha a közelemben volt az ellenség. Ha 5-10 méteren belül céloztam, akkor hiába nyomtam meg a bal egérgombot, nem jött ki lőszer a fegyverből. Rándult egyet, de se hangja se sebzése nem volt. Kipróbáltam, hogy mi van akkor, ha egy kicsit az ellenség mellé célzok, akkor meg lőtt rendesen. Milyen hülye hiba, biztos én vagyok a béna gondoltam, vagy rossz az egér mikrokapcsolója. Furcs egy hiba, ezért vettem egy másik lézeres egeret, de azzal is előjött néha ez a jelenség. Mással is volt ilyen, ez valami szerver hack, vagy mi? De a szerver hogy tudná már befolyásolni, hogy én a gépemen mikor lövök, ahhoz helyi programnak kell futnia, egy vírus vagy valami. Másnak is volt ilyen hibája? -
törölt tag
Sziasztok... a bf4-ben tényleg olyan sokan makróznak ahogy írják, hogy a játékosok 70-80 százaléka?
-
Redneck
nagyúr
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Próbáld meg a játék mappájában lévő DirectX telepítőt szerintem. Nekem anno ilyen erroroknál segített.
-
Astroboy
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Próbáld ki egy régebbi driverrel, szűztelepítéssel, ja és lehetőleg whql legyen.
Én is downgradeltem asszem márciusira, miután nyár elején a friss driver miatt folyton DX-crashem volt.
-
Astroboy
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Gyenge a kártya

DirectX friss? -
törölt tag
Köszi, frissítem a punkbustert.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap újraraktam a windows-t és éjjel lehúztam a bf4-et. Ha felmegyek egy szerverre, egy perc múlva kidob minden szerver azzal, hogy kicked by punkbuster. Elindítottam az originben a fájlok javítását, de utána is kidobnak mindenhonnan. Mielőtt valaki poénkodni kezdene, nem csalok. A statom szerint is egy looser vagyok, de szeretek játszani. Tud valaki megoldást? -
Redneck
nagyúr
Gondoltam végignyomom a kampányt de egy bug szabotálja a dolgot. Az anyahajós küldetésnél nem tudok átúszni a legutolsó ajtón, a víz mindig elsodor. Mit lehet vele csinálni?
Érdekesség hogy 75-re fixált fps-sel még úszni sem tudtam, így vissza kellett rakjam 200-ra.
-
-
stoon
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
DE NEM IS A GYÍKOT NEÉZTED
ha ültél már AA-ben TUDHATNÁD ott nem igazán van olyan! csak gondolom ez NEM tűnt fel az okuláré mögött
! a gyíkot keresd!(#98932) Zsoxx: mert nekem bl csíthexem van!

-
-
stoon
addikt
-
Popes
őstag
Már megy.
-
Zsoxx
őstag
Nektek megy a Battlelog?
Nem enged be, új jelszót se küld. Az Origin megy, abba be vagyok lépve. -
Popes
őstag
Végigjátszottam becsületből azt a nyomorult Golmundot,
de a végén már egyenként szájbaszexuáltattam volna mindet egy lóval amelyik 2000+ óra után is csak csak a guided + az összes többi sípolós sz@rt tudja használni. 
Már le akartam venni a hangot, úgy felb@szott.
(és egy oldalra gyülekezett a sok ........, mert only füttyszóra haltam
) -
törölt tag
Sziasztok!
BF4-ben hogy lehet olyan jól helizni, hogy senki nem szed le és 80/2 arányom legyen? Már régóta helizek egérrel és billentyűvel. Szerintem jól tudok szlalomozni a házak között és simán átrepülök bármi alatt, simán tudok lebegni egy épület belsejében és szerintem jól is célzok. Mégis állandóan leszednek a "profi" helisek, akár a pálya másik feléről TV rakéta nélkül. A rakéta sorozatokat nem lehet egy pontba lőni, mégis sok helisnek sikerül. Nem tudom eldönteni, hogy csalnak-e vagy nem.
-
Astroboy
őstag
Örülünk, ha hétvégenként sikerül majd összeröffenni meglásd.

Felgyorsult az élet, vége a nyárnak, Ghost is csak tegnap jött haza németbű, én is csak szombaton reggel érkezek haza - azért sem voltam a héten...
A banda fele indul a BF1 kupán, szóval BF4 terén minimális gyakorlásra lesz időnk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...de akkor mehetsz is hozzajuk jatszani
néha még a kuki törlés sem segít 

bár a reportba már nem látni őket még kilépteként sem!?
ha ültél már AA-ben TUDHATNÁD ott nem igazán van olyan! csak gondolom ez NEM tűnt fel az okuláré mögött
(és egy oldalra gyülekezett a sok ........, mert only füttyszóra haltam