Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
gali777 #27802 üzenetére
Mi az, talán ideges vagy?
"
"
Mondjuk nem ártana időt is nézni, hogy mennyit mentem vele, mert egy killszámot kiragadni nem mutatja a valós dolgot és az arányokat. Pl. MBT-vel többet...
10 perccel
Tehát, ha időarányosan nézem a járművezésemet, akkor kb. 12 órát mentem más járművekkel és 3.5-et aa-val, de valóban AA-val értem el a legtöbb killt, ami ugye számodra azt jelenti mint írtad, hogy főleg AA-val nyomulok.-te írtad-
Én azt a következtetést vonom le ebből, hogy azzal a legkönnyebb killt elérnem a járművek közül, de semmiképpen nem azt, hogy azzal nyomulok és nem szeretem, ha valótlanságot állítanak rólam. Ebből az következik, hogy mocsok erős a helivel szemben is. Ebből pedig az jön le, hogy a heli nagyon gyenge. Ezt el is ismerem/tem. Hogy ez most jó? Neked nem, engem meg nem nagyon érdekel, mert eddig se heliztem 290 óra alatt és ezután sem fogok. Az arányokat tekintve még mindig nekem van igazam.
Na most, hogy kitárgyaltuk és elemeztük a statomat ami nagy megtiszteltetés számomra, hogy nyilvános fórumon ezt meg tudjuk vitatni még ha senkit sem érdekel, beszélhetünk a hüvelygom.....na jó azért arról mégse
Egyébként mindig gyalogosként játszottam, tankba azért is ritkán vagyok, mert nem veszem el mástól, aki jobb nálam az pedig nem nehéz követelmény.-irónia on-Ha meg néha üres az AA, akkor csapatom a heliseket, hogy sírjanak és talán megint erősek lesznek, mert fent meghallgatják.
-irónia off-
Rohadt egyszerű a képlet kár is ezen vitatkozni. Évek óta gyengülnek az fps-ek, hogy kiszolgálják a mostani célközönséget, amik nem mi vagyunk. Itt a profit a lényeg és ahhoz az kell, hogy minél könnyebben lehet sikerélményt elérni. A szintlépés egyszerűen vicckategória. Bf3-ban 200 órával nem vagyok azon a szinten, mint itt 90-el. -demagógia on-Mindent gyengítenek, mert ha Pityunak nincs sikerélménye, akkor a következőt már nem fogja megvetetni anyukával. -demagógia-off
Mi meg úgyis megvesszük /vagy nem/, mert mindig reménykedünk, hogy jobb lesz.Devil
Az égadta világon nincs semmi baj vele úgy ahogyan írtad...de nem is értem miért válaszolok olyan embernek, akinek még a játék sincs meg.
Ja tudom a vélemény szabad...
Mappa
Nem lehet, mert akkor agresszív kismalac lesz belőlem és még pihenőre küldenek
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest