Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
nem kell aggódni, ma hajnalban lesz egy kis 8 órás leállás, valamit csak elrontanak megint

mondjuk, nem fogok ennyire nevetni, ha nálam is lessz valami hiba, a revive beragadásán kívűl
-
odorgg
addikt
China rising problémát sikerült valakinek megoldani? Mármint battlefos szerint lekéne töltenem, de már le van

Update mappa törlés segít? az csak 5 giga, 30 gigát nincs kedvem leszedni, mert idén már nem jönne le.
-
Erdei88
veterán
A barátomnak a következő lenne a problémája. 5-10perc játék után elkezd akadni, játszhatatlanná válik a játék.
A feladatkezelő 100%-os proci és hdd használatot ír, amire ötletem sincs mitől lehetKonfigja: X6 1055T@3600, 6870, 4Giga Kingston HyperX 1600, és 7200-as Wester Digital 500GB, monitorja egy 19" Samsung. Medium-on próbálna játszani élsimítás nélkül
Van ötletetek mitől lehet?
-
RichieTri
senior tag
srácok aki gtx770-t használ i5 körüli procival az mondja meg légyszi, hogy mennyi fps-e van és milyen beállítasokon. most fejlesztettem és nagyon kíváncsi lennék ...
előre is köszi!
-
kisza25
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
itt is számít, pl rpg tud sebezni 22-52-ig egy tankon, amúgy egyedül face to face semmi esély infinatry ként tank ellen
csak fedezékből
nem magyarázom neked tovább légyszi vedd meg és mindent megértesz -
törölt tag
válasz
isizakhi03
üzenetére
Hogy lenne már játszhatalan? Mondj már egy példát. De inkább kettőt.
-
HeZzZ
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
mert a 4ben már számít hogy hol találod el a tankot ám. igaz nem sok a plusz-minusz hp különbség.
érdekes hogy ilyenre figyeltek hogy elöl legyen a legpáncélozottabb a tank, de a sebzést meg úgy elb*szták a járműveknél, hogy tanítani lehetne
-
devilinsid3
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
a javítás rész van elbaszva a játékban alapjában szerintem.. 2 engi is simán kijavít 1 tankot, de a little bird a 2ben is kb. ilyen szinten volt, mint a 4ben szóval itt elég lenne, ha a javítást gyengítenék le szerintem, túl gyorsan tud javítani 1 engi.. hát még ha 2 van belőle
akkor a válaszodat vegyem úgy, hogy a tankot a betahoz képest nerfelték? ha igen miben?egy másik téma:
egyébként az is érdekes dolog, hogy a 3ban sokan panaszkodtak azok közül akik infantryzni akartak, hogy a tankot egyedül nehéz kilőni engiként (én erre mondhatnám azt, hogy csapatjáték kellett ahhoz, hogy a tankot kilődd)
most amikor fordított a helyzet és a tank életben tartásához kell csapatjáték és egyedül engiként is tudsz nagyot alkotni tankok ellen akkor meg mindenki jön ezen emberek közül, hogy na tessék csapatjátékozni
szerinted ez nem érdekes?
-
Snip3r_HUN
addikt
1200 ticketes domination elég szoros véggel

Battlereport -
laposonly11
senior tag
válasz
Gordon32
üzenetére
Vélemény a BF4 ről?
...sápadt monokróm(BF3) színek helyett Disney csatorna hogy kiégesse a retinádat..
..Bugok ezerrel amikkel nem is lenne baj ha nem akkor akadsz be e gy 4 cm kavicsba amikor lőnek rád és te szaladnál...arról már nem is beszélve hogy "szerver lag"(vagy én nem tudom minek nevezzem átlag 20as ping mellett) van tehát bele eresztesz egy tárat az előtted állóba erre azt látod hogy ő közben nyugodtan előveszi a pisztolyát lelő egy lövéssel és szalad sértetlenül stb.
össze-vissza balanszolt járművek és túlságosan pontos gyalogos fegyverek, de had ne kelljen most tele írni az egész oldalt inkább menj fel tapasztalj, de előtte igyál meg egy pohár bort
-
törölt tag
válasz
isizakhi03
üzenetére
Nekem semmi bajom nincs vele. Alig tudok lekatanni róla.
-
CsonkaImo
addikt
"Ám a mostani beadvány azt is tartalmazza, hogy a DiCE a Battlefield 4 hibái miatt leállította az olyan, szinte borítékolható sikert jelentő projektek fejlesztését, mint a Star Wars: Battlefront 3 vagy a Battlefield 4 DLC-k. Ez pedig újabb esést okozhat az árfolyamban."
Tehát a befektetők sírnak, mert csökken a részvények ára. Abba viszont nem gondolnak bele, hogy ezt már sokszor nem játszhatják el? A semmit nem lehet eladni, több pénzt csak minőségi munkával lehet szerezni.
-
r00r1
aktív tag
vótmá'?
[link] -
CsonkaImo
addikt
válasz
isizakhi03
üzenetére
Ha játszhatatlan akkor nálad a ram lesz kevés... Persze sok a hiba ez tény, és felháborító is de lehet vele játszani ha van türelmed.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
estés vagyok a héten, mire hazaérek már nem sok kedvem van bármihez is. Ezért tolom délelőtt. Próbáltam keresni valami nagyobb ticketes szervert de semmi. 1000 tdm konkrétan nincs, már ilyen 4-500 is beérném. Csak az is elvétve vagy amikor én játszom üres. -
akela91
addikt
Sikerült megoldani. El volt mászva pár dolog BIOS-ba CPU szempontból.
Mostmár VGA pörög 100%-on ha kell, és skálázódik is szépen. 860mhz->1170mhz tuning = +25FPS
Viszont micro Fps dropjaim vannak. (pl. 72-ről 30-ra 1-2 tizedmásodpercig, és nem robbanásokkor, hanem indokolatlanul tűnő esetekben is) -
HeZzZ
senior tag
válasz
aizen92
üzenetére
persze hogy nincs, de rendesen védi őket a páncél a relülőkhöz képest. a 12.7 es lövedékeket pl egy Apache a legtöbb helyen kibír. ami azért pl egy Gripen vagy Hornet szárnyát átütné különsebb erőfeszítés nélkül.
kisza25 oké én az előbb nagyon úgy olvastam hogy most a való életben beszélünk
de látom bf4 a téma még mindig
sok volt a 14 óra meló. -
aizen92
addikt
de nincs akkora páncélvédettsége hogy 6 darab 25mm-es löveget túléljen. szerintem így értette a "papír" anyagot, mivel valahogy meg is kell emelni a a gépezetet+technika+ személyzet+ fegyverzet ilyenkor csak úgy pörögnek a mázsák/tonnák.
btw. már megint az van mint bf3-ban. 5ször gyorsabban töltenek be a DLC-s mappok. hihetetlen

-
kisza25
félisten
válasz
Laraxior
üzenetére
nekem beszokott
(LAV-ból) de gondoltam arra is, hogy úgy írom 5-öt sebez egy
a 25 mm-es meg 2-öt sebez,
tehát 2 sorozat zuni+ 1 sorozat 25mm optimális esetben elég, gyakorlatban, ez úgy néz ki, hogy sorozom 25mm-el, elnyomják AP-t, megvárom, hogy pirosra váltson, megsorozom zunival, kicsit 25mm míg zuni újra betölt, majd vissza zuni és ha még mindig él(meg én is) akkor egy rpg
ezért is van vele 377 killem, bár a sokan MBT-t használják, mert elég ellőni a jármű felé betalál, de csak 21-et sebez, míg RPG 28-35 környéke, de seggbe 2db elég 1 tankba
míg MBT-ből mindenképpen 5kell
gali777: azért tankkal is van baj, ennyi minden sebzi: m2, m15, MBT, RPG, SMAW, JAVELIN, SRAW, C4, LAV, TANK, HELI, JET és ha ez még nem lenne elég AA-ba belehet tenni zunit amiből 30mm dara 2sorozat zuni+ még kis dara és tank kampeca
-
Gordon32
tag
Sziasztok!
Hamarosan csatlakozom a társasághoz
Eddig Bf3 ment érdeklődnék mik a vélemények a BF4-ről?
Valami jótanács esetleg?
Esetleg tagfelvétel vhova? -
kisza25
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
a tank is nerfelve lett elég rendesen mégsem sírunk

van olyan pálya amin nincs se jet se AA, de van scott heli és rengeteg háztető, csipákkal, liquidátort láttam ilyen pályán 50/2 vagy valami hasonló stattot elérni szóval azért elég op a scott heli 25mm-est rárakod még a tankot is szétszedheted vele, atack bootot elég könnyen szét lehet kapni, bétában nem is volt scott heli, én arra mondtam, hogy elég OP lett, sokkal gyorsabb lett mint 3-ban igen könnyű mozgású, kapott 25mm-est, ja és ha 2 szerelő javítja szinte kilőhetetlen, komolyan megveszem neked bf4-et karácsonyra azt kipróbálod magad
-
LLD
aktív tag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Na igen,de ezzel a menekülős műsorral van tele a cipőm!
Néha olyan érzésem van a tankba mintha 50 tonna papír lenne!!
Ja és Ő lenne az a galád a mumus! -
kisza25
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
a zuniból 8db kb 40%-ot sebez járműre, és ugye 16 az amit ki tudsz első körben pumpálni, tehát 80% utána várni kell kicsit, LAV-ba jó, mert ott ugye van 12db 25mm is, de helibe max, ha van gunner is
-
eugabesz
őstag
Kicsit javítottam a szavazáson,most már vissza tudod vonni,ha nem jól csináltad...
Tehát a kérés továbbra is az,szavazz 4 alaptérképre,amit később beteszek a szerverre.
-
eugabesz
őstag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Az lehet,de én azt kértem tőle is,másoktól is,szavazzon 4 térképre.....
-
eugabesz
őstag
Nem arra voltam kíváncsi,mik a hibái a szavazósdinak,hanem adni akartam egy esélyt...de ezek szerint mindenki másra akarja használni...
-
Algotis
addikt
13.12-es WHQL driverrel megszűnt minden akadásos probléma a játékban, (nálam) viszont még mindig egy bughalmaz az egész

-
Ybron
senior tag
Arról nem is beszélve hogy végtelenszer lehet szavazni

-
eugabesz
őstag
Ha már ennyien jártok hozzánk,adok egy esélyt,melyik pályán szeretnétek játszani a továbbiakban.
Ugye most a CR pályák vannak,de beteszek még 4 alap pályát,szavazzatok melyek legyenek azok.
A szavazás mostantól két napig él.(Lejár:2013.12.21 16.00)
Kérek szépen mindenkit,4 azaz négy pályára szavazzon.Köszi! -
laposonly11
senior tag
válasz
Colos1
üzenetére
"A maximális sebesség eléréséhez idő kell. Ha elkezdesz futni, akkor nem azonnal sprintel a katona, hanem folyamatosan gyorsul."
Na ezaz a valóságban nekem sem kell 5 másodperc hogy teljes sebességgel sprinteljek!
+ ugye nem gondolod komolyan, próbáltál elfutni gránát elől BF3 sikerülm, itt csak akkor ha már a feléd repülő gránát elől kezded a futást!
+ fegyver váltás is lassabb mintha 30 kilós buzogányt kéne elő venni, komolyan kilőttem minden tárat és mire mindent újratáraztam azt hittem közben kihűl a kávém!
+ rohanás helyett a karakter siklik mint egy lidérc, jó értem én hogy így legalább nem remeg a képernyő de kissé irreális!
+ járművek mozgásáról már nem is beszélve már a BF3ban is csak kb. 300km/óra volt a vadász gép max. sebessége de itt talán 150 ?!
stb... -
Mappa
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Azért is írtam hogy "más"
sok gyík csak pufogtat de, azt se tudja hol van. Befekszik valahova azt arra veri a pöpöst, hogy csinált egy 12/1 statot közben meg kikaptunk. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek. Ma becsusszant egy rush is, csapatszállító helivel vittem a népet, fentről támogattuk a lentieket, szépen körözve a pontoknál. Be is daráltuk őket nagyon hamar. Na az a része bejött mondhatni már filmes volt az egész. -
Csaber
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Azért mert a tv rakétája átlövi a pályát gyorsan betölt és mellé nagyot sebez (ha betalált egy tv rakéta nem lehetett megjavítani 1 fővel , még a helit mellé ha tankkal meglőtted nagy esélyed volt arra hogy semmi se történik mert a heli bugzik) és az összes heli pilóta ott lebeg a bázis felett 600 méter magasan , Khark islandon pl elég az anyahajótól 200 métert repülni és máris az ellenség bázisára kényelmesen belősz és a hegy miatt ki se lehetett lőni ( az AA csak 700 méterig lát szóval neki a pálya közepére kell eljutnia valahogy), csak ha elcsaptad repcsivel , Caspien nagy pálya ott a bázisról az 5-ből " csak " 3 zászlót lát de az pont elég a győzelemhez... + BF3-ban a pályák körül min 4-500 méternyi csak heliseknek és repülővel használható hely van , ami azt jelenti elég a pálya legszéléről eregetni a tv rakétát és a 2. rakéta simán szétcsap bármit , reálisan nézve senkinek nincs rá esélye a repülőn kívül hogy lelője
-
Laraxior
titán
Járművezni kell, mondom neked is, hogy elvileg a BF sorozat jármű-orientált játék.
Sajna tankkal tényleg nem lehet agyatlanul menni, mert míg a 3-ban kimerült az antitank cucc az RPG és javelin párosban, itt már annyiféle-fajta közül választhatnak a gyalogosok, hogy lehetetlen védekezni mindegyik ellen. Ez van, meg kell szokni, hogy lassabban lehet haladni.
A spotolás hiánya meg... a 3-ban sem nagyon működött a csapatmunka, itt sem fejlődött túl sokat. Ez nem a játék hibája.
Én sem mindig jelölgetem a célokat, ha squadleader vagyok, egyszerűen másra figyelek, nem tudom még a csapattársaimat is követni, hogy ugyan merre járnak. -
M3oH
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
Azért írtam, hogy kellett a tudás és/vagy a másik oldal töketlensége. De én sosem sírtam, hogy erős a heli, felőlem maradhatott volna olyan. Jelen pill.ban Te sírod teli a fórumot, hogy hogy milyen gyenge lett az Att. heli. Ez van, ezzel kell "szeretni", majd jön egy patch, azt borul a balance megint

-
Mappa
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Rágyúrok akkor ezekre, mert nincs még meg egyik ilyen kiegészítő sem. Mondjuk akkor is milyen már ez? gyalogtól kell parázni.
viszont heliket stinger-rel úgy kiszedem mint az állat.más: Annyira imádom egyébként. Egy 32 fős szerveren senkinek nem jutna eszébe, hogy a heliket kilője. Spotolni senki nem tud. 3/4 a csapatnak kempel. Tényleg ez a BÖF4 a csipásokra lett kihegyezve. Voltam ezen a tányéros pályán, hát ott mi ment
csipa lent fent hegy mögött hegy oldalba. Ma nagyon felbosszantott ez a fos játék. -
devilinsid3
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
azért azt te is érzed, hogy a fegyvereket felhozni érvnek
amíg van 100féle fegyver amiben biztos van olyan erős és hasonló kaliberű, mint a 3ban az m416 itt a heli közel sem használható, mint a 3ban 
szóval a fegyvert simán tudod helyettesíteni mással, a helit nem, vagy akkor bird lenne a helyettesítő? -
prokxy
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
Na, most mindketten megmondtátok a tutit, hagyjátok már abba!

Elhiszem, h fáj az, h abban a játékban, ami meg sincs Neked
, nem olyan erős a heli, mint a 3-ban. Ez van, törődj bele. Van helyette más, mindenki feltalálta magát benne, aki meg nem tudja, az magára vessen.Most sírjak én is, h a kedvenc M416-om bazira nem olyan erős, mint a 3-ban? Meg hogy nincs M16A3, stb? Nem teszem, elfogadom és próbálgatom a többi fegyót és rájöttem, h milyen király az famas, milyen szar lett az aek, milyen használható a SAR, milyen szar lett a G36C, stb.
-
Mappa
addikt
Na ma lenyomtam pár CQ. Hát konkrétan tényleg fosó lehet ha az ember bemegy egy tankkal zászlóhoz. 2 mp alatt kiszedik a !!gyalogok!!
Csápőőr is brutál gyenge. Gyalogot pumpálni kell még akár a rakétával is, hogy kifeküdjön. VICC!!!! Totál elcseszték a járműveket. Marad a TDM meg Obli. 
-
@rglaaf
veterán
Azért azt tegyük hozzá csak az helis tudod a te szavaiddal élve brutális légifölény kialakitani ha az ellenfélnél nem volt jó jetes vagy nem arra használták az AA amire kell vagy az engik- nem dolgoztak össze, egy soflam+ javelin kombó is elég volt pl hogy el lehetetlenitsen egy helit
-
devilinsid3
addikt
nézd erre azt tudom mondani, hogy inkább legyen használható egy jármű és kelljen hozzá 100 óra (vagy kinek mennyi), hogy tudjon ilyen köröket tolni, mintsem telesírni a fórumot, hogy ez az OP, mert megölték vele (de megtanulni játszani már nem tud vele..) és így kiszorítani a játékból egy adott járművet..
-
M3oH
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
Jó, OP kicsit túlzás volt. Mondjuk, hogy egy jó páros kezében brutális légi fölényt jelentett, a másik oldal meg szívott. Persze, ehhez kellett a tudás, de akkor is. Ti is linkeltettek ilyen 150-5os statot. A másik oldal baromira élvezhette a dolgot

-
devilinsid3
addikt
-
prokxy
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
Úgy használom, jól megy vele, csak nem szeretem annyira, mint a tankot. Szeretek messziről már meglepit okozni, a tow-val meg nem látok el odáig!

Ne kezd megint, h op a heli a BF3-ban vagy nem, mert ideggörcsöt kapok!

Egyébként ott sokkal használhatóbb volt, mint a 4-ben, maradjunk annyiban.
Levegőben most az attack jet a menő, a másik kb szart se ér! :S -
-
devilinsid3
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
beta alapján erősítették a helit? már ott is bármivel leszedted szinte és akkor a teljesben még jött ellene az AA jet és egyéb nyalánkságok.. a 3ban OPnak titulálni a helit, hát nem tudom.. egy valamit is értő AA-s simán lekaphatja
+ ez a törődjünk bele dolog.. azért megnézném, ha az 5ben egy ilyen nerfelésen esne át a tank, hogy mit szólna itt a legtöbb ember hozzá..
(#27869) prokxy: használj towot, betaban 1 sorozat + 2 tow simán szétkapott 1 tankot, vagy azt is nerfelték volna azóta?
#27883) M3oH: miért is volt OP a 3ban a heli?
#27900) cyberwarfare: pedig ösztönzésnek sem lenne utolsó..
-
chabeee
aktív tag
figyeltétek már ha szét lőtök egy medic kit-et akkor kb 10 msp-ig nincs hitbox?
-
omikron23
senior tag
Sziasztok!
BF4 alatt sajnos a gépemen többször is előjött a kékhalál (Win 7 x64). Utánanéztem az eseménynaplóban, és minden alkalommal az "NvStreamSvc" nevű alkalmazás okozta a hibát! Külföldi fórumokon írtak mindenféle parancsot, amivel ki lehet ütni a programot, én ezeket ki is próbáltam, de a háttérben akkor is futott.
Végül egy jónak tűnő megoldást találtam, le kell szedni az Nvidia által felrakott audio vezérlőket, és megoldódik a probléma. Én 2 napja megtettem, és azóta nem fagyott ki a játék, nem kékhalálozott a gép.
Ha valakinél ez a probléma áll fent, ezzel a módszerrel nagy valószínűséggel orvosolhatja a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak fedezékből

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sok volt a 14 óra meló.