Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissadam22
tag
sziasztok én a pcgurutol rendeltem elő. valahol olvastam hogy november 1 át lehet venni az újságot meg a BF4 játékot, így nem kell várni a postára. nekem a pcguru azt írta a megrendelő emailban..hogy november 7 kerül a postázásra.
Na én akkor nem leszek Bp-n Hogy és hogyan tudom nov.1 átvenni ...milyen email címre kell írmom. köszi -
zack
nagyúr
Köszi!

Költhettem volna jobb hangrendszerre annó, de erősítő nincs rákötve, ez csak PC-hez van. Van viszonylagosan komoly Sony erősítőm, de az a tv-s rendszeren lóg. Nem elképzelhetetlen, hogy át fogom rakni előbb-utóbb.
PC-hez eddig elég volt a mostani, de ezzel a hangkártyával lehet több fog kelleni. -
zack
nagyúr
Megvan a VGA...MSI R7970 Lightning lett.
A hangokat se bíztam a véletlenre, profi cucc ez a Sound Blaster Zx. 
-
R3laX
addikt
Ez mi a ?
Q3 RulZ 
-
Neoteric
addikt
-
Hellllooooo. Tudod régebben nem garantálták, hogy a 3 napos ünnep előtt ki tudják szállítani a játékot, ezért rendeltem külföldről.

Persze most már úgy néz ki, hogy mindenki megkapja időben.
Nekem azt írták, hogy a premier (29) előtt pár nappal küldik a kódot.
Mondjuk azt nem bírnám ki röhögés nélkül, ha én később kapnám, mint az, akinek a futár/posta viszi.
-
Laraxior
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Gondolom ugy lesz mint a beta h megjelenik az originben amikir beirom a dobozrol a kodot es feloldas, jatek kezdete nov 1. Namarmost ezt a proxyt meg elotte kellene beuzemelni. Gondolom én
ha nem akkor marad a warezes single addig 
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Énis mókerulni fogom kedden ne aggódj

-
SkyS1gn
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ha egyszer aktiválni tudod (ha nem engedné, nemtudom mit fog reagálni origin 29.) akkor tovább nem kell, vagy hagyod a proxyt ha tényleg félsz, és SP-zel addíg. De ha multizni akar valaki proxyval na akkor tényleg lesz LAG

-
válasz
ScomComputer
üzenetére
Simply cd keys?
-
ScomComputer
veterán

-
Laraxior
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Akkor csak addig kell így kipipálnom ezt a proxys izét itt a vezérlőpultban amíg indítom a játékot?

Át kell írni az időzónát is? Vagy már a szériszámot is így adjam meg majd az Originnek
BF3-ban csináltam, de annak két éve, nemigazán emlékszem
-
kisza25
félisten
válasz
ScomComputer
üzenetére
én pl ausztriában vettem a BF3-mat és ok
-
lofagi
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
minden bizonnyal, csúnya lenne, ha minden országba meg kéne venni a játékot, ha éppen világpolgár vagy
-
ScomComputer
veterán
Ha Angliában vettem meg a BF4-et azt használni tudom itthon?
BF4 UK.....
??
-
Plezs21
tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Persze csinàld a feszkót

-
SkyS1gn
félisten
SP trailerben hallható zene: Kjell's Theme
Remélem bennelesz az OST-ben. Jobb mint a main theme!Egy pár hónapíja elmúlt DICE dev. emlékére készítették!
-
Plezs21
tag
Én meg addig újfent megzavartam a lelki nyugalmàt a fehérvári 576-osoknak és azt mondja, szerinte a kiszàllítàs hamarabb lesz elsejénél. Ha nem, a sajàt gyomràba töltöm vissza a sràcot

-
Snip3r_HUN
addikt
itt részletesen láthatod, még a bf3-as példával élve:
Proxy server settings - early access -
SkyS1gn
félisten
válasz
Colos1
üzenetére
Ja motorok is különböznek, a 3 is folyamatos volt 35-el de SP-ben! Örülök hogy most multiban is jobban fog hasítani, meg vga-t is kukázok amúgy

Titanfall: Official First to Fall World Tour Video
Ajj ezis dejólesz!
-
Colos1
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Ezt én is tapasztaltam.
Figyeltem már, hogy bizonyos játékok alacsonyabb FPS -en folyamatosabbak, mint mások magasabb FPS -en. A Far Cry 3 pl. 65..80 FPS -en nem olyan folyamatos, mint BF4 beta 40 FPS -en volt. A BF3 az 5850 -el már 50 FPS alatt zavart, a BF4 csak 40 FPS alatt kezd el zavarni.Az okát csak sejtem, szerintem nem jeleníti meg az összes számolt képkockát, ami a játékmotor optimalizáltságának hibája lehet

Én éppen ezért nem nyavajogtam a gépigénye miatt, mert nem az FPS számlálót lestem, hanem azt, hogy mennyire folyamatos. És 40..50 FPS -el - még az első patch előtt - az volt, kivéve amikor visszaesett 1...2 FPS -re

-
lofagi
addikt
De pl, ha nem is megy a multi csak 1-én akkor a singlet le lehetne tolni abban a pár napban előtte. 1ére amúgy is bejelentkeztek a rokonok... Szóval ebbe a proxy dologba lehet én is bele mennék ^^
-
Def26
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Leírhatnád szájbarágósan hogy is van ez a proxyzás. 1-2 esetben jl jönne nekem is de hülye vagyok hozzá.
-
blaca83
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Tényleg képesek vagytok proxyzni + sz@rakodni 150-es pinggel rendelkező szervereken??
Én megvárom az 1.-ét, nem vagyok hajlandó proxyval szarakodni az miatt az egy-két nap miatt.

-
Laraxior
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Indonézia az nem Észak-Amerika

-
lofagi
addikt
Azért mondjuk az jó nagy kibaszás már nem azért, hogy Amcsik már 29-én tolják majd, mi meg csak nov 1.
Tudom, hogy ez nem új hír, de most felbosszantott megint. 
-
lofagi
addikt
Jaja tudom, innen néztem a komment youtube linkjét, aztán meg rátaláltam erre a gyöngyszemre.
"Őhh Szóval a grafika az nagyon odabasz! ÉS NAGYON OPTIMALIZÁLT IS A JÁTÉK, halál lazán ŐŐ megy egyébként még gyengébb gépeken is"
Szóval nah... mit mondjak erre

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
DVD Video Soft Youtube Downloader

(#12744) Cris99: de ott csak távolabbról láttad, a "Defend the irish" résznél ha jól emlékszem
-
Laraxior
titán
Valamit kell telepíteni Firefoxhoz (24.0), hogy 1080p-ben tudjak Youtuberól videot leszedni? Eddig ment, most meg mindent csak 720p-ben enged, próbáltam már többféle kiegészítővel
Ezeket a gameplay videokat szívesen lekapnám 
(#12740) gali777: Ezért csodálkozom, hogy eddig mindent sikerült, most meg csak 720

-
Laraxior
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Battlefield 4: Official Single Player Story Trailer , ha még nem volt...
-
lofagi
addikt
Csávó tudja miről beszél!

-
Kecuhun
senior tag
-
Gippo
senior tag
válasz
TechArtist
üzenetére
OMG

-
lofagi
addikt
140e-ról 80-ra? az kemény... Kell egy is rögtön egy CROSSFIRE

-
Egonyolc
aktív tag
Ha már kártyák, lehet hogy elérte Magyarországot az árcsökenés?
-
lofagi
addikt
lesz az a kártya még olcsóbb is, mikor már a gyártók is előrukkolnak vele, itt a 780ti is hamarosan, ami szintén nyom az áron egy kicsit, fél év és olcsóbb lesz, jó, 100 alatt nem lesz még az biztos, de nem is 1100 euro lesz
-
válasz
Plezs21
üzenetére
háztető =/= 8-10 emeletes, vagy magasabb toronyház, ahova csak helivel lehet feljutni, jó sok, hogy ha kilépsz az utcára, bárhonnan kaphasd az áldást, de leszedni ne nagyon tudd őket.
bitang jó nyílt pályákat akarok végre látni, elég már a városokból.
ez a pálya mire is emlékeztet, mire, hmm....
öböl, körben a parton épületek, város, hol is láttam ilyet...ja MEGVAN. a betában, a Siege of Sanghai pályán.
-
Def26
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Jájjjj.
Megy a bf4 franchise.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jó cuccok 

A hangokat se bíztam a véletlenre, profi cucc ez a Sound Blaster Zx.

Tudom, hogy ez nem új hír, de most felbosszantott megint.

Ezeket a gameplay videokat szívesen lekapnám